Bikac kere farketmeden ayak ucunda uzandim benBen başından beri eğilip uzanmayı da nadir de olsa yaptım. Sıcak duş da aldım. Tabii kaynar değil ama ılık gibi soğuk da değil. Hâlâ da devam ediyorum. Sadece eğilirken dizlerim üzerine çöküyorum, uzanırken de sadece kolumu uzatıyorum. Gövdemi de esnetmiyorum ayak ucumda da durmuyorum.
Dogru diyosun canimm.. inan ben de ev islerini hic dusunmuyorum. Yardimci geliyor zaten 2 haftada bir, gelmezse de pislenir onemli diil, ben o kadar titiz diilimTatlım o nefes nefese hallerı bende cok oluyor hatta ablamlarla konusurken bazen yuruyor musun felan dıyorlar
Ben artık 12 haftamda doluyor ama evde hıc iş yapmadim şimdiye kadar
Kanama olana ladar ayaküstü yardım alarak yemek yapıyordum onuda bıraktım 2 haftadır kanama muhabbetinden
Herkes yıyo ıcıyor işine düzenine devam edıyor
Valla esım yorgun felan dıe hıc dusune mı yorum yapacak bısey yok bende ne gece ne gunduz hıc duzen kalmadı esım sabaha kadar uyuyor aralıksız bende oda yok işine gıdıyor duzenıne bısey de olmuyor
Eve gelıncede bı zahmet elını bıraz tasın altına koysun
Ben hersabah uyanınca gözumu ılacla acıyorum
Tsh yuksek liginden
Sonra kahvaktı sonra progestan
Kan ılacı
Unsılın ıgnesı
Sonra yıne progestan
Tansıyon
Kabızlıktan ılac
Gaz problemı
Kan sulamdırıcı
Ayrıyeten kanamalar gecıyorum sunya kadar heraeferınde tahlıller kollarım el ustum delık desık
Bırakın kendınızı salın kızlar bosverın rahatsınıza bakın
Deniycem onu canım. En iyisini yapmışsın valla önrmsemiyoruz ama sıkıntı çıkarabiliyor işte maalesef. İnşallahh geçer canım çok teşekkür ediyorumDoğal olarak tek bildiğim Karanfil koymak canım inşallah geçer. Diş sıkıntı ben tüpe başlamadan önce dişçiye gittim ne var ne yok yapsın diye çnkü geçmişte hamile kaldıgım an diş ağrım başlıyordu benim. Geçmiş olsun
Yardımcı temizlik mi yapıyor canım haftada 2 gün. Yüzeysel temizlik mi nasıl oluyorDogru diyosun canimm.. inan ben de ev islerini hic dusunmuyorum. Yardimci geliyor zaten 2 haftada bir, gelmezse de pislenir onemli diil, ben o kadar titiz diilimama ise gidiyorum, her sabah hazirlanirken bisi almak icin egilip uzanmak beni geriyor, onu da ayarlayacagim bi sekilde.. yemek isi nasil olacak bakalim, ben daha hic yapmadim. Bu nefes nefese kalmak zorluyor gercekten. Bebekler saglikli olsunlar da bunlar kucuk detaylar, cekeriz ne yapalim
İlk üç ay özellikle önemli kuzum bana öyle dedi doktor. Ayak ucunda uzanmayı yaptım bende bir kaç kez eşim evde olmadığında maalesef arada oluyor o kadardan da bir şey olmaz inşallahDus meselesi aynii anlattigin gibi benim icin de canim. Bir de simdi cok usuyorum, o ilik dus donduruyor beni, hic sevmiyorum. En son biraz sicak acip ayaklarima tutuyorum icim isinsin biraz diyeCogunluk iliga devam ediyor, ben de devam edeyim bari yaz boyunca en azindan..ev isini yapmam da farkinda olmadan cok egilim uzaniyorum, bi kac kere ayak ucunda dile uzandim farketmeden, dolaptan kiyafet alirken Simdi yanimda kimse olmayinca artar da bisi olur diye endiseliyim, sali gunu bi dontora da sorucam bakalim daha ne kadar full dikkate devam edicez diye, gerci benim daha cok erken yaa, dikkat etmem gerekiyor
Merhaba canım benim de sağ tarafım özellikle ağrıyorKızlar sağ kasığım ağrıyor benim ya. Sizin hiç oldu mu böyle ? Sadece sağ kasık endişelensem mi ?
Kuzum maşallah size çok sevindimKızlar ben dün imza atıp cıkmıstım evee
Bugunde kendı dr uma gıttım bı guzel baktı masallah annesı yerınde gayet ıyı hıc bısey yok ters gıden dedı kanama felanda göremıyorum dedı
Sat a gore 11+5 ama masallah usg de artık 11+6 cıkmaya baslamışızrenklı dede baktı ama ben pek bjaey anlamadım orda kafası dısında dr anlatırken bı elı kafasındda bı elı agzında dıo ben dıyorum yaa yanıı nerde nerde yaa cok streslı zamanakrdan gecıyoruz ınsallah mukafatınıda alırız ınsallah ınsan burada sevıncınıde huznunu de paylasıyor ıyıkı varsınız
Haftada 2 gun diil canim(keske haftada 2 gun alabilsemYardımcı temizlik mi yapıyor canım haftada 2 gün. Yüzeysel temizlik mi nasıl oluyor
Ay öyle anlamışımHaftada 2 gun diil canim(keske haftada 2 gun alabilsem) 2 haftada 1 geliyor, detayli temizlik yapiyor, bi gelisinde perdeleri koltuk kiliflarini vs yikiyor bir gelisine camlari siliyor kendi duzenine gore. Ben hic karismiyorum. Zaten gunduz evde kimse olmadigindan bana yetiyor 2 haftada bir detayli temizlik, bir de robot supurge calistiriyorum, tozlanmiyor.
Normalde çalışırken bende iki haftada bir düzenli alıyordum kuzum arada temizlik yine yapamıyordum yoğundum ve yetiyordu. Bana gelen bayan dolap içi ve ütü filan yapmıyor. Arkadaşıma gelen çarşaflarına kadar ütülüyor ve iki haftada bir geliyor. Öyle biri bulamadım ama bu da gayet rahatlatıyordu. Hastalık çıkınca bir süre almama kararı aldım hala da devam ediyor ama alacağım inşallah belki küsmüştür gelmez bilemiyorumAy öyle anlamışımvalla şart artık düzenli mi alsam yoksa Bi şekilde idare edip Bi kaç ay sonra inceden Bi yaz sonu temizliğine mi alsam bilemedim. Ay yeter niye yetmesin 2 haftada bir düzenli bişe olmaz gider sana. Bakalım bi düşüneyim ben de
Aminnn hepımızın canım ınsallahhhKuzum maşallah size çok sevindimsağlıkla ilerlesin inşallah her daim
Yaa bende de işte kaç senedir düzenli temizlik denen bişe yok ne yalan söyliyim. Evde olduğum zamanlarda evde yatiyim uyuyim istiyodum.ne yalan söyliyim evi de bişe götürmediği sürece umur etmiyordum. Nöbet gündüz nöbet gündüz düzensiz Bi hayat işte.Normalde çalışırken bende iki haftada bir düzenli alıyordum kuzum arada temizlik yine yapamıyordum yoğundum ve yetiyordu. Bana gelen bayan dolap içi ve ütü filan yapmıyor. Arkadaşıma gelen çarşaflarına kadar ütülüyor ve iki haftada bir geliyor. Öyle biri bulamadım ama bu da gayet rahatlatıyordu. Hastalık çıkınca bir süre almama kararı aldım hala da devam ediyor ama alacağım inşallah belki küsmüştür gelmez bilemiyorum
Oo canım bem hastanede yattım kanamadan hep alttan bakıldı 3.4 kereKızlar bugün merkezden aradılar doktorum hasta olmuş. Hasta bakmıyormuş yerine başka doktor bakacakmış o da pazartesi günü olacak dediler bir gün daha öne çekilmiş olduo konuda iyi ama kendi doktoruma hem üzüldüm hem de o olsun isterdim ama yapacak bir şey yok hayırlısı olsun bakalım heyecanlar heyecanlar… ikili tarama yapılacak denildi bakalım ama kafamı karıştıran bir şey oldu idrara sıkışık gelmeyin denildi alttan muayene etmezler demi yaptıran oldu mu ?
Benim genellikle tek tarafli agri oluyor, sag tarafim o da. Eger histeroskopi fln olduysan onceden, daha cok mudahale ettikleri yerler agriyor bence
Merhaba canım benim de sağ tarafım özellikle ağrıyor
Sevindim bir gün daha erken gideceğineKızlar bugün merkezden aradılar doktorum hasta olmuş. Hasta bakmıyormuş yerine başka doktor bakacakmış o da pazartesi günü olacak dediler bir gün daha öne çekilmiş olduo konuda iyi ama kendi doktoruma hem üzüldüm hem de o olsun isterdim ama yapacak bir şey yok hayırlısı olsun bakalım heyecanlar heyecanlar… ikili tarama yapılacak denildi bakalım ama kafamı karıştıran bir şey oldu idrara sıkışık gelmeyin denildi alttan muayene etmezler demi yaptıran oldu mu ?
Ben evi bırakıp çıkıyordum açıkçası Allah razı olsun sorum yaşamadık güvenirdim. Evde olduğum günler ben de huzursuz olurum ve duramam yani sürekli çalışırım o zamanda birini almanın anlamı kalmıyor açıkçasıYaa bende de işte kaç senedir düzenli temizlik denen bişe yok ne yalan söyliyim. Evde olduğum zamanlarda evde yatiyim uyuyim istiyodum.ne yalan söyliyim evi de bişe götürmediği sürece umur etmiyordum. Nöbet gündüz nöbet gündüz düzensiz Bi hayat işte.
İşte eşimle paslaşıyoduk arada da.çok dedi tutalım birini diye alışık değilim hiç nasıl olur bilemediğim için yanaşmadım da. En son eylül ekim gibi ev taşıdık ozamn haliyle inceden Bi de yıllık izindeydim ozaman
Ama dediğin gibi ütüsüne kadar yapan da bence az bulunur
Ay niye küssün uzayda yaşamıyor ya kimse hastalıktan haberdarlar
Anladım kuzum detaylı usg ben de gideceğim ama ileri haftalarda oluyor o yüzden şimdi bakılsın istiyorum ama alttan hiç olmadım bir de başka doktor olunca tedirginim açıkçası hayırlısı olsun tetanoz da mecbur yaptıracağım en son ne zaman oldum hatırlamıyorum bile ama bu süreçte önemli olduğunu bilsem tedavi başlamadan olurdum onu da.Oo canım bem hastanede yattım kanamadan hep alttan bakıldı 3.4 kere
Ikıli tarama dr um soyledı ben ıstemedım detaylı usg yaptırıcam zaTen dedım
Şeker yuklemesı de istemedıgımi soyledım zaten ben unsılın ıgnesı de kullandıgım ıcın gerek yok zaten sabah aksam aclık tokluk ölç yeter dedı
Herkes ıcın hayırlısı ınsallah
Tetanozda düşünmüyorum çünkü ben kaza gecırmıstim yapılmıstı 5 yıl koruyuculugu oluyor
Şimdilik boyle düşünüyorum
O konuda ben de sevindim ama başka doktor olması gerdi biraz hayırlısı olsun inşallah her şey iyidirSevindim bir gün daha erken gideceğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?