Ahh nerdeee insallahh diyeyim benım yerımede soluk al bollboll
cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah.perinatolog bakalın ne diyecek uruma göre hareket edersin.tupaaaaa
Kilya Valla kızlar evet zor bir karar ama perinatolog da bir görsün bakalım ne diyecek. Bazı uzmanlar bu olaya iyimser bakarken, bazıları tamamen olaydan uzaklar. Şimdiki doktorum rahim ağzı yetmezliği teşhisi yok, servikal yetmezlik veya farklı bi durum yok. Sadece yarim rahim diye işlem yapmak mantıklı gelmiyo dedi. Ve senden daha küçük rahimli olanlar ikiz doğruyo ona bakarsan dedi. Tüp bebek doktorum garantici evet ama bazen de işin içine maliyette giriyo. Olaya duygusal maddi baktıklarını da düşünmedim değil. Neyse pazartesinden sonra iyi bi karar vermek lazım. Çok teşekkür ederim canlarım
Kuzum namazda tercihim oturarak olur ama burada kızların çoğu normal kıldıklarını ifade ettiler. Araba konusunda normalde çok iyi olmadığım ve gerildiğim için bu süreçte kullanmayacağım. Hem stresten hem de bir şey olur korkusu ekstra olacak hiç gerek yok dedim.Kızlarrrcımm hayırlı pazarlarrsize bir sorum olcak oturarak mı namaz kılıyosunuz ? Bir de araba kullanıyomusunuz yani transfer süreci ve sonrası için soruyorum
KoptummGünaydın bebeklerstres doluyum yarın ki muayene için. Bugün rüyamda ne gördüm anlatayım da gülün biraz muayeneye gitmişim pantolondan bacaklarım görünüyor doktor bacakların ne kadar kıllı diyor Bakıyorum harbiden uzun uzun kıllar erkek gibi içimden nasıl açıldı bu diyorum. Sonra doktora dönüp siz bir de göbeğimi görün ama göbeğim hiç böyle değildi diyorum doktor gülüyor filan böyle bir kıldan tüyden rüyaydı.
Hiç eğilmeme durumu çok zor gerçekten makine falan doldurmam lazım onun yerine elde yikicam daha zor gelio bana daKuzum namazda tercihim oturarak olur ama burada kızların çoğu normal kıldıklarını ifade ettiler. Araba konusunda normalde çok iyi olmadığım ve gerildiğim için bu süreçte kullanmayacağım. Hem stresten hem de bir şey olur korkusu ekstra olacak hiç gerek yok dedim.
Hayırlı pazarlar canım.Kızlarrrcımm hayırlı pazarlarrsize bir sorum olcak oturarak mı namaz kılıyosunuz ? Bir de araba kullanıyomusunuz yani transfer süreci ve sonrası için soruyorum
Ay sorma bir de sabah kalktım ağzımın içi yara dolu nasıl korktuysamKoptummkıldan tüyden rüyaaa
Valla kuzum ben covid korkusuna evden gönüllü olarak çıkmıyorum çok zor evet ama İnan hastalık daha korkutucu geliyor. O yüzden hamilelik durumu var çıkamıyorum stresi olmuyor hastalık var çıkmıyorum gibi bir şey oluyor. Makina işi de eşimde benim yapmıyorum açıkçası. Nadiren eğiliyorum evde yoksa ve acilse durum yoksa beklesin yani çok emek veriyoruz buraya gelene kadar hepsi Allah dan tabii. Mantıksız olsa da benim içime nasıl sinecekse diyorum çünkü aksi durumda zaten insan kendini sorguluyor ben şöyle yaptım böyle yaptım ondan mı oldu diye aslında ondan değil ama işte insan kendine yükleniyor ne kadar dikkat edersem o psikolojide az olur diyorumHiç eğilmeme durumu çok zor gerçekten makine falan doldurmam lazım onun yerine elde yikicam daha zor gelio bana daŞimdilik bana da izin vermez eşimde herşey normal olursa kullanırım diyorum çok zor diğer türlü evden çıkmamak birini beklemek
Kuzum kişiden kişiye çok değişiyor sanırım bende yok bu durumlar. Haksizlik var sadece o da evde çok durmaktan oldu bence. Uykum yok. Bulantım eh ara ara daha çok mide yanması yaşıyorum. Bilmiyorum inşallah normaldir hepsi diye düşünüyorumKizlar hepinize merhaba 7. Haftadan itibaren aşırı mide bulantim var ve sürekli uyuyorum hiç ayakta durup bir iş yapamiyorum telefona bile bakamıyorum ikiz olduğundan mıdır bilmiyorum. Benim gibi olan var mı
Yok kuzum brn sadece progestan 200mg ve folik asit kullanıyorum.canım sen tüm ilaçlara devam ediyomusun günümüz aynıydı sanırım senle o yüzden soruyorum oksapar progestan ve prolutex bide estrofem benim kullandıklarım
Tüp bebek doktoruma kesinlikle güveniyorum. Ama karar zor dediğin gibi canım. Perinatolog ile de görüşeyim. Bakalım ne diyecek. Inşallah gerek kalmaz❣
Kuzum ben namazlarımı farzları ayakta sünnetleri oturarak kıldığın da oldu hepsini ayakta kılfığım da olduKızlarrrcımm hayırlı pazarlarrsize bir sorum olcak oturarak mı namaz kılıyosunuz ? Bir de araba kullanıyomusunuz yani transfer süreci ve sonrası için soruyorum
Canım cok yazamasam da dört gözle haberini bekliyorumHiç eğilmeme durumu çok zor gerçekten makine falan doldurmam lazım onun yerine elde yikicam daha zor gelio bana daŞimdilik bana da izin vermez eşimde herşey normal olursa kullanırım diyorum çok zor diğer türlü evden çıkmamak birini beklemek
Henüz denemedim de günler geçti kılmak istiyorum bende annem tembihledi çok eğilme eğilme diye sizlere bi sorayim dedim saol kuzumKuzum ben namazlarımı farzları ayakta sünnetleri oturarak kıldığın da oldu hepsini ayakta kılfığım da oldu
Canım canımm göremiyorum seni çok ben de elimden geldiğince okuyorum ama yazamıyorum içimde bir heyecanCanım cok yazamasam da dört gözle haberini bekliyorumben makineyi dolduruyorum sadece ani egilmekten kacınıyorum dizden egilip ordan güc alıp kalkıyorum kendimi yormadan mutfagimi temizliyorum araba konusunda ben normalde de hic iyi degilim zaten strese gelemem kullanmam bu süreçte
Ben başından beri namazı her zamanki gibi ayakta kılıyorum. Arabayı da her zamanki gibi kullanıyorum. Sadece daha dikkatli davranıyorum, tümseklerde falan.Kızlarrrcımm hayırlı pazarlarrsize bir sorum olcak oturarak mı namaz kılıyosunuz ? Bir de araba kullanıyomusunuz yani transfer süreci ve sonrası için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?