Şafak 6 diyelim o zamanŞAFAK 7
Oh oh maşallahUygulamaya göre o gün 10+0 olması lazım bebeğim, inşallah gününde ve sağlıklı ilerliyordur.
Her gün şafak sayacağım burda Diloş.Şafak 6 diyelim o zaman
5-6 tane yumurtam vardı iki tanesi daha büyüktü sağda solda bende iğneyle hamile kaldım çok şükür bi arkadaşım 3 üze hamile iğnelerle o da adet tarihi 4 gün vardı 210 dü 5 gün sonra 5000 e çıkmıştı bende ondan dolayı biraz şaşırdım hcgyle de çok belli olmuyor dediğin gibiCanım benimde catlatma ignesiyle oldu ve tek yumurtam vardı geç döllenme ihtimali sonradan çatlama ihtimali falan da yok ona rağmen değerlerim böyleydi. Aşılama ile hamile kalan bi tanıdığım var onun adet günü 500 çıkmış hatta ikiz olabilir demisler tek çocuk. Yani benim fikrim artık kesinlikle beta değeri kişiden kişiye değişiyor hiç belli olmaz
Bebeğim geçmiş olsun, idrar sana destek veriyor farkındaysan.Oh oh maşallahbende geçen 7+6 da gittim 1 ay sonra görüşürüz demişti ama idrarda enfeksiyon çıktı şimdi 1 hafta sonra gel dedi bana
Evet ama bu ara pek gidemeyebilirim o yüzden kötü oldu biraz yaBebeğim geçmiş olsun, idrar sana destek veriyor farkındaysan.
Annem de tam tersi olmuş ya bende çok aşırı bulantısı olmuş erkek kardeşimde hiç olmamışBen bu bulantı ile ilgili şey duydum bulantı olursa erkek olmazsa kız oluyormuş babaannem diyorduama annem abimde de bende de hiç bulanmamis bakalım babaannemin tezi ne kadar doğru çıkacak
İşte önceden cinsiyet öğrenemiyorlar ya herhalde kendilerince böyle şeyler bulmuşlar ama benim de çevremde hep erkek çocuğa hamileyken bulantı kusma yaşayan çok olmuştu bende erkek hissediyorum hep ama bakalımAnnem de tam tersi olmuş ya bende çok aşırı bulantısı olmuş erkek kardeşimde hiç olmamış
Çok geçmiş olsun canım benimde 4 gün kanamam sürdüğü için olumsuz olan herşeyi düşünüyorum artıkHiç öyle düşünüp stres yapmaya gerek yok. Bak ben ilk bağırsak enfeksiyonu geçirdim 8 10 gün ishal kusma yani enfeksiyondan oluyordu. Tam iyiyim dedim korona oldum kalp atışını duymaya gidecekken hep üzdüm kendimi boşuna üzmüşüm nasipte varsa o çocuk geliyor. Bazen pamuklara sarsanda olmuyor maalesef
10+2yim bugün ben ne öyle aserdim ne başka bisey herkesi aynı etkileyecek diye bisey yok inan
En son 22 şubatta gitmiştim 4+3 çıkmıştı kese 9.3 mm çıkmıştı doktor kalp atışı için 8 Martta gel demişti yarın randevum yarın da 6+5 oluyoruz bakalımKese şekli ne durumda kalp atışı alındı mı ?
Iki li tarama 12. haftada yapiliyor, en gec 13. haftada yapilmak zorunda yoksa ölcümler yaniltici olabilir. Burun kemigi ve ense kalinligi ölcülcek. Ben 12 haftalikken gittigimde cocuk 13 haftalik cikmisti dikkatli olmak lazimBenim de kontrol 11. Haftaya verdi birde ense kalingilini ne zaman ölçecek acaba
14ünde mi randevunuz ? benim 14ünde randevum var bende şafak sayıyorumŞAFAK 7
bence bulantıyla gebeliğin sağlıklı olmasının hiçbir alakası yok 8+2 hamileyim bugüne kadar sadece 2 defa midem bulandı o ikisinde de istifra ettim zaten. biri 4+4 te idi biri 7+5 te idi düşünün bir ay arayla neredeyse. 7+2 de doktora gittiğimde bebek tam gününde çıktı ve doktora bende hiç gebeliğe dair bir şey yok dedim. doktor güldü olsa suç olmasa suç ne güzel işte şanslısın dedi. hamilelikten hamileliğe bile farkediyor bu durum annem bende mesela hiç hamile gibi değilmiş ama abimde ölmüş ölmüş dirilmiş. sonuç olarak ikimizde sağlıkla doğmuşuz. belirti yok diye kafaya takmayın ne güzel işte rahat geçirin..Kızlar sizin mide bulantısı sürekli oluyor mu böyle sürekli aniden gelip giden bulantılar. Bende bugün hiç olması 4/5 gündür sürekli vardı. İyi mi kötümü bilemiyorum. Bulantım kesilince bişeylerin ters gittiğini düşünüyorum sizinde kesiliyor mu arada hergün devam ediyor mu kızlar artık hwrşeyden tedirgin oldum. Gebeliğin olumlu ilerleyişinin bir sebebi de bulantı diye okudum heryerde. Sanki düşecek bilmiyorum çok mutsuz oldum bugünyarın randevum var kese görüşmüştü ama çok küçük olduğunda kalp atışına bakılmadı. Ben hep kalp atışını duyduğum hafta düşük yaptım hemde 5 defa bu seferki tüp bebek diye umutluyum işte. Yine de korkuyorum ilk defa gebe kaldığımda kanama yaşadım hem de
Çok teşekkür ederimIki li tarama 12. haftada yapiliyor, en gec 13. haftada yapilmak zorunda yoksa ölcümler yaniltici olabilir. Burun kemigi ve ense kalinligi ölcülcek. Ben 12 haftalikken gittigimde cocuk 13 haftalik cikmisti dikkatli olmak lazim
Aynen öyle diğer topikte arkadasin doktoru öyle demiş telefonda konuşurken bulantı varsa iyi falan diye. Bende o sıra hastaydım ne endişelenmiştimBulantı ile sağlıklı gebeliğin hiç bi ilişkisi yok. 7. Haftamdayım daha bir kere midem bulanmadı. Doktoruma da bulanmıyor falan diye anlatınca sevin işte şanslı yüzde 10 luk kısımdasın herkeste olmak zorunda değil demişti.
Beraber sayalım kuzum beni de al yanınaHer gün şafak sayacağım burda Diloş.
Maşallah canım üçüz diyorsun ama5-6 tane yumurtam vardı iki tanesi daha büyüktü sağda solda bende iğneyle hamile kaldım çok şükür bi arkadaşım 3 üze hamile iğnelerle o da adet tarihi 4 gün vardı 210 dü 5 gün sonra 5000 e çıkmıştı bende ondan dolayı biraz şaşırdım hcgyle de çok belli olmuyor dediğin gibi
Kızımda çok midem bulandıİşte önceden cinsiyet öğrenemiyorlar ya herhalde kendilerince böyle şeyler bulmuşlar ama benim de çevremde hep erkek çocuğa hamileyken bulantı kusma yaşayan çok olmuştu bende erkek hissediyorum hep ama bakalım
Been:) gerçi henüz hamile olduğumdan haberim yoktu. covide yakalandım o deönemde hamileymişim sonradan öğrendim. Allah' şükür birşeyim yok, atlatalı 3-4 hafta geçti. İlaç vs. hiçbirşey içememiştim, öksürüğüm vardı. Öksürdükçe karnımı da zorlamış olduğum içn korkuyordum ama gayet iyiyiz. Hiç korkma içini ferah tut.kizlar insallah herkes iyidir. Benim sat 30 ocak. 12 gun kadar omce hamile oldugumu ogrendim. Bir gun sonrada covid oldum. Ilk gece kasiklarimda regl olcakmisim gibi agri cok oldu. Bu arada beta hcg ilkinde 64 du. 2 gun sonra tekrar yaptirdim 250 olmustu. Bebege bir sey olmamistir degil mi icime suphe dusuyor. Daha doktora gitmedik. Carsambaya randevu aldik. Aranizda covid le hamileligi ayni anda yasayan oldu mu hic? Biraz aydinlatirsaniz cok sevinirim.
.Gebeliğin olumlu ilerleyişinin bir sebebi de bulantı diyen kim çok merak ediyorum, ben bebeğimi 9. Hafta kaybettim ve 12.hafta sonuna kadar süründüm yerlerde süründüm bulantıdan kusmaktan.
Merak etmeyin hiçbir şey olmamıştır inşallah, bazen geç başlayıp erken kesiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?