2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sagol canim ama resmen savastan cikmis gibiyim insallah depresyona girmem yataktan cikmak istemiyorum insallah düzelir bu durum

Geçmiş olsun güzel haberlerine çok sevindim canım. şuan kaç haftalıksın?

Seni cok iyi anliyorum canim sabahtan aksama kadar ne yesem cikariyorum sosyal hayatim bitti ilk bebegim benimde ne sanssizmisim dedigin gibi bazilarinda hic bulanti yok

Hiçbir farkım yok tadım tuzum yok, tek tadım burası ve kızlar, canlarım benim.

İnşallah bebeğim bir an önce 12.haftaya kavuşmak için dua ediyorum ben de ne yapayım, bizde çocuk yok ama eşim şimdiden bir daha yok diyor.

Hayırlı haberlerle gel, bulantısız günlere kavuşmak dileğiyle. Tabii sağlıklı bebeklerle.

Kızlar merhaba bende aranıxa yeni katıldım benim hesaba göre 6+2 ım yarın ilk randevum kalp atışını duyabilir miyim ? Çok heycanlıyım
kıııızzz :) bende 6+3 te gideceğim kalp atışına ama tedirginim acaba erken mi diye nolur bana cevap yaz duyduysan vajinal mi nomrmal mi nasıl oldu detaylı anlat nooolur :) çok heyecanlıyım :)

Kızımda çok midem bulandı
Bunda kızımdan daha da beterim ama erkek istiyorum sağlıkla hayırla tabiki. Ama yine kızım olacak galiba bu kadar mide bulantısı kim duyduysam kız. Sağlıkla gelsin
İlk çocuğum erkek aşırı bulandı bunda az oldu ve geçti sayılır bende kız mı diyorum

Kızımda çok midem bulandı
Bunda kızımdan daha da beterim ama erkek istiyorum sağlıkla hayırla tabiki. Ama yine kızım olacak galiba bu kadar mide bulantısı kim duyduysam kız. Sağlıkla gelsin
Bünye meselesi demek ki ya çok tuhaf ama bazılarında hiç olmuyor bazılarında çok oluyor neden acaba nedeni de bulunamamis sadece hormonlarin yükselmesinden oluyor diye okudum
Daha dur bakalım iliğimizii kemiğimizi kurutacak masraflar. Yeni başlıyoruz.
Oy oy hemde nasıl şimdiden birikim yapmaya başlayalım diyoruz bizde
Sagol canim ama resmen savastan cikmis gibiyim insallah depresyona girmem yataktan cikmak istemiyorum insallah düzelir bu durum
İnşallah düzelecek Allah'ın izniyle azcik daha sabır

kıııızzz :) bende 6+3 te gideceğim kalp atışına ama tedirginim acaba erken mi diye nolur bana cevap yaz duyduysan vajinal mi nomrmal mi nasıl oldu detaylı anlat nooolur :) çok heyecanlıyım :)
6+3 de normal duydum ben hatta ölçüme göre 6+ 1 çıktı ama gayet net göründü çok şükür

Valla artık dayanamıyorum mide bulantısına doktordan ilaç istedim prilac dr akşam 2 tane al dedi etki eden oluyor mu?

Seni cok iyi anliyorum canim sabahtan aksama kadar ne yesem cikariyorum sosyal hayatim bitti ilk bebegim benimde ne sanssizmisim dedigin gibi bazilarinda hic bulanti yok
Prilam verdi bana dr eskiden beş falandı şimdi kusmam bire düştü ama yok yatıyorum kalkarsam bulanıyor

Amin canım amin o günler gelecekmi? Mutlu mesut Alışveriş yapıp foto çekebilecekmym tükendim artık gözlerim altı mor mor yüzüm kireç gibi evde çocuk olunca dha dha zor

İlk çocuğum erkek aşırı bulandı bunda az oldu ve geçti sayılır bende kız mı diyorum
Benim çevremde erkek anneleri asiri rahattı belkide öyle denk geldi bazılarına hamilelik hormonu iyi gelmiyor ben onlardanm demekki

Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla da karından ultrasonla da kese görülmedi kan testi verdim sonuç henüz çıkmadı geçen hafta çarşamba beta hcg 340 çıkmıştı çok endişeliyim
Bence gayet normal beta daha 3 bine bile gelmemiştir bence. Sakin olun , korkmayın.

Aynen canım bünye ile alakalı hcg hormonu çıktıkça mahvediyorms benim gibileri. 13ten sonra hcg düşüyormuş tek umudum o haftaların gelmesi ağlamaktan da yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…