- 10 Şubat 2020
- 5.577
- 7.229
- 198
Benim işe yaramıştıKızlar bebişim 4 gündür kaka yapmadı, bu durumda zeytinyağı verenler vardı işe yramış mıydı? 5 güne kadar normal denmişti bekliyorum ama zorlanıyor baya :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim işe yaramıştıKızlar bebişim 4 gündür kaka yapmadı, bu durumda zeytinyağı verenler vardı işe yramış mıydı? 5 güne kadar normal denmişti bekliyorum ama zorlanıyor baya :/
Yok canım bence bazı bebekler de işe yaramıyor. Benim kozda mesela hiç bir maj işe yaramıyor.Bizde işe yaramıyor o masaj yada ben mi yanlış yapıyorum, zeytinyağını da doktora sordupumda ilk 6ay anne sütü ve d vitamini harici ağızdan birşey vermiyoruz demişti. Büyük oğlumda veriyordum organik köyden gelmişti her verdiğimde kaka yapıyordu. Ama bebeğimde organik yağ bulamayınca vermedim henüz. Masajla yapabiliyorsa hiç yağ vermene gerek yok canım
Doğru yapıyosundur bence videoları izlediysen. Kızım o şekilde gazını da çıkarıyodı.Bizde işe yaramıyor o masaj yada ben mi yanlış yapıyorum, zeytinyağını da doktora sordupumda ilk 6ay anne sütü ve d vitamini harici ağızdan birşey vermiyoruz demişti. Büyük oğlumda veriyordum organik köyden gelmişti her verdiğimde kaka yapıyordu. Ama bebeğimde organik yağ bulamayınca vermedim henüz. Masajla yapabiliyorsa hiç yağ vermene gerek yok canım
Masajla çözüldüBenim işe yaramıştı
Once altlar cikar diye biliyorum. Ama belli mi olur cikar mi cikarGünaydınlar
Tecrübeli annelere diş sorusu
Bebeğin üst ön damağında, tam ortadaki yerde ustu yuvarlak 2 beyaz kapı gibi damağında beyaz beyaz bsey belirmis. 2 gündür elini suruyuyor ve kıyafetin kolu ıslanıyor, o derece. Normal salya gibi değil yani
3.5 ayda erken dış cikar mi ya
Benim kızında öyle ama bahsettiğin şey alt damakta varGünaydınlar
Tecrübeli annelere diş sorusu
Bebeğin üst ön damağında, tam ortadaki yerde ustu yuvarlak 2 beyaz kapı gibi damağında beyaz beyaz bsey belirmis. 2 gündür elini suruyuyor ve kıyafetin kolu ıslanıyor, o derece. Normal salya gibi değil yani
3.5 ayda erken dış cikar mi ya
Kızım baya zamandır iştahsız yemiyor pek. Doktora sorduğum o ne zaman yemek isterse be yemek isterse o şekilde yap demişti. Gece 5 saate kadar bekliyorum. Demek ki bir şey olmuyor.Gunaydiin. Doktoruna soran var mi ya 4 aylik bebek gece kac saat ac kalabilirmis
Ne zaman uyanirsa diye biliyorumGunaydiin. Doktoruna soran var mi ya 4 aylik bebek gece kac saat ac kalabilirmis
Ya ben beceremedim dün denedik alamadı bi türlü ağzı batıyor sonra ağladı hiç almadı nasıl yapıcam bilmiyorum bi tavsiyeniz varmıBende aynıyım sizin givi uzun süre emzirme danışmanına gittim onun önerisi bu. Biberonla veriyorum arada beslenme sondası veriyorum memeyi emiyor ama sondadan mama geliuor
Herkes gider Mersin'e, biz giderizOnce altlar cikar diye biliyorum. Ama belli mi olur cikar mi cikar
Benim kızında öyle ama bahsettiğin şey alt damakta var
Kac numara sonda ?büyük olabilir miYa ben beceremedim dün denedik alamadı bi türlü ağzı batıyor sonra ağladı hiç almadı nasıl yapıcam bilmiyorum bi tavsiyeniz varmı
Numarasına hiç bakmadım açıkçası eds içinden çıktı direk onu taktıkHerkes gider Mersin'e, biz gideriz
Yeni çıktı değil mi sizde de
Kac numara sonda ?büyük olabilir mi
Eds içindeyse incedir. Memeye yapıştırmak yerine memeyi ağzına verip yandan nazikçe ağzına versenNumarasına hiç bakmadım açıkçası eds içinden çıktı direk onu taktık
Benim ki daha yeni 3aylık oldu ama uzun uyuyor benimde aklımda soracağımGunaydiin. Doktoruna soran var mi ya 4 aylik bebek gece kac saat ac kalabilirmis
Evet çoğu hesap tek ayak cezası diyorNeler olmuş
Mirune, avaozge, temmuz hesaplar pasif ceza felan yazıyor. Topik sahibi de editör yazıyor yeni farkettim
Bilgisi olan var mi
Sen diyince farkettim. Vatsaptan gorusenler vardi bi sorsunlar neden acabaNeler olmuş
Mirune, avaozge, temmuz hesaplar pasif ceza felan yazıyor. Topik sahibi de editör yazıyor yeni farkettim
Bilgisi olan var mi
Listemiz neden silindi?![]()
2022 Ağustos Anneleri
Herkese keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum