2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
bir bez kesin doluyor bazen ikinci beze de yapıyor. Ama taşma şu ana kadar iki kere oldu. Genelde temiz beze yapıyor. Taştığında çişli beze yapmıştı. Sanırım hem kaka hem çiş olunca taşmıştı.

Kaka yaparken ıkınıyor geriniyor anlıyorsun ya yapmaya başladığını o zaman soyuyorum masaj yapıyorum bir yandan da kontrol ediyorum bezini.. bir bez kesinlikle çok doluyor öyle beklese taşabilir hiç beklemediği için de taşmıyor olabilir.

Simdi app e baktim 2 gün diyor ama bence basladi, cünkü dün geceden beri uyumak istiyor ama uyumak istemiyor da :) bilmem anlatabildim mi
Ay bilmem mi bazen benim kızımda onu yapıyor. Dalıyor, kendi kendini uyandırıyor.. sanki uyumuş da bir şeyler kaçırmış gibi telaşlı şekilde kalkıyor.. sonra devam ediyor.. kafası fena karışıyor öyle anlarda.
Ama sizde atak dönemi yaşanıyorsa bizde geçmiş olmalı. Belirgin bir fark görmedim ben. Tabiki günü gününü tutmuyor, bazen uyuması bazen yemesi zor oluyor ama genel olarak keyfi yerinde diye atak dönemindeyiz diyebileceğim bir süreç yaşamadık

Bundan sonra 8.9. ve 12. haftalarda var diyor app seninki de bir tanesinde olabilir canimcim

Bundan sonra 8.9. ve 12. haftalarda var diyor app seninki de bir tanesinde olabilir canimcim
Çocuk kendi kendine atak dönemi geçiriyor anne durumdan bir haber olabilir mi? Kızım için endişelenmeli miyim? Onu anladığımı sanıyorum, her şey süper sanıyorum da acaba o da böyle mi düşünüyor şüpheye düştüm şimdi.

Kızlar bisey sorcam. Sadece anne sutu ile beslenen bebeklerin kakasi hep civik sekildemi sizinde yani kati olmasini beklemiyorum ama bugun 2 bezde kakaliydi biraz fazla.sivi gibi geldi bizimki bana

Birseyler yolunda gitmese hissederdin emin ol canim, kendi kendini yorma simdi. Zaten her bebek de atagi huysuz gecirecek diye birsey yok. Sen olumlu bir insansin, kizin da sana cekmis belli ki

Birseyler yolunda gitmese hissederdin emin ol canim, kendi kendini yorma simdi. Zaten her bebek de atagi huysuz gecirecek diye birsey yok. Sen olumlu bir insansin, kizin da sana cekmis belli ki
Neşesi keyfi yerinde gibi geliyor bana. İki haftada bir doktor ve ebe de görüyor. Anlık sıkıntıları oluyor bazen ama o kadar da olsun yani. Zaten onların da çoğu zaman bir açıklaması oluyor ve bir şekilde çözmeye çalışıyoruz.

Bu arada umarım pozitif bir şekilde ilerler bebeklerimiz. Her şeyi geçtim, onların kendi hayatları kolaylaşır pozitif olurlarsa.

Kızlar bizde dün 1.ay aşımızı olduk çok şükür haftaya carşambada 2.ay aşılarız var 2.ay asisı dan baya korkuyorum ateşi çıkar diye nasıl takip edicem ozellikle geceleri kızlar

Kızlar bizde dün 1.ay aşımızı olduk çok şükür haftaya carşambada 2.ay aşılarız var 2.ay asisı dan baya korkuyorum ateşi çıkar diye nasıl takip edicem ozellikle geceleri kızlar
Biz bugün olduk 2.ay aşısını. Eve gelir gelmez parol verdim yarım ölçek ateşten çok korkuyorum ben çünkü. Gece yatmadan önce de yarım ölçek yine vericem. İlk gece atlatıldı mı ertesi güne birşey kalmıyormuş. Bir de tavsiyem aşıdan 1 gün önce banyo yaptırın biz 2 gün önce yıkadık çocuğu 3 gün yıkanmayacakmış kokacak yavrum

yarın ikinci ay aşıları olacak verem, karma ve rota. Açıkçası ben de korkuyorum. O yüzden aşıdan hemen sonra annemlere geleceğim. Daha önceden tecrübeliler varsa yazarsa süper olur gerçekten

yarın ikinci ay aşıları olacak verem, karma ve rota. Açıkçası ben de korkuyorum. O yüzden aşıdan hemen sonra annemlere geleceğim. Daha önceden tecrübeliler varsa yazarsa süper olur gerçekten
Canım hiç telaş etme ben ilk gece ateş takibi yaptım maksimum 37.5 oldu üstünü incelttim sadece. Sonraki gün biraz huysuzluk vardı 3.gün kendine geldi.

Boka bakarken kurtlsr vadisi abuzer kömürcü gibiydim ayni ckmu sivi diye evirdim cevirdim annelik bok inceleme ustasi olmak demek sanirim
Geçtiğimiz haftalarda ben de öyle bir düşünceye kapılıp bokolog oldum. Sonra doktor açıkladı anne süt alan bebeklerin sıvıya yakın olur. Günde beş kereden fazla içinde hiç pütür olmadan sıvı kaka yapıp bezden de taşırıyorsa o zaman ishal deriz. Ki anne sütüyle beslenen bebeklerde ishal çok olmaz 1,5 aylıkken demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…