2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kizcemi kucağa aldığım da dik tuttugumda kendini geri itiyor belinden sırtı C gibi yapıyor neden olabilir

Mayalandirma da yapmadı sanirim. Normal tarhanayi kendim yapiyorum ama içinde çok baharat var bebek için hiç denemedim tek farkı baharat salça ve tuz mu
Simdi tekrar sordum anneme. Sogan havuc ve kırmızı biberi haslamis. İcine isirgan koymus blender da cekmis. Suzme yoğurt nane ve azicik pakmaya jokotmus. Bir gece mayalamis. Ve sayenizde ogrdndim ki annem maalesef icine tuz da koymus galiba o da suphe etti ama sanirim koymus

Bugun gittik doktora. Kusmamiz devam ettigi icin bir sise daha gastrotuss baby kullanalim dedi. İki sise bitirmisyik zaten. Aslinda birakacak gibiydi kusuyor deyince devam edelim ici dogal zaten dedi.

Benim kizcemi kucağa aldığım da dik tuttugumda kendini geri itiyor belinden sırtı C gibi yapıyor neden olabilir
Vucudunda sivilce gibi kizarikliklar var mi. Benim bebegimin vardi ve kendini geri çekiyor du. Annem onlara buyume sivilce sivdemisti meger kizimin alerjiye bagli egzamasi varmis. Kiyamam dokundukca kasiniyordi sanirim. Oyle birsey olabilir mi

Kızlar benım kız diş mi çıkarıyor nedir anlamadım. Sanahtan beri deli dehşet bir şekilde eliyle ağzını kaşımaya çalışıyor. Bağırıp ağlıyor doğru düzgün beslenmiyor. Uyumakta zorlık yasıyor bayılıp gitcem az kaldı

Benımkiside dönemiyor

Damagi kontrol ettin mi cnm? Bizim de öyleydi, kıpkırmızı damakta 2 beyaz Pencere gördüm sonra

Bugun gittik doktora. Kusmamiz devam ettigi icin bir sise daha gastrotuss baby kullanalim dedi. İki sise bitirmisyik zaten. Aslinda birakacak gibiydi kusuyor deyince devam edelim ici dogal zaten dedi.
Faydasi oluyor mu gastrotussun? Benim bebegim de cok kusuyor

Uyku eğitimine geçtiniz mi ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda tavsiyeler istiyorum iki erkek çift yumurta çocuğum var

Teşekkür ederim tuzu koruyucu olarak da koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…