Allahım bütün hamişlerin bebişlerine sağlık ver o odalardan gülerek çıkmayı nasip et aminnnnAy dur beni de korkutma zaten korkuyorumüçü biraz geçse bile sorun değilmiş yani bence o kadar da yanlış ölçmemiştir bir kere rahatla sen kuzum benimde 15 Haziran
Tmm cnm saol..Biz özelde kadın doğumcudan çıkarmıştık o raporla sanırım 3 ya da 4 kutu aldık.Ozele giderseniz raporu kolaylıkla çıkarıyorlar
Tüp bebek doktorun mu cnm.Biz rapor cıkarttık 9 kutu yazmıs doktor sorunsuzca aldık
Yaaa cnm hadi gözün Aydın olsun.sımsıkı tutunurlar inşallahhÇıktım kuzummm iki tane yavruyu aldıö şimdi yatıyorumAyyy idrarımı düşünmekten hiçbişi görmedi gözüm ne zormuş yarım saat yattım kalktım sonra tuvalete şimdi yine yatıyorum
Anladım cnm saol.bir görüşürüm olmadı.Canım ayrı ayrı her defasında yazdırmak istemezsen kendi kadın doğum doktoruna raporlandoralım hocam de. O rapotladığı zaman reçete de edilince alabiliyorsun. İlk 13 kutu reçete edilrbiliyor dediler ama ben 9 kutuya kadar alabilmiştim okadar karşılıyormuş devlet. Eğer oksaparı keserse de kalanları bağışları eczaneye diye düşünmüştüm
Tmm cnm çok saol.çok fazla ya 300 küsür lira 10 günde de bitiyor.Canım bana gebelik oluştuğunda rapor çıkarabiliriz denildi. Bende yeni çıkardım hep şu zamana kadar bir sürü para baydım. İnşallah pozitifi alıp hemen rapor çıkart kadın doğumcudan çıkardım ben. Öncesinde kutu kutu yazdırabilirsin
Kendi doktorum degil canım ozelde ki doktor cıkarttıTüp bebek doktorun mu cnm.
Amiiiiin amin aminAllahım bütün hamişlerin bebişlerine sağlık ver o odalardan gülerek çıkmayı nasip et aminnnn
Çıktım kuzummm iki tane yavruyu aldıö şimdi yatıyorumAyyy idrarımı düşünmekten hiçbişi görmedi gözüm ne zormuş yarım saat yattım kalktım sonra tuvalete şimdi yine yatıyorum
bunları duyunca rahatlıyorum bendeBen 9+5 teyim hiçbir belirtim yok göğüs ağrım da yok
Hayırlısıyla burda pozitif haberini de alırızÇıktım kuzummm iki tane yavruyu aldıö şimdi yatıyorumAyyy idrarımı düşünmekten hiçbişi görmedi gözüm ne zormuş yarım saat yattım kalktım sonra tuvalete şimdi yine yatıyorum
Tmm cnm saolKendi doktorum degil canım ozelde ki doktor cıkarttı
Gözünaydın canımKızlarr kızlaarr, 10. Gün sonucum 332 çıktııDoktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi darısı sonuç bekleyen, yeniden deneyecek olan arkadaşlarıma inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı hayırlı gelen ikizlerin olurÇıktım kuzummm iki tane yavruyu aldıö şimdi yatıyorumAyyy idrarımı düşünmekten hiçbişi görmedi gözüm ne zormuş yarım saat yattım kalktım sonra tuvalete şimdi yine yatıyorum
cnm benim gözün aydınKızlarr kızlaarr, 10. Gün sonucum 332 çıktııDoktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi darısı sonuç bekleyen, yeniden deneyecek olan arkadaşlarıma inşallah
Gözünüzaydın canım tebrikler sağlıkla devam eder inşallahKızlarr kızlaarr, 10. Gün sonucum 332 çıktııDoktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi darısı sonuç bekleyen, yeniden deneyecek olan arkadaşlarıma inşallah
Ay çok sevindim, maşallah subhanallah.Kızlarr kızlaarr, 10. Gün sonucum 332 çıktııDoktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi darısı sonuç bekleyen, yeniden deneyecek olan arkadaşlarıma inşallah
Yaaaaa biliyordummmmmqKızlarr kızlaarr, 10. Gün sonucum 332 çıktııDoktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi darısı sonuç bekleyen, yeniden deneyecek olan arkadaşlarıma inşallah
Kuşum biliyordum biliyordum çook tebrikler saglikla büyüsün insallah bebeğinKızlarr kızlaarr, 10. Gün sonucum 332 çıktııDoktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi darısı sonuç bekleyen, yeniden deneyecek olan arkadaşlarıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?