Ben artık düşünmüyorum yani başından beri ağrılarım hep öyle olunca
Hee senin ondan düşüncen oluştu. Aman covid yalan yaaaBen evi bırakıp çıkıyordum açıkçası Allah razı olsun sorum yaşamadık güvenirdim. Evde olduğum günler ben de huzursuz olurum ve duramam yani sürekli çalışırım o zamanda birini almanın anlamı kalmıyor açıkçasıbu hastalıklar olunca güvenemedim bir kere geldi çok hastaydı hem üzüldüm onun içinde hem o gittikten sonra evi genel bir dezenfekte ettim o durum tedirgin etti bizi belki normal gripti ama covid varken insan şey yapamıyor hastalığı da çok takmıyordu ondan ara verdim ben de. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ne bitmesi yahu al doktorum hasta belki covid biten bir şey yok ortada. Zaten herkes geçirdi çevremde nerdeyse. Artık azalmasın mı ya bıktık. Valla temiz eve gelmek gibisi yok. Evin enerjisi bambaşka şu an ev ağır geliyor bana ki bende asla titizlenen biri değilim yani ev otel gibiydi mecburen çalışırken sabah çıkıyor gece geliyordum resmen haftasonu canım çıkmış oluyordu. Yapamıyordum. Evde kalmaktan memnunum açıkçası hastalık nedeniyle olmasa iyiydi tabii ama işte hastalık tüp bebek derken artık birinin el atması gerek eve belediyeden önceHee senin ondan düşüncen oluştu. Aman covid yalan yaaa(şimdi herkes öyle diyor ya birden bitirdiler diye)
Neyse az araştıriyim olmadı.
bugün Nermin gül paylaşmış Bi temizlik şirketinden 2 kadın gelmişler eve kendi çıkıyor tabi evden. Bi geliyo eve çiçekkk ne güzel yaa
Valla canim tedaviden once de yogun calisiyorum bi de dersler de var diye aldim. 7-8 aydir geliyor yani bu surecte, o gelince ben cikiyorum diye tedirgin olmuyorum acikcasi hastalik anlaminda. Saolsun o da dusunceli, transfer oldugumu da biliyor, gecen hafta biraz halsiz hissediyorum gelmeyeyim riske atmayayim seni dedi.. Geldiginde carsaflari degisitirip yikayip utuluyor hemen, utu yogunlugumu da baya aldi benden.. imkaniniz varsa al tabii, ben de alisik diildim idare ediyordum kendim ama artik diyorum neden daha once almamisim ki, buyuk rahatlikAy öyle anlamışımvalla şart artık düzenli mi alsam yoksa Bi şekilde idare edip Bi kaç ay sonra inceden Bi yaz sonu temizliğine mi alsam bilemedim. Ay yeter niye yetmesin 2 haftada bir düzenli bişe olmaz gider sana. Bakalım bi düşüneyim ben de
Ne bitmesi yahu al doktorum hasta belki covid biten bir şey yok ortada. Zaten herkes geçirdi çevremde nerdeyse. Artık azalmasın mı ya bıktık. Valla temiz eve gelmek gibisi yok. Evin enerjisi bambaşka şu an ev ağır geliyor bana ki bende asla titizlenen biri değilim yani ev otel gibiydi mecburen çalışırken sabah çıkıyor gece geliyordum resmen haftasonu canım çıkmış oluyordu. Yapamıyordum. Evde kalmaktan memnunum açıkçası hastalık nedeniyle olmasa iyiydi tabii ama işte hastalık tüp bebek derken artık birinin el atması gerek eve belediyeden önce
İyi yapıyorsun canım benim. Büyük kolaylık tabi olmazmı. Ne güzel ince fikirliymiş de valla zor bulunur öyleleri.Valla canim tedaviden once de yogun calisiyorum bi de dersler de var diye aldim. 7-8 aydir geliyor yani bu surecte, o gelince ben cikiyorum diye tedirgin olmuyorum acikcasi hastalik anlaminda. Saolsun o da dusunceli, transfer oldugumu da biliyor, gecen hafta biraz halsiz hissediyorum gelmeyeyim riske atmayayim seni dedi.. Geldiginde carsaflari degisitirip yikayip utuluyor hemen, utu yogunlugumu da baya aldi benden.. imkaniniz varsa al tabii, ben de alisik diildim idare ediyordum kendim ama artik diyorum neden daha once almamisim ki, buyuk rahatlik
Benim arada oluyor ama belim ağrıyor hep. O yüzden onu düşünmüyorumBen artık düşünmüyorum yani başından beri ağrılarım hep öyle olunca
canım ben bugun ilk kez perinatolaga gittim 10.hafta direk karından baktı kanama geçirmiştim dedim hatta karından herşey gözükür dedi çok şükür kanama alanı görmedi karından bakarlar yani merak etmeNe bitmesi yahu al doktorum hasta belki covid biten bir şey yok ortada. Zaten herkes geçirdi çevremde nerdeyse. Artık azalmasın mı ya bıktık. Valla temiz eve gelmek gibisi yok. Evin enerjisi bambaşka şu an ev ağır geliyor bana ki bende asla titizlenen biri değilim yani ev otel gibiydi mecburen çalışırken sabah çıkıyor gece geliyordum resmen haftasonu canım çıkmış oluyordu. Yapamıyordum. Evde kalmaktan memnunum açıkçası hastalık nedeniyle olmasa iyiydi tabii ama işte hastalık tüp bebek derken artık birinin el atması gerek eve belediyeden önce
Kanama alanı görmemesine sevindim kuzum. Aynen benimde karından görünmüştü farklı bir doktor ya ondan tedirgin oldum aslında. Bakalım inşallah her şey yolundadır. İki gündür çok sık ağrılarım var biraz korkutuyor. Normalde de oluyor ama bu çok sık ve uzun sürünce. Bir de nerdeyse bir ay oldu çok endişeliyim bebekler iyi ve sağlıklı olsuncanım ben bugun ilk kez perinatolaga gittim 10.hafta direk karından baktı kanama geçirmiştim dedim hatta karından herşey gözükür dedi çok şükür kanama alanı görmedi karından bakarlar yani merak etme
canım inşallah herşey yolundadır az kalmış bebişleri görmeye ağrı bende de girio çıkıyor bebek pozisyon değiştiğinde bile olur dedi doktorKanama alanı görmemesine sevindim kuzum. Aynen benimde karından görünmüştü farklı bir doktor ya ondan tedirgin oldum aslında. Bakalım inşallah her şey yolundadır. İki gündür çok sık ağrılarım var biraz korkutuyor. Normalde de oluyor ama bu çok sık ve uzun sürünce. Bir de nerdeyse bir ay oldu çok endişeliyim bebekler iyi ve sağlıklı olsun
İnşallah her şey yolundadır canım. Dua ediyorum senin için.Kanama alanı görmemesine sevindim kuzum. Aynen benimde karından görünmüştü farklı bir doktor ya ondan tedirgin oldum aslında. Bakalım inşallah her şey yolundadır. İki gündür çok sık ağrılarım var biraz korkutuyor. Normalde de oluyor ama bu çok sık ve uzun sürünce. Bir de nerdeyse bir ay oldu çok endişeliyim bebekler iyi ve sağlıklı olsun
Baby ben de full hapşırıyorum iki üç kere arka arkaya bide bişi olmazya kızlar transferden sonra beni hapşırık aldı yaaa deliriceğimher gün bir iki kez oluyor .ssanki inadına gelmiş gibi
ya kızlar transferden sonra beni hapşırık aldı yaaa deliriceğimher gün bir iki kez oluyor .ssanki inadına gelmiş gibi
İnsallahh canımmKanama alanı görmemesine sevindim kuzum. Aynen benimde karından görünmüştü farklı bir doktor ya ondan tedirgin oldum aslında. Bakalım inşallah her şey yolundadır. İki gündür çok sık ağrılarım var biraz korkutuyor. Normalde de oluyor ama bu çok sık ve uzun sürünce. Bir de nerdeyse bir ay oldu çok endişeliyim bebekler iyi ve sağlıklı olsun
yaa ne güzel iyi gelmiştir yürümek,insan görmek.havası değişiyor insanın.benim evim deniz kıyısında insanlar sahilde yürüyüş yapıyor onları gördükçe o kadar hevesleniyorum ki yürümeye haftaya kısa yürüyüşlere başlarım inşallahBaby ben de full hapşırıyorum iki üç kere arka arkaya bide bişi olmazbugün ilk defa yürüyüşe dışarı çıktım eşimle dört günün üstüne bir de gittik dondurmacıda oturduk o kadar iyi geldi ki nefes aldığımı hissettim haftaya daha aktif geçirmeyi planlıyorum sen neler yapıyosunn
cnm bu konuda bilgim yok ama takip ettiğim bir doktor bazı hastalarını yayınlıyordu serklaj yaptık doğumunu gördük diye.farklı görüşte olan iki doktordan bilgi aldın bu birazcık senin karar vereceğin bir durum olmuş ama ben olsam tüp bebek doktorumu dinlerdim sanırım..Caanimm kizlar nasılsınız? Ben bir soruyla geldim araniza. Kafam çorba olduNe zaman hadi kafam rahatladı desem bisey oluyo Hatirlayan var mıdır bilmiyorum, ben yarim rahimliyim ve tup bebek ile 12 haftam bitmek üzere. Tüp bebek doktorum başka bi ilde olduğu için transferden hemen sonra doktor degistirdim mecburen. Şimdi tup bebek doktorum rahim anatomisi nedeniyle ( Bu arada ameliyatla bebek icin yer açtı rahimde ) 3. Ayda serklaj yani rahim dikisi yapmamız lazım demişti. Şimdiki doktorum ise ikili tarama testin çıksın bakalım dedi. Bugün cıktı şükür sonuçlar iyi. rahim dikisine ise sıcak bakmıyorum dedi. Onun da türlü türlü riskleri var dedi. Diyelim dikisi attim Allah korusun erken doğacak çocuk o dikisi yırtar yine gelir dedi. Ya da yine Allah korusun nasip olmazsa barikat kursam fayda etmez dedi. Tibben cok onerdigimiz bi durum degil dedi. Pazartesi Peritonoloji uzmanı ile görüşmem var. Doktorum onun fikri önemli görünmekte yarar var dedi. Hemen randevu aldim. Haydi şimdi gelelim duruma uzman derseki yaptır napcam? Doktorum da gereksiz bu da sonuçta bi ameliyat ve 1 yil içinde 4. Ameliyatın olacak dedi. Şimdi hadi bakalım. Ne yapayım ben çok zor bir karar ama biraz da rahat mi olmak lazım Bi bana akıl verin
İnşallah kuzum amin inşallah sağlıkla görebilirim huzurla ayrılırımİnsallahh canımmhayırlı haberlerını beklıyorum bende senınkı daha da heyecanlı 2 bebe sımdı onların hareketlerını ızlersın buyumus gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?