Daha dur bakalım iliğimizii kemiğimizi kurutacak masraflar. Yeni başlıyoruz.Evet ama bu ara pek gidemeyebilirim o yüzden kötü oldu biraz yahastane de uzak taksiyle git gel 100 TL doktor muayenesi tahlil falan 300-350 buluyor
Sagol canim ama resmen savastan cikmis gibiyim insallah depresyona girmem yataktan cikmak istemiyorumGece yatmadan 2 tane ac karınla içiyorum sonraki gün baya bı rahatlatıyor beni yine mide bulantısı oluyor ama ilaç icmedigim günler gibi kötü değilim benim de ilk zamanlar 6 haftalıkken bir gün oluyordu bı kaç gün olmuyordu sonra her gün iyice artmaya başladı o zamanlar icmeyip idare etmeye çalışıyordum da bu ara içiyorum mecburen o da çok uyku yapıyor
Bana hiç vitamin demir falan verilmedi değerlerin çok iyi demirin böyle devam ederse en düşük ilacı veririz sana dediler sağlık ocağında sanırım 1 ay sonra kontrole çağırdı benim kendi doktorum o zaman demir başlarız olmazsa diyordu
Bende öyleyim kusma yok ama öğürme var çok kusamiyorum birşey yiyemiyorum doktorum prilam Dr yazdı onu içtiğim günler baya kendime geliyorum yiyip icebiliyorum yine bulantı oluyor da icmedigim günler gibi kötü olmuyorum ilaç içmek istemezsen de evde yapabolecegin şeyleri söyleyeyim bana bazıları iyi geliyor bazıları gelmiyor da. Beyaz leblebi , çubuk kraker , haşlanmış patates , ekmek , naneli şeker , su icemiyorsan buz at içine soğuk olunca icilebiliyor ben öyle yapiyorum. Yeşil ekşi elma , tost , muz . Ve kesinlikle midemi bos birakma o daha da fena yapıyor. Allah'ın izniyle geçecek bu günler inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun
15’inde, ben bugünü şafaktan düştümm.14ünde mi randevunuz ? benim 14ünde randevum var bende şafak sayıyorum
Aldım gitti.Beraber sayalım kuzum beni de al yanına
Geçmiş olsun güzel haberlerine çok sevindim canım. şuan kaç haftalıksın?Been:) gerçi henüz hamile olduğumdan haberim yoktu. covide yakalandım o deönemde hamileymişim sonradan öğrendim. Allah' şükür birşeyim yok, atlatalı 3-4 hafta geçti. İlaç vs. hiçbirşey içememiştim, öksürüğüm vardı. Öksürdükçe karnımı da zorlamış olduğum içn korkuyordum ama gayet iyiyiz. Hiç korkma içini ferah tut.
Seni cok iyi anliyorum canim sabahtan aksama kadar ne yesem cikariyorum sosyal hayatim bitti ilk bebegim benimde ne sanssizmisim dedigin gibi bazilarinda hic bulanti yok.
Hala devam ediyormi canım ben aynen dediğin gibi saksıda bitki gibiyim 12. 13 hafta gelse de rahatlasam bulantısı olmayanlar öyle şanslılarki hergun şükür edip sadaka verseler yeridr benim birde bebek 9 gün geride kalmıştı akşam a rabdvum var bir aksilik olmazsa gideceğim umarum bu defa gününde çıkar. Eşim diyor boyke olacağını bilseydim tek kızla kaldırdık resmen bittin diyor inanın öyleyim nolur dua edin
Kaçıncı haftadasın?Seni cok iyi anliyorum canim sabahtan aksama kadar ne yesem cikariyorum sosyal hayatim bitti ilk bebegim benimde ne sanssizmisim dedigin gibi bazilarinda hic bulanti yok
Hiçbir farkım yok tadım tuzum yok, tek tadım burası ve kızlar, canlarım benim..
Hala devam ediyormi canım ben aynen dediğin gibi saksıda bitki gibiyim 12. 13 hafta gelse de rahatlasam bulantısı olmayanlar öyle şanslılarki hergun şükür edip sadaka verseler yeridr benim birde bebek 9 gün geride kalmıştı akşam a rabdvum var bir aksilik olmazsa gideceğim umarum bu defa gününde çıkar. Eşim diyor boyke olacağını bilseydim tek kızla kaldırdık resmen bittin diyor inanın öyleyim nolur dua edin
7 .hafta canimKaçıncı haftadasın?
kıııızzz :) bende 6+3 te gideceğim kalp atışına ama tedirginim acaba erken mi diyeKızlar merhaba bende aranıxa yeni katıldım benim hesaba göre 6+2 ım yarın ilk randevum kalp atışını duyabilir miyim ? Çok heycanlıyım
başından beri mi bulantın var ne zaman başladı?7 .hafta canim
İlk çocuğum erkek aşırı bulandı bunda az oldu ve geçti sayılır bende kız mı diyorumKızımda çok midem bulandı
Bunda kızımdan daha da beterim ama erkek istiyorum sağlıkla hayırla tabiki. Ama yine kızım olacak galiba bu kadar mide bulantısı kim duyduysam kız. Sağlıkla gelsin
Bünye meselesi demek ki ya çok tuhaf ama bazılarında hiç olmuyor bazılarında çok oluyor neden acaba nedeni de bulunamamis sadece hormonlarin yükselmesinden oluyor diye okudumKızımda çok midem bulandı
Bunda kızımdan daha da beterim ama erkek istiyorum sağlıkla hayırla tabiki. Ama yine kızım olacak galiba bu kadar mide bulantısı kim duyduysam kız. Sağlıkla gelsin
Oy oy hemde nasıl şimdiden birikim yapmaya başlayalım diyoruz bizdeDaha dur bakalım iliğimizii kemiğimizi kurutacak masraflar. Yeni başlıyoruz.
İnşallah düzelecek Allah'ın izniyle azcik daha sabırSagol canim ama resmen savastan cikmis gibiyim insallah depresyona girmem yataktan cikmak istemiyoruminsallah düzelir bu durum
6+3 de normal duydum ben hatta ölçüme göre 6+ 1 çıktı ama gayet net göründü çok şükürkıııızzz :) bende 6+3 te gideceğim kalp atışına ama tedirginim acaba erken mi diyenolur bana cevap yaz duyduysan vajinal mi nomrmal mi nasıl oldu detaylı anlat nooolur :) çok heyecanlıyım :)
İnşallah canım çok sağolBenim 5+1de değerim 1561 çıkmıştı 3 gün sonra vajinal olarak görüldü kese sizinde bi kaç güne görülür hayirli olsun
Biz diyemiyoruz bile, birikimin mümkünatı yok kredi borcumuz da var, Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.Oy oy hemde nasıl şimdiden birikim yapmaya başlayalım diyoruz bizde
Prilam verdi bana dr eskiden beş falandı şimdi kusmam bire düştü ama yok yatıyorum kalkarsam bulanıyorSeni cok iyi anliyorum canim sabahtan aksama kadar ne yesem cikariyorum sosyal hayatim bitti ilk bebegim benimde ne sanssizmisim dedigin gibi bazilarinda hic bulanti yok
Amin canım amin o günler gelecekmi? Mutlu mesut Alışveriş yapıp foto çekebilecekmym tükendim artık gözlerim altı mor mor yüzüm kireç gibi evde çocuk olunca dha dha zorHiçbir farkım yok tadım tuzum yok, tek tadım burası ve kızlar, canlarım benim.
İnşallah bebeğim bir an önce 12.haftaya kavuşmak için dua ediyorum ben de ne yapayım, bizde çocuk yok ama eşim şimdiden bir daha yok diyor.
Hayırlı haberlerle gel, bulantısız günlere kavuşmak dileğiyle. Tabii sağlıklı bebeklerle.
Benim çevremde erkek anneleri asiri rahattı belkide öyle denk geldi bazılarına hamilelik hormonu iyi gelmiyor ben onlardanm demekkiİlk çocuğum erkek aşırı bulandı bunda az oldu ve geçti sayılır bende kız mı diyorum
Bence gayet normal beta daha 3 bine bile gelmemiştir bence. Sakin olun , korkmayın.Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla da karından ultrasonla da kese görülmedi kan testi verdim sonuç henüz çıkmadı geçen hafta çarşamba beta hcg 340 çıkmıştı çok endişeliyim
Bünye meselesi demek ki ya çok tuhaf ama bazılarında hiç olmuyor bazılarında çok oluyor neden acaba nedeni de bulunamamis sadece hormonlarin yükselmesinden oluyor diye okudum
Oy oy hemde nasıl şimdiden birikim yapmaya başlayalım diyoruz bizde
İnşallah düzelecek Allah'ın izniyle azcik daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?