Çok az ama alerji denencek gibi değil mukus da partukul de yokTabi burda bana doktorun söylediği çoğu şeyi yazdım ama bunların olması alerjik bebek olduğu anlamına gelmez en önemli belirtisi gelişim geriliği ve kaka da kanmış
Çilek yapmıştır belki bi saha kan olacak mı takip edersinizÇok az ama alerji denencek gibi değil mukus da partukul de yok
Aynen takip edeyimÇilek yapmıştır belki bi saha kan olacak mı takip edersiniz
Sen alerji doktoruna falan gittin mi test yaptırdın mıBen de gordum bir kez, cekirdek yemistim cok alerjenmis. Bi daha yemedim gecti
Rsv salgını bizi de vurdu sadece calpol öksürük ciğere indi hava alıyoruzSelam kızlar salgın galiba bebeğimizde vurdu geceden beri ateşi var arada öksürüyor Calpol veriyorum ama hiç keyfi yok ağlıyor mama içmiyor. Zar zor az az içiriyorum ne yapacağız böyle sizler nelernyaptınız aynı durumu yaşayanlar… Calpol dışında ilaç veriyor mu doktorlar
Bizde almadık canimBebegim bu ay hic kilo almamis kizlar
Amin canımSelam kizlar. Gunlerdir hastane hastane dolasiyorum. Oglum cok hasta ilac verip serum takip gonderdiler hem acil hem poliklinikten. Ama asla ilaclari kullanmadik cunku agzina damlattigim an kusuyodu. Yemeyi komple kesti gunde 30 50 ml arasi ancak. Bunlari soylememe ragmen baska baska suruplar yazip yolladilar bizi eve. Bugun 3 hastane gezip en sonunda araya adam sokup yatis yaptirdik bi hastaneye. Cocugum akciger enfeksiyonu geciriyomus. Crp zaten yuksek. O kadar kotuydu ki yatis yapildiginda. Olmeden bisey yapabilirler mi geciktik mi.diye dusundum o kadar nefes almiyodu yani. Velhasil 5 gun yatis verdiler. Belki 7 gun de olabilir duruma gire dedi doktor. Oksijen seviyesi 86ydi geldigimizde. Kan gazi iyi gelmese yogunbakima alirdim sanslisiniz dedi. Oglenden aksama cok sukur duzelme gorduk biraz. Öldüm öldüm dirildim ama. Allah kmseyi evladiyla sinamasin.
Yok gitmedim. Yeğenlerimde ciddi bi şekilde alerji olduğu için tecrübeliydim ki zaten 1 yaşından önce de çıkmjyormuş genelde testler. Belirtileri çocuk doktoruna anlatınca o da alerji dedi zaten önce her şeyi kestim sonra 3 gün kuralıyla yavaş yavaş açtım. Alerji doktoruna da gitsen farklı bir şey söylemiyor zaten. Anneler olarak deneyerek bulacağız ne dokunuyor bebişlere ki max 1 yaşında da geçiyormuş.Sen alerji doktoruna falan gittin mi test yaptırdın mı
Selam, bebim bebeğimde de 2-3 gündür öksürük var. Dün annem türk kahvesini tavada yaktı ve pamuk arasına koyup kızımın hem gögsüne hem sırtına koydu. Gögse inen hırıltıyı açıyormuş. Hakikaten iyi de geldi sadece her yeri kahve oldu kızımın. Bez torbanın içine yapılması daha mantıklıymış ama evde yoktu.Selam kızlar salgın galiba bebeğimizde vurdu geceden beri ateşi var arada öksürüyor Calpol veriyorum ama hiç keyfi yok ağlıyor mama içmiyor. Zar zor az az içiriyorum ne yapacağız böyle sizler nelernyaptınız aynı durumu yaşayanlar… Calpol dışında ilaç veriyor mu doktorlar
Canım bilmiyorum ama doktora gösterin ilerlemesini lütfen beklemeyin.Selam kızlar salgın galiba bebeğimizde vurdu geceden beri ateşi var arada öksürüyor Calpol veriyorum ama hiç keyfi yok ağlıyor mama içmiyor. Zar zor az az içiriyorum ne yapacağız böyle sizler nelernyaptınız aynı durumu yaşayanlar… Calpol dışında ilaç veriyor mu doktorlar
Dün gösterdik doktora doktorlarda calpol verin takip edin 3 gün geçmezse bi daha gelin dedi çok şükür bugün iyi ateşi geçti elhamdülillahCanım bilmiyorum ama doktora gösterin ilerlemesini lütfen beklemeyin.
Benimki de aynı bembeyaz çıkmaya başladı hemde önler değil yanlarSelam kızlar benim oğlum 3 gun sonra 4 aylık olucak sorum o ki kizlar oglumun elini agzina aliyor sürekli bide salya oluyor arada meme verdiğim zaman da memeyi çekiyor acaba dişmi cikariyor yoksa erkenmi daha dis icin 2 kızımda var benim ama onlari hic hatırlamıyorum ne kadarlikken dis cikarmislardi cevap verirseniz sevinirim bide kizlar ben gen testi icin kan verdim size sormustum yazi yazdim cevap gelmedi bu gen icin alinan testte sadece demir yuksekligi icinmi bakilacak test sonucuna yoksa baska bi hastalikta olsa cikarmi bilrn varsa cevap verirse sevinirim
Merhaba, geçen hafts benim bebeğim de grip olfu öksürük vardı bsys. Doktor nebülizatörle ilaçlı hava verdirdi günde 2 kere 5 gün boyunca. Çok çabuk toparladı.Selam kızlar salgın galiba bebeğimizde vurdu geceden beri ateşi var arada öksürüyor Calpol veriyorum ama hiç keyfi yok ağlıyor mama içmiyor. Zar zor az az içiriyorum ne yapacağız böyle sizler nelernyaptınız aynı durumu yaşayanlar… Calpol dışında ilaç veriyor mu doktorlar
Kızlar bebeğinin boynu kızaran var mı kremliyorum kremliyorum yine kızarıyorGünaydın
Ben silip kuruluyorum yinede kırmızı ama pişik denilecek kadar olmuyorKızlar bebeğinin boynu kızaran var mı kremliyorum kremliyorum yine kızarıyor
Benim kızımın da öyle hep kırmızıKızlar bebeğinin boynu kızaran var mı kremliyorum kremliyorum yine kızarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?