Ooo senin epey sürmüş canım ama sonunda güzel haberle geldin çok şükür umarım benimde bu şekilde güzel olur. Bana bir kutu yazmış sonra devam edecek mi bilemiyorum çikolata kisti yok bende pko var. Lucrinden sonraki adetle dedi ama bilemiyorum tabi

Erken doguma meyilli oldugunu neye gore soyledi merak ettim? Insalah sorunsuz gecirirsin ileriki surecleri, 12. Haftaya gelmissin ne guzel

Evet baya uzun sürdü çok şey yaşadım .sikintilar var yine her an korku içindeyim Allah yardimcim olsun diyorum artik.bana 1 aylik veriyordu ultrason kontrolu yapıyor yetersiz görürse bir aylik daha vuruyordu.lucrin adenemiyizose iyi geliyor pcosa etkisi var mi bilemiyorum menapoz etkisi yaratıyor adet,yumurtlama duruyor bana iyi gelen igne oldu sanirim insallah sen de guzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum ❤ ben adet görmeden transfere girmistim

Hic sorma canim o gün aynı hastanede babam çok önemli bir ameliyat geçiriyordu onun paniği kendi stresim sormayi akil bile edemedim bebek iyi dedi o an o yetti bana .tüp bebek dr um beni perinatologa yönlendirdi yarin randevum var yani yarın netleştir hersey 2 haftadir muayene olmadim korkudan ölüyorum bebek canli mi,gelisimi devam ediyor mu diyeinsallah iyidir inşallah benim durumumda ciddi degildir bebegim hayatta kalabileceği şekilde benimle kalir umarim
Erken doguma meyilli oldugunu neye gore soyledi merak ettim? Insalah sorunsuz gecirirsin ileriki surecleri, 12. Haftaya gelmissin ne guzel

kan testini bencede günün de yaptır canım zaten iki günde bir bakılıyor erkenden baktırma ben de öyle yapmıştım idrarla her gün koyulaştığını görmüştüm ama

kan testini bencede günün de yaptır canım zaten iki günde bir bakılıyor erkenden baktırma ben de öyle yapmıştım idrarla her gün koyulaştığını görmüştüm ama
Şimdi bi korku geldi kimyasal falan diildir inşallah ya şimdi o kafama takıldı bi sevinemedim

Kuzum özellikle sağ tarafta ağrı bende de oluyordu son günlerde yaşadığım komple bir ağrı bütün kasığım ağrıyor. Yatınca geçerse sorun olmaz diyorlar bence Allah korusun tüplerde olsa daha şiddetli ve geçmeyen ağrı olur. Önemli olan ağrı olduğunda yatıp dinlenmekmiş. Bu diğerlerinden farklı olunca endişe ettim ama yatınca hafifliyor ve belirli süre sonra geçiyor diye olumsuz düşünmemeye çalışıyorum canım. Yarın nasip olursa soracağım.

Canım benim Rabbim babana şifa bebeklerine sağlık versin inşallah çok geçmiş olsun. Rahim boyunu ölçüp söylüyorlar ya da plesantanın yerine göre erken doğum tahmini oluyor ancak şöyle bir durum var ki ilk aylar bu çok çabuk değişiyor. Bakmıyor bile doktorlar. Rahim kısalığı filan ortadan kalkabiliyormuş çok değişken oluyormuş. Yani yine de erken bir şeyler için gönlünü ferah tut. Benim ki de sadece tahmin belki çok başka bir şeyden dedi doktor kist filan var diyorsun ya. Bir dahakine iyice sorarsın endişe etme. Benim mesela erken doğum olma ihtimali çok çok yüksek. Önemli olan ne kadar erken. Her erken doğumda tehlikeli değil.

Bana umut oldun kuzum geçen seferde aynı zaman transfer olmuştuk umarım bu sefer arkanızdan yetisirim

Amin canim çok sagol rabbim hepimize kolaylik ve şifa versin .inan o gün kafam çok karisikti ne sebep sormuşum ne de içeriğini yarin kontrolum var insallah hayirli şeyler duyarim

Buralardayım canim diyet gruplarindayim Tedavim başlamadigi icin kafam dağılsın hem de hafifleyeyim diye katildim cok ta iyi geldi bana bakiyorum ara ara sizlere de
İyi yapmışsın canım hem kafan dağılmıştır hemde vücudun toparlanmıştır

Günaydınnnn kuzularrr Kilya canım bugün hayırlı haberler alalım inşallah güzel geçsin. Ben de 10 gibi gideceğim doktora biraz heyecan yaptım 6 da uyandım hoş her sabah 5-6 da uyanıyorum
Test yapan H Hazel9 arkadasım hayırlı olsun benim de 5. Gün pozitif çıkmıştı ama kan testi için gününü bekle derim kan değerin birazcık artsın sonra zaten 2-3 kere istiyor dr lar bir sürü kan vermiş olmazsın hem

Kizlar hepinize merhaba 7. Haftadan itibaren aşırı mide bulantim var ve sürekli uyuyorum hiç ayakta durup bir iş yapamiyorum telefona bile bakamıyorum ikiz olduğundan mıdır bilmiyorum. Benim gibi olan var mı
Ben öyleydim canım tam 6. Haftada başladı 11. Haftaya kadar yerimden kalkamadım ayakta 5 saniyeden fazla duramıyordum. Sürekli yattım birşey yiyemedim 7 kg verdim. Bugun 12+5 yavas yavas azaldı bulantılar ama hala rahatsız edici. İnşallah zamanla geçecek çok şükür gün gün daha iyi hissediyorum

Oh iyi, yatinca geciyorsa. Icimi rahatlattin canim saolasin.. yatinca hic kalmiyor neredeyse, simdi de yok. Sen de bugun guzel haberler alirsin, biraz rahatlarsin insallah

Gecmis olsun canim. Umarim doktor yanlis gormustur ya da gereksiz evhamlanmistir, sen icini rahat tut belli olmuyor bu dogum isleri.. Kontrolunde guZel haberler alirsin insallah. Bizleri de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…