2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Uygulamaya göre o gün 10+0 olması lazım bebeğim, inşallah gününde ve sağlıklı ilerliyordur.
Oh oh maşallah bende geçen 7+6 da gittim 1 ay sonra görüşürüz demişti ama idrarda enfeksiyon çıktı şimdi 1 hafta sonra gel dedi bana

5-6 tane yumurtam vardı iki tanesi daha büyüktü sağda solda bende iğneyle hamile kaldım çok şükür bi arkadaşım 3 üze hamile iğnelerle o da adet tarihi 4 gün vardı 210 dü 5 gün sonra 5000 e çıkmıştı bende ondan dolayı biraz şaşırdım hcgyle de çok belli olmuyor dediğin gibi

Ben bu bulantı ile ilgili şey duydum bulantı olursa erkek olmazsa kız oluyormuş babaannem diyordu ama annem abimde de bende de hiç bulanmamis bakalım babaannemin tezi ne kadar doğru çıkacak
Annem de tam tersi olmuş ya bende çok aşırı bulantısı olmuş erkek kardeşimde hiç olmamış

Annem de tam tersi olmuş ya bende çok aşırı bulantısı olmuş erkek kardeşimde hiç olmamış
İşte önceden cinsiyet öğrenemiyorlar ya herhalde kendilerince böyle şeyler bulmuşlar ama benim de çevremde hep erkek çocuğa hamileyken bulantı kusma yaşayan çok olmuştu bende erkek hissediyorum hep ama bakalım

Çok geçmiş olsun canım benimde 4 gün kanamam sürdüğü için olumsuz olan herşeyi düşünüyorum artık

Benim de kontrol 11. Haftaya verdi birde ense kalingilini ne zaman ölçecek acaba
Iki li tarama 12. haftada yapiliyor, en gec 13. haftada yapilmak zorunda yoksa ölcümler yaniltici olabilir. Burun kemigi ve ense kalinligi ölcülcek. Ben 12 haftalikken gittigimde cocuk 13 haftalik cikmisti dikkatli olmak lazim

bence bulantıyla gebeliğin sağlıklı olmasının hiçbir alakası yok 8+2 hamileyim bugüne kadar sadece 2 defa midem bulandı o ikisinde de istifra ettim zaten. biri 4+4 te idi biri 7+5 te idi düşünün bir ay arayla neredeyse. 7+2 de doktora gittiğimde bebek tam gününde çıktı ve doktora bende hiç gebeliğe dair bir şey yok dedim. doktor güldü olsa suç olmasa suç ne güzel işte şanslısın dedi. hamilelikten hamileliğe bile farkediyor bu durum annem bende mesela hiç hamile gibi değilmiş ama abimde ölmüş ölmüş dirilmiş. sonuç olarak ikimizde sağlıkla doğmuşuz. belirti yok diye kafaya takmayın ne güzel işte rahat geçirin..

Iki li tarama 12. haftada yapiliyor, en gec 13. haftada yapilmak zorunda yoksa ölcümler yaniltici olabilir. Burun kemigi ve ense kalinligi ölcülcek. Ben 12 haftalikken gittigimde cocuk 13 haftalik cikmisti dikkatli olmak lazim
Çok teşekkür ederim

Aynen öyle diğer topikte arkadasin doktoru öyle demiş telefonda konuşurken bulantı varsa iyi falan diye. Bende o sıra hastaydım ne endişelenmiştim

Maşallah canım üçüz diyorsun ama birde tek yumurta ikizini 11. Haftada öğrenen bile varmış 7 de görülmeyip mesela

Kızımda çok midem bulandı
Bunda kızımdan daha da beterim ama erkek istiyorum sağlıkla hayırla tabiki. Ama yine kızım olacak galiba bu kadar mide bulantısı kim duyduysam kız. Sağlıkla gelsin

Been:) gerçi henüz hamile olduğumdan haberim yoktu. covide yakalandım o deönemde hamileymişim sonradan öğrendim. Allah' şükür birşeyim yok, atlatalı 3-4 hafta geçti. İlaç vs. hiçbirşey içememiştim, öksürüğüm vardı. Öksürdükçe karnımı da zorlamış olduğum içn korkuyordum ama gayet iyiyiz. Hiç korkma içini ferah tut.

.

Hala devam ediyormi canım ben aynen dediğin gibi saksıda bitki gibiyim 12. 13 hafta gelse de rahatlasam bulantısı olmayanlar öyle şanslılarki hergun şükür edip sadaka verseler yeridr benim birde bebek 9 gün geride kalmıştı akşam a rabdvum var bir aksilik olmazsa gideceğim umarum bu defa gününde çıkar. Eşim diyor boyke olacağını bilseydim tek kızla kaldırdık resmen bittin diyor inanın öyleyim nolur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…