2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar salgın galiba bebeğimizde vurdu geceden beri ateşi var arada öksürüyor Calpol veriyorum ama hiç keyfi yok ağlıyor mama içmiyor. Zar zor az az içiriyorum ne yapacağız böyle sizler nelernyaptınız aynı durumu yaşayanlar… Calpol dışında ilaç veriyor mu doktorlar

Rsv salgını bizi de vurdu sadece calpol öksürük ciğere indi hava alıyoruz

Amin canım

Sen alerji doktoruna falan gittin mi test yaptırdın mı
Yok gitmedim. Yeğenlerimde ciddi bi şekilde alerji olduğu için tecrübeliydim ki zaten 1 yaşından önce de çıkmjyormuş genelde testler. Belirtileri çocuk doktoruna anlatınca o da alerji dedi zaten önce her şeyi kestim sonra 3 gün kuralıyla yavaş yavaş açtım. Alerji doktoruna da gitsen farklı bir şey söylemiyor zaten. Anneler olarak deneyerek bulacağız ne dokunuyor bebişlere ki max 1 yaşında da geçiyormuş.
Ben gerçi kendi adıma max 6 ay diyorum ama biraz bakalım

Selam, bebim bebeğimde de 2-3 gündür öksürük var. Dün annem türk kahvesini tavada yaktı ve pamuk arasına koyup kızımın hem gögsüne hem sırtına koydu. Gögse inen hırıltıyı açıyormuş. Hakikaten iyi de geldi sadece her yeri kahve oldu kızımın. Bez torbanın içine yapılması daha mantıklıymış ama evde yoktu.
Bir de yakasına coldmix döküyoruz 2 damla.
Gece ateşi çıkmıştı üstünü soydum, 38.5 u görünce de ıslak mendil koydum kafasına ve koltuk altına. Gögsünü şok üşütmek istemedim. Sabaha karşı ateşi geçmişti.
Şimdilik iyi tabii öksürüyor yine ama balgamlı gibi.
Bunun dışında bol bol süt içirmeye çalışıyorum ve burnunu açıyorum

Canım bilmiyorum ama doktora gösterin ilerlemesini lütfen beklemeyin.

Bebelerinde hırıltı ve öksürük olan anneler mutlaka doktora göstersin kızlar. Ciğerlerinde enfeksiyon cıkıyor genelde bu belirtilerde lütfen ihmal etmeyin.

Selam kızlar benim oğlum 3 gun sonra 4 aylık olucak sorum o ki kizlar oglumun elini agzina aliyor sürekli bide salya oluyor arada meme verdiğim zaman da memeyi çekiyor acaba dişmi cikariyor yoksa erkenmi daha dis icin 2 kızımda var benim ama onlari hic hatırlamıyorum ne kadarlikken dis cikarmislardi cevap verirseniz sevinirim bide kizlar ben gen testi icin kan verdim size sormustum yazi yazdim cevap gelmedi bu gen icin alinan testte sadece demir yuksekligi icinmi bakilacak test sonucuna yoksa baska bi hastalikta olsa cikarmi bilrn varsa cevap verirse sevinirim

Benimki de aynı bembeyaz çıkmaya başladı hemde önler değil yanlar

Merhaba, geçen hafts benim bebeğim de grip olfu öksürük vardı bsys. Doktor nebülizatörle ilaçlı hava verdirdi günde 2 kere 5 gün boyunca. Çok çabuk toparladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…