2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aynen ben de öyle diyorum gelseler bi dert gelmeseler ayrı. Kayınvalidem gelmez zaten eşimle araları çok iyi değil. Yoğun bakım sürecinde pek iyi şeyler yapmadılar. Yine de ailesi ben diyorum ona da ailenin yaptıkları seni bağlamaz. Aile olan biziz. Zaten eşim İle 2005ten beri tanışıyoruz. (15 yaşımdan beri 😅)2009dan beri (18 yaşımdan beri) birlikteyiz. İkimiz de birbirimizi tanıyoruz ona göre davranıyoruz. Aileler de böyle. Yapacak birşey yok.
Benim de ailemle bağım öyle pek anne kız ilişkisi gibi değil. Genelde anne rolü bende. 😅 Alıştım artık. erkek Kardeşim de küçük zaten aramızda 8.5 yaş var. Bi de o erkek diye biraz el üstünde 🤗
İlk ailemle problem yaşadığımda çok kızıyorum onlara çok uzun sürede kin güttüm çok sonra fark ettim ben çok iyi bi ders almıştım
Nasıl anne olurum bilmiyorum zaman göstericek tabi ama onların yaptıklarını yapmıcağım kesin 😄
eşlerimiz çıkmış karşımıza hep destekler çok şükür
Rabbim yardım etsin kötü gün göstermesin inş 🌺

Kız konudan bağımsız havuza nasıl girdin benim doktor yasak dedi 😂
Biz 2 kere tatile gittik. İkisinden hemen önce kontrole çağırmıştı. Havuz uyarısı yapmadı hiç. Ben de girdim hepsinde. Ama sabah kalabalık olmayan saatleri tercih ettim hep. Öğleden sonra denize gittik. Havuzlarda enfeksiyon riski her zaman var tabi.

Ben tatile gittim denize girdim gayet temizdi doktorum da bir şey dememişti, hamile olduğum çok net belli oluyordu mayoyla da. Hatta 1 kez toplu taşımaya bindim yaşlı bir teyze kalkarken bana yer vermeye kalktı😂😂annem dalga geçiyor 9 aylık olunca ne olacaksın sen diye. Ben isterdim aslında şu an küçük olmasını ilerde davul gibi olucam herhalde. Tartıldım bugün toplam 2 kilo almışım hatta akşam tartıldım sabah tartılsam belki biraz daha az çıkar şaşırtıcı bu kadar göbüşle
Benim de aşırı belli göbeğim ya kocaman 😄

Ne güzel ya. Benim annem bile yapmadı. 🥲 Üstelik evimiz araçla 20 dk falan gelsin gitsin diye benzin parası verdim. Yine de 4 kez ancak gelmiştir. Üstelik babam da çalışmıyor evdeler.

Covit olduk kapıya çorba bırakanım olmadı. Allah eşimden razı olsun. Yemek yaptı. Annem ona da laf etti. Hem çalışıyor hem yemek yaptırmışsın kalk yemeğini yap bi çorba bari yap dedi.

Ama Allah öyle yardımcı oldu ki benim hastalığın ağır döneminde eşim iyiydi şimdi onun döneminde ben iyiyim. Neyse aç değiliz açıkta değiliz 😅 çevremdekiler yaralı parmağa işemiyor sağolsunlar.
Hele çocuk varsa bu durumlar çok zor. Benim kızın okulu 3 ay tatil. Bayrama kadar annem Antalyadan geldi baktı, yemeklerimi temizliğimi herşeyimi yaptı gitti. Şimdi bayramdan sonra 3-4 hafta kayınvalidem bakacak. Sonra bir tatilimiz daha var ondan sonra da yine annem gelecek. Destek olan birileri olmayınca hayat zor valla. Eltim ve kardeşimin eşine de bırakıyorum arada. İkisi de hem çocuğum var hem hamileyim diye sürekli yemek yapıp gönderiyorlar. Covid geçirdiğimizde arkadaşlarımız, komşularımız, ailelerimiz hep kapıya yemek bıraktı. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🏻

Benimkide yasaklamadi yani.hc bsy demedi ama bende tatile gidiyorum haftaya havuza girmeyi düşünmüyorum sanki mikroba daha musait gibi bizim doktor.merkezi yerde.ol cok ücra yerlere gitme.olasi bir durumda hastaneye yakinligin onemli dediydi😍
Tabi tabi toplu alanda havuza girmek bile bile lades olur. Eşimin kızımın ve benim girdiğim bir havuzda kastım. Ama klor var onu da göz ardı ettim

Hele çocuk varsa bu durumlar çok zor. Benim kızın okulu 3 ay tatil. Bayrama kadar annem Antalyadan geldi baktı, yemeklerimi temizliğimi herşeyimi yaptı gitti. Şimdi bayramdan sonra 3-4 hafta kayınvalidem bakacak. Sonra bir tatilimiz daha var ondan sonra da yine annem gelecek. Destek olan birileri olmayınca hayat zor valla. Eltim ve kardeşimin eşine de bırakıyorum arada. İkisi de hem çocuğum var hem hamileyim diye sürekli yemek yapıp gönderiyorlar. Covid geçirdiğimizde arkadaşlarımız, komşularımız, ailelerimiz hep kapıya yemek bıraktı. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🏻
Ben büyük bi sitede oturuyorum öyle çok tanıdık yok bi kaç arkadaş vardı onlar da tatildeydi biri bugün döndü kapıdan ihtiyacımı sordu sağolsun.

Günaydın kizlar burun akintisi ile 2.günüm halen düzelemedim ya🙄😔
Geçmiş olsun ıhlamur bol sıvı ve meyve burna tuzlu su iyi geliyor
Günaydın kizlar gece deliksiz uykular gitti sağa donuyom olmuyor sola donuyom olmuyor rahat edemiyom bide sola dönük yarın diyorlar sabaha kadar tek taraf yatilmiyor sonra tuvalate kalkiyom vs yat kalk yapiyom sizde oylwmisiniz 🙄
Canım ben de öyleyim ama yattigim yine şimdilik çok da takılmiyorum sırtüstü yüzüstü bile yatıyorum ilerleyen zamanlarda dikkat etmek gerekecek ama
Yok canim grip benimki😐😐😐
covid de olsan yapılacak şeyler değişmiyor
Güzel anneler detaylı ultrason da kalpte parlak nokta ve böbrek genişlemesi çıkan oldu mu , stresliyim çok 😔
Canım sanırım fazla kalsiyumdan olabiliyormuş benzer durumu bir akrabamız yaşamıştı doktor kalsiyum miktarına dikkat et demişti sonra geçti.
Malesef onuda kaynanam sevmiomuş

Oda işte öyle koyanlar 2.yi söyluo kaynanasnn adını sölemio dio oda farknda yani 😊 öyle olduktan sonra hiç koymasnlar dio

Kendi adını koymamızı pek istrmior ama koyarsanzda tek isim ben iki ismi sevmıom dio
Valla kuzum ne desem bilemedim hem ismini koymanızı istemeyip hem de 2. İsme karışması saçma yani, ne demek sevmiyorum. Onun adını koymasaniz da 2 isim koymak isteyebilirisn çocuğuna. Bence çocuklara bir büyüğün adını koymak büyük haksızlık. Büyüyünce size neden diye sormaz mı? Bilemiyorum bence eşinin ısrarcı olması da saçma. ara bozulacak mesele mi bu konuyu o raddeye getirmek bile çocukça olur. Bence ablalarinin fikrini al
Ben tatile gittim denize girdim gayet temizdi doktorum da bir şey dememişti, hamile olduğum çok net belli oluyordu mayoyla da. Hatta 1 kez toplu taşımaya bindim yaşlı bir teyze kalkarken bana yer vermeye kalktı😂😂annem dalga geçiyor 9 aylık olunca ne olacaksın sen diye. Ben isterdim aslında şu an küçük olmasını ilerde davul gibi olucam herhalde. Tartıldım bugün toplam 2 kilo almışım hatta akşam tartıldım sabah tartılsam belki biraz daha az çıkar şaşırtıcı bu kadar göbüşle
Kuzum vücut yapısıyla ilgili olabiliyor benim de ileriye doğru değil yukarıya doğru çıkıyor karnım. Bu sefer benim de erken çıktı ama yine de çok bariz değil şimdilik geçen arkadaslarimla buluştuk hamile olduğumu bilmiyorlardi anlamadılar ben açıkladım şaşırdılar. Tabi hamile olduğumu bilen için görüntüde fark var. Boyun uzun kilon az ise daha belirgin oluyor gebelik

Kızlar bugün 18+0 çıktım. Ama benim karın hala yok böyle ortada topalak gibi bir şey var. Bol bir tişört vs giydiğimde asla belli olmuyor hamile olduğum. Sizde de öyle mi?
Diyeceklerim bu kadar 😃

Eklentiler

• 4308121D-78D1-41FD-B74E-D03400D77A26.webp
    4308121D-78D1-41FD-B74E-D03400D77A26.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 99
Back
X