2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kıııızzz :) bende 6+3 te gideceğim kalp atışına ama tedirginim acaba erken mi diye nolur bana cevap yaz duyduysan vajinal mi nomrmal mi nasıl oldu detaylı anlat nooolur :) çok heyecanlıyım :)
Normal baktı kalp atışını gördük ama çok net dyamadık derinden derinden geliyordu haftaya tekrar gideceğim her şey yolundaydı stres yapma idrara sıkışık gittim net gördük mercimeği sende inşallah duyarsın ve görürsün

Azıcıkta olsa birşeyler dıp dıp etmedi mi? :) eşimin de duymasını çok istiyorum, sırf bunun için işten izin aldı . Duyamazsa çok üzülürüm sonra da izin alamaz sanırım

Merhaba arkadaşlar. Dün ve bugün kanamalarım artmıştı doktora gittim maalesef bebek gelişmemiş. Tiroitten büyük ihtimal dedi. Bugün kan aldı, çarşamba tekrar alacak bhcg değerine bakacak. Düşüş varsa ilaçla veya kürtajla gidecek bebeğim. Çok üzgünüm. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Azıcıkta olsa birşeyler dıp dıp etmedi mi? :) eşimin de duymasını çok istiyorum, sırf bunun için işten izin aldı . Duyamazsa çok üzülürüm sonra da izin alamaz sanırım
Azcık duyarsın bence cihazla da alakalı ya aynen benimki de izin aldı videoya falan çekti çok derindi ama sen duyarsın bence banada yaz merak ederim

Malesef Bazen Böyle Sinir Bozucu Şeyler Oluyor. Bende Bugün Doktorda Başka Bir Durum Yaşadım Ve Doktorla Konuştum Sekreterlerinden Kaynaklanan Bir Durum Olduğu Ortaya Çıktı Kusura Bakmayın Dedi. Bizimde İkinci Çocuğumuz 5 yaşında bir oğlum var Aynı Sizinki Gibi Anne ben Kardeş İstiyorum Diyordu 3 aydır herkesin evinde kardeşi var benim yok diye Allah Oğlumun Dualarını Kabul etti ben söyledim Azbuçuk biraz,, Şuanlık Şaşırdı anlayamadı daha eşiniz yanınızda olsaydı tabii daha güzel olurdu ama olsun mesela bugün ben yanlız girdim çıktığımda anlatırken eşimin mutluluğu sanki beraber girmişiz gibiydi her türlü sevinecek hissedicek emin olun

Geçmiş olsun canım inşallah değerleri yükselir ve tutunur dinlen hiç kalkma yerinden bol vitamin al inşallah bir şey olmaz

Allah'tan Ümidinizi Kesmeyin Sakın, O canı veren O,,nasip edecekse Hiçbir şey önüne Geçemez Dua Edin.İnşallah Hayırlı Haberler Alırsınız Gittiğinizde Allah Büyük.

cok geçmiş olsun kuzum. Sonucun ne olursa olsun hakkında hayırlısını kolaylıkla nasip etsin rabbim. Allah nasip ederse oluyor her şey.
Hiçbir şey belli olmaz sen önce kendine dikkat et allahım sana bağışlasın.

Karından farkediyormuş ya bebek küçük ya. Bende doktoruma sordum niye vajinal bakıyorsunuz diye sonra karnımda test etti vajinalde net gözüken cocuk karında o kadar net gözükmedi 10. Haftaya kadar vajinal bakıyormus öyle söyledi

Ben testi göremedim attin mi? Umarim kötü birsey yoktur icini ferah tut sen. Bebek kac haftalik su an?
Ben de yolladım dosya ekle olan yerden fotoğrafını çekmiştim silik çizgiden ikitame oluşmuştu. Bilmiyorum artık inşallah bebeğim bırakmaz beni çok dua edin kızlar benim içinde.

Çok geçmiş olsun cnm çok üzülüyorum böyle kötü haberler aldığımda. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Benimde düştü mü düşüyor mu yoksa bilmiyorum yarın belli olacak İnan umudumu kaybettim testim silik çıktıktan sonra çok üzücü şeyler yaşıyoruz. Rabbim bir daha göstermesin.

Son düzenleme:
Ben testi göremedim attin mi? Umarim kötü birsey yoktur icini ferah tut sen. Bebek kac haftalik su an?
Bu arada hesaplara göre 5+5 olması gerekirdi ama doktor haftasına göre küçük duruyor kese ama geç tutunmuş olabilir demişti.

Kızlar testime bakar msınız tekrar atıyorum

Yükledim sonunda lütfen bakın kızlar silik değil mi daha koyuydu 4 gün önce yaptığımda 4 gün önce yaptığımı da ekledim kızlar.

Eklentiler

• 5E3F1183-E35E-4D51-A4D2-81D2EC7D239C.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 97
  • D6F6FC0E-2BA7-4E13-AC27-E2F95D8C4041.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 96
İçini ferah tut canım oğluşunda var diyor bak Yaptıkları çok saçma gerçekten insanı çileden çıkarıyor sağlık hizmetleri konusunda avrupa - amerika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…