Cnm ama hemen bırakma kendini adoguma kadar kanamayla bebeğini kucağına alanlar tanıdım oyuzden dur üzme kendinide bebeğinize ins bebeğin sağlıklı sana sıkı sıkı tutundu Allah'ın izniyleKuzularim iyi dikekleriniz icin cok tesekkur ederim ama insan hissediyor biseylerin yolunda gitmedigini. Ben baya dun regl oldum diyebilirim.. cok az bi durmustu kanama tekrar başladı. Inancim olsa bugundende giderdim zaten doktora ama hic yok.. hayirlisi sanirim Allah sabrini simdiden veriyor bana. Cok olumsuzluk yazmak istemiyirm bu forumda. Ama her koşulda burdayim yani dogurana kadar pes etmek yok
Çok teşekkür ederimm aminn cümlemizinkiCanım inşallah herşey çok güzel geçersımsıkı tutunsun bebişlerin inşallah sana canm
Çıktım kuzummm iki tane yavruyu aldıö şimdi yatıyorum
Canım ayrı ayrı her defasında yazdırmak istemezsen kendi kadın doğum doktoruna raporlandoralım hocam de. O rapotladığı zaman reçete de edilince alabiliyorsun. İlk 13 kutu reçete edilrbiliyor dediler ama ben 9 kutuya kadar alabilmiştim okadar karşılıyormuş devlet. Eğer oksaparı keserse de kalanları bağışları eczaneye diye düşünmüştümKızlar 1 kutu oksaparı devlet karşıladı.devam edeceğim için eczaneye sordum devamında uygun almak için ne yapabilirim diye.10 günlük bir iğne bu dedi.11. Gün herhangi bir doktora yazdırırsanız devlet karşılar dedi.her 10 günde bir yazılabiliyor muyuz.rapor çıkartsam 10 Günde bir yazdırmaya gerek kalmaz mı ve baş hekim arkadaşım var o rapor çıkartabilir mi bana.bilginiz var mı.
Gebeliğin oluşması mı lazım rapor çıkartmak için birde.
Özel hastanedeki doktor da raporlandırabiliyor mu peki?Canım ayrı ayrı her defasında yazdırmak istemezsen kendi kadın doğum doktoruna raporlandoralım hocam de. O rapotladığı zaman reçete de edilince alabiliyorsun. İlk 13 kutu reçete edilrbiliyor dediler ama ben 9 kutuya kadar alabilmiştim okadar karşılıyormuş devlet. Eğer oksaparı keserse de kalanları bağışları eczaneye diye düşünmüştüm
Canım bana gebelik oluştuğunda rapor çıkarabiliriz denildi. Bende yeni çıkardım hep şu zamana kadar bir sürü para baydım. İnşallah pozitifi alıp hemen rapor çıkart kadın doğumcudan çıkardım ben. Öncesinde kutu kutu yazdırabilirsinKızlar 1 kutu oksaparı devlet karşıladı.devam edeceğim için eczaneye sordum devamında uygun almak için ne yapabilirim diye.10 günlük bir iğne bu dedi.11. Gün herhangi bir doktora yazdırırsanız devlet karşılar dedi.her 10 günde bir yazılabiliyor muyuz.rapor çıkartsam 10 Günde bir yazdırmaya gerek kalmaz mı ve baş hekim arkadaşım var o rapor çıkartabilir mi bana.bilginiz var mı.
Gebeliğin oluşması mı lazım rapor çıkartmak için birde.
Evet canım benimki de özel. Dedim hocam eğer devam edecekse uzun süre kullanacağım ilaçları raporlarmısınz hemen oksaparı raporlamış sağolsun. Ama bazı arkadaşlar raporlayabilmesi için hekimin uzmanlığı ile alakalı Bi kıstas var hepsi raporlayamıyor gibi birşeyler demişlerdi sanki ama benim bilgim yok kuzum ondanÖzel hastanedeki doktor da raporlandırabiliyor mu peki?
Yani şu an ihtiyacım yok da tekrar transfer olunca oksapar kullanman gerekebilir demişti doktorum.
SGK ile anlaşması varsa yazıyor. Benimkinin yoktu başka doktordan rica ettimÖzel hastanedeki doktor da raporlandırabiliyor mu peki?
Yani şu an ihtiyacım yok da tekrar transfer olunca oksapar kullanman gerekebilir demişti doktorum.
Hepimizde oldu öyle şeyler canım.kızlar pozitifi alınca belirtilerim kayboldu gibi gögülerim agrıyo sadece sizde de öyle oldumu şimdide kese günü bekliyorum inşallah hayırlıı olur bebiş büyüyodur
Heh evet bişey konuşulmuş engel olarak ama hatırlayamadım ben deSGK ile anlaşması varsa yazıyor. Benimkinin yoktu başka doktordan rica ettim
inşallah canım valla stresimiz hiç bitmiyor hep ileriyi düşünyosun daha önceki kötü tecrübeleri aklıma bile getirmek istemiyorum allahım bu sefer hayırlısını nasip etsinHepimizde oldu öyle şeyler canım.
Hiiiiiiiç üzülme kayboldu diye.
Benim bi ara göğüsler bile normale dönmüştü.
İnşallah sıkı sıkı tutunurlar canım sırada güzel haberini vermek varKuzularım güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim yazamadım tek tek şimdi dinlendiriyolar Allahım kısmet ederse inşallah tutunurherkese sevgilerimi yolluyorum
Bildiğim kadarıyla normal kuzumKızlar bu arada dünkü dr asistanına Nt si 1.9 dedi. Şimdi baktım da ense kalınlığı demekmiş. Hiç söylemiyor da ölçüm iyi mi kötü mü ne ölçümü3 mm altı normal sayılıyormuş sanırm internetten baktım da bu konuda bilgisi olan var mı? Burun kemiğini kendi dr um 10. Haftada göstermişti zaten burun kemiği oluşmuş bu iyi birşey anomali riskini ortadan kaldırmış oluyor demişti.
Doğru ölçtüğünü düşünmüyorum doktorun çok dikkatli ölçülmesi gerekiyormuş. İnşallah güzel değer çıkar 14 haziran olsun artıkBildiğim kadarıyla normal kuzum
Ay dur beni de korkutma zaten korkuyorumDoğru ölçtüğünü düşünmüyorum doktorun çok dikkatli ölçülmesi gerekiyormuş. İnşallah güzel değer çıkar 14 haziran olsun artık
Ben 9+5 teyim hiçbir belirtim yok göğüs ağrım da yokkızlar pozitifi alınca belirtilerim kayboldu gibi gögülerim agrıyo sadece sizde de öyle oldumu şimdide kese günü bekliyorum inşallah hayırlıı olur bebiş büyüyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?