- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 43
Insallah bir terslik olmaz canim insan daha once olumsuzluk yaşayınca inanamiyor ama bence bir sıkıntı görünmüyor...cizgi siliklesmemis kiÇok teşekkür ederim, hala bi terslik var gibi geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bir terslik olmaz canim insan daha once olumsuzluk yaşayınca inanamiyor ama bence bir sıkıntı görünmüyor...cizgi siliklesmemis kiÇok teşekkür ederim, hala bi terslik var gibi geliyor![]()
Canim herkes başkasına inaniyor ama kendine inanmiyor demiTopikte herkes pozitif ama kimse inanmıyoryoktur bir terslik yok içinizi ferah tutun
Gerçekten herkes birbirini ikna etme çabasında ama kimse kendi sonucuna ikna olmuş diilCanim herkes başkasına inaniyor ama kendine inanmiyor demi![]()
Canım devletin acilinde yaptırdım ben 2 defa hiç bir sıkıntı çıkmadıKizlar genelde gebelik testini nerede ve ne kadara yaptiriyosunuz, benim cuma günü yaptırmam lazım ama resmi tatil sokağa çıkma yasağı var, en son medicalde yaptım 150 TL idi. Devletin acilleri yapıyor mu yoksa persembe saglik ocağına yaptıracağım oda bir gün sonra veriyormuş sonuçları
Bende son dk golü olurmu derdindeyim canımBen de tedaviye başlarken hala yumurtlama günlerini değerlendireyim derdindeydim.. doktorum dediki unut o işi.. bu işe başlıcaksan kendi kendine deneme yok.. aylardır unuttuk o işi![]()
Ben hiç kesmedim tatlıyı. Başından beri ne bulduysam yiyorum. Yani haftada bir falan yiyorum. Bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadarŞimdi, kabızlık için ilk 3 ay dikkat etmek lazım dediniz.
Peki tatlı yeme konusu nasıl?
Daha ne kadar yememek gerek?
Prp nasıl bilmiyorum, histeroskopi gibiyde evet bir süre yasaklıyorlar.. ben 3 aydır her ay bi işlem yaptırdığım için aylardır yasak zaten bize tadı tuzu kalmadıBende son dk golü olurmu derdindeyim canım
Ya yumurtlama zamanım çok yaklaştı
Prp dolayısı ile yasak koyarsa çöp olacak diye dertleniyorum
Sanki kendiliğinden oluyorda![]()
Artık kendimizi teslim edip bırakıcaz mecburenPrp nasıl bilmiyorum, histeroskopi gibiyde evet bir süre yasaklıyorlar.. ben 3 aydır her ay bi işlem yaptırdığım için aylardır yasak zaten bize tadı tuzu kalmadıama benim doktorum zaten istemiyor, riskli görüyor olmasını o kadar ilaç alıyosun vs. Kontrol edemeyiz dedi
Amiin kuzum benim inşallahYaaaa inşallah öyle yapıyolardırsağlıkla hayırlısıyla olsun tabii öncelik o ama şöyle minnoş bir kızım olsun da çok isterdim.. gönlümüZden geçen hakkımızda hayırlısı olsun
![]()
Ay evet ya, bir de öncesinde kimyasal oluncaCanim herkes başkasına inaniyor ama kendine inanmiyor demi![]()
Öyle canım çift tutunursa da gebeliği riskli oluyor. En sağlıklı nasıl kavuşacaksak öyle nasip etsin Rabbim umudunuzu yüksek tutunYaa iyi ki doktorunuzu dinlemişsiniz. Biz de ikinci embriyo için 3 kere toplama yaptırdık ama maalesef kalmıyor. Tek riskli yani. Iki tane olunca şans yükseliyor.
Hayırlısı hakkımızda![]()
Vallahi gönüllerin doktoruBuyrun sayın filip taşhan hocamızdançikoltaya acıklık
![]()
Anladım canımHani yasak koyarsa ilişki için değerlendiremicem diye demiştim kuzum
Amin canım. Güzel dilekleriniz icin çok teşekkürlerÖyle canım çift tutunursa da gebeliği riskli oluyor. En sağlıklı nasıl kavuşacaksak öyle nasip etsin Rabbim umudunuzu yüksek tutun![]()
Aynen gonullerin doktoruBuyrun sayın filip taşhan hocamızdançikoltaya acıklık
![]()
Ben hiç kesmedim tatlıyı. Başından beri ne bulduysam yiyorum. Yani haftada bir falan yiyorum. Bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar![]()
Ya yerim bu nedir bayildim iliskinizeBuyrun sayın filip taşhan hocamızdançikoltaya acıklık
![]()
Ewettt aksam kendı sayfasında canlı yayını var ona katılacağım cok guzel bılgıler detaylar verıyorVallahi gönüllerin doktoru![]()