Bende duruyo hepsiBizim yorumların altında bebeğim şu kdr günlük imzası vardı hepimizinki gitmiş niye ki
Hayır durmuyorBende duruyo hepsi
Natural denedim ben parfum var icinde. Bio natural da da var mi acabaBionatural cok guzel. En cok ondan memnun kaldim. Goon elimde var ama daha kullanmadim.
Seninki yok ama benmki duruyo baskalarininkini de goruyorumHayır durmuyor
Simdi tekrar sordum anneme. Sogan havuc ve kırmızı biberi haslamis. İcine isirgan koymus blender da cekmis. Suzme yoğurt nane ve azicik pakmaya jokotmus. Bir gece mayalamis. Ve sayenizde ogrdndim ki annem maalesef icine tuz da koymus galiba o da suphe etti ama sanirim koymusMayalandirma da yapmadı sanirim. Normal tarhanayi kendim yapiyorum ama içinde çok baharat var bebek için hiç denemedim tek farkı baharat salça ve tuz mu
Bugun gittik doktora. Kusmamiz devam ettigi icin bir sise daha gastrotuss baby kullanalim dedi. İki sise bitirmisyik zaten. Aslinda birakacak gibiydi kusuyor deyince devam edelim ici dogal zaten dedi.
Bionatural parfumlu mu acaba?Ben sleepy bionatural kullanıyorm gayet memnunum hem ıslak mendil hem bezlerini
Vucudunda sivilce gibi kizarikliklar var mi. Benim bebegimin vardi ve kendini geri çekiyor du. Annem onlara buyume sivilce sivdemisti meger kizimin alerjiye bagli egzamasi varmis. Kiyamam dokundukca kasiniyordi sanirim. Oyle birsey olabilir miBenim kizcemi kucağa aldığım da dik tuttugumda kendini geri itiyor belinden sırtı C gibi yapıyor neden olabilir
Ben de gormuyorumSeninki yok ama benmki duruyo baskalarininkini de goruyorum
Benımkiside dönemiyorHerkese günaydın. Bebeğim 4 aylık oldu, 20 Ağustosta doğdu. internette 4 aylık çocuk gelişimlerini okuduğumda bebekler dönebilir diyo ama daha benim oğlum dönemiyo galiba daha erken. Acaba sizde dönen var mı? Yada oyuncaklara uzanır diyo benim oğlum onu da pek yapmiyo yani nadir. Bilemiyorum bunlar daha erken mi yoksa biz mi geriden geliyoruz. Tabi her çocuğun gelişimi farklı ama aklıma takıldı.
Bende görebiliyorumSeninki yok ama benmki duruyo baskalarininkini de goruyorum
Gazi vardirBenim kizcemi kucağa aldığım da dik tuttugumda kendini geri itiyor belinden sırtı C gibi yapıyor neden olabilir
Damagi kontrol ettin mi cnm? Bizim de öyleydi, kıpkırmızı damakta 2 beyaz Pencere gördüm sonraKızlar benım kız diş mi çıkarıyor nedir anlamadım. Sanahtan beri deli dehşet bir şekilde eliyle ağzını kaşımaya çalışıyor. Bağırıp ağlıyor doğru düzgün beslenmiyor. Uyumakta zorlık yasıyor bayılıp gitcem az kaldı
Faydasi oluyor mu gastrotussun? Benim bebegim de cok kusuyorBugun gittik doktora. Kusmamiz devam ettigi icin bir sise daha gastrotuss baby kullanalim dedi. İki sise bitirmisyik zaten. Aslinda birakacak gibiydi kusuyor deyince devam edelim ici dogal zaten dedi.
Teşekkür ederim tuzu koruyucu olarak da koyuyorlarSimdi tekrar sordum anneme. Sogan havuc ve kırmızı biberi haslamis. İcine isirgan koymus blender da cekmis. Suzme yoğurt nane ve azicik pakmaya jokotmus. Bir gece mayalamis. Ve sayenizde ogrdndim ki annem maalesef icine tuz da koymus galiba o da suphe etti ama sanirim koymus
Yok sadece katları pişiyorVucudunda sivilce gibi kizarikliklar var mi. Benim bebegimin vardi ve kendini geri çekiyor du. Annem onlara buyume sivilce sivdemisti meger kizimin alerjiye bagli egzamasi varmis. Kiyamam dokundukca kasiniyordi sanirim. Oyle birsey olabilir mi
Yok canum sürekli yapıyor bunu baya geri itiyor jimlastikci gibiGazi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?