Valla kuzum sıkıntılı bir durum çok zor karar vermek ben de olumlu ve olumsuz bakanlar olduğunu duydum bu dikiş olayına. Gerçekten durmayacak bebeği durduramıyor açıkçası dikiş. Bizim progesteron kullanmamız gibi aslında mantık düşecek olan bebeğe fayda etmiyor istersen günde on tane ilaç al. Yarım rahim gebe kalmak ve gebeliği sürdürmekte sorun değil benim bildiğim yani sadece yarım rahim diye dikiş atılmaz da rahim kısalığı varsa daha çok tercih edilir diye mantık yürütüyorum. Tabii tüp bebek doktorları daha güvenilir de geliyor bana. Bence de risk uzmanı perinatalog lar olduğu için onun görüşünü al çoğunluğa uy kuzum bence.Caanimm kizlar nasılsınız? Ben bir soruyla geldim araniza. Kafam çorba olduNe zaman hadi kafam rahatladı desem bisey oluyo Hatirlayan var mıdır bilmiyorum, ben yarim rahimliyim ve tup bebek ile 12 haftam bitmek üzere. Tüp bebek doktorum başka bi ilde olduğu için transferden hemen sonra doktor degistirdim mecburen. Şimdi tup bebek doktorum rahim anatomisi nedeniyle ( Bu arada ameliyatla bebek icin yer açtı rahimde ) 3. Ayda serklaj yani rahim dikisi yapmamız lazım demişti. Şimdiki doktorum ise ikili tarama testin çıksın bakalım dedi. Bugün cıktı şükür sonuçlar iyi. rahim dikisine ise sıcak bakmıyorum dedi. Onun da türlü türlü riskleri var dedi. Diyelim dikisi attim Allah korusun erken doğacak çocuk o dikisi yırtar yine gelir dedi. Ya da yine Allah korusun nasip olmazsa barikat kursam fayda etmez dedi. Tibben cok onerdigimiz bi durum degil dedi. Pazartesi Peritonoloji uzmanı ile görüşmem var. Doktorum onun fikri önemli görünmekte yarar var dedi. Hemen randevu aldim. Haydi şimdi gelelim duruma uzman derseki yaptır napcam? Doktorum da gereksiz bu da sonuçta bi ameliyat ve 1 yil içinde 4. Ameliyatın olacak dedi. Şimdi hadi bakalım. Ne yapayım ben çok zor bir karar ama biraz da rahat mi olmak lazım Bi bana akıl verin
Guzel haberler verıceksın canım için ferah olsunİnşallah kuzum amin inşallah sağlıkla görebilirim huzurla ayrılırım
Progesteron yapıyor kuzum. Progesteronun yüksek demek iyi bir şey bu. Yatarken yakalanmamaya çalış. Rahme sancı giriyor öyle olunca otururken daha rahat. Sana yazarken hapşırdım iyi miya kızlar transferden sonra beni hapşırık aldı yaaa deliriceğimher gün bir iki kez oluyor .ssanki inadına gelmiş gibi
Ohh misss deniz kenarında mıyaa ne güzel iyi gelmiştir yürümek,insan görmek.havası değişiyor insanın.benim evim deniz kıyısında insanlar sahilde yürüyüş yapıyor onları gördükçe o kadar hevesleniyorum ki yürümeye haftaya kısa yürüyüşlere başlarım inşallahvalla bende yatmaktan sıkıldım ağır hareketlere yemek yaptım bugün.bir kaç parça çamaşırım vardı onları yıkadım astım.iki parça çamaşır ne kadar olay oluyor bu durumda 5 dkka da yapacağın işler 1 saat sürüyor onun haricinde ev işiyle alakalı birşey yapmadım.kardeşim geliyor evi süpürüyoe saolsun.ama hep dikkatliyim.eğilmemeyi,uzanmamaya çok dikkat edyorum,yavaş hareketlerle yapıyorum bende pazartesinden sonra biraz daha rahat olurum herhalde...
Allah razı olsun kuzum sağ olasınİnşallah her şey yolundadır canım. Dua ediyorum senin için.
Kolay değil, 2 bebiş büyüyor içinde.
Onlar büyüdükçe ağrın da olacak birazcık.
Doktorun o konuda ne diyecek ben de merak ediyorum benden önce gideceksin randevuyaAllah razı olsun kuzum sağ olasınArtık inşallah büyüyüp geliştikleri içindir
Zor bir karar ama ben olsam tüp bebek doktoruma daha çok güvenirdimCaanimm kizlar nasılsınız? Ben bir soruyla geldim araniza. Kafam çorba olduNe zaman hadi kafam rahatladı desem bisey oluyo Hatirlayan var mıdır bilmiyorum, ben yarim rahimliyim ve tup bebek ile 12 haftam bitmek üzere. Tüp bebek doktorum başka bi ilde olduğu için transferden hemen sonra doktor degistirdim mecburen. Şimdi tup bebek doktorum rahim anatomisi nedeniyle ( Bu arada ameliyatla bebek icin yer açtı rahimde ) 3. Ayda serklaj yani rahim dikisi yapmamız lazım demişti. Şimdiki doktorum ise ikili tarama testin çıksın bakalım dedi. Bugün cıktı şükür sonuçlar iyi. rahim dikisine ise sıcak bakmıyorum dedi. Onun da türlü türlü riskleri var dedi. Diyelim dikisi attim Allah korusun erken doğacak çocuk o dikisi yırtar yine gelir dedi. Ya da yine Allah korusun nasip olmazsa barikat kursam fayda etmez dedi. Tibben cok onerdigimiz bi durum degil dedi. Pazartesi Peritonoloji uzmanı ile görüşmem var. Doktorum onun fikri önemli görünmekte yarar var dedi. Hemen randevu aldim. Haydi şimdi gelelim duruma uzman derseki yaptır napcam? Doktorum da gereksiz bu da sonuçta bi ameliyat ve 1 yil içinde 4. Ameliyatın olacak dedi. Şimdi hadi bakalım. Ne yapayım ben çok zor bir karar ama biraz da rahat mi olmak lazım Bi bana akıl verin
Ohh sen sanslısın deniz gibisi var mı ya ömür uzatıryaa ne güzel iyi gelmiştir yürümek,insan görmek.havası değişiyor insanın.benim evim deniz kıyısında insanlar sahilde yürüyüş yapıyor onları gördükçe o kadar hevesleniyorum ki yürümeye haftaya kısa yürüyüşlere başlarım inşallahvalla bende yatmaktan sıkıldım ağır hareketlere yemek yaptım bugün.bir kaç parça çamaşırım vardı onları yıkadım astım.iki parça çamaşır ne kadar olay oluyor bu durumda 5 dkka da yapacağın işler 1 saat sürüyor onun haricinde ev işiyle alakalı birşey yapmadım.kardeşim geliyor evi süpürüyoe saolsun.ama hep dikkatliyim.eğilmemeyi,uzanmamaya çok dikkat edyorum,yavaş hareketlerle yapıyorum bende pazartesinden sonra biraz daha rahat olurum herhalde...
canım sen tüm ilaçlara devam ediyomusun günümüz aynıydı sanırım senle o yüzden soruyorum oksapar progestan ve prolutex bide estrofem benim kullandıklarımDoktorun o konuda ne diyecek ben de merak ediyorum benden önce gideceksin randevuyaiki gündür benim de ağrım oluyor özellikle sol tarafımda. Hafif bacağıma da vuruyor gibi de durmuyor gibi de
ayyy ondan mı.ay deli oluyorum hemen bi hallere giriyorum,burnumu kaldırıyorum gelmesin diyeProgesteron yapıyor kuzum. Progesteronun yüksek demek iyi bir şey bu. Yatarken yakalanmamaya çalış. Rahme sancı giriyor öyle olunca otururken daha rahat. Sana yazarken hapşırdım iyi mi
Rize de cnm memletimiz çok güzeldir.inşallah gelip görmek nasip olur sizede,bu sayede de tanışmak nasip olurOhh misss deniz kenarında mı
Hangı sehırde oturuyorsun bugun bende resmen aşerıyorum sanki deniz kokusu havası almak İcin
aminnn cnm inşallahO sana çoktaan sımsıkı tutulmuştur inşallah annesi onu oradan Rabbimden başkası ayiramaz
aynen canım sıkıldığımda balkona çıkmak bile yetiyor..inşallah cnm hayırlısıyla bir öğrenelim deOhh sen sanslısın deniz gibisi var mı ya ömür uzatırbenim deniz kenari diil ama yakınız şöyle bi çarşıya yürüdük o bile yetti gerçekten ama eve gelip yattım hemen biraz korktum sonradan bişi olursa diye Dikkatli olmakta fayda var kuzum bir haftacık daha sıkcaz dişimizi öğrendikten sonra hayırlısıyla inşallah sağlıklı olursak zaten kontrollü yaşıyor bütün hamileler hastalık diil ya sonuçta
Bakalım kuzum inşallah yazarım buraya daDoktorun o konuda ne diyecek ben de merak ediyorum benden önce gideceksin randevuyaiki gündür benim de ağrım oluyor özellikle sol tarafımda. Hafif bacağıma da vuruyor gibi de durmuyor gibi de
Tutma sal gitsinayyy ondan mı.ay deli oluyorum hemen bi hallere giriyorum,burnumu kaldırıyorum gelmesin diyecnm benim progestan mümkünse büyük olsun valla sabah akşam iğne,2 ağızdan 3 vajinadan progesteron
tmm cnm ona dikkat edeceğim saolTutma sal gitsinama dediğim gibi yatar pozisyon beni çok sarsıyordu
Ahh nerdeee insallahh diyeyim benım yerımede soluk al bollbollRize de cnm memletimiz çok güzeldir.inşallah gelip görmek nasip olur sizede,bu sayede de tanışmak nasip olur
Tüp bebek doktoruma kesinlikle güveniyorum. Ama karar zor dediğin gibi canım. Perinatolog ile de görüşeyim. Bakalım ne diyecek. Inşallah gerek kalmazZor bir karar ama ben olsam tüp bebek doktoruma daha çok güvenirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?