Kuzum olmadım da ay inanamıyorum tam altı güne kadar çıkar diyo da eşim kesin dio kan testi vermeye gidemiyoruz ama yarın normal test alıp denicem belki çıkmaz ‍♀
Ay hadi gözünüz aydın canım benim.
Çok sevindim.
Yarın gidip kan testi ver bence, 2 gün sonra da artış için verirsin.
Daha uğraşma normal testlerle.

yarın bence git kan testi ver çıkar kanda da.eşinde maşallah ne hevesli

yarın bence git kan testi ver çıkar kanda da.eşinde maşallah ne hevesli
Ayyy delirtti beni yaaa hadi hadii diip tutundu kırmıyım dedim üzülme sonra falan diorum ben şok oldum o ben biliodum dio bi de gitcem kuzum yaa sen sakın benim gibi yapma çok değişik duygudayım şoktayım inanmıyorum yani

ay kız ben yapamam.çok stresliyim,negatif falan çıkar aman yarabbi sonra bekle dur

Canım ben tek doz yapmıstım igneyi adetin 21.günü biraz adet gecikmesi yapıyor sonra da onun gününü saydım bana da doktorn birisi adenomiyozis olabilir demisti ama sonra kimse bisey demedi nasil bisey gecici mi hicbir fikrim yok o konuda Allah yardımcn olsun insallah hersey güzel bu sefer

Kızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
Cok sevindim canımm tebrik ederim insan ne kadar inanamasa da en basta insallah saglıkla ilerler idrarla ugrasma kan testi ver bence

Hayırlı olsun canım saglikla doğsun inşallah acaba kist kanama filan mı yapiyorki bu yüzden mi verdiler acaba? İnşallah bende de işe yarar sen taze transfer mi oldun sanırım transferden önceki adetle vuruldun sen

Kuzum olmadım da ay inanamıyorum tam altı güne kadar çıkar diyo da eşim kesin dio kan testi vermeye gidemiyoruz ama yarın normal test alıp denicem belki çıkmaz ‍♀
Canım benim çıkar merak etme yanılma payı çok şok az oluyor sevin inan

inşallah çikolata kistinin içi kan zaten her adette kan sızıp yer yapıyo kist oluşuyor dondurulmuş transfer oldum canım yumurta toplandı 1 ay sonra oldu transfer . yumurta baskılamak içinde kullanılıyor o ilaç yada rahim bir miyop flan yada başka birşey görülürse senin içinde hayırlısı olur inşallah korkma doktoruna güven verdiyse vurun iğneyi bir kaç arkadaş daha vurundu burda onlarda pozitifti

Ay inşallah kuzum yaa peki sana bunu diyen Dr mi lucrini vurdu? Vurulduktan sonra işleyiş nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…