Kızlar bu gaz sıkışması sancısının çözümü nedir mahvoldum bugün ağrıdan hiç bişey kar etmedi ya
Geçmiş olsun gaz sancısı berbat birşey metaosmazmyl tarzı ilaçlar rahatlatıyor ama gebelik kategorisini bilmiyorum onu doktore sormak lazım. Bitkisel olarak da kimyon iyi gelir, hatta emzirme dönemi tavsiye edilir bebek gazlanmasin diye ne kadar etkili tartışılır tabi... Anlık çözüm için sıcak su torbası ve saat yönünde masaj tavsiye ederim
Size bide şey sorcaktım ya bende idrar kaçırma varya hapşuruorm bianda kaçıo sizde var mı böle durum?
Canım oluyor arada boşlukta olunca özellikle hazırlıklı olmak lazım.ben ortam müsaitse kaçırmamak için elimle baskı yapıyorum
Diyeceklerim bu kadar
Benim de bu kadar sayılır
İyi geceler ya benim geçen sabah ve şimdi karnım sertleşti bebek sağ tarafımda toplandı on saniye sonra normale döndü bu acaba erken doğumun habercisi mi doktor randevum çarşamba günü beklesem mi yoksa acile filan gitsem mi kafam çok karıştı
Canım 15 16 hafta da oldu bana ilk, 17 de kontrole gittiğimde doktora söyledim. Yani bebeğin bir yerde toplanmasıni hissetmen için erken sayılır dedi kasılma ihtimaline karşı progestan kullan dedi ama ben kullanmadım çünkü progestan bana çok dokunuyor.arada oluyor yine ama bebek olduğunu dusunuyorum çünkü bazen sağ taraf bazen sol bazen orta bazen üstte bazen aşağıda oluyor o sertlik....
Arkadaşlar merhaba benim göğüslerim den sıvı geldi çok az bir leke şeklinde ben krem falan kullanıyorum onun lekesi sandım ama değilmiş bu durum normal mi acaba bilgisi olan var mı ?
Normal canım kolostrum yani ilk süt oluşmaya başlıyor memelerde, prolaktin yükselmeye başlıyor. Bu arada meme uçlarıyla çok oynamamak lazim kasilmayi tetikleyebilir, haberiniz olsun kizlar
Arkadaşlar daha önce durduk yere diş etlerimin kanadığını söylemiştim. Oral-b hassasiyet ve diş eti rahatlama aldım. Bir kaç gündür bu macunu kullanıyorum ve bu sabah fırçalarken bile neredeyse hiç kanamadı

Benim gibi diş eti problemi yaşayanlar vardı, belki sizlere de iyi gelir
Güzel tavsiye, ben de diş eti hassasiyegi için paradontax öneririm
İsim konusu konuşulmuşken erkek isim önerisi olan var mı kızlar çok zor durumdayım bu kadar kararsızlık sonucu ne olacak bilmiyorum
Bizim taa evlenmeden belliydi isimler, 12 yıl oldu karar vereli ama şimdi de gönlüm geçti isimden
Benim henüz kilom yok aynı kilodayım. Ama bu aydan sonra kilo alınıyormuş
20 den sonra yavaş yavaş alınır artık. Mevcut kiloya bağlı olarak haftada 200-500 Gr almak öneriliyor
Ben zayıf hamile kaldım ve hızlı kilo aldım ama karından değil, bu aydan sonra sonum ne olur bilmiyorum
Zayıf hamile kaldıysa sorun etme yağ depoları emzirme döneminde eriyor zaten
Benim oğlumun adı Uygar toprak belki sana da fikir olur

eğer bu çocuğumda erkek olsaydı devrim ayaz koyacaktım adını. Biz de kıza isim bulamıyoruz bir türlü
Güzel isimler
Kizlar biz ilk cicimizi aldik, hem de komsudan :) 5 defa kullanmislar ve tabii ki Almanyanin resmi rengi: Gri

Eki Görüntüle 3098302
Güle güle kullansın Miniş, anakucagi bizim de ilkinden kalma var. Çok iyi bir model değil ama ilk zamanlar idare ederiz yeni almak istemiyorum kullanım ömrü uzun olmuyor zira