Cnm ama hemen bırakma kendini adoguma kadar kanamayla bebeğini kucağına alanlar tanıdım oyuzden dur üzme kendinide bebeğinize ins bebeğin sağlıklı sana sıkı sıkı tutundu Allah'ın izniyle

Canım ayrı ayrı her defasında yazdırmak istemezsen kendi kadın doğum doktoruna raporlandoralım hocam de. O rapotladığı zaman reçete de edilince alabiliyorsun. İlk 13 kutu reçete edilrbiliyor dediler ama ben 9 kutuya kadar alabilmiştim okadar karşılıyormuş devlet. Eğer oksaparı keserse de kalanları bağışları eczaneye diye düşünmüştüm

Özel hastanedeki doktor da raporlandırabiliyor mu peki?
Yani şu an ihtiyacım yok da tekrar transfer olunca oksapar kullanman gerekebilir demişti doktorum.

Canım bana gebelik oluştuğunda rapor çıkarabiliriz denildi. Bende yeni çıkardım hep şu zamana kadar bir sürü para baydım. İnşallah pozitifi alıp hemen rapor çıkart kadın doğumcudan çıkardım ben. Öncesinde kutu kutu yazdırabilirsin

Özel hastanedeki doktor da raporlandırabiliyor mu peki?
Yani şu an ihtiyacım yok da tekrar transfer olunca oksapar kullanman gerekebilir demişti doktorum.
Evet canım benimki de özel. Dedim hocam eğer devam edecekse uzun süre kullanacağım ilaçları raporlarmısınz hemen oksaparı raporlamış sağolsun. Ama bazı arkadaşlar raporlayabilmesi için hekimin uzmanlığı ile alakalı Bi kıstas var hepsi raporlayamıyor gibi birşeyler demişlerdi sanki ama benim bilgim yok kuzum ondan

kızlar pozitifi alınca belirtilerim kayboldu gibi gögülerim agrıyo sadece sizde de öyle oldumu şimdide kese günü bekliyorum inşallah hayırlıı olur bebiş büyüyodur
Hepimizde oldu öyle şeyler canım.
Hiiiiiiiç üzülme kayboldu diye.
Benim bi ara göğüsler bile normale dönmüştü.

Hepimizde oldu öyle şeyler canım.
Hiiiiiiiç üzülme kayboldu diye.
Benim bi ara göğüsler bile normale dönmüştü.
inşallah canım valla stresimiz hiç bitmiyor hep ileriyi düşünyosun daha önceki kötü tecrübeleri aklıma bile getirmek istemiyorum allahım bu sefer hayırlısını nasip etsin

Kızlar bu arada dünkü dr asistanına Nt si 1.9 dedi. Şimdi baktım da ense kalınlığı demekmiş. Hiç söylemiyor da ölçüm iyi mi kötü mü ne ölçümü 3 mm altı normal sayılıyormuş sanırm internetten baktım da bu konuda bilgisi olan var mı? Burun kemiğini kendi dr um 10. Haftada göstermişti zaten burun kemiği oluşmuş bu iyi birşey anomali riskini ortadan kaldırmış oluyor demişti.

Bildiğim kadarıyla normal kuzum

Doğru ölçtüğünü düşünmüyorum doktorun çok dikkatli ölçülmesi gerekiyormuş. İnşallah güzel değer çıkar 14 haziran olsun artık
Ay dur beni de korkutma zaten korkuyorum üçü biraz geçse bile sorun değilmiş yani bence o kadar da yanlış ölçmemiştir bir kere rahatla sen kuzum benimde 15 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…