2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim en son çarşamba günü yoğun kahverengi akıntı geldi bayramda yorulmuştum epeyce. İstirahat ediyorum ben de mümkün olduğunca dinleniyorum avm ye pazara gitmek hepsi yasak
Olsun artık bizde böyle geçiricez hamileliği 🤭 30. Haftayı görsek hayırlısıyla başlarız gezmeye 😂

hzlsel hzlsel sence 24.haftada idari izin tekrar gelir mi dersin 😅
Gelebilir aslında canım nisan ayı gibi kalktı şimdi vakalar yeniden arttı hatırlatma dozunu açtılar filan bunlar hep insanı ümitlendiren gelişmeler🤣 ne güzel tam da 30 Ağustosta 24+0 oluyordum seminere bile gitmeyecektim😂

Olsun artık bizde böyle geçiricez hamileliği 🤭 30. Haftayı görsek hayırlısıyla başlarız gezmeye 😂
O zaman da ağırlıktan gezemeyiz :)))) hayallerimde hoplaya zıplaya hamilelik geçirmek vardı tatile falan gidecektim yalan oldu :anneadayı:
Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum :(

Erkek ismi daha zormuş ay, galiba Ali olacak 😊
+1 🙈

O zaman da ağırlıktan gezemeyiz :)))) hayallerimde hoplaya zıplaya hamilelik geçirmek vardı tatile falan gidecektim yalan oldu :anneadayı:
Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum :KK43:

Ben gıdıklanıyorum 🤩 tarif etmesi zor hissedince anlayacaksınız, tüy dokunuyor gibi çok hafif bir histi bu hafta biraz daha netleşti. Yemek meyve yedikten sonra hissediyorum genelde sakin sessiz dinlenme modundayken

Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum :KK43:
Ben anlamıyorum 😂 kasık ağrısı var sadece
Sadece 2 kere pıt pt bi şey oldu ama tarif edemiyorum 😂😂

Back
X