- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
Allah razı olsun canım sizde benim dualarimdasiniz:)Ben oda takımı aldım set halinde ondan ayrı araştırmadım hiç kuzum
Dua edeceğim canım sana ve bebeğine
O zamana kadar iyice büyür annesi merak etmeIspanakta çok yararlı kızlar öğle yemeğinde vs kavurun yiyin hem bizim demir açısından hemde bebeğe faydalı
canim senin doktorunda demis zaten kilo aldigi surece sorun yok , ha 100 gr ha 200 gr. buyuyorlar oyle yada boyleIçimi rahatlatti bu ekran görüntüsü
Ben de toplamda 9 kilo aldım ama onun pek ilgisi yok bence hic kendini sıkma dediğim gibi yemene daha çok özen göster inşallah sıkıntı olmazÖyle valla canım alınmıyor yine halimize şükür herşey aldi başını gidyor. Arti doğum öncesi masraf iki çocuğum daha var okula giden yine Rabbim can sağlığı versin.
Hergün bir yumurta peynir yoğurt bir bardak süt ceviz meyve evde ne varsa bunlardan tüketiyorum. Geçen ay bana doktor tombul bir bebege benziyor demişti ne olduysa bu ay oldu ondan daha dikkat etmeye çalışıyorum 12 gün önce gittigimde 2145 demişti dünde 2580 di galiba ise yatıyor mu emin olamadım ama son ana kadar dikkat edeyim diyorum elimden geleni yapayım gerisi Allahtan.
Baya da oldu aynı kilodayim kilolu hamile kaldım şimdiye kadar 13 kilo aldim 20 güne yakındır kilom da aynı senin kilo durumun nasıl?
Ay gerçekten biz eşimle biraz iriyizcanim senin doktorunda demis zaten kilo aldigi surece sorun yok , ha 100 gr ha 200 gr. buyuyorlar oyle yada boyle
hayir belki biz gelecegin mankenlerini dogurup , paraya para demicezne bu telaslandirma cabasi bizi
Aynen canim orası öyle tabi sağlikla alalım kucagimiza insaallah:)Ben de toplamda 9 kilo aldım ama onun pek ilgisi yok bence hic kendini sıkma dediğim gibi yemene daha çok özen göster inşallah sıkıntı olmazbende ilk çok endişelendim ama her çocuk kilolu olmuyor demek ki sağlıkları iyi olsun da
Besik kaynimdan geldi. Bende oda yaptirmim dedim ama ucmus fiyatlar ya... Ne kadara aldin odayiBen oda takımı aldım set halinde ondan ayrı araştırmadım hiç kuzum
yok kuzm sana zaten gecen hafta tombul bir bebek demis . bu haftalik sadece onlarin cizelgesine gore daha az kilo almistir ama olabilir yani. hic canini skma .Canim 5 hafta kadar olduğunu sanmıyorum ama yine soracağım gittigimde kaç hafta diye
benim istedigim besik stokta yoktu. baska yerden aldik ama hala gelmediBesik kaynimdan geldi. Bende oda yaptirmim dedim ama ucmus fiyatlar ya... Ne kadara aldin odayi
Bebek arabasi model de secmedim . Internetten mi alsam dedim ama e bebeke gider bakarim herhaldebenim istedigim besik stokta yoktu. baska yerden aldik ama hala gelmedibebek arabasida hala gelmedi
cocugum bu gidisle yerde yaticak
ben annemden cok korkuyorumAy gerçekten biz eşimle biraz iriyizondan küçük bebek olunca ben telaş yaptım oysa ki sağlıklı dogsunlar da elbet buyuyecekler
biz gidip magazadan bakip denedik canim sonra internette en uygun hangi sitedeyse ordan aldikBebek arabasi model de secmedim . Internetten mi alsam dedim ama e bebeke gider bakarim herhalde
Yaaaaben annemden cok korkuyorum
yillar once univ deyken bir kablumbagam vard . 1 tl kadar kucucuktu. anneme birakip , univ e gittim. 3 ay sonra geldigimde hayvancagiz elim kadar olmustu ve acikinca suya vurup ses cikarip yemek istiyorduannem eline ne verdiyle vermis hayvana bir de diyor ki “ ee biz yerken bakiyordu, kiyamadim verdim “
tornuna da boyle bakarsa , zictikyuvarlanir artik yavrum
Cok mantikli . :) Ak akçebiz gidip magazadan bakip denedik canim sonra internette en uygun hangi sitedeyse ordan aldik
surusune, agirligina vs bakmis olursun magazada .
Alır alır canım hiç endişelenmeEvet canım inşallah iki haftaya yakın zamanımız var o sırada almaya devam eder
Aslında en başta ben vardım ama aceleci bebisler öne geçtibisi kalmamis 39 a zaten , boyle giderse 40 i da cok rahat gorurursun
amin kuzum
topigimizin 4. bebegi olucak
ben aslinda hep endiseyliudim sut konusunda . buyuk ihtimal sezeryan olucam . hemen gelmez fln diyordum ama simdi hayyal ve ekim i gorunce , rahatladim .Yaaaaanneler ne yaptığını bilir diye buna diyorlar doğunca uuu torununa nasıl bakar ahahaj çok kilo almasınlar tabi ama inşallah sütümuz bol olsun da büyürler minikler yaaa
muhtemelen ben ekim ortasinda dogurup topigin son dogurani olacagimAlır alır canım hiç endişelenme2 haftaya 3 kiloyu bulur bence zaten sonrası da dışarda büyür annesi daha ne olsun
Aslında en başta ben vardım ama aceleci bebisler öne geçti
Bizimkinin rahatına bakarsan ohoo sonuncu bile olur
Ağzın bal yesin diloş inşallah öyle olurAlır alır canım hiç endişelenme2 haftaya 3 kiloyu bulur bence zaten sonrası da dışarda büyür annesi daha ne olsun
Canım hiç öyle düşünme bu süt olayı tamamen strese bağlı su içip dinlenirsen zaten vücut üretiyor o yüzden gelecek emin ol. Ayrıca sezaryanda süt gelmez diye birşey yok diyorlar ben kaç doktordan dinledim plesantanin ayrılması ve çocuğunu kucağına almanla alakalı tamamen olayben aslinda hep endiseyliudim sut konusunda . buyuk ihtimal sezeryan olucam . hemen gelmez fln diyordum ama simdi hayyal ve ekim i gorunce , rahatladim .
vallahi insan denen canli mucizevi bir sisteme sahip ya. makina gibi zamani geldimi isliyor.Canım hiç öyle düşünme bu süt olayı tamamen strese bağlı su içip dinlenirsen zaten vücut üretiyor o yüzden gelecek emin ol. Ayrıca sezaryanda süt gelmez diye birşey yok diyorlar ben kaç doktordan dinledim plesantanin ayrılması ve çocuğunu kucağına almanla alakalı tamamen olay
Şifa olsuun kuzum hepimiz bir şeyler deniyoruz işte sağlıklı olsunlar insallah bakalım. Dışarda da gğzelce büyütürüz annesihope2022 ben kiymaya dadandim.
aksam ogunumde var mutlaka. et yiyemiyorum.
bakalim ne kadsr etki etmis olucak.
soganla ve salcayla kavurup , icine misir ve fasulye ekliyorum. meksikalilarin taco su gibi , lavas icine yesillik , avakado, kasar peyniri ve kiyma harcini koyup yiyorum.
Kız bende eşimde 2.400-2600 şeklinde doğmusuz ikimizde ortalamanın üstü boy kilodayızAy gerçekten biz eşimle biraz iriyizondan küçük bebek olunca ben telaş yaptım oysa ki sağlıklı dogsunlar da elbet buyuyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?