2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Damagi kontrol ettin mi cnm? Bizim de öyleydi, kıpkırmızı damakta 2 beyaz Pencere gördüm sonra
Evet sanki benımkide üstten cıkarcak yaa anlamadım nasıl oluyo. Zaten 6sında doktor kontorlümüz var o bakar artık. Dün dayanamadım elime diş jeli sıkıp damaklarını kaşıdım valla. Bi yandsn tasınma telası bi yandan ipek susmuyordu

Bizimkiler üst dıştan başlıyor erken erken anlaşılan:) ya minik bebe ile Allah kolaylık versin taşınırken

Merhaba kızlar. Aralik ayina da girdigimize gore, 4.aylar yavas yavas dolacak bebislerimizin. Bebislerinizin uyku ve gaz durumları ne alemde kızlar? Uyku egitimine baslayacak misiniz? Dis cikarmaya baslayan bebekler var mı? Ek gidaya gecmeyi dusunen var mi? Bizim bebisin kilo alimi cok az, hatta bu ay kilo almadi. Ek gidaya gecmeyi dusunuyorum doktora danisip. Uyku sorunumuz hep devam ediyor. Ne beslenmede, ne de uykuda bir rutin olusturamadim daha. Surekli memede.

Diger bir sorum da oda sicakligi. Bebegin yattigi odayi kac derece yapiyorsunuz? Bizim odada derece iyi yuksek gosteriyor ama penceler o kadar adi ki surekli ruzgar esiyor evin icinde, haliyle dereceyi cogaltiyorum. Bu sefer de iyice sicak oluyor, nem azaliyor. Oda nemlendiricisi aldim umarim faydasi olur. Sizler kac derecede ve bebeklere ne giydirerek uyutuyorsunuz?

Ben 21 dereceye sabitliyorum 1.6 tog uyku tulumu giydiriyorum. Gece uykusuna yatması çok sıkıntı bizimde her akşam ağlayarak uyuyor çok ağlıyor uykudan önce her yolu denetiyor resmen

Ben 21 dereceye sabitliyorum 1.6 tog uyku tulumu giydiriyorum. Gece uykusuna yatması çok sıkıntı bizimde her akşam ağlayarak uyuyor çok ağlıyor uykudan önce her yolu denetiyor resmen
Bizim ev 25 derece ama esiyor ve ben usuyorum uyku tulumu giydirince uzerini ortuyo musunuz tekrar? Uyku tulumunun icine ne giydiriyosunuz bi de? Boyun kismindan soguk aliyor sanki

Ben de disini kasiyibca aglamasi duruyordu gecen hafta doktora sordum cok erken cikmaai icin ama rahatliyor dedim, yok henuz cikmiyor ama kasinmasi normal dedi

Bizim de odamiz genelde 23 derece oluyor, ben uzerine yorgan ortuyorum. Uyku duzenimiz malesef yok. Kucagimda uyutup koyuyorum genelde, kendimce rutin olusturmaya calisiyorum ama gece uykusuba gecis problemli. Uyusa bile uyaniyor ve bi sure uyumuyor

4. Ay atağında olan var mi biz çok kötü durumdayız uyku yok mama yok sürekli ağlıyor nasıl geçer bu neler yapıyorsunuz sizler

4. Ay atağında olan var mi biz çok kötü durumdayız uyku yok mama yok sürekli ağlıyor nasıl geçer bu neler yapıyorsunuz sizler
Aynı emmek istemiyor emerken ağlıyor sürekli mızmız yapacak bi şey yok bence sabretcez 15 20 gün

Aynı emmek istemiyor emerken ağlıyor sürekli mızmız yapacak bi şey yok bence sabretcez 15 20 gün

Her emmede mi arada mi? Bizimkinin gazı olduğunda aynı emmek.istiyor ama ememiyor agliyor. Gazini alıyorum, genelde ağızdan cikariyor, sonra emebiliyor ancak

Bizim de odamiz genelde 23 derece oluyor, ben uzerine yorgan ortuyorum. Uyku duzenimiz malesef yok. Kucagimda uyutup koyuyorum genelde, kendimce rutin olusturmaya calisiyorum ama gece uykusuba gecis problemli. Uyusa bile uyaniyor ve bi sure uyumuyor
Yorganı yüzüne çekme ihtimali yok mu ben korkuyorum örtemiyorum

Selam kizlar. Gunlerdir hastane hastane dolasiyorum. Oglum cok hasta ilac verip serum takip gonderdiler hem acil hem poliklinikten. Ama asla ilaclari kullanmadik cunku agzina damlattigim an kusuyodu. Yemeyi komple kesti gunde 30 50 ml arasi ancak. Bunlari soylememe ragmen baska baska suruplar yazip yolladilar bizi eve. Bugun 3 hastane gezip en sonunda araya adam sokup yatis yaptirdik bi hastaneye. Cocugum akciger enfeksiyonu geciriyomus. Crp zaten yuksek. O kadar kotuydu ki yatis yapildiginda. Olmeden bisey yapabilirler mi geciktik mi.diye dusundum o kadar nefes almiyodu yani. Velhasil 5 gun yatis verdiler. Belki 7 gun de olabilir duruma gire dedi doktor. Oksijen seviyesi 86ydi geldigimizde. Kan gazi iyi gelmese yogunbakima alirdim sanslisiniz dedi. Oglenden aksama cok sukur duzelme gorduk biraz. Öldüm öldüm dirildim ama. Allah kmseyi evladiyla sinamasin.

Allah korusun cook gecmis olsun, bir daha boylesini gostermesin cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…