10 günü gecti doktora gideli de ay sonu kontrol iyi galiba bilmiyorum biraz ağrılarm var ama aklıma kötüyü getirmek istemiyorum bekliyorum bakalım simdilik aynen bu zamanlar tam tutunma zamanlari sen az daha sabret gerisi gelir insallah cok inanıyorum olacak insallahCanım canımm göremiyorum seni çok ben de elimden geldiğince okuyorum ama yazamıyorum içimde bir heyecanbi pozitifi alsam herşey tamam olsa ben de rahat hareket ederim de işte sonra dan pişmanlık duymak istemiyorum Sen nasılsın nasıl gidio hamişlik bebiş iyi miii gittin mi doktora yakın zamanda
Ooo ılk cınsıyet tahmınımız geldı grubumuzdan hadı bakakım hayırlı sanuclar ınsallah saglıkla kavusursun canım tam olarak kac haftalıksınAy asırlardır girmemişim yaa
Kızlar dün 2li test yaptırdım, önce ultrasonla baktı radyolog, ense kalınlığı ölçümü/kalp atış hızı ölçümü/burun kemiği oluşmuş mu diye bakıyor anladığım kadarıyla. sonra doktora çıktım o da kan vermem için bi evrak verdi onunla kan verdim. Kanda hcg seviyesi ve pap A diye bir şeye bakıp rapor çıkacakmış.
Yani ultrason bulguları, kan bulguları ve senin yaşına göre bir tahmini risk analizi yapıyorlar. 3 gün sonra çıkıyormuş sonuç.
Cinsiyet tahmininde de bulundu çok kesin olmamakla birlikte kız dedi
Benden haberler böyle.
Ben transferden itibaren kullanmıyorum canım kullanmayı çok özledim ama eşimde istemiyor bu süreçte kullanmamı kendisi bile artık kullanırken 50-60 la gidiyor tedirginlikten dün iğneye giderken kendisi yoktu eniştem götürdü o biraz hızlı kullanıyo diyoki söyleki yavaş kullansın arabayıHiç eğilmeme durumu çok zor gerçekten makine falan doldurmam lazım onun yerine elde yikicam daha zor gelio bana daŞimdilik bana da izin vermez eşimde herşey normal olursa kullanırım diyorum çok zor diğer türlü evden çıkmamak birini beklemek
Bendede genel bir uyku hali var canım iğneden sonra sanki dahada artıyor uyudukça uyuyasım geliyor bazende tam tersi gayet dinç oluyorum günümüz günümüze uymuyor kullandığımız ilaçlarında etkisi var benceKizlar hepinize merhaba 7. Haftadan itibaren aşırı mide bulantim var ve sürekli uyuyorum hiç ayakta durup bir iş yapamiyorum telefona bile bakamıyorum ikiz olduğundan mıdır bilmiyorum. Benim gibi olan var mı
Canım benim hayırlı olsun inşallah sonuçlarda çok güzel gelecektir. Cinsiyet tahmininde bulunması da güzel olmuş ne kadar oldun sen şimdi ?Ay asırlardır girmemişim yaa
Kızlar dün 2li test yaptırdım, önce ultrasonla baktı radyolog, ense kalınlığı ölçümü/kalp atış hızı ölçümü/burun kemiği oluşmuş mu diye bakıyor anladığım kadarıyla. sonra doktora çıktım o da kan vermem için bi evrak verdi onunla kan verdim. Kanda hcg seviyesi ve pap A diye bir şeye bakıp rapor çıkacakmış.
Yani ultrason bulguları, kan bulguları ve senin yaşına göre bir tahmini risk analizi yapıyorlar. 3 gün sonra çıkıyormuş sonuç.
Benden haberler böyle.
Ben şimdi baktım da benden 5 gun onceymıs transferıCanım benim hayırlı olsun inşallah sonuçlarda çok güzel gelecektir. Cinsiyet tahmininde bulunması da güzel olmuş ne kadar oldun sen şimdi ?
Ay öyle kuzum sağlık olsun Rabbim canlarına bize sağlık versin inşallah öğreniriz biz de zamanlaBen şimdi baktım da benden 5 gun onceymıs transferıyanı neredeyse 1 hafta var sayılır 12+5 oluyor ne guzel erkenden tahmın etmıs benım kı baktı tahmın edemedı neyse hayırlısı olsun ınsallah
ya cinsiyet tahminleri gelemeye başladı ne güzel... bizde görürüz inşallah o günleri.bakalım bu topikte çoğunluk hangi cinsiyet olacakAy asırlardır girmemişim yaa
Benden haberler böyle.
Eğer çatlatma iğnesi olmadıysan pozitifKızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
yaaaa sana inanmıyorummm.bu kadar erkenden çıkmış.bence yanılma olamaz cnm.tebrikkkk ederimm....Kızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
Kuzum olmadım da ay inanamıyorum tam altı güne kadar çıkar diyo da eşim kesin dio kan testi vermeye gidemiyoruz ama yarın normal test alıp denicem belki çıkmazEğer çatlatma iğnesi olmadıysan pozitiftebrik ederim kuzum yaa çok şükür
Ayyy canımm o kadar şoktayım ki hala yok diilimdir diyorumm yaaa öyle mi diyosun hevesleniyim miii yaaayaaaa sana inanmıyorummm.bu kadar erkenden çıkmış.bence yanılma olamaz cnm.tebrikkkk ederimm....
çatlatma iğneside kullanmamışsın.bence pozitif cnmAyyy canımm o kadar şoktayım ki hala yok diilimdir diyorumm yaaa öyle mi diyosun hevesleniyim miii yaaa
ben vurundum canım yumurta toplamadan sonra yarım doz ben çikolata kisti hastasıyım o yüzden verdi doktor kist birşeyler salgılıyomuş onları baskılasın embriyoya tutunmasında sıkıntı olmasın diye şuan pozitifi aldım ama daha kese görmeye gidicem hayırlısı olsun senin içindeCanlarım nasılsınızgrubumuzda cinsiyet haberlerini alıyoruz ne güzel darısı bizlere inşallah bende üç gün sonra lucrin vurulucam en son gittiğimde bana hafif ademiyozis görüyorum demişti bu durumla alakalı karşılaşan var mı detay bile tam bilmiyorum sanırım rahim kanlaniyormus. Umarım bu ikincide bende sizler gibi gebelik haberi alirim bizim bu grupta lucrin iğne kullanan oldu diye hatırlıyorum kullanan kızlar bi yaziverin bu lucrin nedir ne değildir nasıl bir ignedir beni aydınlatın
Beklicem bi yarın olsun bakiim böyle erken öğrenmek hiç mantıklı olmadi kii yaçatlatma iğneside kullanmamışsın.bence pozitif cnm
gözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerlerKızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
Benımde 5. Gun bu sekılde cıkmıstıKızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?