Inş cnm hayilrisiyla bu süreci en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin rabbim...Hiçbir fikrim yok canım yaa.
Yani kendi doktorum yüksek ihtimal genetikte bir problem vardı dedi.
Bebeğe genetik test istemedi, çok küçük olduğu için boşuna yapmayalım, çıkmaz dedi. Onun yerine bize genetik test önerdi. Bir de pıhtılaşma ile ilgili testler istedi benden.
Yaptırdık, bakalım sonuçlar ne gösterecek.
Hayırlısıyla en yakın zamanda tekrar gebe kalıp, sağlıklı bir şekilde bebeğimize kavuşalım inşallah.
Ben
Ben transferden once dis kontrolune gitmistim canim, merak etme hamile kalsan da mudahale yapabiliriz lokal anestezi veriyoruz sorun olmuyor, tabi doktoruna sorariz yine ihtiyac olursa demisti.
Ihmal etme disciye git biran once, kiriklarda koku iltihaplanirsa daha zor oluyor. Disci hangi ilaclari kullanacagini soylesin sen de doktoruna sorup oyle yaptirirsin. Gecmis olsun
Sağol canım. İnşallah gerek kalmaz idare eder diyorum ama hiç sanmıyorum.çünkü doktora da sormuş olsam başka ilaç kullanmak istemiyorum artık Bi de ben haricen kendi hastalık ilaçların var onlardan da alıyorum. Brbeiş dayanmaz ona ben dayanırım daBen
Ben transferden once dis kontrolune gitmistim canim, merak etme hamile kalsan da mudahale yapabiliriz lokal anestezi veriyoruz sorun olmuyor, tabi doktoruna sorariz yine ihtiyac olursa demisti.
Ihmal etme disciye git biran once, kiriklarda koku iltihaplanirsa daha zor oluyor. Disci hangi ilaclari kullanacagini soylesin sen de doktoruna sorup oyle yaptirirsin. Gecmis olsun
Ben hala dikkat ediyorum canım yukarıdan birşey alınacağı zaman prize eğilerek birşey takacaksam eşime söylüyorum anlayacağın hala temkinli davranıyorum suyumu bile eşime doldurtuyorum belki ben abartıyor olabilirim ve hala ılık suyla duş alıyorum ama ben normaldede böyle alıyordum benim için pek sıkıntı olmuyorhaftasi ilerleyen arkadaslar, size sorularim var
Bir, son 2-3 gundur cok nefes nefese kaliyorum, resmen aldigim nefes yetmiyor cigerlerime. Aranizda boyle olan oldu mu?
Transferin 2. Haftasi bitiyor yarin, annem vardi saolsun yanimda, artik donecek. Bu gunluk hayat isini nasim yaptiniz? Kacinci haftaya kadar dikkat ettiniz? Mesela dolabin ust raflarindan bisey alma, ya da egilip prize bisi takma gibi seyleri neredeyse hic yapmadim 2 haftadir..Ne olacak simdi diye dusunuyorum
ve son olarak dus meselesi.. ben sicak dus severim, 2 haftadir ilik suyla aliyorum 2 gunde bir.. sicak suya gecen oldu mu? Kacinci haftadan sonra?
Belli bir aya kadar tedavi yapılabiliyor diye biliyorum canım ama sen yinede tabiki doktorunla hareket et inşallah bir an önce geçer diş ağrısı ve baş ağrısı felaket şeylerSağol canım. İnşallah gerek kalmaz idare eder diyorum ama hiç sanmıyorum.çünkü doktora da sormuş olsam başka ilaç kullanmak istemiyorum artık Bi de ben haricen kendi hastalık ilaçların var onlardan da alıyorum. Brbeiş dayanmaz ona ben dayanırım da
Aminnn. Canımm insallahh cok sagolasınCok sevindim, gecmis olsunInsallh bir daha tekrarlanmaz.. Bu kanamalar beni bile geriyor valla, Rabbim su surecleri guzel sakin saglikli gecirmemizi nasip etsin hepimize
O nefes nefese kalma durumu bende de oluyor bazen. annem hamile kadin çift çift nefes alir diyor .bebekler cigerleri oluşsa dahi oksijen alimini anneden yaparmış sanırım sebebi bu.dus olayini ayakta ve ilık suyla devam ettiriyorum normalde sicak suyla ve taburede oturarak almayı severim ama yapacak bisey yok korkudan böyle devam ediyorum.ev işi namina pek bisey yapamiyorum belki bir cesit yemek arada bir mutfak süpürme makineyi eşimle boşaltıyoruz yukarılara uzanmamak için alt kismini esim dolduruyor egilmeyim diye agir kaldırmıyorum ben biraz abartıyorum fakat sebebi iki üç hafta önce lekelenme geçirmem, kanama alanimin olmasi bi de dr erken doguma meyillisin dedi maalesef bakalim arkadaslar neler yapıyor yada yapmıyor bende merak ediyorumhaftasi ilerleyen arkadaslar, size sorularim var
Bir, son 2-3 gundur cok nefes nefese kaliyorum, resmen aldigim nefes yetmiyor cigerlerime. Aranizda boyle olan oldu mu?
Transferin 2. Haftasi bitiyor yarin, annem vardi saolsun yanimda, artik donecek. Bu gunluk hayat isini nasim yaptiniz? Kacinci haftaya kadar dikkat ettiniz? Mesela dolabin ust raflarindan bisey alma, ya da egilip prize bisi takma gibi seyleri neredeyse hic yapmadim 2 haftadir..Ne olacak simdi diye dusunuyorum
ve son olarak dus meselesi.. ben sicak dus severim, 2 haftadir ilik suyla aliyorum 2 gunde bir.. sicak suya gecen oldu mu? Kacinci haftadan sonra?
Esim evdeyken ondan isterim de o da yogun calisiyor, ozellikle sabah use giderken gardiroptan kiyafet vs almak geriyor beni, en iyisi aksamdan hazirlamak olacak heralde..bizim durumumuzda abartmak olmuyor canim ya, ne kadar dikkat etsek o kadar iyiBen hala dikkat ediyorum canım yukarıdan birşey alınacağı zaman prize eğilerek birşey takacaksam eşime söylüyorum anlayacağın hala temkinli davranıyorum suyumu bile eşime doldurtuyorum belki ben abartıyor olabilirim ve hala ılık suyla duş alıyorum ama ben normaldede böyle alıyordum benim için pek sıkıntı olmuyor
Sorarım canım ozamn. Var ya Bi başladı bende hepsi arka arkaya geldiBelli bir aya kadar tedavi yapılabiliyor diye biliyorum canım ama sen yinede tabiki doktorunla hareket et inşallah bir an önce geçer diş ağrısı ve baş ağrısı felaket şeyler
Benim de annemle kas yapimiz benziyor ve o da hep erken dogum yapmis kaslari gucsuz oldugu icin.. bir de bir dusuk yapinca, tedirgin oluyorum ben de.. Gunluk hayatta yalniz olmak zor, onceden dikkat etmedigin birsuru seye dikkat etmek gerekiyor. Ev isleri icin yardimci abla geliyor 2 haftada bir, elimi surmem ben de heralde aralarda, biraz pislensin bisi olmaz. Bulasiklari da aksam esim yapar, sabah kahvalti hazirlamak bir de ise giderken hazirlanmak biraz zorlayacak yanlizken, herseyi elimin altina ortaya koyayim diyorumO nefes nefese kalma durumu bende de oluyor bazen. annem hamile kadin çift çift nefes alir diyor .bebekler cigerleri oluşsa dahi oksijen alimini anneden yaparmış sanırım sebebi bu.dus olayini ayakta ve ilık suyla devam ettiriyorum normalde sicak suyla ve taburede oturarak almayı severim ama yapacak bisey yok korkudan böyle devam ediyorum.ev işi namina pek bisey yapamiyorum belki bir cesit yemek arada bir mutfak süpürme makineyi eşimle boşaltıyoruz yukarılara uzanmamak için alt kismini esim dolduruyor egilmeyim diye agir kaldırmıyorum ben biraz abartıyorum fakat sebebi iki üç hafta önce lekelenme geçirmem, kanama alanimin olmasi bi de dr erken doguma meyillisin dedi maalesef bakalim arkadaslar neler yapıyor yada yapmıyor bende merak ediyorum
Tatlım o nefes nefese hallerı bende cok oluyor hatta ablamlarla konusurken bazen yuruyor musun felan dıyorlarhaftasi ilerleyen arkadaslar, size sorularim var
Ben başından beri eğilip uzanmayı da nadir de olsa yaptım. Sıcak duş da aldım. Tabii kaynar değil ama ılık gibi soğuk da değil. Hâlâ da devam ediyorum. Sadece eğilirken dizlerim üzerine çöküyorum, uzanırken de sadece kolumu uzatıyorum. Gövdemi de esnetmiyorum ayak ucumda da durmuyorum.haftasi ilerleyen arkadaslar, size sorularim var
canım bende önceden gittim ama kanal tedavisiydi dişçi hamilelikte film dışında herşeyi yapıyoruz için rahat olsun demişti ilerlemeden baktırt bence dolguyu hallederler 20 yaş diş çekimi bile yapıyorlarmış hamilelikteSağol canım geçer inşallah. Dişçiye de gidemeyiz şimdi.
işte boşuna demiyorlar gebelik planlamada diş tedabinizi önceden yapın diye
Nefessiz kalma olayı bende en baştan beri var hala devam ediyor maalesef beni kötü etkiliyor. Yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum hala canım. Eğilme uzanma yok. O tarz işleri büyük oranda eşim yapıyor sağ olsun. Açıkçası halim nefesim de yetmiyor bir kere temizlik yaptım sancım oldu baya. Bir daha denemedim. Aynı şekilde sıcak duş çok severim ama yapmıyorum yani mümkün olduğunca ılık yaz geldi de daha kolay oluyor. Ben aslında yazlı kışlı sıcak severim banyoyu böyle kemiklerim kendine geliyor hoşuma gidiyor bebekler sevmezmiş stres olurmuş illa sıcak yapacaksanız da banyodan çıkmadan en son ılık su ile bebekleri mutlu edin diyorlar. Ben onun yerine ılığa devam etmeye çalışıyorum o yüzden çok sık banyo yapmıyorum maalesef çünkü ılık duş bana işkence gibi geliyor.haftasi ilerleyen arkadaslar, size sorularim var
Teşekkür ederim canım eğer atmazsa 4.aya sallamayı düşünüyorum bunu. Okuduğum bikaç yazı 4.aydan sonra daha uygun diyor tabi kontrolde doktoruma sorucam. Şimdilik tek dileğim artmamasıcanım bende önceden gittim ama kanal tedavisiydi dişçi hamilelikte film dışında herşeyi yapıyoruz için rahat olsun demişti ilerlemeden baktırt bence dolguyu hallederler 20 yaş diş çekimi bile yapıyorlarmış hamilelikte
Doğal olarak tek bildiğim Karanfil koymak canım inşallah geçer. Diş sıkıntı ben tüpe başlamadan önce dişçiye gittim ne var ne yok yapsın diye çnkü geçmişte hamile kaldıgım an diş ağrım başlıyordu benim. Geçmiş olsunKızlar valla bişe dicem bende biri bitiyo biri başlıyor. Bi çürüğü vardı dolgu yani köşeden kırılmıştı hep korkuyordum ya başlarsa diye. Hava aldı heralde başladı ağrısı ne yapabilirm geçirmek için alternatif çözüm
Ara sıra ince bir sızı gibi giriyor sağ kasığıma sonra geçiyor. Gaz mı kasık ağrısı mı algılayamıyorum ben kabızlık sorunu yaşadıgım içinKızlar sağ kasığım ağrıyor benim ya. Sizin hiç oldu mu böyle ? Sadece sağ kasık endişelensem mi ?
Dus meselesi aynii anlattigin gibi benim icin de canim. Bir de simdi cok usuyorum, o ilik dus donduruyor beni, hic sevmiyorum. En son biraz sicak acip ayaklarima tutuyorum icim isinsin biraz diyeNefessiz kalma olayı bende en baştan beri var hala devam ediyor maalesef beni kötü etkiliyor. Yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum hala canım. Eğilme uzanma yok. O tarz işleri büyük oranda eşim yapıyor sağ olsun. Açıkçası halim nefesim de yetmiyor bir kere temizlik yaptım sancım oldu baya. Bir daha denemedim. Aynı şekilde sıcak duş çok severim ama yapmıyorum yani mümkün olduğunca ılık yaz geldi de daha kolay oluyor. Ben aslında yazlı kışlı sıcak severim banyoyu böyle kemiklerim kendine geliyor hoşuma gidiyor bebekler sevmezmiş stres olurmuş illa sıcak yapacaksanız da banyodan çıkmadan en son ılık su ile bebekleri mutlu edin diyorlar. Ben onun yerine ılığa devam etmeye çalışıyorum o yüzden çok sık banyo yapmıyorum maalesef çünkü ılık duş bana işkence gibi geliyor.
Benim genellikle tek tarafli agri oluyor, sag tarafim o da. Eger histeroskopi fln olduysan onceden, daha cok mudahale ettikleri yerler agriyor benceKızlar sağ kasığım ağrıyor benim ya. Sizin hiç oldu mu böyle ? Sadece sağ kasık endişelensem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?