Hee senin ondan düşüncen oluştu. Aman covid yalan yaaa(şimdi herkes öyle diyor ya birden bitirdiler diye)
Neyse az araştıriyim olmadı.
bugün Nermin gül paylaşmış Bi temizlik şirketinden 2 kadın gelmişler eve kendi çıkıyor tabi evden. Bi geliyo eve çiçekkk ne güzel yaa

Ne bitmesi yahu al doktorum hasta belki covid biten bir şey yok ortada. Zaten herkes geçirdi çevremde nerdeyse. Artık azalmasın mı ya bıktık. Valla temiz eve gelmek gibisi yok. Evin enerjisi bambaşka şu an ev ağır geliyor bana ki bende asla titizlenen biri değilim yani ev otel gibiydi mecburen çalışırken sabah çıkıyor gece geliyordum resmen haftasonu canım çıkmış oluyordu. Yapamıyordum. Evde kalmaktan memnunum açıkçası hastalık nedeniyle olmasa iyiydi tabii ama işte hastalık tüp bebek derken artık birinin el atması gerek eve belediyeden önce

Valla canim tedaviden once de yogun calisiyorum bi de dersler de var diye aldim. 7-8 aydir geliyor yani bu surecte, o gelince ben cikiyorum diye tedirgin olmuyorum acikcasi hastalik anlaminda. Saolsun o da dusunceli, transfer oldugumu da biliyor, gecen hafta biraz halsiz hissediyorum gelmeyeyim riske atmayayim seni dedi.. Geldiginde carsaflari degisitirip yikayip utuluyor hemen, utu yogunlugumu da baya aldi benden.. imkaniniz varsa al tabii, ben de alisik diildim idare ediyordum kendim ama artik diyorum neden daha once almamisim ki, buyuk rahatlik

Belediye kadar dur kız
Valla ben de çok memnunum çok evcimenim zaten bakma işte hayat Ben covitin ilk zamanları hastalığımdan idari izin vermişlerdi 6 ay evde kalmıştım. Mis gibiydi valla karantinası osu busu vardı ama hiç umrumda değil evli olduğumu hissetmiş evimle ilgilenebilmiştim valla

İyi yapıyorsun canım benim. Büyük kolaylık tabi olmazmı. Ne güzel ince fikirliymiş de valla zor bulunur öyleleri.
Allahım herşeyi düşünüyoruz ya herşeyi inşallah koca göbüşlerimizi okşayıp huzurla hayal kuracağımız zamanlarımız gelir Allah nasip eder hepimize inşallah

canım ben bugun ilk kez perinatolaga gittim 10.hafta direk karından baktı kanama geçirmiştim dedim hatta karından herşey gözükür dedi çok şükür kanama alanı görmedi karından bakarlar yani merak etme

canım ben bugun ilk kez perinatolaga gittim 10.hafta direk karından baktı kanama geçirmiştim dedim hatta karından herşey gözükür dedi çok şükür kanama alanı görmedi karından bakarlar yani merak etme
Kanama alanı görmemesine sevindim kuzum. Aynen benimde karından görünmüştü farklı bir doktor ya ondan tedirgin oldum aslında. Bakalım inşallah her şey yolundadır. İki gündür çok sık ağrılarım var biraz korkutuyor. Normalde de oluyor ama bu çok sık ve uzun sürünce. Bir de nerdeyse bir ay oldu çok endişeliyim bebekler iyi ve sağlıklı olsun

canım inşallah herşey yolundadır az kalmış bebişleri görmeye ağrı bende de girio çıkıyor bebek pozisyon değiştiğinde bile olur dedi doktor

İnşallah her şey yolundadır canım. Dua ediyorum senin için.
Kolay değil, 2 bebiş büyüyor içinde.
Onlar büyüdükçe ağrın da olacak birazcık.

ya kızlar transferden sonra beni hapşırık aldı yaaa deliriceğim her gün bir iki kez oluyor .ssanki inadına gelmiş gibi
Baby ben de full hapşırıyorum iki üç kere arka arkaya bide bişi olmaz bugün ilk defa yürüyüşe dışarı çıktım eşimle dört günün üstüne bir de gittik dondurmacıda oturduk o kadar iyi geldi ki nefes aldığımı hissettim haftaya daha aktif geçirmeyi planlıyorum sen neler yapıyosunn

Caanimm kizlar nasılsınız? Ben bir soruyla geldim araniza. Kafam çorba oldu Ne zaman hadi kafam rahatladı desem bisey oluyo Hatirlayan var mıdır bilmiyorum, ben yarim rahimliyim ve tup bebek ile 12 haftam bitmek üzere. Tüp bebek doktorum başka bi ilde olduğu için transferden hemen sonra doktor degistirdim mecburen. Şimdi tup bebek doktorum rahim anatomisi nedeniyle ( Bu arada ameliyatla bebek icin yer açtı rahimde ) 3. Ayda serklaj yani rahim dikisi yapmamız lazım demişti. Şimdiki doktorum ise ikili tarama testin çıksın bakalım dedi. Bugün cıktı şükür sonuçlar iyi. rahim dikisine ise sıcak bakmıyorum dedi. Onun da türlü türlü riskleri var dedi. Diyelim dikisi attim Allah korusun erken doğacak çocuk o dikisi yırtar yine gelir dedi. Ya da yine Allah korusun nasip olmazsa barikat kursam fayda etmez dedi. Tibben cok onerdigimiz bi durum degil dedi. Pazartesi Peritonoloji uzmanı ile görüşmem var. Doktorum onun fikri önemli görünmekte yarar var dedi. Hemen randevu aldim. Haydi şimdi gelelim duruma uzman derseki yaptır napcam? Doktorum da gereksiz bu da sonuçta bi ameliyat ve 1 yil içinde 4. Ameliyatın olacak dedi. Şimdi hadi bakalım. Ne yapayım ben çok zor bir karar ama biraz da rahat mi olmak lazım Bi bana akıl verin

İnsallahh canımm hayırlı haberlerını beklıyorum bende senınkı daha da heyecanlı 2 bebe sımdı onların hareketlerını ızlersın buyumus gorursun

yaa ne güzel iyi gelmiştir yürümek,insan görmek.havası değişiyor insanın.benim evim deniz kıyısında insanlar sahilde yürüyüş yapıyor onları gördükçe o kadar hevesleniyorum ki yürümeye haftaya kısa yürüyüşlere başlarım inşallahvalla bende yatmaktan sıkıldım ağır hareketlere yemek yaptım bugün.bir kaç parça çamaşırım vardı onları yıkadım astım.iki parça çamaşır ne kadar olay oluyor bu durumda 5 dkka da yapacağın işler 1 saat sürüyor onun haricinde ev işiyle alakalı birşey yapmadım.kardeşim geliyor evi süpürüyoe saolsun.ama hep dikkatliyim.eğilmemeyi,uzanmamaya çok dikkat edyorum,yavaş hareketlerle yapıyorum bende pazartesinden sonra biraz daha rahat olurum herhalde...

cnm bu konuda bilgim yok ama takip ettiğim bir doktor bazı hastalarını yayınlıyordu serklaj yaptık doğumunu gördük diye.farklı görüşte olan iki doktordan bilgi aldın bu birazcık senin karar vereceğin bir durum olmuş ama ben olsam tüp bebek doktorumu dinlerdim sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…