2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar herkese. Oktivus cok gecmis olsun gozun aydin olsun
Benim bebegim iki uc gundur aksam uykusuna asla yatmak istemiyor. Gunduz iyiyiz bir problem yok aksam uykusu cok zor. Dun bir saat agladi mesela Dorduncu ay uyku gerilemesi boyle birsey mi yasayan var mi acaba

Tesekkur ederim kizlar.

Evet uyumak istememe ve az uyuma. 45 dk sallarsin 5 dk uyur uyanir

Benımkısıde böyleydi doktor dişleri kabarmış ama hemen cıkmaz dedi 2 aya anca cıkar.

Merhaba, geçen hafts benim bebeğim de grip olfu öksürük vardı bsys. Doktor nebülizatörle ilaçlı hava verdirdi günde 2 kere 5 gün boyunca. Çok çabuk toparladı.
Bizimle ateş geçti ama öksürük arttı bugün doktora gideceğiz bakalım ne diyecek

Senin bebis kac aylik canım ilk diş alttan cikmiyormu benim bildigim alt 2 diş cikiyor once

Standartta daha geç çıkıyormuş diş ama istisnalar var, bizim de on üst 2 dış çıkıyor, üst damak kırmızı ve onden 2 tane beyaz kapı gibi dış yerleri belirgin. Aşırı salyaliyiz, emerken parmağını meme yanına sokuyor garibim kasintidan.

Sevgili anneler, tecrübelerini e ihtiyacım var bebeğim reflü gaviskon kullanıyoruz sabah akşam bir şase şeklinde üç gündür yoğun balgam. İle kusmaya başladı, hastalık belirtisi mıdır acaba, cumartesi günü kontrolümuz bekleyemdim

Kıyamam ya bizimkide eli agzinda salya var yarin 4 aylik oluyor eger aşiya gidersrk saglik ocaginda doktora sorucam canim

ALLAH yardimciniz olsun ya kiyamam kac aylik

Slm kızlar bayadir bakamıyorum yoğunluktan herkes bebeği de kendisi de iyidir umarım,benim bebişim hergun günde 3/4 kez kaka yapardı dünden beri hiç kaka yapmadı. endişelenmeli miyim?ev de herkes grip oldu bebeği ve kendimi korumaya çalıştım ama burnu tikali gibi bugün hırıltılı nefes alıyor,bu durumun kaka yapmamaya etkisi var mı?

Merhaba, sanmıyorum etkisi olduğunu. Emziriyosan yediğin bir şeyden etkilenmiştir. Ama benim kızımın rutini o, 2 günde 1 kaka yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…