2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
2 kere ultrasona girdi ama bendede var kalçamda 2 tane gamze
Yani Sakral gamze için usg çekildi mi ?
Sanırım uzantısı olmaması önemliymiş bi de akıntı filan olmaması haliyle.
Sendeki de sakral Gamze mi kuyruk sokumu denen bölgede ? Yoksa bel gamzesi denen Gamze’den bahsetmiyorsun değil mi

bir omurluk folik asit ictik hala folik asit diyorlar

Cnm bizde fiş bile yok tek doğum faturası var bizi hep nakite zorladılar ona rağmen şikayet ettik çünkü yapılan operasyonları göstermek zorundalar tahlillerde gözüküyor cimere şikayet et cnm hemen

Dilos6342 kuzum çok kilo kaybı oldu mu Dorada. %30 kadar normal buluyorlar kilo kaybını
Kuzum 3620 dogdu ama çok şişlik vardı. Persembe hastanede 3500 çıktı 100 gr kıyafet saydılar cuma sağlık ocağında 3400 çıktı 100 gr yine kıyafet saydılar bakalım pazartesi tekrar çağırdı doktor

Bende pompa almamistim keşke alsaydım dedim o uç konusunda. Benim var ama ne hamilelikte ne de hemen doğumdan sonra göğsüm hiç şişmedigi için üstünde de baskı olunca gömülüyor. Ben emzirme danışmanı falan gözüm görmesin diyorum artık denk geldiğim danışmanı görünce

Yazacağım canım pazartesi tekrar o hastanede kontrolüm vardı fatura da isticem
Evet canım bırakmazsa da biraz toparlaninca direk tutar zaten uçla da şimdi biraz zor oluyor ama napalim

Ay çok hoşuma gittii, daha yazsaydın okurdum. Yerim sizin hikayenizi be, minnoşlarım benim, daha nice yıllarınız olsun aşk dolu.

Biz de tanıştık üç ay sonra evliydik, bir yere şey yetiştiriyormuş gibi.

Gocanı zor getirtmişsin bak bizi hemen getirtebilirsin, yeter ki kertelim şu bebeleri.

En iyisi o olacak canım. Bende anlamıyorum devlet kurumundasin ve hiç biseyden haberin yok

amin kuzum , hepimizin ask dolu nice yillarimiz olsun

Ben kanadaya gelmesen bizde evlenirdik kesin kisa surede

Ahaha dogsunlar da kertelim

Ay o benim aklıma gelmedi ama hastanedeki çalışan 2 hafta önce bizim hastanede kalktı o işlem dedi bu kısmı anlamadım kafasına göre bunu nasıl kaldirabiliyorlar, bi yazayım bari.
Evet emsinde bende başka bisey istemiyorum ilk iktirince o kadar içime oturdu ki oturup ağladım resmen. İlk denemede çok sinir olduğu için aciktiginda önce mamadan veriyordum ama şimdi sürekli deniyorum hafif uyanık olunca orda uyusa bile bekletiyorum arada bir iki çekiyor mesela alışsın diye

Bebeğimde hiç risk yok çok şükür sağlıklı bende aynı şekilde ilkini kaybettim zorlu bi süreçti ondan sebep sağ salim kucağıma alıyım istiyorum kaybetmek istemiyorum herhangi bi pürüzden dolayı oluyor ya kordon dolanıyor düğüm oluyor bebek sıkıntıya giriyor vs onlardan dolayı hiç itiraz etmiyorum bi yandan da işte benden beslenebildiği kadar beslensin istiyorum çünkü bazı Dr Ler sezaryen de olsa bi sıkıntı yoksa 39 da alıyorlar

Alt kisim bu aksamdan beri sizlaniyor ya ama genelde arka taraftan sizlanma. bel desen ayaga kalkti mi agriyor. Yalanci sanci mi bunlar ki oturdugumda ve yattigimda bir sey yok

E tamam İşte o zaman en kötü sık sık kontroller ile süreci idare edersiniz
Bence sana endişelendiğinde hemen ulaşabileceğin, muayeneye gidebileceğin bi doktor lazım. Böyle böyle kolayca 39 a gidersin sen. Malum son zamanlar çeşit çeşit sancılar kasılmalar yaşamak olası oluyor insan her şeye endişeleniyor canım

Konunun oncesini bilmiyorum ancak da bu bel gamzesi dedigin nedir kuyruk sokumu bölgesindeki

Ne tatlı hikaye, maşallah size bir ömür sürsün bu sevginiz, heyecanınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…