Ay inşallah kuzum yaa peki sana bunu diyen Dr mi lucrini vurdu? Vurulduktan sonra işleyiş nasıl peki
Yok canım baska dr ye gitmistim 10 gün kadar gecikmeli adet oldum sonrasinda 3.günü kan verdim 5.günü estrofeme basladim adetin 21.günü kontrole gitmistim diger ilaclara baslamisti progestan vs 5 gün sonra da transfer oldu

O zaman lucrini vurulduktan sonra adet oldun ve başladın sen bana da sanırım öyle yapar sitede bazılarına 3 ay geçici menopoza filan söküp transfer yapilmis tereddüt ettim bende

Kuzum ben de 5. Gün embriyo sunu transferin 4. Günü böyle öğrendim kanı Dr un istediği gün vermiştim ama idrarla her gün takip ettim çıkmış işte el sallıyor sana daha ne desin yavrucak

O zaman lucrini vurulduktan sonra adet oldun ve başladın sen bana da sanırım öyle yapar sitede bazılarına 3 ay geçici menopoza filan söküp transfer yapilmis tereddüt ettim bende
yumurta toplamadan 3_4 gün sonra adet oldum o zaman vurundum diğer adete denk gelen zamandada transfer oldum ben

Yok canım baska dr ye gitmistim 10 gün kadar gecikmeli adet oldum sonrasinda 3.günü kan verdim 5.günü estrofeme basladim adetin 21.günü kontrole gitmistim diger ilaclara baslamisti progestan vs 5 gün sonra da transfer oldu
İnşallah benimde bu sefer olur bu şekilde hatırladım şimdi kuzum adet dilan ne zaman olacak gecikti filan demiştin yanlış hatırlamıyorum dimi

Kuzum ben de 5. Gün embriyo sunu transferin 4. Günü böyle öğrendim kanı Dr un istediği gün vermiştim ama idrarla her gün takip ettim çıkmış işte el sallıyor sana daha ne desin yavrucak
Ayyy teşekkür ederim beklicem bende kan testi için herhalde sizi de çoook tebrik ederim sağlıklı bir kızınız olsun inşallah

Kuzularım canlarım bütün sürecimi nisan ayından beri biliyosunuz hep destekler oldunuz bana yoldaş oldunuz hepinize çok teşekkür ederim Önce Allahıma sizin çocuğunuz olmaz lafından bizi buralara getirdiği için binlerce kez şükürler olsun çok şükür hamdolsun inanarak söylüyorum ki HAMİLEYİMMMMMM

6 gün geçti ve çatlatma iğnesi falan vurulmamıştın di mi? Öyleyse eğer hayırlı uğurlu olsun diyeceğim de.

6 gün geçti ve çatlatma iğnesi falan vurulmamıştın di mi? Öyleyse eğer hayırlı uğurlu olsun diyeceğim de.

Yine de yarın bir kan testi ver ve iki günde bir bunu 3 kez tekrarlat. Sonucun arttığını görmek lazım.

Hee ben 7 haziran sandım seni. tupaaaaa öyleydi sanırım. Yine de çıkması çok güzel. Sen yarın mutlaka kan testine git.
Kuzum evet benim 5.gün bugün iğne falan bişi olmadım işte 2 tane kondu belki o yüzden hemen çıkmıştır ne biliim kafa yoruyorum hayırlısı inşallah devamlı kan vermek istemiyorum perşembeye kadar beklicem bakalım kan testim de cumartesi normalde en azından iki gün arayla öğrenmiş olurum yükselmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…