2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebegim cok oksuruyor usuttuk herhalde emzirmek ve burnunu temizlemek disinda yapabilecegim bir sey var mi?

Yaa aşırı üzüldüm ve sinir oldum bilinçsiz olsan Allah korusun süreç bambaşka ilerleyebilirdi nasıl bu kadsr ihmal edilebiliyor bı bebeği en iyi annesi biliyor hakkaten tüm kriterler varmis aslında beslenmesinin gitmesi ates hırıltı bizim aylarda ki bebeklerde en ihmal edilmemesi gereken şeyler Allah korusun nasıl yatırmadilar anlamadilar çok çok geçmiş olsun ya şuan nasıl oldu iyi misiniz

Kizlar bebegim cok oksuruyor usuttuk herhalde emzirmek ve burnunu temizlemek disinda yapabilecegim bir sey var mi?
Balgamlı oksurukse bence bı Dr a gidin dinlesin ciğerleri Dr şu ara bronşit salgını varmış bebekler de ilerlemesi önemli benim oğlum da iki kez öyle oldu getirdik çok şükür akciğerler temizdi emzirme ve burun açma ile atlattık ama ciğerleri o an temiz olmssina rağmen 2 gün sonra kontrol amaçlı yeniden çağırmıştı dinlemek için hızlı ilerliyormus bebekler de ateş beslenme durumu takibi yap demişti öyle bı durum olursa da hemen getir demişti

Evladin sana kiymetli ama onlara ucuz iste ben de anlam veremedim. Torpilden hoslanmam ama torpil bulmadan yatiramadim resmen cocugumu. Laik bi cunhuriyetteyiz yersen. Smdi daha iyi dozlari dusurup yukseltip bakiyolar. Dusurunce biraz saturasyonu dusuyo . Kullandikca ilaclari iyilesecek insallah

Cok gecmis olsun ya böyle ihmalmi olur

Tesekkur ederim suanlik ates yok takipteyim

Devamı geldi mi
10 gün arayla 3 kez oldu nokta şeklinde
Kakada mukus
Gürültülü kaka
Günde 3 5 kez yapma
Bağırsam hareketleri
Başta Konak
Döküntü
Hırıltı
Sürekli hapşırık
Nefes darlığı
Göz sulanması kızarması
Egzama
Kulak arkası kabuk
Meme reddi
Gelişim geriliği
Sürekli ağlama
Kabızlık
Kusma
Bunlar bazıları var mi alerji belirtileri bunlar

Ayyy bi an hepsi senin bebişinde var sandım sonuna gelince rahatladım. Allah korusun

Ayyy bi an hepsi senin bebişinde var sandım sonuna gelince rahatladım. Allah korusun
Tabi burda bana doktorun söylediği çoğu şeyi yazdım ama bunların olması alerjik bebek olduğu anlamına gelmez en önemli belirtisi gelişim geriliği ve kaka da kanmış

Konak ve kulak arkası yara oluyor arada kabız olabilir bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…