Ooo senin epey sürmüş canım ama sonunda güzel haberle geldin çok şükürMerhaba canim bende hem çikolata kisti hem adenemiyizos var maalesef. adenemiyozisten haberim yoktu tüp bebek dr um söyledi adenemiyozis çikolata kistinin rahim kasına yerleşmiş hali .benim tedavim tam 15 ay sürdü 4 kez lucrin depot vurdum yani 4 ay menapoza soktular bir de zoladex adinda igne var 2 ay da o 6 ay iğnelerle adet görmeden geçti amaç kistleru ve adenemiyizosu pasif hale getirmek ve bence tedavinin çok önemli bir parçası su an dr um erken doguma meyillisin dedi sıkıntılar devam ediyor benim durumum bu şekilde. Igneler inşallah şifa olacak faydasini göreceksin
Erken doguma meyilli oldugunu neye gore soyledi merak ettim? Insalah sorunsuz gecirirsin ileriki surecleri, 12. Haftaya gelmissin ne guzelMerhaba canim bende hem çikolata kisti hem adenemiyizos var maalesef. adenemiyozisten haberim yoktu tüp bebek dr um söyledi adenemiyozis çikolata kistinin rahim kasına yerleşmiş hali .benim tedavim tam 15 ay sürdü 4 kez lucrin depot vurdum yani 4 ay menapoza soktular bir de zoladex adinda igne var 2 ay da o 6 ay iğnelerle adet görmeden geçti amaç kistleru ve adenemiyizosu pasif hale getirmek ve bence tedavinin çok önemli bir parçası su an dr um erken doguma meyillisin dedi sıkıntılar devam ediyor benim durumum bu şekilde. Igneler inşallah şifa olacak faydasini göreceksin
Evet baya uzun sürdü çok şey yaşadım .sikintilar var yine her an korku içindeyim Allah yardimcim olsun diyorum artik.bana 1 aylik veriyordu ultrason kontrolu yapıyor yetersiz görürse bir aylik daha vuruyordu.lucrin adenemiyizose iyi geliyor pcosa etkisi var mi bilemiyorum menapoz etkisi yaratıyor adet,yumurtlama duruyor bana iyi gelen igne oldu sanirim insallah sen de guzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum ❤ ben adet görmeden transfere girmistimOoo senin epey sürmüş canım ama sonunda güzel haberle geldin çok şükürumarım benimde bu şekilde güzel olur. Bana bir kutu yazmış sonra devam edecek mi bilemiyorum çikolata kisti yok bende pko var. Lucrinden sonraki adetle dedi ama bilemiyorum tabi
Erken doguma meyilli oldugunu neye gore soyledi merak ettim? Insalah sorunsuz gecirirsin ileriki surecleri, 12. Haftaya gelmissin ne guzel
kan testini bencede günün de yaptır canım zaten iki günde bir bakılıyor erkenden baktırma ben de öyle yapmıştım idrarla her gün koyulaştığını görmüştüm amaKuzum evet benim 5.gün bugüniğne falan bişi olmadım işte 2 tane kondu belki o yüzden hemen çıkmıştır ne biliim kafa yoruyorum hayırlısı inşallah devamlı kan vermek istemiyorum perşembeye kadar beklicem bakalım kan testim de cumartesi normalde en azından iki gün arayla öğrenmiş olurum yükselmeyi
Şimdi bi korku geldi kimyasal falan diildir inşallah ya şimdi o kafama takıldı bi sevinemedimkan testini bencede günün de yaptır canım zaten iki günde bir bakılıyor erkenden baktırma ben de öyle yapmıştım idrarla her gün koyulaştığını görmüştüm ama
bak yaaa.olumsuz düşünme yok.hayrlısıyla kanda kat kat artacakŞimdi bi korku geldi kimyasal falan diildir inşallah ya şimdi o kafama takıldı bi sevinemedim
Kuzum özellikle sağ tarafta ağrı bende de oluyordu son günlerde yaşadığım komple bir ağrı bütün kasığım ağrıyor. Yatınca geçerse sorun olmaz diyorlar bence Allah korusun tüplerde olsa daha şiddetli ve geçmeyen ağrı olur. Önemli olan ağrı olduğunda yatıp dinlenmekmiş. Bu diğerlerinden farklı olunca endişe ettim ama yatınca hafifliyor ve belirli süre sonra geçiyor diye olumsuz düşünmemeye çalışıyorum canım. Yarın nasip olursa soracağım.Yaa bu bende de var bugun, dusta resmen ayakta duramadim sag kasigimda girip cikan bir aci, kasilma. ayagimi kaldirip karnima dogru cekme ihtiyaci hissediyorum. yatinca o kadar olmuyor.. icime kurt dustu sag tuplere fln gitmis olmasin bu bebek diye allah korusun
Canım benim Rabbim babana şifa bebeklerine sağlık versin inşallah çok geçmiş olsun. Rahim boyunu ölçüp söylüyorlar ya da plesantanın yerine göre erken doğum tahmini oluyor ancak şöyle bir durum var ki ilk aylar bu çok çabuk değişiyor. Bakmıyor bile doktorlar. Rahim kısalığı filan ortadan kalkabiliyormuş çok değişken oluyormuş. Yani yine de erken bir şeyler için gönlünü ferah tut. Benim ki de sadece tahmin belki çok başka bir şeyden dedi doktor kist filan var diyorsun ya. Bir dahakine iyice sorarsın endişe etme. Benim mesela erken doğum olma ihtimali çok çok yüksek. Önemli olan ne kadar erken. Her erken doğumda tehlikeli değil.Hic sorma canim o gün aynı hastanede babam çok önemli bir ameliyat geçiriyordu onun paniği kendi stresim sormayi akil bile edemedim bebek iyi dedi o an o yetti bana .tüp bebek dr um beni perinatologa yönlendirdi yarin randevum var yani yarın netleştir hersey 2 haftadir muayene olmadim korkudan ölüyorum bebek canli mi,gelisimi devam ediyor mu diyeinsallah iyidir inşallah benim durumumda ciddi degildir bebegim hayatta kalabileceği şekilde benimle kalir umarim
Bana umut oldun kuzumEvet baya uzun sürdü çok şey yaşadım .sikintilar var yine her an korku içindeyim Allah yardimcim olsun diyorum artik.bana 1 aylik veriyordu ultrason kontrolu yapıyor yetersiz görürse bir aylik daha vuruyordu.lucrin adenemiyizose iyi geliyor pcosa etkisi var mi bilemiyorum menapoz etkisi yaratıyor adet,yumurtlama duruyor bana iyi gelen igne oldu sanirim insallah sen de guzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum ❤ ben adet görmeden transfere girmistim
Amin canim çok sagol rabbim hepimize kolaylik ve şifa versin .inan o gün kafam çok karisikti ne sebep sormuşum ne de içeriğini yarin kontrolum var insallah hayirli şeyler duyarimCanım benim Rabbim babana şifa bebeklerine sağlık versin inşallah çok geçmiş olsun. Rahim boyunu ölçüp söylüyorlar ya da plesantanın yerine göre erken doğum tahmini oluyor ancak şöyle bir durum var ki ilk aylar bu çok çabuk değişiyor. Bakmıyor bile doktorlar. Rahim kısalığı filan ortadan kalkabiliyormuş çok değişken oluyormuş. Yani yine de erken bir şeyler için gönlünü ferah tut. Benim ki de sadece tahmin belki çok başka bir şeyden dedi doktor kist filan var diyorsun ya. Bir dahakine iyice sorarsın endişe etme. Benim mesela erken doğum olma ihtimali çok çok yüksek. Önemli olan ne kadar erken. Her erken doğumda tehlikeli değil.
Canım benim Rabbim babana şifa bebeklerine sağlık versin inşallah çok geçmiş olsun. Rahim boyunu ölçüp söylüyorlar ya da plesantanın yerine göre erken doğum tahmini oluyor ancak şöyle bir durum var ki ilk aylar bu çok çabuk değişiyor. Bakmıyor bile doktorlar. Rahim kısalığı filan ortadan kalkabiliyormuş çok değişken oluyormuş. Yani yine de erken bir şeyler için gönlünü ferah tut. Benim ki de sadece tahmin belki çok başka bir şeyden dedi doktor kist filan var diyorsun ya. Bir dahakine iyice sorarsın endişe etme. Benim mesela erken doğum olma ihtimali çok çok yüksek. Önemli olan ne kadar erken. Her erken doğumda tehlikeli değil.
Olacak insallah merak etme canim ❤zamanını bekliyor bebeginBana umut oldun kuzumgeçen seferde aynı zaman transfer olmuştuk umarım bu sefer arkanızdan yetisirim
Buralardayım canim diyet gruplarindayimİnşallah canımnerelerdesin sen
İyi yapmışsın canımBuralardayım canim diyet gruplarindayimTedavim başlamadigi icin kafam dağılsın hem de hafifleyeyim diye katildim cok ta iyi geldi bana bakiyorum ara ara sizlere de
Ben öyleydim canım tam 6. Haftada başladı 11. Haftaya kadar yerimden kalkamadım ayakta 5 saniyeden fazla duramıyordum. Sürekli yattım birşey yiyemedim 7 kg verdim. Bugun 12+5 yavas yavas azaldı bulantılar ama hala rahatsız edici. İnşallah zamanla geçecek çok şükür gün gün daha iyi hissediyorumKizlar hepinize merhaba 7. Haftadan itibaren aşırı mide bulantim var ve sürekli uyuyorum hiç ayakta durup bir iş yapamiyorum telefona bile bakamıyorum ikiz olduğundan mıdır bilmiyorum. Benim gibi olan var mı
Oh iyi, yatinca geciyorsa. Icimi rahatlattin canim saolasin.. yatinca hic kalmiyor neredeyse, simdi de yok. Sen de bugun guzel haberler alirsin, biraz rahatlarsin insallahKuzum özellikle sağ tarafta ağrı bende de oluyordu son günlerde yaşadığım komple bir ağrı bütün kasığım ağrıyor. Yatınca geçerse sorun olmaz diyorlar bence Allah korusun tüplerde olsa daha şiddetli ve geçmeyen ağrı olur. Önemli olan ağrı olduğunda yatıp dinlenmekmiş. Bu diğerlerinden farklı olunca endişe ettim ama yatınca hafifliyor ve belirli süre sonra geçiyor diye olumsuz düşünmemeye çalışıyorum canım. Yarın nasip olursa soracağım.
Gecmis olsun canim. Umarim doktor yanlis gormustur ya da gereksiz evhamlanmistir, sen icini rahat tut belli olmuyor bu dogum isleri.. Kontrolunde guZel haberler alirsin insallah. Bizleri de haberdar etHic sorma canim o gün aynı hastanede babam çok önemli bir ameliyat geçiriyordu onun paniği kendi stresim sormayi akil bile edemedim bebek iyi dedi o an o yetti bana .tüp bebek dr um beni perinatologa yönlendirdi yarin randevum var yani yarın netleştir hersey 2 haftadir muayene olmadim korkudan ölüyorum bebek canli mi,gelisimi devam ediyor mu diyeinsallah iyidir inşallah benim durumumda ciddi degildir bebegim hayatta kalabileceği şekilde benimle kalir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?