Çıktım kuzummm iki tane yavruyu aldıö şimdi yatıyorum Ayyy idrarımı düşünmekten hiçbişi görmedi gözüm ne zormuş yarım saat yattım kalktım sonra tuvalete şimdi yine yatıyorum
Yaaa cnm hadi gözün Aydın olsun.sımsıkı tutunurlar inşallahh idrar sıkıntıydı ya.ben ilk yattım sıkışıklığıma baktılar dedim kesin fazla çıkacak.evet dedi çok fazla 2 bardak boşalttırdılar yine rahat değildim ultrasonu öyle bastırıyorlardı ki hemşireYarım saat yatıp sonra kalkabilirsiniz dedi gelmeyince bende 45 dk yattım

Anladım cnm saol.bir görüşürüm olmadı.

Tmm cnm çok saol.çok fazla ya 300 küsür lira 10 günde de bitiyor.

Çıktım kuzummm iki tane yavruyu aldıö şimdi yatıyorum Ayyy idrarımı düşünmekten hiçbişi görmedi gözüm ne zormuş yarım saat yattım kalktım sonra tuvalete şimdi yine yatıyorum
ay annesi inşallah sana sıkı sıkı tutunsunlar. Yavrum çok içmeyin şu suyu ben iki saat tuttum iki bardak ancak içmiştim ondan gelmedi zaten.

Hayırlısıyla burda pozitif haberini de alırız İki yavru çok minnoş Hadi bakalım bekle ki gelsin test günü

Kızlarr kızlaarr, 10. Gün sonucum 332 çıktıı Doktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi darısı sonuç bekleyen, yeniden deneyecek olan arkadaşlarıma inşallah
Gözünaydın canım bulantılar başlamadan güzel güzel beslenmeni bol su içmeni tavsiye ediyorum inşallah bulantın olmaz tabiki

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı hayırlı gelen ikizlerin olur

Kızlarr kızlaarr, 10. Gün sonucum 332 çıktıı Doktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi darısı sonuç bekleyen, yeniden deneyecek olan arkadaşlarıma inşallah
Ay çok sevindim, maşallah subhanallah.
Darısı keseye ve kalp atışına.
Sağlıkla devam etsin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…