- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
12+4 tü söylediğinde kuzum ama %100 diyemedi tabi... Ben nuba göre kız olduğunu düşünüyordum zatenOoo ılk cınsıyet tahmınımız geldı grubumuzdan hadı bakakım hayırlı sanuclar ınsallah saglıkla kavusursun canım tam olarak kac haftalıksın
Aminn inşallah kuzucum, o kadar hızlı geçiyor ki zamanya cinsiyet tahminleri gelemeye başladı ne güzel... bizde görürüz inşallah o günleri.bakalım bu topikte çoğunluk hangi cinsiyet olacak
Yok canım baska dr ye gitmistim 10 gün kadar gecikmeli adet oldum sonrasinda 3.günü kan verdim 5.günü estrofeme basladim adetin 21.günü kontrole gitmistim diger ilaclara baslamisti progestan vs 5 gün sonra da transfer olduAy inşallah kuzum yaapeki sana bunu diyen Dr mi lucrini vurdu? Vurulduktan sonra işleyiş nasıl peki
O zaman lucrini vurulduktan sonra adet oldun ve başladın sen bana da sanırım öyle yapar sitede bazılarına 3 ay geçici menopoza filan söküp transfer yapilmis tereddüt ettim bendeinşallahçikolata kistinin içi kan zaten her adette kan sızıp yer yapıyo kist oluşuyor dondurulmuş transfer oldum canım yumurta toplandı 1 ay sonra oldu transfer . yumurta baskılamak içinde kullanılıyor o ilaç yada rahim bir miyop flan yada başka birşey görülürse senin içinde hayırlısı olur inşallah korkma doktoruna güven verdiyse vurun iğneyi bir kaç arkadaş daha vurundu burda onlarda pozitifti
Hayırlı uğurlu olsun yavrucumKızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
Kuzum ben de 5. Gün embriyo sunu transferin 4. Günü böyle öğrendimBeklicem bi yarın olsun bakiim böyle erken öğrenmek hiç mantıklı olmadi kii yabi de rahatım nasılsa çıkmaz diye eşim bekle beraber bakalım dedi ay çığlık çığlığaa pozitif bu dioo hadi canım diorum bende
yumurta toplamadan 3_4 gün sonra adet oldum o zaman vurundum diğer adete denk gelen zamandada transfer oldum benO zaman lucrini vurulduktan sonra adet oldun ve başladın sen bana da sanırım öyle yapar sitede bazılarına 3 ay geçici menopoza filan söküp transfer yapilmis tereddüt ettim bende
İnşallah benimde bu sefer olur bu şekilde hatırladım şimdi kuzum adet dilan ne zaman olacak gecikti filan demiştin yanlış hatırlamıyorum dimiYok canım baska dr ye gitmistim 10 gün kadar gecikmeli adet oldum sonrasinda 3.günü kan verdim 5.günü estrofeme basladim adetin 21.günü kontrole gitmistim diger ilaclara baslamisti progestan vs 5 gün sonra da transfer oldu
Kuzum 8 haziran da 5.gün embriyosu dondurulmuş bugün 5.gün oluyor çok erken yanikaçıncı gün bugün
Aynen aynen baya stres olmustum denemedik sey bırakmamıstımİnşallah benimde bu sefer olur bu şekilde hatırladım şimdi kuzum adet dilan ne zaman olacak gecikti filan demiştin yanlış hatırlamıyorum dimi
Ayyy teşekkür ederim beklicem bende kan testi için herhaldeKuzum ben de 5. Gün embriyo sunu transferin 4. Günü böyle öğrendimkanı Dr un istediği gün vermiştim ama idrarla her gün takip ettim çıkmış işte el sallıyor sana daha ne desin yavrucak
Aminn canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallahAyyy teşekkür ederim beklicem bende kan testi için herhaldesizi de çoook tebrik ederim sağlıklı bir kızınız olsun inşallah
Aminnn inşallah kuzummAynen aynen baya stres olmustum denemedik sey bırakmamıstımolur insallah hic olumsuz düsünme
Yine de yarın bir kan testi ver ve iki günde bir bunu 3 kez tekrarlat. Sonucun arttığını görmek lazım.Kuzum benim de 5.gün transfer sonrası oluyo ayyy inşallah moral buldum size yazınca
Hee ben 7 haziran sandım seni.Kuzum 8 haziran da 5.gün embriyosu dondurulmuş bugün 5.gün oluyor çok erken yani
6 gün geçti ve çatlatma iğnesi falan vurulmamıştın di mi? Öyleyse eğer hayırlı uğurlu olsun diyeceğim de.
Yine de yarın bir kan testi ver ve iki günde bir bunu 3 kez tekrarlat. Sonucun arttığını görmek lazım.
Kuzum evet benim 5.gün bugünHee ben 7 haziran sandım seni.tupaaaaa öyleydi sanırım. Yine de çıkması çok güzel. Sen yarın mutlaka kan testine git.
Henüz denemedim de günler geçti kılmak istiyorum bende annem tembihledi çok eğilme eğilme diye sizlere bi sorayim dedim saol kuzum
Kuzum hayırlısıyla çok iyi haber alcaz senden de benimki de doğrudur hayırlısıyla dua edip beklicezay kız ben yapamam.çok stresliyim,negatif falan çıkar aman yarabbi sonra bekle dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?