- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
Kan testin cumartesiyse ben olsam salı perşembe 2 kere kan verirdim.Kuzum evet benim 5.gün bugüniğne falan bişi olmadım işte 2 tane kondu belki o yüzden hemen çıkmıştır ne biliim kafa yoruyorum hayırlısı inşallah devamlı kan vermek istemiyorum perşembeye kadar beklicem bakalım kan testim de cumartesi normalde en azından iki gün arayla öğrenmiş olurum yükselmeyi
Canim ben transferden once kullandim Lucrin, transferim adetten baya sonra oldu,24. Gun, adetten once 1 tane Lucrin yaptirdim. Yumurtlamayi engelliyor, gecici menopoz ignesi de diyorlar.. rahmini duzene sokmak icin vermistir belki doktorun.. Nasil ilerleyeceksiniz simdi? Neler yapacakmis?Canlarım nasılsınızgrubumuzda cinsiyet haberlerini alıyoruz ne güzel darısı bizlere inşallah bende üç gün sonra lucrin vurulucam en son gittiğimde bana hafif ademiyozis görüyorum demişti bu durumla alakalı karşılaşan var mı detay bile tam bilmiyorum sanırım rahim kanlaniyormus. Umarım bu ikincide bende sizler gibi gebelik haberi alirim bizim bu grupta lucrin iğne kullanan oldu diye hatırlıyorum kullanan kızlar bi yaziverin bu lucrin nedir ne değildir nasıl bir ignedir beni aydınlatın
Hazelcigimmm, gozun aydin canim benim.. Biliyorsun pozitif geleceginiKızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
Benim 5. Gun cok silik cikmisti normal testte, 7. Gun baya belirgin cikmisti. sen erken gebelik yapmissin, gayet var canim gozun aydinKuzum benim de 5.gün transfer sonrası oluyo ayyy inşallah moral buldum size yazınca
Halt etmiş onları söyleyenler valla ayet var Rahimde olanı Allah bilir diyor. Her zaman vardır bir ihtimal düşük olur o ayrı ama vardır. Sağlıkla ilerlesin inşallahKuzularım canlarım bütün sürecimi nisan ayından beri biliyosunuz hep destekler oldunuz bana yoldaş oldunuz hepinize çok teşekkür ederimÖnce Allahıma sizin çocuğunuz olmaz lafından bizi buralara getirdiği için binlerce kez şükürler olsun çok şükür hamdolsun inanarak söylüyorum ki HAMİLEYİMMMMMM
Kuzum bakalım bende perşembe yapiim dedim ama dayanamicam herhldeKan testin cumartesiyse ben olsam salı perşembe 2 kere kan verirdim.
Cumartesi de 3.olur, kafan rahat eder.
Hazelcigimmm, gozun aydin canim benim.. Biliyorsun pozitif geleceginiinsallah saglikla ilerler, guzel kan sonuclari alirsin.. Cok sevindim
Kuzum çoook teşekkür ederimBenim 5. Gun cok silik cikmisti normal testte, 7. Gun baya belirgin cikmisti. sen erken gebelik yapmissin, gayet var canim gozun aydin
Amiin kuzum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizHalt etmiş onları söyleyenler valla ayet var Rahimde olanı Allah bilir diyor. Her zaman vardır bir ihtimal düşük olur o ayrı ama vardır. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Hadı bakalım ıdrarda pozıtıf cıktı ıse kandada yakalarsın 2 gun sınra kandada baktırı beklıyoruz guzel haberlerKuzum benim de 5.gün transfer sonrası oluyo ayyy inşallah moral buldum size yazınca
Ahh hadi tebrik ederim canımKızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
İnşallah kuzum yaa arkanızdan gelicem inşallahHadı bakalım ıdrarda pozıtıf cıktı ıse kandada yakalarsın 2 gun sınra kandada baktırı beklıyoruz guzel haberler
Amin kuzumm inşalşah teşekkür ederimAhh hadi tebrik ederim canımgözün aydın inşallahh diğer testlerle de tescillenmiş olur
inşallah cnm benim inşallahKuzum hayırlısıyla çok iyi haber alcaz senden de benimki de doğrudur hayırlısıyla dua edip beklicez
Bebeğim Dr benim rahminde adenomiyozis görmüş yani buda her ay adet oluyoruzya duvar kalınlaşiyor benimkide rahim kasımın içinde kalinlasiyormus oda kanama oluyormuş rahimde. Bu sefer farklı protokol uygulayacağım lucrin vurucam dedi sonra transfer dedi ama detay vermedi hiç. Sanırım benimde böyle olur bilemiyorumCanim ben transferden once kullandim Lucrin, transferim adetten baya sonra oldu,24. Gun, adetten once 1 tane Lucrin yaptirdim. Yumurtlamayi engelliyor, gecici menopoz ignesi de diyorlar.. rahmini duzene sokmak icin vermistir belki doktorun.. Nasil ilerleyeceksiniz simdi? Neler yapacakmis?
Amiin inşallah canım yine müthiş kasık ağrısı çekiyorum panikle lavaboya gidiyorum yarın soracağım son günlerde çok sık yaşar oldum. Öyle ince ağrı da değil baya sancı kasılma filan. Sağ Salim huzurla dönerim inşallahAmiin kuzum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizyarın sende gör bebelerini Allahın izniyle
Insalllahh valla benık arkamdan gelenler daha guzel gelsın dıe hep dua ediyorum cok zorluklar cekıyorum ınsallah siz cok keyıflı gecırırsınızİnşallah kuzum yaa arkanızdan gelicem inşallah
Yaa bu bende de var bugun, dusta resmen ayakta duramadim sag kasigimda girip cikan bir aci, kasilma. ayagimi kaldirip karnima dogru cekme ihtiyaci hissediyorum. yatinca o kadar olmuyor.. icime kurt dustu sag tuplere fln gitmis olmasin bu bebek diye allah korusunAmiin inşallah canım yine müthiş kasık ağrısı çekiyorum panikle lavaboya gidiyorum yarın soracağım son günlerde çok sık yaşar oldum. Öyle ince ağrı da değil baya sancı kasılma filan. Sağ Salim huzurla dönerim inşallah
Kuzucum bende sanirim yumurtlama transferi etkilemesin diye vurdurdu.. Normal siklusunu takip etmiyoruz, diger turlu iste yumurtami var rahim yeterince kalinmi vs strese girecegimize bu prosedurde istedigimiz gibi ayarliyoruz dedi.. belki sende yumurtlamayi engelleyip kanamayo durduracaktir bu da tutunmayi olumlu etkiler.. Benim doktorum en cok basari sagladigim prosedur bu dedi. insallah senden de guzel haberler aliriz en kisa zamandaBebeğim Dr benim rahminde adenomiyozis görmüş yani buda her ay adet oluyoruzya duvar kalınlaşiyor benimkide rahim kasımın içinde kalinlasiyormus oda kanama oluyormuş rahimde. Bu sefer farklı protokol uygulayacağım lucrin vurucam dedi sonra transfer dedi ama detay vermedi hiç. Sanırım benimde böyle olur bilemiyorumsana neden vurmuştu peki kuzum
Merhaba canim bende hem çikolata kisti hem adenemiyizos var maalesef. adenemiyozisten haberim yoktu tüp bebek dr um söyledi adenemiyozis çikolata kistinin rahim kasına yerleşmiş hali .benim tedavim tam 15 ay sürdü 4 kez lucrin depot vurdum yani 4 ay menapoza soktular bir de zoladex adinda igne var 2 ay da o 6 ay iğnelerle adet görmeden geçti amaç kistleru ve adenemiyizosu pasif hale getirmek ve bence tedavinin çok önemli bir parçası su an dr um erken doguma meyillisin dedi sıkıntılar devam ediyor benim durumum bu şekilde. Igneler inşallah şifa olacak faydasini göreceksinCanlarım nasılsınızgrubumuzda cinsiyet haberlerini alıyoruz ne güzel darısı bizlere inşallah bende üç gün sonra lucrin vurulucam en son gittiğimde bana hafif ademiyozis görüyorum demişti bu durumla alakalı karşılaşan var mı detay bile tam bilmiyorum sanırım rahim kanlaniyormus. Umarım bu ikincide bende sizler gibi gebelik haberi alirim bizim bu grupta lucrin iğne kullanan oldu diye hatırlıyorum kullanan kızlar bi yaziverin bu lucrin nedir ne değildir nasıl bir ignedir beni aydınlatın
İnşallah bebişkomKuzucum bende sanirim yumurtlama transferi etkilemesin diye vurdurdu.. Normal siklusunu takip etmiyoruz, diger turlu iste yumurtami var rahim yeterince kalinmi vs strese girecegimize bu prosedurde istedigimiz gibi ayarliyoruz dedi.. belki sende yumurtlamayi engelleyip kanamayo durduracaktir bu da tutunmayi olumlu etkiler.. Benim doktorum en cok basari sagladigim prosedur bu dedi. insallah senden de guzel haberler aliriz en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?