- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Ahh gecmiş olsun canım benim. İnşallah bir an önce iyileşir kuzumSelam kizlar. Gunlerdir hastane hastane dolasiyorum. Oglum cok hasta ilac verip serum takip gonderdiler hem acil hem poliklinikten. Ama asla ilaclari kullanmadik cunku agzina damlattigim an kusuyodu. Yemeyi komple kesti gunde 30 50 ml arasi ancak. Bunlari soylememe ragmen baska baska suruplar yazip yolladilar bizi eve. Bugun 3 hastane gezip en sonunda araya adam sokup yatis yaptirdik bi hastaneye. Cocugum akciger enfeksiyonu geciriyomus. Crp zaten yuksek. O kadar kotuydu ki yatis yapildiginda. Olmeden bisey yapabilirler mi geciktik mi.diye dusundum o kadar nefes almiyodu yani. Velhasil 5 gun yatis verdiler. Belki 7 gun de olabilir duruma gire dedi doktor. Oksijen seviyesi 86ydi geldigimizde. Kan gazi iyi gelmese yogunbakima alirdim sanslisiniz dedi. Oglenden aksama cok sukur duzelme gorduk biraz. Öldüm öldüm dirildim ama. Allah kmseyi evladiyla sinamasin.
Çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. Grip falan mı geçiriyorAllah korusun cook gecmis olsun, bir daha boylesini gostermesin cok uzuldum
Çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. Grip falan mı geçiriyorSelam kizlar. Gunlerdir hastane hastane dolasiyorum. Oglum cok hasta ilac verip serum takip gonderdiler hem acil hem poliklinikten. Ama asla ilaclari kullanmadik cunku agzina damlattigim an kusuyodu. Yemeyi komple kesti gunde 30 50 ml arasi ancak. Bunlari soylememe ragmen baska baska suruplar yazip yolladilar bizi eve. Bugun 3 hastane gezip en sonunda araya adam sokup yatis yaptirdik bi hastaneye. Cocugum akciger enfeksiyonu geciriyomus. Crp zaten yuksek. O kadar kotuydu ki yatis yapildiginda. Olmeden bisey yapabilirler mi geciktik mi.diye dusundum o kadar nefes almiyodu yani. Velhasil 5 gun yatis verdiler. Belki 7 gun de olabilir duruma gire dedi doktor. Oksijen seviyesi 86ydi geldigimizde. Kan gazi iyi gelmese yogunbakima alirdim sanslisiniz dedi. Oglenden aksama cok sukur duzelme gorduk biraz. Öldüm öldüm dirildim ama. Allah kmseyi evladiyla sinamasin.
Akciger enfeksiyonu geciriyomus. Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. Grip falan mı geçiriyor
Sağll canım valla dün yeni eve geçtik ama heryer heryerde cidden bi cırpıda bitse de kurtulsam insallahBizimkiler üst dıştan başlıyor erken erken anlaşılan:) ya minik bebe ile Allah kolaylık versin taşınırken
Aman Allahım geçmiş olsun çook üzüldümSelam kizlar. Gunlerdir hastane hastane dolasiyorum. Oglum cok hasta ilac verip serum takip gonderdiler hem acil hem poliklinikten. Ama asla ilaclari kullanmadik cunku agzina damlattigim an kusuyodu. Yemeyi komple kesti gunde 30 50 ml arasi ancak. Bunlari soylememe ragmen baska baska suruplar yazip yolladilar bizi eve. Bugun 3 hastane gezip en sonunda araya adam sokup yatis yaptirdik bi hastaneye. Cocugum akciger enfeksiyonu geciriyomus. Crp zaten yuksek. O kadar kotuydu ki yatis yapildiginda. Olmeden bisey yapabilirler mi geciktik mi.diye dusundum o kadar nefes almiyodu yani. Velhasil 5 gun yatis verdiler. Belki 7 gun de olabilir duruma gire dedi doktor. Oksijen seviyesi 86ydi geldigimizde. Kan gazi iyi gelmese yogunbakima alirdim sanslisiniz dedi. Oglenden aksama cok sukur duzelme gorduk biraz. Öldüm öldüm dirildim ama. Allah kmseyi evladiyla sinamasin.
Cok gecmis olsun kiyamam kuzuyaAkciger enfeksiyonu geciriyomus. Tesekkur ederim
Çok çok geçmiş olsun Allah’a emanetlerSelam kizlar. Gunlerdir hastane hastane dolasiyorum. Oglum cok hasta ilac verip serum takip gonderdiler hem acil hem poliklinikten. Ama asla ilaclari kullanmadik cunku agzina damlattigim an kusuyodu. Yemeyi komple kesti gunde 30 50 ml arasi ancak. Bunlari soylememe ragmen baska baska suruplar yazip yolladilar bizi eve. Bugun 3 hastane gezip en sonunda araya adam sokup yatis yaptirdik bi hastaneye. Cocugum akciger enfeksiyonu geciriyomus. Crp zaten yuksek. O kadar kotuydu ki yatis yapildiginda. Olmeden bisey yapabilirler mi geciktik mi.diye dusundum o kadar nefes almiyodu yani. Velhasil 5 gun yatis verdiler. Belki 7 gun de olabilir duruma gire dedi doktor. Oksijen seviyesi 86ydi geldigimizde. Kan gazi iyi gelmese yogunbakima alirdim sanslisiniz dedi. Oglenden aksama cok sukur duzelme gorduk biraz. Öldüm öldüm dirildim ama. Allah kmseyi evladiyla sinamasin.
Oyy yavrucum benim nasıl o kadar hastalanmış 86 spo2 sınır bı deger çok şükür ki yoğun bakıma gerek kalmamış insamlah tez zaman da toparlar ilk etap da hangi belirtilerle gitmiştiniz de anlamadılar ya çok çok gecmis olsun Allah şifa versin canımSelam kizlar. Gunlerdir hastane hastane dolasiyorum. Oglum cok hasta ilac verip serum takip gonderdiler hem acil hem poliklinikten. Ama asla ilaclari kullanmadik cunku agzina damlattigim an kusuyodu. Yemeyi komple kesti gunde 30 50 ml arasi ancak. Bunlari soylememe ragmen baska baska suruplar yazip yolladilar bizi eve. Bugun 3 hastane gezip en sonunda araya adam sokup yatis yaptirdik bi hastaneye. Cocugum akciger enfeksiyonu geciriyomus. Crp zaten yuksek. O kadar kotuydu ki yatis yapildiginda. Olmeden bisey yapabilirler mi geciktik mi.diye dusundum o kadar nefes almiyodu yani. Velhasil 5 gun yatis verdiler. Belki 7 gun de olabilir duruma gire dedi doktor. Oksijen seviyesi 86ydi geldigimizde. Kan gazi iyi gelmese yogunbakima alirdim sanslisiniz dedi. Oglenden aksama cok sukur duzelme gorduk biraz. Öldüm öldüm dirildim ama. Allah kmseyi evladiyla sinamasin.
28 i gece bi iki kez oksurdu zaten aylik kontrol gunuydu goturdum bronsit baslangici dedi antibiyotik surup verdi sadece gonderdi. Ertesi gun daha kotuydu oksuruk artti ateslenmeye basladi ben calpol vermeye basladim doktoru aradim bisolnatur al dedi. 3. Gun artk o kadar hiriltiliydi ki hastaneye gittim doktor bisey yapamayiz dedi acilde hava verdiler geri geldim. Ertesi gun artk surekli uyuyodu ilac icmiyodu kusuyodu verince. Zaten 2. Gunden beri de azaltmisti beslenmeyi komple kesti. Aksam acile goturdum serum verdiler baska ilaclar yazdilar icmiyo kusuyo dedm bi de bulanti icin yazdilar ise yaricak gibi. Tum gece beslemeye ilac vermeye calistim. Sabaha karsi vazgextim o da ben de uyuduk. Uyandigimizda artk rengi degismisti cocugun. Nefesi artk yok.gibiydi oglen uyandiginda. Sadece saliselik hik hik nefes cekiyodu. 3 hastane gezdik yatirmadilar. En sonunda araya birini sokup baska bi hastaneye geldik yatis verildiOyy yavrucum benim nasıl o kadar hastalanmış 86 spo2 sınır bı deger çok şükür ki yoğun bakıma gerek kalmamış insamlah tez zaman da toparlar ilk etap da hangi belirtilerle gitmiştiniz de anlamadılar ya çok çok gecmis olsun Allah şifa versin canım
Okurken tüğlerim diken diken oldu bi anne için ne zor bi imtihan Allah gücünüzü kuvvetinizi arttırsın yavrunuza şifa versin sağlık sektörünün saçmalıkları neden yatış yapmak istemediler anlamadın böyle durumlarda sanki üniversite hastaneleri hemen yatış yapıyorlar28 i gece bi iki kez oksurdu zaten aylik kontrol gunuydu goturdum bronsit baslangici dedi antibiyotik surup verdi sadece gonderdi. Ertesi gun daha kotuydu oksuruk artti ateslenmeye basladi ben calpol vermeye basladim doktoru aradim bisolnatur al dedi. 3. Gun artk o kadar hiriltiliydi ki hastaneye gittim doktor bisey yapamayiz dedi acilde hava verdiler geri geldim. Ertesi gun artk surekli uyuyodu ilac icmiyodu kusuyodu verince. Zaten 2. Gunden beri de azaltmisti beslenmeyi komple kesti. Aksam acile goturdum serum verdiler baska ilaclar yazdilar icmiyo kusuyo dedm bi de bulanti icin yazdilar ise yaricak gibi. Tum gece beslemeye ilac vermeye calistim. Sabaha karsi vazgextim o da ben de uyuduk. Uyandigimizda artk rengi degismisti cocugun. Nefesi artk yok.gibiydi oglen uyandiginda. Sadece saliselik hik hik nefes cekiyodu. 3 hastane gezdik yatirmadilar. En sonunda araya birini sokup baska bi hastaneye geldik yatis verildi
Çok geçmiş olsun sizde kayseride yaşıyorsunuz diye hatırlıyorum bizde de sizinki gibi başlangıcı olmuştu antibiyotige ek ventolin vermişti doktor iki gün içinde şiddeti çok artıp hirilti li nefese geçince kontrole götürdük ve Dr direk yatış verdi memorial aslı hanıma gidiyoruz28 i gece bi iki kez oksurdu zaten aylik kontrol gunuydu goturdum bronsit baslangici dedi antibiyotik surup verdi sadece gonderdi. Ertesi gun daha kotuydu oksuruk artti ateslenmeye basladi ben calpol vermeye basladim doktoru aradim bisolnatur al dedi. 3. Gun artk o kadar hiriltiliydi ki hastaneye gittim doktor bisey yapamayiz dedi acilde hava verdiler geri geldim. Ertesi gun artk surekli uyuyodu ilac icmiyodu kusuyodu verince. Zaten 2. Gunden beri de azaltmisti beslenmeyi komple kesti. Aksam acile goturdum serum verdiler baska ilaclar yazdilar icmiyo kusuyo dedm bi de bulanti icin yazdilar ise yaricak gibi. Tum gece beslemeye ilac vermeye calistim. Sabaha karsi vazgextim o da ben de uyuduk. Uyandigimizda artk rengi degismisti cocugun. Nefesi artk yok.gibiydi oglen uyandiginda. Sadece saliselik hik hik nefes cekiyodu. 3 hastane gezdik yatirmadilar. En sonunda araya birini sokup baska bi hastaneye geldik yatis verildi
Doktorunuz yorum yaptı mi benim bebeğimde bu ay almıyor evde tartiyorumBebegim bu ay hic kilo almamis kizlar
Doktor bakmadi hemsire olctu. Haftaici doktora gidecegiz inşallah. Bebegim ilk ay cok guzel kilo almisti. Sonra iyice azaldi simdi de almamis. Moralim bozuldu, ek gidaya gecmek istiyorum.Doktorunuz yorum yaptı mi benim bebeğimde bu ay almıyor evde tartiyorum
İhtiyacı olursa formül mama desteği veriyor doktorlar. +bir de ilk aylarda kadar birden o kadar çok kilo alınmıyor, giderek azalıyor arkadaşlar. Haftası ile uyumludur belki, moral bozma hemen, doktor görsün bakalimDoktor bakmadi hemsire olctu. Haftaici doktora gidecegiz inşallah. Bebegim ilk ay cok guzel kilo almisti. Sonra iyice azaldi simdi de almamis. Moralim bozuldu, ek gidaya gecmek istiyorum.
Bilmiyorum ki hic kilo almadi. 200 300 alsa raziydim bu ay. Bakalim doktor ne diycek.İhtiyacı olursa formül mama desteği veriyor doktorlar. +bir de ilk aylarda kadar birden o kadar çok kilo alınmıyor, giderek azalıyor arkadaşlar. Haftası ile uyumludur belki, moral bozma hemen, doktor görsün bakalim
1-2-3 ay: 750 gr/ay, 4-5-6 ay: 600 gr/ay, 7-8-9 ay: 450 gr/ay, 10-11-12 ay: 200 gr/ay gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?