2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Herkese Hayırlı Sağlıklı Gebelikler.Doktordan Geldim Şükür Bebeğimi Gördüm Bundan 2 hafta önce 6+2 olmasına rağmen görülmemişti.Şimdi Şükür Göründü 8+5 deyim, Haftasıyla Uyumlu Dedi Doktor.. Benimde Çok Kötü Bulantım Var Sabırla 12. Haftayı bekliyorum inşallah hafifler diye.

Kızlar sağdan yumurtlayanlar erkek soldan yumurtlayanlar kız doğurur kanısı gerçek mi biliyor musunuz sizce cinsiyeti erkek belirlemez mi

15 ocaksa 11 haftalık filan olması lazım. Beta hcg yi bekle bakalım baya yükselmiş olması lazım.Panik yapma bakalım doktor ne dicek. İnşallah hayırlı haberler alırsın.
yumurtlaması 15 ocaksa son adet tarihi 1 ocak demek ki. Bu durumda 11 haftalık değil , 9 haftalık olduğunu düşünüyorum. (31 ocak ovulasyon yaptım demiş ama gebelik testi yaptım demek istemiş büyük ihtimal.)

Amin canım amin o günler gelecekmi? Mutlu mesut Alışveriş yapıp foto çekebilecekmym tükendim artık gözlerim altı mor mor yüzüm kireç gibi evde çocuk olunca dha dha zor
Yavrum zor olmaz mı, evde çocuğu olupta bulantı kusma yaşayan gebelerimizin Allah yardımcısı olsun, şifa versin, yani tahmin bile edemiyorum bu halde ne yapardım?

Uzandığım yerden kalkmamla öğürmeler başlıyor nefret ederim hareketsiz durmaktan ama kalkamıyorum, seni çok iyi anlıyorum. Birlikte atlatacağız geçecek, az kaldı.

Öyleyse benim kız :) hiç bulantım kusmam yok

İçim rahatladı çok saol cnm. İlk 3 ayım dolsun herhalde o zaman biraz daha rahatlarım.

Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla da karından ultrasonla da kese görülmedi kan testi verdim sonuç henüz çıkmadı geçen hafta çarşamba beta hcg 340 çıkmıştı çok endişeliyim
Vermiş olduğun adet tarihin 9 haftalık bir gebe için düşük gibi Tarihlerini yanlış hatırlıyor olabilir misin ? Tarihler yanlışsa bir sorun yok bence bebek sadece daha çok çok küçük. Ama 9 haftalık hamileyim diyorsan doktor ne dedi ? sormadın mı ona ?

Rabbim yardımcın olsun Daha önce başına kötü deniyimler gelmiş fakat sen o kötü deneyimleri yeniden çağırıyorsun hayatına. Bebeğine güçlü oldugunuzu iyi oldugunuzu hissettirmelisin ki orda sana sımsıkı tutunsun

Valla artık dayanamıyorum mide bulantısına doktordan ilaç istedim prilac dr akşam 2 tane al dedi etki eden oluyor mu?
Ben içiyorum baya etki ediyor mide bulantisini en aza indiriyor yemek falan yiyebiliyorum icmedigim günler çok kötü oluyorum hiç yemek yiyemiyorum ama çok aşırı uyku yapıyor
Biz diyemiyoruz bile, birikimin mümkünatı yok kredi borcumuz da var, Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Bizim de kredi borcu var ya da aylık kendimize gecinexek kadar bırakıp geri kalaniyla kenara Atalım diyoruz da zor gibi bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Aynen canım bünye ile alakalı hcg hormonu çıktıkça mahvediyorms benim gibileri. 13ten sonra hcg düşüyormuş tek umudum o haftaların gelmesi ağlamaktan da yoruldum
Senin az kalmış bir an önce geçsin günler bende de fena oluyor kusma yok ama öğürme var
Öyleyse benim kız :) hiç bulantım kusmam yok
Bakalım rabbim izin verir de o günleri görürsek karşılaştırma yaparız

Yok canım şuan 5 haftalık benim son regli tarihim 31 Ocak doktor şuan 5. Haftana göre beta hcg değerin gayet iyi dedi çok küçük olduğu için görememiş olabiliriz 2 gün sonra tekrar gel dedi benim yumurtlamam ovülasyon tarihine göre 15 şubata denk geldi

Orada yanlış yazmışım o stresle 31 Ocak son regli tarihim
Yumurtlama tarihim 15 Şubat olacaktı pardon kızlar kafam hiç yerinde değildi o anda

Kızlar ben dayanamadım yarın için idrar testi yaptım şimdi ama çok silik çıktı bikaç gün önce koyuydu çok korkuyorum sizde böyle oldumu hiç aşağıda çektim fotoğraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…