Canım benide yazBisiler yaptim ama kiminin rengi uymadi falan telefondan zor oluyo laptopa gecmem gerek o da bi ara artk
4. Ayda uyku gerilemesi var cnmAy kızlar 4 gündür bittim. Geceleri mis gibi uyuyan bebek uyumuyor saat başı bilemedin yarım saatte bir kalkıyor deliricemniye böyle atak haftası mıdır nedir acaba? Vallahi yorgunluktan uykusuzluktan bittim. Şimdide oturmuş elini inceliyo
Benimki de aynen boyle. Hosgeldin uyku gerilemesi. Bi de meme reddi var ki evlere senlikAy kızlar 4 gündür bittim. Geceleri mis gibi uyuyan bebek uyumuyor saat başı bilemedin yarım saatte bir kalkıyor deliricemniye böyle atak haftası mıdır nedir acaba? Vallahi yorgunluktan uykusuzluktan bittim. Şimdide oturmuş elini inceliyo
Ben 4 ayliktan beri kucakta oturtuyorum. Bugun destekli oturtmaya basladimMerhabalar herkese bebişi 4 aylık olan anneler oturtuyormusunuz bebeğinizi bizim doktorumuz kısa aralıklarla kucakta ya da destekli oturabilir artık dedi
Meme reddi nasıl oluyor memede ağlıyor 2 3 emip dakika bırakıyor öyle mi benimki bu ara öyle reflüsü mü var dedim oda yokBenimki de aynen boyle. Hosgeldin uyku gerilemesi. Bi de meme reddi var ki evlere senlik
Cani isterse emiyo istemezse hic emmiyo yay gibi geriyo kendini. Zaten uzun emme hayal 2 3 dk dedigin gibiMeme reddi nasıl oluyor memede ağlıyor 2 3 emip dakika bırakıyor öyle mi benimki bu ara öyle reflüsü mü var dedim oda yok
Haydaa düzelecek mi bu çünkü çok zorlamaya başladı4. Ayda uyku gerilemesi var cnm
Ben oturtmak istedim ama doktor oturur pozisyona aldığında başını oynattığını fark etti şuan başlama dedi o yüzdenMerhabalar herkese bebişi 4 aylık olan anneler oturtuyormusunuz bebeğinizi bizim doktorumuz kısa aralıklarla kucakta ya da destekli oturabilir artık dedi
Bende de oluyor meme reddi arada o zaman zorlamıyorum uyututorum direk zaten 3,5 aylıktan beri ara ara oluyor hiç zorlamadım emsin diye hep keyfi yerindeyken emzirdim ona ragmen 800 gram almış. İnşallah böyle devam eder artık bunada razıyımda o uykusuzluk varya bütün enerjimi bitiriyor güne başlayamıyorum resmenBenimki de aynen boyle. Hosgeldin uyku gerilemesi. Bi de meme reddi var ki evlere senlik
Yeterli cnm, biz de öyle yaptikKizlar asidan sonra atesi cikti bebegimin. Calpol veriyorum. Ilik bezle siliyorum. Baska oneriniz var mi?
Eline ara ara bakıp hepsini ağzına sokmaya çalışıyo o küçük yumruğunuKızlar benım bebeğim sürekli eline bakıyor sizinkide bakıyor mu
38.5 tan 37.8e dustu simdilik. Gunboyu memedeydi oglum. Uyumak istiyor ama atesi olunca uyutsam mi bilemedimYeterli cnm, biz de öyle yaptik
Uyutabilirsin gece bıyu ayakta kalıp sadece ateşini ölçmek lazım. calpok verdiysen zaten düşer. Yinr yükselirse üstünü soyabilirsin38.5 tan 37.8e dustu simdilik. Gunboyu memedeydi oglum. Uyumak istiyor ama atesi olunca uyutsam mi bilemedim
Biz hala ayni 12den once uyumuyor bebik.Kızlar uyku gerilemesi başladı mı sizlerde, tam 3.5 aylık oldu, normalde geceleri soluksuz uyuyan çocuk çok kez uyanır oldu. Öneriniz var mı ne yapmak lazım?
Evet bakip bakip oyalaniyo biraz sukur@@Kızlar benım bebeğim sürekli eline bakıyor sizinkide bakıyor mu
Uyut sen de uyu. Calpol verdiyaen 3 saatte 1 olc hem dinlenirsin. Vermediysen saatte bi olcmek lazim38.5 tan 37.8e dustu simdilik. Gunboyu memedeydi oglum. Uyumak istiyor ama atesi olunca uyutsam mi bilemedim
Asi olunca sersemleriyor uyku yapıyor bizde de. 4 6 saatte 1 yükseldikçe calpol verebilirsin38.5 tan 37.8e dustu simdilik. Gunboyu memedeydi oglum. Uyumak istiyor ama atesi olunca uyutsam mi bilemedim
Bende bir iyi bir kötü. Bakalım geçmezse bende gidicemEvet bende de vardı. Son iki haftada arttı. Tendinit olmuş yani orda kasların yapıştığı kemikte zorlamaya bağlı iltihap gibi bir durum. Bebeği kaldır koy kaldır koy ona bağlı annelerde olur dedi hekim. İlaç veremedi emzirdipim için el bileği ateli diye bir şey verdi onu kullanıyorum ilaç alsam iki üç haftada geçermiş ama şimdi iki aya kadar beklicez yoksa fizik tedavi o da olmazsa son çare ameliyat dedi. İhmal etme bence benimki giderek arttı ağrısı çünkü.biraz daha iyiyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?