2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar işe başlayacak var mı aranızda ben Mart ortası başlıcam bebeğim 4.5 aylık olacak şimdiden süt sağıp depolasam mı yoksa işe başlayınca taze taze sabahtan mı sağsam? Fikir verebilir misiniz

Kızlar bisey sorcam. Sadece anne sutu ile beslenen bebeklerin kakasi hep civik sekildemi sizinde yani kati olmasini beklemiyorum ama bugun 2 bezde kakaliydi biraz fazla.sivi gibi geldi bizimki bana
Evet canım hep sivi, bazen ishal gibi bazen koyu kıvamlı ama hep sivi
Kızlar bizde dün 1.ay aşımızı olduk çok şükür haftaya carşambada 2.ay aşılarız var 2.ay asisı dan baya korkuyorum ateşi çıkar diye nasıl takip edicem ozellikle geceleri kızlar

yarın ikinci ay aşıları olacak verem, karma ve rota. Açıkçası ben de korkuyorum. O yüzden aşıdan hemen sonra annemlere geleceğim. Daha önceden tecrübeliler varsa yazarsa süper olur gerçekten
Yarın bizimde asimiz var kızlar. Benim size tavsiyem ilk kızımda da oyle yapıyordum sabah mümkün oldukça erken yaptırın aşıyı, gün içerisinde ateş takibi yapmak daha kolay. Akşama kadar yukselmezse gece de yukselmemisti bizde. Bir de o zaman da araştırmistim aşı öncesi ve aşıdan sonra ateş 37.5 a gelene kadar ateş düşürücü vermeyi onermiyorlar. Sonuçta aşılar bağışıklık kazansın diye yapılıyor ateş düşürücüler etkinliğini azaltıyor diye okumuştum ve doktorumuz da aynı şeyi söylemişti. Bir terslik olmazsa biz yarın sabah 9 da asimizi olucaz

Ben ilk kızımda ise başlamadan 10 15 gün önce sagmaya başlamıştım. Öğlene kadar çalışıyordum her gün saat 10 gibi isyerinde sagip onu buzluğa atıp buzluktan ertesi gün için süt cikartiyordum. Bence sabah sagmak zor olabilir. En azından isyerinde 1 sağım yapabilirsen onu ertesi gün verirsin

Kızlar bizde dün 1.ay aşımızı olduk çok şükür haftaya carşambada 2.ay aşılarız var 2.ay asisı dan baya korkuyorum ateşi çıkar diye nasıl takip edicem ozellikle geceleri kızlar
37.2 yi gördük biz çok şükür çok yükselmedi. Ben uyanıkken 1 saatte gece de 2 saatte bir ateşini ölçtüm , birde o gün üstünü ince giydirdim

İş yerinde sağım yaptığımızda orda dolaba koysak eve getirip dondurucuya mı atacağız nasıl olcak acaba

4 ay öncesi uyku eğitimi olmaz diyorlar ama
0-4 ay var canim, bizde ise yaradi ikinci gunden hatta 0-4 ay arasi alistirirsaniz 4 ay sonrasindaki egitime gerek kalmazmis. Egitim dedigimde suan uyku saatleri duzenlemesi filan. Ben zaten kucaga veya sallamaya alistirmadim bu aylarda, bizim saat sorunumuz varmis

Ilk 6 hafta icin pek bisey yapilmiyor zaten ama 6 haftadan sonra kesfetmeye basladiklari icin aliskanliklarda basliyor

İş yerinde sağım yaptığımızda orda dolaba koysak eve getirip dondurucuya mı atacağız nasıl olcak acaba
Ben buz kaseti götürüyordum canım 3 tane, onların arasına koyuyordum yaklaşık 2.5 saat duruyordu bisey olmuyordu. Çalıştığım yerde erkek cogunluktaydi o yüzden dolaba koymadım hiç çekindim. Sagimi da sadece oda arkadaşım ve benim kullandığım depo vardı orada yapıyordum. Şimdi farklı yerde çalışıyorum burda nasıl olacak hiç bilmiyorum ama sanırım süt iznimi gün içerisinde çeşitli saatlerde kullanicam gibi

Gecmis olsun ve hayirli olsun canim
Hangi hastanede yaptirdiniz sunneti? Bizde anestezisiz yapan bir hastane ariyoruz da

Kızlar bebeğim 9 saattir uyumuyor meme dışında sürekli ağlıyor kafayı yicem artık bir çocuk hiç mi durmaz
Benimkide oyleydi 2 gun once en son pili bittide sizdi ama bende bittim. Sinirden agliyordum artik. Allah kolaylik versin kuzum yani verebilecek bi tavsiyem bile yok kucagimda evin koridorunda dolasip durdm ben tum gecr oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…