2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun gittik doktora. Kusmamiz devam ettigi icin bir sise daha gastrotuss baby kullanalim dedi. İki sise bitirmisyik zaten. Aslinda birakacak gibiydi kusuyor deyince devam edelim ici dogal zaten dedi.
Neresi doğal içinde fruktoz var… ben de kullanıyorum ama sürekli kusmasından iyi. Kaç gün sonra başladı kusmaları? İlacı bitirince direkt mi yoksa zaman aldı mı?

Kizlar bir sorum olacak. Bebegimin gogsu ve sirti sicak ama yanaklar soguk. Yanaklar soguk olunca usuyor olabilir mi? Ev 24 derece usumuyodur diye dusunuyorum ama icimde bir suphe.

Kizlar bir sorum olacak. Bebegimin gogsu ve sirti sicak ama yanaklar soguk. Yanaklar soguk olunca usuyor olabilir mi? Ev 24 derece usumuyodur diye dusunuyorum ama icimde bir suphe.
Burun ve ense soğuk degilse sorun yok cnm.

+ bebeyi giydirirken kendinizden 1 kat fazla giydirilmesi lazımmış. Sen giymiyorsan bebeye Yelek giydiriyorsun + gibi

Ayni soru bende de var. Elleri mesela. Annemin evinde sicacikti hep kendi evimde buz kesiyor. Tamam ellerden hasta olmaz ama kendimden pay bicince rahatsizlik verici bence

Faydasi oluyor mu gastrotussun? Benim bebegim de cok kusuyor
Kusmamiz sadece biraz azliyor kullaninca. Kusmaya aman aman fayda gormedim ama benim bebegim cok agliyordu kusunca o gecti ve nisbeten rahatladi. Yoksa cocugumun bagri hep islak

Yok canım üşümez yanakları büyükse öp beni diyordur
Hahah bulldog gibi yanaklari sarkiyo
Burun ve ense soğuk degilse sorun yok cnm.

+ bebeyi giydirirken kendinizden 1 kat fazla giydirilmesi lazımmış. Sen giymiyorsan bebeye Yelek giydiriyorsun + gibi
bunu bazen yapiyorum bazen yapniyorum. Cok sicaga aliskin olmasin diye.
Ayni soru bende de var. Elleri mesela. Annemin evinde sicacikti hep kendi evimde buz kesiyor. Tamam ellerden hasta olmaz ama kendimden pay bicince rahatsizlik verici bence
eller hic isinmiyor valla

Bugun gittik doktora. Kusmamiz devam ettigi icin bir sise daha gastrotuss baby kullanalim dedi. İki sise bitirmisyik zaten. Aslinda birakacak gibiydi kusuyor deyince devam edelim ici dogal zaten dedi.
Bizde gittik bugün 1 - 2 ay daha kullanıcaz dedi önümüzdeki ay kontrole çağırdı

Bebisi kabiz olan anneler d vitamini olarak ocean kullaniyorlar mi. Ocean zeytinyagi icerdigi icin zaten ben bebegimin kakasina da faydasi oldugunu düşünüyorum. Bazen denk geliyor ocean verdikten sonra kaka uapiyor. Sanki yardimci oluyormus gibime geldi de. Zaten d vitamini kullanmak zorundayiz iceriginin de nisbeten temiz oldugu söyleniyor denemeye deger bence

Neresi doğal içinde fruktoz var… ben de kullanıyorum ama sürekli kusmasından iyi. Kaç gün sonra başladı kusmaları? İlacı bitirince direkt mi yoksa zaman aldı mı?
Aynen. İlla ki birseyler vardir surup sonucta fakat bebegimin aci cekmesinden iyidir deyip kullaniyorum. İleride aidin salihin aclik orucundan tutar olur biter

Em başından beri ocean kullaniyoru biz de ama yine de kabız yaşadık. Olacaksa kabız oluyor.

Oceanın hangisini kullanıyorsunuz biz aldık üzerinde 2 yaş üzeri için yazıyorda merak ettim başka çeşidi varmı diye

Kızlar aranızda Evolvia marka mama kullanan varsa ücretsiz gönderebilirim oğluma değişiklik yapmak istemiştik ama içemedi elimizde 800 gram kaldı

Oceanın hangisini kullanıyorsunuz biz aldık üzerinde 2 yaş üzeri için yazıyorda merak ettim başka çeşidi varmı diye
Bunu kullaniyoruz uzerinde yas yazmıyor

Eklentiler

• 1669976053264621318694815538974.webp
    25 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…