- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.781
Ahahhaha parmağını çalacaksın şöyle üstüne, o zaman iyi anlaşılıyorBoka bakarken kurtlsr vadisi abuzer kömürcü gibiydim ayni ckmu sivi diye evirdim cevirdim annelik bok inceleme ustasi olmak demek sanirim
Buna bu kadar para verdikten sonra ya bunda da durmazsaaaaaaaqBebeği durmayan uyumayan annişler. Ben 3.cüde Ana kucağıma buldum. Onda uyuyor bir süre duruyor gazı yoksa hiç sesi çıkmıyor.
Mamma Elegance Fileli Ana Kucağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Buna bu kadar para verdikten sonra ya bunda da durmazsaaaaaaaq
Evet canım hep sivi, bazen ishal gibi bazen koyu kıvamlı ama hep siviKızlar bisey sorcam. Sadece anne sutu ile beslenen bebeklerin kakasi hep civik sekildemi sizinde yani kati olmasini beklemiyorum ama bugun 2 bezde kakaliydi biraz fazla.sivi gibi geldi bizimki bana
Kızlar bizde dün 1.ay aşımızı olduk çok şükür haftaya carşambada 2.ay aşılarız var 2.ay asisı dan baya korkuyorum ateşi çıkar diyenasıl takip edicem ozellikle geceleri kızlar
Yarın bizimde asimiz var kızlar. Benim size tavsiyem ilk kızımda da oyle yapıyordum sabah mümkün oldukça erken yaptırın aşıyı, gün içerisinde ateş takibi yapmak daha kolay. Akşama kadar yukselmezse gece de yukselmemisti bizde. Bir de o zaman da araştırmistim aşı öncesi ve aşıdan sonra ateş 37.5 a gelene kadar ateş düşürücü vermeyi onermiyorlar. Sonuçta aşılar bağışıklık kazansın diye yapılıyor ateş düşürücüler etkinliğini azaltıyor diye okumuştum ve doktorumuz da aynı şeyi söylemişti. Bir terslik olmazsa biz yarın sabah 9 da asimizi olucazyarın ikinci ay aşıları olacak verem, karma ve rota. Açıkçası ben de korkuyorum. O yüzden aşıdan hemen sonra annemlere geleceğim. Daha önceden tecrübeliler varsa yazarsa süper olur gerçekten
Ben ilk kızımda ise başlamadan 10 15 gün önce sagmaya başlamıştım. Öğlene kadar çalışıyordum her gün saat 10 gibi isyerinde sagip onu buzluğa atıp buzluktan ertesi gün için süt cikartiyordum. Bence sabah sagmak zor olabilir. En azından isyerinde 1 sağım yapabilirsen onu ertesi gün verirsinKızlar işe başlayacak var mı aranızda ben Mart ortası başlıcam bebeğim 4.5 aylık olacak şimdiden süt sağıp depolasam mı yoksa işe başlayınca taze taze sabahtan mı sağsam? Fikir verebilir misiniz
37.2 yi gördük biz çok şükür çok yükselmedi. Ben uyanıkken 1 saatte gece de 2 saatte bir ateşini ölçtüm , birde o gün üstünü ince giydirdimKızlar bizde dün 1.ay aşımızı olduk çok şükür haftaya carşambada 2.ay aşılarız var 2.ay asisı dan baya korkuyorum ateşi çıkar diyenasıl takip edicem ozellikle geceleri kızlar
İş yerinde sağım yaptığımızda orda dolaba koysak eve getirip dondurucuya mı atacağız nasıl olcak acabaBen ilk kızımda ise başlamadan 10 15 gün önce sagmaya başlamıştım. Öğlene kadar çalışıyordum her gün saat 10 gibi isyerinde sagip onu buzluğa atıp buzluktan ertesi gün için süt cikartiyordum. Bence sabah sagmak zor olabilir. En azından isyerinde 1 sağım yapabilirsen onu ertesi gün verirsin
0-4 ay var canim, bizde ise yaradi ikinci gunden4 ay öncesi uyku eğitimi olmaz diyorlar ama
Canım benim ki de dünden beri çok az yiyor sürekli kusmuğu ağzına geliyor. 5 dk bile sürmüyor emmesiKızlar 2 gündür bebeğim mama yerken öğürüyor ya az yiyo bide
Bunun aynısı bizdeki de elim ayağım herşeyimmBebeği durmayan uyumayan annişler. Ben 3.cüde Ana kucağıma buldum. Onda uyuyor bir süre duruyor gazı yoksa hiç sesi çıkmıyor.
Mamma Elegance Fileli Ana Kucağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben buz kaseti götürüyordum canım 3 tane, onların arasına koyuyordum yaklaşık 2.5 saat duruyordu bisey olmuyordu. Çalıştığım yerde erkek cogunluktaydi o yüzden dolaba koymadım hiç çekindim. Sagimi da sadece oda arkadaşım ve benim kullandığım depo vardı orada yapıyordum. Şimdi farklı yerde çalışıyorum burda nasıl olacak hiç bilmiyorum ama sanırım süt iznimi gün içerisinde çeşitli saatlerde kullanicam gibiİş yerinde sağım yaptığımızda orda dolaba koysak eve getirip dondurucuya mı atacağız nasıl olcak acaba
Neden yapıyorlar yaCanım benim ki de dünden beri çok az yiyor sürekli kusmuğu ağzına geliyor. 5 dk bile sürmüyor emmesi
Gecmis olsun ve hayirli olsun canimKızlar ben bugün oğluşumu sünnet ettirdim. Özelde anestezisiz oldu. Krem sürdüler uyusturdular. İşleme anne babada girebiliyordu bizde girdik. İşlem sırasında çok ağlamadi. İşlemden 1 saat sonra çok çok ağladı ilk defa gözlerinden yaş aktı yavrumun onla bir bende ağladım canimdan can gitti. Doktor uyutabilirseniz bolca uyutun daha iyi olur dedi. Bizde calpol verip beyaz gürültü ile uyuttuk. Şuan acıları çok çok azaldı 3-4 gunede tamamen geçer dedi doktor. Ne kadar erken o kadar iyi
Benimkide oyleydi 2 gun once en son pili bittide sizdi ama bende bittim. Sinirden agliyordum artik. Allah kolaylik versin kuzum yani verebilecek bi tavsiyem bile yok kucagimda evin koridorunda dolasip durdm ben tum gecr oyleKızlar bebeğim 9 saattir uyumuyormeme dışında sürekli ağlıyor kafayı yicem artık bir çocuk hiç mi durmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?