Hadi yaa bilemiyorum ki herkes bir şey söylüyor ... Belki antikorun seni korur kuzum. Ben öyle ileride söylemlerine çok katılmıyorum yapılan aşı sonrası bebek gelişimlerinde anormallikler yoksa doğan bebeklerde bir hastalık oluşmamışsa yıllarca vücutta kalan bir şey gibi gelmiyor her yıl yaptırılması konuşulan bir aşı sonuçta. Şimdi bir şey yapmayın on yıl sonra şu olur bu olur yani hangi ilaç da hangi aşıda öyle bir güç var bilemiyorum. Bir bilinmez olduğu doğru o konu zaten tereddüt de bırakıyor. Biri çıkıp şu kadar gebeye uygulandı şu kadar doğum gerçekleşti şu oldu ya da olmadı bunu diyecek istenilen bu ama kimsede böyle bir bilgi yok sanırım.Benim şuanda 5 arkadaşım hamile. 5 i de farklı doktora gidiyor ve hiçbiri önermemiş. Kesinlikle yaptırmam diyorlar. Bi tane arkadasımın doktoru da ileride bebekte nasıl bir etki bırakacagını kimse bilmiyor sonuçta yıllardır yapılmış bir aşı değil ben bu sorumluluga girmem yaptırmanı önermiyorum demiş. Ben tedaviye başlayacagım ay yani kasımda covid olmuştum ve çok zor bir süreçti gerçekten o covid ilaçlarını içmiştim mecburen. Hamilelikte mesela o ilaç asla kullanılamaz. Bilmiyorum aşı olmayacagım sanırm ben ama yine de doktoruma sorucam canım aklımdan çıkmazsa yazarım pazartesi inşallah
canım nasıl oldun hastanedemisin çıktınmı merak ettim seniAllah razı olsuncanımm hepımızın ınsallahhh
Hastanedeyım cok az leke geloyor cok daraldım vizite cıktıklarında benı cıkarın dedım dıgelerı olur sem bılırısn dedıler baslarımdaki uzm izin vermedi yok 2gun daha kal dedıcanım nasıl oldun hastanedemisin çıktınmı merak ettim seni
Devlet hastanesinde misin canım? Doktorun ne diypr?Hastanedeyım cok az leke geloyor cok daraldım vizite cıktıklarında benı cıkarın dedım dıgelerı olur sem bılırısn dedıler baslarımdaki uzm izin vermedi yok 2gun daha kal dedı
Yaaa heyecanla bekliyorum sizlerin güzel haberlerini.. kendiminki kadar sevineceğim olduğunda eminim çok yakın olduğunaChocalete canım benim şimdi okudum bütün yazılanları inanki hislerini yüreğimde hissettim Allah'ım sana sabır versin güç versin bu grubu açarken ne umutlarla actiginida biliyorum ama birkaç ay sonra yine aynı umut ve sevinçle burda olacağını biliyorum bende tutmadiginda bir süre girmedim buraya biliyorsun bazen sosyal medya detoksu iyi geliyor sende öyle yap ve bomba gibi dönelim tekrar sahalara inanıyorum birgün bizde artık bu yollara girip bebek alışverişleri konuşacağız hayrunnisa85 kuzum senide şimdi okudum ve çok çok üzüldüm Allah'ım sabır versin inşallah umudunu hiç kaybetme elbet burada bizde arkadaşlarımızla bu süreçlere tekrar gireceğiz herşeyin bir zamanı var buna çok inanıyorum sizleri seviyorum
Canım benim yeni okuyorum hep yazılanları kanaman olmuş şimdi nasılsın hastanedesin sanırım Dr ne diyorHastanedeyım cok az leke geloyor cok daraldım vizite cıktıklarında benı cıkarın dedım dıgelerı olur sem bılırısn dedıler baslarımdaki uzm izin vermedi yok 2gun daha kal dedı
İnşallah askim yaYaaa heyecanla bekliyorum sizlerin güzel haberlerini.. kendiminki kadar sevineceğim olduğunda eminim çok yakın olduğuna
Bence kal canimHastanedeyım cok az leke geloyor cok daraldım vizite cıktıklarında benı cıkarın dedım dıgelerı olur sem bılırısn dedıler baslarımdaki uzm izin vermedi yok 2gun daha kal dedı
olsun canım bak azalmış şükür bir gün daha kal olmadı yarın çıkarsın imza atıp hem takip altında olursun bende düne göre bi tık iyiyim öyle böyle atlatıcaz bu günleri inşallahHastanedeyım cok az leke geloyor cok daraldım vizite cıktıklarında benı cıkarın dedım dıgelerı olur sem bılırısn dedıler baslarımdaki uzm izin vermedi yok 2gun daha kal dedı
Eveett kadın dogum hastanesı hıc bısey demıyorlar takıp edıyorlar kanama durumunu soruyolarDevlet hastanesinde misin canım? Doktorun ne diypr?
Ewet yıne hastanedeyım ama bugun kanamam yok denecek kadar azaldı ama bırakmadılar takıp edıyolarCanım benim yeni okuyorum hep yazılanları kanaman olmuş şimdi nasılsın hastanedesin sanırım Dr ne diyor
Bana arada afakanlar basıyor valla elımde deggıl ama yat kalk volt atıyorumBence kal canim
Çok şükürEwet yıne hastanedeyım ama bugun kanamam yok denecek kadar azaldı ama bırakmadılar takıp edıyolar
Insallah ama tam atlattık derken yıne ortaya cıkıyor 3. Ayımda doluyor az kaldı yanımda bırı var odalar 2 kısılık oda tup bebek ikiz oda benım gıbı kanamadan yatıyor oda azalmıs ama bırakmıyorlarolsun canım bak azalmış şükür bir gün daha kal olmadı yarın çıkarsın imza atıp hem takip altında olursun bende düne göre bi tık iyiyim öyle böyle atlatıcaz bu günleri inşallah
Çok şükürbence kal hastanede takibi daha kolay olur her an
Evim yakın buraya sanırım ondan kacmak ıstıyorumÇok şükürbence kal hastanede takibi daha kolay olur her an
Olsun kuzum ya riske atma git gel yapıp torna kendini benceEvim yakın buraya sanırım ondan kacmak ıstıyorum
08-20 diye saatlendirmistim canım sana nasıl uyarsa ayarlayabilirsnMerhaba kızlar .
dün adet oldum simdi kontrolden geliyorum yardımlarınıza ihtiyacım var.
doktorum corsapin günde bir tane
Estrofem 10-11-12 sabah 1 akşam 1
13-14-15 sabah 1 öğlen 1 akşam 1
16-17-18-19 sabah 2 akşam 2
20-21-22-23-24-25 sabah 2 öğlen 2 akşam 2
Climara 10 hazirandan 14 hazirana kadar bi bant her 4 günde bir değişecegim bandı
Sorum su estrofem ilk 3 gün sabah akşam alıcam 12 saatte bir al dedi doktorum saat kaç aradında alayım kızlar siz nasıl kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?