Tüm gün bu şeklideydi serum ilac rahatlatmadı bi atak bekliyor olabilir, o atagı yapmadı vucudum dahabAslinda sancilar 40larda gorunuyo ama duzenli geliyosa onun icin tutuyodur doktor
Haftasi kucuk diye mi bekliyo simdiTüm gün bu şeklideydi serum ilac rahatlatmadı bi atak bekliyor olabilir, o atagı yapmadı vucudum dahab
En hayırlısi için dua ediyoruz canım vakit çokta erken değil sağlıkla gelsinHala hastanedeyim açılmam artmıyor hala 2 cm ama kasılmalarım devam ediyormus su an yine nst deyim sık sık baglıyorlar bakıyorlar, asağıdaki gibi ilerliyor, cok bişey anlamıyorum ama dağ gibi olanlar sancı herhalde, agrı hissetmiyorum ama, güzel dilekler için sağolunn, bakalım benim oglum da mı kolpacı yarın belli olacak galiba, ama dokror böyle cok durmaz diyor
Yok ciğer geliştirici filan vuruldugu için doktorun içi rahat da, 4 cm acıklıgın olursa rahim agzı aksiyona gecmiş sayarım öyle alırım sezeryana dedi, ondan öncesinde bebek değerleri iyi durabilir dedi durabildiği kadarHaftasi kucuk diye mi bekliyo simdi
İnsallah canım, okudum 35 de dogum yapan yapan var sağlıklıymıs bebesi, rabbim biliyordur işini diyorum, bakalım doktor da mudahale etmediğine göre xok bir risk görmüyor o içimi rahatlattıEn hayırlısi için dua ediyoruz canım vakit çokta erken değil sağlıkla gelsin
Uzağa gitme canım ben kızı 35+1de ablam yigenimi 35+4te doğurdu bide bizimkilerde ciğer geliştirici falan yoktu pat diye doğuma girip doğdularİnsallah canım, okudum 35 de dogum yapan yapan var sağlıklıymıs bebesi, rabbim biliyordur işini diyorum, bakalım doktor da mudahale etmediğine göre xok bir risk görmüyor o içimi rahatlattı
Gözünüz aydınKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Valla ya dön sırtını yatAma olsa ne güzel olurdu yani bende baba olmak istiyorum ya ah canım vah canım deyip gece boyu uyumak istiyorum
Ay canım ne güzel doktorun tedbirli ağrında yok Rabbim şimdi gelsin bu küçük oğlan derse gelecek erkenden evinize nese dolacak ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin de şimdi sonra artık kader kısmetHala hastanedeyim açılmam artmıyor hala 2 cm ama kasılmalarım devam ediyormus su an yine nst deyim sık sık baglıyorlar bakıyorlar, asağıdaki gibi ilerliyor, cok bişey anlamıyorum ama dağ gibi olanlar sancı herhalde, agrı hissetmiyorum ama, güzel dilekler için sağolunn, bakalım benim oglum da mı kolpacı yarın belli olacak galiba, ama dokror böyle cok durmaz diyor
Gözünüz aydın, sağlıklı hayırlı güzel ömürleri olsunKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Kan çekiyor zaarValla ya dön sırtını yatbirde gercekten hadi biz karnımızda yaşıyoruz hareketlerini hissediyoruz emziriyoruz bir sürü fiziksel temas kuruyoruz onlar böyle bişiler yaşamıyorlar babalık duygusunu nasıl anlıyorlar algılıyorlar hayret ediyorum. Bizim hissetmek için bir sürü nedenimiz var
Ay çok sukurNormal canım endişe etmen artık doğum zamanı aklımıza milyon seçenekler geliyorama öyle bir defa az kilo almış görünüyor diye sorun çıkmaz
Hayırlısı Allah'tan canım.Benim de yüksek risk grubunda olduğumu söylemişlerdi.
Doğumun kendisinden korkuyorum bebeğe alışamamaktan korkuyorum bide hep bi soru işareti kalıyor insanda riskli çıkınca ikili. Sonra hayırlısı diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Hastanede emin ellerde sin canım..Hala hastanedeyim açılmam artmıyor hala 2 cm ama kasılmalarım devam ediyormus su an yine nst deyim sık sık baglıyorlar bakıyorlar, asağıdaki gibi ilerliyor, cok bişey anlamıyorum ama dağ gibi olanlar sancı herhalde, agrı hissetmiyorum ama, güzel dilekler için sağolunn, bakalım benim oglum da mı kolpacı yarın belli olacak galiba, ama dokror böyle cok durmaz diyor
AmiinHastanede emin ellerde sin canım..
Doktor risk görse hemen alır bebeği içerde nekadar dursa iyidir diyip almiyor sanırım
Hayırlısi ile sağlıkla gelsin inşallah
Evet doktorum cok iyi sağolsun bu gece de nöbetci idi sık sık geldi, dediğin gibi kısmet gerisi, bakalımGözünüz aydınAllah analı babalı büyütsün inşallah
Valla ya dön sırtını yatbirde gercekten hadi biz karnımızda yaşıyoruz hareketlerini hissediyoruz emziriyoruz bir sürü fiziksel temas kuruyoruz onlar böyle bişiler yaşamıyorlar babalık duygusunu nasıl anlıyorlar algılıyorlar hayret ediyorum. Bizim hissetmek için bir sürü nedenimiz var
Ay canım ne güzel doktorun tedbirli ağrında yok Rabbim şimdi gelsin bu küçük oğlan derse gelecek erkenden evinize nese dolacak ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin de şimdi sonra artık kader kısmet
Dünden beri nst deyim sürekli kasılmam cıkıypt ama doktor bebek iyi diyor hareket ettiğinde veya kasılmam oldugunda biraz nabzı yükseliyor o da cok normalmış onun dışında hareketli keyfi yerindeymiş, hareketlerini takip et diyor doktor ama cok azalırsa veya olmazsa hareket sıkıntı imişİyi akşamlar kızlar, bugün gündüz bi tane fena sancı girdi ondan sonra şaftım kaydı resmen. Göbeğim daha aşağıya düştü, yürüyemiyorum, kasıklarımda sürekli kasılma var. Bebek indiği için ağırlıktan kasılıyor diye düşünüyorum. Ama gün içinde sürekli sancı giriyor bazısı 10 dk sonra bazısı 30 dk. Suni sancılar doğumda bebeği yorarmış ya, bu düzensiz sancılarda yoruyor mu acaba? Benim şuan yapabileceğim sadece bebek hareketlerini gözlemlemek mi? Şuana kadar hareketleri iyi. Sürekli bel ağrısı, kalça ağrısı ve kasık ağrısı var bende :/
Günaydın herkese ay ben gece doğar diye bekliyordumEvet doktorum cok iyi sağolsun bu gece de nöbetci idi sık sık geldi, dediğin gibi kısmet gerisi, bakalım
Bence bebişin çok sağlıklı allahın izniyle zamanında korkuttular sizi, insallah korktugun gibi olmayacak, neler diyorlar annelere bebeleri sağlıkla doguyor,Kalpte parlaklik böbrek genişlemesi
Çok şükür genişleme normale döndü a.a içimde hep korku var:8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?