Bikac kere farketmeden ayak ucunda uzandim ben hersey yukarida ya da asagidaymis yaa, bunlari yapmadan hareket etmek imkansiz gibi bisi bizim evde..

Dogru diyosun canimm.. inan ben de ev islerini hic dusunmuyorum. Yardimci geliyor zaten 2 haftada bir, gelmezse de pislenir onemli diil, ben o kadar titiz diilim ama ise gidiyorum, her sabah hazirlanirken bisi almak icin egilip uzanmak beni geriyor, onu da ayarlayacagim bi sekilde.. yemek isi nasil olacak bakalim, ben daha hic yapmadim. Bu nefes nefese kalmak zorluyor gercekten. Bebekler saglikli olsunlar da bunlar kucuk detaylar, cekeriz ne yapalim

Deniycem onu canım. En iyisini yapmışsın valla önrmsemiyoruz ama sıkıntı çıkarabiliyor işte maalesef. İnşallahh geçer canım çok teşekkür ediyorum

Yardımcı temizlik mi yapıyor canım haftada 2 gün. Yüzeysel temizlik mi nasıl oluyor

İlk üç ay özellikle önemli kuzum bana öyle dedi doktor. Ayak ucunda uzanmayı yaptım bende bir kaç kez eşim evde olmadığında maalesef arada oluyor o kadardan da bir şey olmaz inşallah

Kuzum maşallah size çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah her daim

Yardımcı temizlik mi yapıyor canım haftada 2 gün. Yüzeysel temizlik mi nasıl oluyor
Haftada 2 gun diil canim(keske haftada 2 gun alabilsem ) 2 haftada 1 geliyor, detayli temizlik yapiyor, bi gelisinde perdeleri koltuk kiliflarini vs yikiyor bir gelisine camlari siliyor kendi duzenine gore. Ben hic karismiyorum. Zaten gunduz evde kimse olmadigindan bana yetiyor 2 haftada bir detayli temizlik, bir de robot supurge calistiriyorum, tozlanmiyor.

Ay öyle anlamışım valla şart artık düzenli mi alsam yoksa Bi şekilde idare edip Bi kaç ay sonra inceden Bi yaz sonu temizliğine mi alsam bilemedim. Ay yeter niye yetmesin 2 haftada bir düzenli bişe olmaz gider sana. Bakalım bi düşüneyim ben de

Normalde çalışırken bende iki haftada bir düzenli alıyordum kuzum arada temizlik yine yapamıyordum yoğundum ve yetiyordu. Bana gelen bayan dolap içi ve ütü filan yapmıyor. Arkadaşıma gelen çarşaflarına kadar ütülüyor ve iki haftada bir geliyor. Öyle biri bulamadım ama bu da gayet rahatlatıyordu. Hastalık çıkınca bir süre almama kararı aldım hala da devam ediyor ama alacağım inşallah belki küsmüştür gelmez bilemiyorum

Kızlar bugün merkezden aradılar doktorum hasta olmuş. Hasta bakmıyormuş yerine başka doktor bakacakmış o da pazartesi günü olacak dediler bir gün daha öne çekilmiş oldu o konuda iyi ama kendi doktoruma hem üzüldüm hem de o olsun isterdim ama yapacak bir şey yok hayırlısı olsun bakalım heyecanlar heyecanlar… ikili tarama yapılacak denildi bakalım ama kafamı karıştıran bir şey oldu idrara sıkışık gelmeyin denildi alttan muayene etmezler demi yaptıran oldu mu ?

Yaa bende de işte kaç senedir düzenli temizlik denen bişe yok ne yalan söyliyim. Evde olduğum zamanlarda evde yatiyim uyuyim istiyodum.ne yalan söyliyim evi de bişe götürmediği sürece umur etmiyordum. Nöbet gündüz nöbet gündüz düzensiz Bi hayat işte.
İşte eşimle paslaşıyoduk arada da.çok dedi tutalım birini diye alışık değilim hiç nasıl olur bilemediğim için yanaşmadım da. En son eylül ekim gibi ev taşıdık ozamn haliyle inceden Bi de yıllık izindeydim ozaman
Ama dediğin gibi ütüsüne kadar yapan da bence az bulunur
Ay niye küssün uzayda yaşamıyor ya kimse hastalıktan haberdarlar

Oo canım bem hastanede yattım kanamadan hep alttan bakıldı 3.4 kere
Ikıli tarama dr um soyledı ben ıstemedım detaylı usg yaptırıcam zaTen dedım
Şeker yuklemesı de istemedıgımi soyledım zaten ben unsılın ıgnesı de kullandıgım ıcın gerek yok zaten sabah aksam aclık tokluk ölç yeter dedı
Herkes ıcın hayırlısı ınsallah
Tetanozda düşünmüyorum çünkü ben kaza gecırmıstim yapılmıstı 5 yıl koruyuculugu oluyor
Şimdilik boyle düşünüyorum

Sevindim bir gün daha erken gideceğine

Ben evi bırakıp çıkıyordum açıkçası Allah razı olsun sorum yaşamadık güvenirdim. Evde olduğum günler ben de huzursuz olurum ve duramam yani sürekli çalışırım o zamanda birini almanın anlamı kalmıyor açıkçası bu hastalıklar olunca güvenemedim bir kere geldi çok hastaydı hem üzüldüm onun içinde hem o gittikten sonra evi genel bir dezenfekte ettim o durum tedirgin etti bizi belki normal gripti ama covid varken insan şey yapamıyor hastalığı da çok takmıyordu ondan ara verdim ben de. Bakalım hayırlısı olsun inşallah

Anladım kuzum detaylı usg ben de gideceğim ama ileri haftalarda oluyor o yüzden şimdi bakılsın istiyorum ama alttan hiç olmadım bir de başka doktor olunca tedirginim açıkçası hayırlısı olsun tetanoz da mecbur yaptıracağım en son ne zaman oldum hatırlamıyorum bile ama bu süreçte önemli olduğunu bilsem tedavi başlamadan olurdum onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…