Valla kuzum sıkıntılı bir durum çok zor karar vermek ben de olumlu ve olumsuz bakanlar olduğunu duydum bu dikiş olayına. Gerçekten durmayacak bebeği durduramıyor açıkçası dikiş. Bizim progesteron kullanmamız gibi aslında mantık düşecek olan bebeğe fayda etmiyor istersen günde on tane ilaç al. Yarım rahim gebe kalmak ve gebeliği sürdürmekte sorun değil benim bildiğim yani sadece yarım rahim diye dikiş atılmaz da rahim kısalığı varsa daha çok tercih edilir diye mantık yürütüyorum. Tabii tüp bebek doktorları daha güvenilir de geliyor bana. Bence de risk uzmanı perinatalog lar olduğu için onun görüşünü al çoğunluğa uy kuzum bence.

ya kızlar transferden sonra beni hapşırık aldı yaaa deliriceğim her gün bir iki kez oluyor .ssanki inadına gelmiş gibi
Progesteron yapıyor kuzum. Progesteronun yüksek demek iyi bir şey bu. Yatarken yakalanmamaya çalış. Rahme sancı giriyor öyle olunca otururken daha rahat. Sana yazarken hapşırdım iyi mi

Ohh misss deniz kenarında mı
Hangı sehırde oturuyorsun bugun bende resmen aşerıyorum sanki deniz kokusu havası almak İcin

Zor bir karar ama ben olsam tüp bebek doktoruma daha çok güvenirdim

Ohh sen sanslısın deniz gibisi var mı ya ömür uzatır benim deniz kenari diil ama yakınız şöyle bi çarşıya yürüdük o bile yetti gerçekten ama eve gelip yattım hemen biraz korktum sonradan bişi olursa diye Dikkatli olmakta fayda var kuzum bir haftacık daha sıkcaz dişimizi öğrendikten sonra hayırlısıyla inşallah sağlıklı olursak zaten kontrollü yaşıyor bütün hamileler hastalık diil ya sonuçta

Doktorun o konuda ne diyecek ben de merak ediyorum benden önce gideceksin randevuya iki gündür benim de ağrım oluyor özellikle sol tarafımda. Hafif bacağıma da vuruyor gibi de durmuyor gibi de
canım sen tüm ilaçlara devam ediyomusun günümüz aynıydı sanırım senle o yüzden soruyorum oksapar progestan ve prolutex bide estrofem benim kullandıklarım

Progesteron yapıyor kuzum. Progesteronun yüksek demek iyi bir şey bu. Yatarken yakalanmamaya çalış. Rahme sancı giriyor öyle olunca otururken daha rahat. Sana yazarken hapşırdım iyi mi
ayyy ondan mı.ay deli oluyorum hemen bi hallere giriyorum,burnumu kaldırıyorum gelmesin diyecnm benim progestan mümkünse büyük olsun valla sabah akşam iğne,2 ağızdan 3 vajinadan progesteron

aynen canım sıkıldığımda balkona çıkmak bile yetiyor..inşallah cnm hayırlısıyla bir öğrenelim de

ayyy ondan mı.ay deli oluyorum hemen bi hallere giriyorum,burnumu kaldırıyorum gelmesin diyecnm benim progestan mümkünse büyük olsun valla sabah akşam iğne,2 ağızdan 3 vajinadan progesteron
Tutma sal gitsin ama dediğim gibi yatar pozisyon beni çok sarsıyordu

tupaaaaa
Kilya Valla kızlar evet zor bir karar ama perinatolog da bir görsün bakalım ne diyecek. Bazı uzmanlar bu olaya iyimser bakarken, bazıları tamamen olaydan uzaklar. Şimdiki doktorum rahim ağzı yetmezliği teşhisi yok, servikal yetmezlik veya farklı bi durum yok. Sadece yarim rahim diye işlem yapmak mantıklı gelmiyo dedi. Ve senden daha küçük rahimli olanlar ikiz doğruyo ona bakarsan dedi. Tüp bebek doktorum garantici evet ama bazen de işin içine maliyette giriyo. Olaya duygusal maddi baktıklarını da düşünmedim değil. Neyse pazartesinden sonra iyi bi karar vermek lazım. Çok teşekkür ederim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…