2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sabahtan beri midem bulanıyo çok fena. Malum her şeyi doğuma yoruyoruz. Hamilelik beklentisinin olduğu zamanlar gibi kendimi Googleda ... doğum belirtisi mi diye ararken buluyorum sürekli.
Benmde sabah oluyo canm sonra fark ettim ki ben cok acıkınca midem buoaniyomus megersem

Gozun aydın canım

Kızlar bu p.tesi doğuma gidiyorum yani doktorum p.tesi alalim dedi bu ikinci doğumum ilki normaldi . Bu dogumdanda biraz korkuyorum bana dua edermisiniz lütfen Rabbim hepimizi hayirli yollara soksun insallah bebislerimizi sağlikli sihatli alalim kucaklarimiza

Bunda sezeryen mi olacak?

Ilk 1 ay önemli canım hem aile hekimi hem de çocuk dr bakıyor ki bebek iyi besleniyor mu diye en önemli gösterge kilo alimi çünkü. Bebek senin sağdiğindan daha fazla emer merak.etme inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Canım güle güle büyütün sağlık sıhhat içinde uxun ömrü olsun. Çok sağol ihtiyaçlar listesi için

Benim ilk.dogumda temiz siringa ile vermişlerdi mamayı. Ama yine de götürelim yanımızda bulunsun.

Sakuraaa gözün aydın tekrardan. Gerçekten çok güzel anlatmışsın ve güzel bir doğumun olmuş. Bizi de bilgilendirdiğin için teşekkürler sağlıkla büyüt bebişini

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun inşallah sizlerin de çok öok kolay ve güzel doğumlarınız olur

Canım.ben de kızımı 39+4 te sezaryen.ile doğurmuştum. Son haftasında hiç kg almamıştı ama yine durduğu kârdır deyip belki sancim gelir diye beklemiştim. Bu sefer sanırım 38+4 ya da 38+5 gibi olacak sezaryanım. Kontrollerde belli olur. Ben de patlayacak gibiyim artık zorlanıyorum ama hep kilo aldığım için. Kilonun fazlası zarar kemiklere aşırı yük biniyor

Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün evladınızı

Çok saol kuzum. Allah razı olsun. İnşallah sizinki de çok güzel geçer.
Ameliyat için Bi dikiş imde hafif Bi ağrı var. Ama nazar diyorum. İnan inanılmaz rahatım çok şükür. Sezeryandeki gibi ağrı acım yok. Kendi işimi kendim yapıyorum.

Bebiş de iyi çok şükür. Birazcık alerjik gibi olduk. Babası da ben de hasssassım zaten cilt konusunda. Bizim bıdık da öyle. Kabarıyor minik minik. Onun dışında napsın büyümeye çalışıyoruz. Çok küçük geliyor gözüme

Kızlar genelde çatı muayenesinden ne kadar sonra doğum oluyor. Doktor sabah erkenden gel haftaya akşama ağrın başlayabilir hemen gitme eve dedi, evimiz epey uzak çünkü hastaneye. Heyecan yaptım biraz

Sakuraaa ne güzel bir doğum hikayesi inşallah diğer durumlarda çok çabuk geçer ebe olayı gerçekten çok akıllıca olmus Allah hayırlısı ile büyütmeyi nasip eder insallah

Çok saol kuzum
Allah razı olsun.
Evet Allah karşıma çıkardı işte. Benim hiç aklımda yoktu. Rabbim nasip etti. Sonrasında da Allah yardım etti diyorum

Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar genelde çatı muayenesinden ne kadar sonra doğum oluyor. Doktor sabah erkenden gel haftaya akşama ağrın başlayabilir hemen gitme eve dedi, evimiz epey uzak çünkü hastaneye. Heyecan yaptım biraz
Akşam 8de çatı muayenesi yaptı doktor. 9da sancılanmaya başladım. Ertesi gün öğlen 3te doğurdum

Aa benimki de sabah erken gel demişti çatı muayenesi için ama hiç ağrı sancı bişey demedi doğumu tetiklediği söyleniyo da mesela ya çatı muayenesi sonucu uygun olmadığımızı söylerse o zaman napiyolar biliyo musunuz? Hemen o gün sezeryan falan mı

Akşam 8de çatı muayenesi yaptı doktor. 9da sancılanmaya başladım. Ertesi gün öğlen 3te doğurdum
Ayyyy gerçekten mi hadi inş sağlıklı bir şekilde kavuşuruz ya. Özlüyorum valla cok göresim var
O gün hemen olmasa da en yakın zamana gün verilebilir bence. Doktor dediki bir de çatısı uygun olmayan binde bir dedi. Genelde 38-39 haftalarda çatı iyice doğuma uygun oluyor dedi. Erken bakmamak lazım çatı için dedi.

Gozun aydın canım

Sağol canım aminn emiyor ama gogusleriim yara oldu süt sagarak veriyor um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…