Ayyy teşekkür ederimm inşallah doğrudurgözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler
Ay hadi gözünüz aydın canım benim.Kuzum olmadım da ay inanamıyorum tam altı güne kadar çıkar diyo da eşim kesin dio kan testi vermeye gidemiyoruz ama yarın normal test alıp denicem belki çıkmaz♀
Kuzum benim de 5.gün transfer sonrası oluyo ayyy inşallah moral buldum size yazıncaBenımde 5. Gun bu sekılde cıkmıstıınsallah dogrudur
Beklicem bi yarın olsun bakiim böyle erken öğrenmek hiç mantıklı olmadi kii yabi de rahatım nasılsa çıkmaz diye eşim bekle beraber bakalım dedi ay çığlık çığlığaa pozitif bu dioo hadi canım diorum bende
Yaaa teşekkür ederimAy hadi gözünüz aydın canım benim.
Çok sevindim.
Yarın gidip kan testi ver bence, 2 gün sonra da artış için verirsin.
Daha uğraşma normal testlerle.
doğrudur canımAyyy teşekkür ederimm inşallah doğrudur
Ayyy delirtti beni yaaa hadi hadii diip tutundu kırmıyım dedim üzülme sonra falan diorum ben şok oldum o ben biliodum dio bi deyarın bence git kan testi ver çıkar kanda da.eşinde maşallah ne hevesli
ay kız ben yapamam.çok stresliyim,negatif falan çıkar aman yarabbi sonra bekle durAyyy delirtti beni yaaa hadi hadii diip tutundu kırmıyım dedim üzülme sonra falan diorum ben şok oldum o ben biliodum dio bi degitcem kuzum yaa sen sakın benim gibi yapma çok değişik duygudayım şoktayım inanmıyorum yani
Canım ben tek doz yapmıstım igneyi adetin 21.günü biraz adet gecikmesi yapıyor sonra da onun gününü saydımCanlarım nasılsınızgrubumuzda cinsiyet haberlerini alıyoruz ne güzel darısı bizlere inşallah bende üç gün sonra lucrin vurulucam en son gittiğimde bana hafif ademiyozis görüyorum demişti bu durumla alakalı karşılaşan var mı detay bile tam bilmiyorum sanırım rahim kanlaniyormus. Umarım bu ikincide bende sizler gibi gebelik haberi alirim bizim bu grupta lucrin iğne kullanan oldu diye hatırlıyorum kullanan kızlar bi yaziverin bu lucrin nedir ne değildir nasıl bir ignedir beni aydınlatın
Cok sevindim canımm tebrik ederim insan ne kadar inanamasa da en basta insallah saglıkla ilerler idrarla ugrasma kan testi ver benceKızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
Yapıcam inşallah yaa erken yapmak hiç iyi olmadı banadoğrudur canımben normal testle yapmıştım silikte olsa cıkmıştı 2.çizgi sıkıntı olmaz yarın tekrarla için rahat etmiycekse
Hayırlı olsun canım saglikla doğsun inşallahben vurundum canım yumurta toplamadan sonra yarım doz ben çikolata kisti hastasıyım o yüzden verdi doktor kist birşeyler salgılıyomuş onları baskılasın embriyoya tutunmasında sıkıntı olmasın diye şuan pozitifi aldım ama daha kese görmeye gidicem hayırlısı olsun senin içinde
benim de 5.gün böyle çıkmıştı canım hayırlı olsunKızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
Kuzum çok teşekkür ederim inşallah doğrudurCok sevindim canımm tebrik ederim insan ne kadar inanamasa da en basta insallah saglıkla ilerler idrarla ugrasma kan testi ver bence
Yaaa gerçekten mi yaa çok seviniyorum ama sonra korkuyorum yanılma payı varsa diyee kan testi için beklicem herhaldebenim de 5.gün böyle çıkmıştı canım hayırlı olsun
Canım benim tebrik ederimKızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
Canım benim çıkar merak etme yanılma payı çok şok az oluyor sevin inanKuzum olmadım da ay inanamıyorum tam altı güne kadar çıkar diyo da eşim kesin dio kan testi vermeye gidemiyoruz ama yarın normal test alıp denicem belki çıkmaz♀
inşallahHayırlı olsun canım saglikla doğsun inşallahacaba kist kanama filan mı yapiyorki bu yüzden mi verdiler acaba? İnşallah bende de işe yarar sen taze transfer mi oldun sanırım transferden önceki adetle vuruldun sen
kaçıncı gün bugünYapıcam inşallah yaa erken yapmak hiç iyi olmadı bana
Ay inşallah kuzum yaaCanım ben tek doz yapmıstım igneyi adetin 21.günü biraz adet gecikmesi yapıyor sonra da onun gününü saydımbana da doktorn birisi adenomiyozis olabilir demisti ama sonra kimse bisey demedi nasil bisey gecici mi hicbir fikrim yok o konuda Allah yardımcn olsun insallah hersey güzel bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?