2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar 4 gündür bittim. Geceleri mis gibi uyuyan bebek uyumuyor saat başı bilemedin yarım saatte bir kalkıyor deliricem niye böyle atak haftası mıdır nedir acaba? Vallahi yorgunluktan uykusuzluktan bittim. Şimdide oturmuş elini inceliyo

4. Ayda uyku gerilemesi var cnm

Merhabalar herkese bebişi 4 aylık olan anneler oturtuyormusunuz bebeğinizi bizim doktorumuz kısa aralıklarla kucakta ya da destekli oturabilir artık dedi

Benimki de aynen boyle. Hosgeldin uyku gerilemesi. Bi de meme reddi var ki evlere senlik

Merhabalar herkese bebişi 4 aylık olan anneler oturtuyormusunuz bebeğinizi bizim doktorumuz kısa aralıklarla kucakta ya da destekli oturabilir artık dedi
Ben 4 ayliktan beri kucakta oturtuyorum. Bugun destekli oturtmaya basladim

Meme reddi nasıl oluyor memede ağlıyor 2 3 emip dakika bırakıyor öyle mi benimki bu ara öyle reflüsü mü var dedim oda yok
Cani isterse emiyo istemezse hic emmiyo yay gibi geriyo kendini. Zaten uzun emme hayal 2 3 dk dedigin gibi

4. Ayda uyku gerilemesi var cnm

Haydaa düzelecek mi bu çünkü çok zorlamaya başladı(
Ben oturtmak istedim ama doktor oturur pozisyona aldığında başını oynattığını fark etti şuan başlama dedi o yüzden
Benimki de aynen boyle. Hosgeldin uyku gerilemesi. Bi de meme reddi var ki evlere senlik
Bende de oluyor meme reddi arada o zaman zorlamıyorum uyututorum direk zaten 3,5 aylıktan beri ara ara oluyor hiç zorlamadım emsin diye hep keyfi yerindeyken emzirdim ona ragmen 800 gram almış. İnşallah böyle devam eder artık bunada razıyımda o uykusuzluk varya bütün enerjimi bitiriyor güne başlayamıyorum resmen

Kizlar asidan sonra atesi cikti bebegimin. Calpol veriyorum. Ilik bezle siliyorum. Baska oneriniz var mi?

Kızlar uyku gerilemesi başladı mı sizlerde, tam 3.5 aylık oldu, normalde geceleri soluksuz uyuyan çocuk çok kez uyanır oldu. Öneriniz var mı ne yapmak lazım?

38.5 tan 37.8e dustu simdilik. Gunboyu memedeydi oglum. Uyumak istiyor ama atesi olunca uyutsam mi bilemedim
Asi olunca sersemleriyor uyku yapıyor bizde de. 4 6 saatte 1 yükseldikçe calpol verebilirsin

+ çok giydirme ev sıcak ise, ortam da arttırıyor

Bende bir iyi bir kötü. Bakalım geçmezse bende gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…