Kan testin cumartesiyse ben olsam salı perşembe 2 kere kan verirdim.
Cumartesi de 3.olur, kafan rahat eder.

Canim ben transferden once kullandim Lucrin, transferim adetten baya sonra oldu,24. Gun, adetten once 1 tane Lucrin yaptirdim. Yumurtlamayi engelliyor, gecici menopoz ignesi de diyorlar.. rahmini duzene sokmak icin vermistir belki doktorun.. Nasil ilerleyeceksiniz simdi? Neler yapacakmis?

Kızlar eşimin zoruyla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı, öncesinde 2 saat su içmemiştim. Yanılma payı vardır herhalde inanmıyorum hala
Hazelcigimmm, gozun aydin canim benim.. Biliyorsun pozitif gelecegini insallah saglikla ilerler, guzel kan sonuclari alirsin.. Cok sevindim

Halt etmiş onları söyleyenler valla ayet var Rahimde olanı Allah bilir diyor. Her zaman vardır bir ihtimal düşük olur o ayrı ama vardır. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Hazelcigimmm, gozun aydin canim benim.. Biliyorsun pozitif gelecegini insallah saglikla ilerler, guzel kan sonuclari alirsin.. Cok sevindim

Benim 5. Gun cok silik cikmisti normal testte, 7. Gun baya belirgin cikmisti. sen erken gebelik yapmissin, gayet var canim gozun aydin
Kuzum çoook teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin

Halt etmiş onları söyleyenler valla ayet var Rahimde olanı Allah bilir diyor. Her zaman vardır bir ihtimal düşük olur o ayrı ama vardır. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Amiin kuzum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz yarın sende gör bebelerini Allahın izniyle

Bebeğim Dr benim rahminde adenomiyozis görmüş yani buda her ay adet oluyoruzya duvar kalınlaşiyor benimkide rahim kasımın içinde kalinlasiyormus oda kanama oluyormuş rahimde. Bu sefer farklı protokol uygulayacağım lucrin vurucam dedi sonra transfer dedi ama detay vermedi hiç. Sanırım benimde böyle olur bilemiyorum sana neden vurmuştu peki kuzum

Amiin kuzum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz yarın sende gör bebelerini Allahın izniyle
Amiin inşallah canım yine müthiş kasık ağrısı çekiyorum panikle lavaboya gidiyorum yarın soracağım son günlerde çok sık yaşar oldum. Öyle ince ağrı da değil baya sancı kasılma filan. Sağ Salim huzurla dönerim inşallah

Yaa bu bende de var bugun, dusta resmen ayakta duramadim sag kasigimda girip cikan bir aci, kasilma. ayagimi kaldirip karnima dogru cekme ihtiyaci hissediyorum. yatinca o kadar olmuyor.. icime kurt dustu sag tuplere fln gitmis olmasin bu bebek diye allah korusun

Kuzucum bende sanirim yumurtlama transferi etkilemesin diye vurdurdu.. Normal siklusunu takip etmiyoruz, diger turlu iste yumurtami var rahim yeterince kalinmi vs strese girecegimize bu prosedurde istedigimiz gibi ayarliyoruz dedi.. belki sende yumurtlamayi engelleyip kanamayo durduracaktir bu da tutunmayi olumlu etkiler.. Benim doktorum en cok basari sagladigim prosedur bu dedi. insallah senden de guzel haberler aliriz en kisa zamanda

Merhaba canim bende hem çikolata kisti hem adenemiyizos var maalesef. adenemiyozisten haberim yoktu tüp bebek dr um söyledi adenemiyozis çikolata kistinin rahim kasına yerleşmiş hali .benim tedavim tam 15 ay sürdü 4 kez lucrin depot vurdum yani 4 ay menapoza soktular bir de zoladex adinda igne var 2 ay da o 6 ay iğnelerle adet görmeden geçti amaç kistleru ve adenemiyizosu pasif hale getirmek ve bence tedavinin çok önemli bir parçası su an dr um erken doguma meyillisin dedi sıkıntılar devam ediyor benim durumum bu şekilde. Igneler inşallah şifa olacak faydasini göreceksin

İnşallah bebişkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…