Normal baktı kalp atışını gördük ama çok net dyamadık derinden derinden geliyordu haftaya tekrar gideceğim her şey yolundaydı stres yapma idrara sıkışık gittim net gördük mercimeğikıııızzz :) bende 6+3 te gideceğim kalp atışına ama tedirginim acaba erken mi diyenolur bana cevap yaz duyduysan vajinal mi nomrmal mi nasıl oldu detaylı anlat nooolur :) çok heyecanlıyım :)
Azıcıkta olsa birşeyler dıp dıp etmedi mi? :) eşimin de duymasını çok istiyorum, sırf bunun için işten izin aldı . Duyamazsa çok üzülürüm sonra da izin alamaz sanırımNormal baktı kalp atışını gördük ama çok net dyamadık derinden derinden geliyordu haftaya tekrar gideceğim her şey yolundaydı stres yapma idrara sıkışık gittim net gördük mercimeğisende inşallah duyarsın ve görürsün
Azcık duyarsın bence cihazla da alakalı ya aynen benimki de izin aldı videoya falan çekti çok derindi ama sen duyarsın bence banada yaz merak ederimAzıcıkta olsa birşeyler dıp dıp etmedi mi? :) eşimin de duymasını çok istiyorum, sırf bunun için işten izin aldı . Duyamazsa çok üzülürüm sonra da izin alamaz sanırım
Malesef Bazen Böyle Sinir Bozucu Şeyler Oluyor. Bende Bugün Doktorda Başka Bir Durum Yaşadım Ve Doktorla Konuştum Sekreterlerinden Kaynaklanan Bir Durum Olduğu Ortaya Çıktı Kusura Bakmayın Dedi. Bizimde İkinci Çocuğumuz 5 yaşında bir oğlum var Aynı Sizinki Gibi Anne ben Kardeş İstiyorum Diyordu 3 aydır herkesin evinde kardeşi var benim yok diye Allah Oğlumun Dualarını Kabul etti ben söyledim Azbuçuk biraz,, Şuanlık Şaşırdı anlayamadı dahaOglumda bütün randevulara bilikte gittik. Gördüklerinde daha farkli oluyor onlar icinde, esim benden cok hamileydi, yerime o konusuyordu doktorla daha cokOgluma daha söylemedik 12. haftayi gecelimde öyle söyleyecegim o yüzden onun gelmesini istemedim. Kardes istiyor dün cizgifilmde bebek gördü bizimde böyle bebegimiz olcak, arkadasim olcak diyor. surekli ters saatler soyledi yeni randevu icin hem esim yok hem oglanin okul saati disinda. Esim yine gelirdi ama ayni gün 13.00 te benim randevum var 14.15 te cocugun kimlik pasaport randevusu var. Ikinci randevuyu muhtemelen 12. haftaya verecekler ikili taramadan dolayi artik fotosunu görecek babasi ne yapalim. ben once randevu verip degistirmelerine sinir oldum gidince konusacagim umarim birdaha böyle bir durum olmaz. Birde burada böyle uzmanlara randevu almak zor surekli dolular daha erken olsun diyorum dolu diyor 29 da benim icin gec bir an önce saglikli oldugunu görüp hevesle beklemek istiyorum haliyle. Su an cok adapteyim hamilelige desem yalan olur, kendimi kaptirmak istemiyorum. Insallah sagliklidir sorun skinti yoktur. Kismet artik ne diyelim.
Geçmiş olsun canım inşallah değerleri yükselir ve tutunur dinlen hiç kalkma yerinden bol vitamin al inşallah bir şey olmazMerhaba arkadaşlar. Dün ve bugün kanamalarım artmıştı doktora gittim maalesef bebek gelişmemiş. Tiroitten büyük ihtimal dedi. Bugün kan aldı, çarşamba tekrar alacak bhcg değerine bakacak. Düşüş varsa ilaçla veya kürtajla gidecek bebeğim. Çok üzgünüm. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Allah'tan Ümidinizi Kesmeyin Sakın, O canı veren O,,nasip edecekse Hiçbir şey önüne Geçemez Dua Edin.İnşallah Hayırlı Haberler Alırsınız Gittiğinizde Allah Büyük.Merhaba arkadaşlar. Dün ve bugün kanamalarım artmıştı doktora gittim maalesef bebek gelişmemiş. Tiroitten büyük ihtimal dedi. Bugün kan aldı, çarşamba tekrar alacak bhcg değerine bakacak. Düşüş varsa ilaçla veya kürtajla gidecek bebeğim. Çok üzgünüm. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar. Dün ve bugün kanamalarım artmıştı doktora gittim maalesef bebek gelişmemiş. Tiroitten büyük ihtimal dedi. Bugün kan aldı, çarşamba tekrar alacak bhcg değerine bakacak. Düşüş varsa ilaçla veya kürtajla gidecek bebeğim. Çok üzgünüm. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
3 haftada az değil ki kuzu valla. Bi de ilk dönemde mi bilmiyorum daha bi endişe oluyor sankiHihih sen tam vaktinde gidecekmişsin, benim daha 2 hafta oldu 3 hafta beklemiş olacağım.
Normal baktı kalp atışını gördük ama çok net dyamadık derinden derinden geliyordu haftaya tekrar gideceğim her şey yolundaydı stres yapma idrara sıkışık gittim net gördük mercimeğisende inşallah duyarsın ve görürsün
Ben de yolladım dosya ekle olan yerden fotoğrafını çekmiştim silik çizgiden ikitame oluşmuştu. Bilmiyorum artık inşallah bebeğim bırakmaz beni çok dua edin kızlar benim içinde.Ben testi göremedim attin mi? Umarim kötü birsey yoktur icini ferah tut sen. Bebek kac haftalik su an?
Tabii az değil, dile kolay dile.3 haftada az değil ki kuzu valla. Bi de ilk dönemde mi bilmiyorum daha bi endişe oluyor sanki
Dayanamazsam cuma cumartesi giderim artık kuzum
Çok geçmiş olsun cnm çok üzülüyorum böyle kötü haberler aldığımda. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Benimde düştü mü düşüyor mu yoksa bilmiyorum yarın belli olacak İnan umudumu kaybettim testim silik çıktıktan sonra çok üzücü şeyler yaşıyoruz. Rabbim bir daha göstermesin.Merhaba arkadaşlar. Dün ve bugün kanamalarım artmıştı doktora gittim maalesef bebek gelişmemiş. Tiroitten büyük ihtimal dedi. Bugün kan aldı, çarşamba tekrar alacak bhcg değerine bakacak. Düşüş varsa ilaçla veya kürtajla gidecek bebeğim. Çok üzgünüm. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bu arada hesaplara göre 5+5 olması gerekirdi ama doktor haftasına göre küçük duruyor kese ama geç tutunmuş olabilir demişti.Ben testi göremedim attin mi? Umarim kötü birsey yoktur icini ferah tut sen. Bebek kac haftalik su an?
Allah yardimcin olsun. Kizlar bunalti icin polen veya ari sutu oneren bi doktor gormustum instagramda bi arastirin. Doktor MFK yontemi diye bi hontemle unlu. adi mfk5.haftadan beri yani hamileligimi ögrendigimden beri
İçini ferah tut canım oğluşunda var diyor bakOglumda bütün randevulara bilikte gittik. Gördüklerinde daha farkli oluyor onlar icinde, esim benden cok hamileydi, yerime o konusuyordu doktorla daha cokOgluma daha söylemedik 12. haftayi gecelimde öyle söyleyecegim o yüzden onun gelmesini istemedim. Kardes istiyor dün cizgifilmde bebek gördü bizimde böyle bebegimiz olcak, arkadasim olcak diyor. surekli ters saatler soyledi yeni randevu icin hem esim yok hem oglanin okul saati disinda. Esim yine gelirdi ama ayni gün 13.00 te benim randevum var 14.15 te cocugun kimlik pasaport randevusu var. Ikinci randevuyu muhtemelen 12. haftaya verecekler ikili taramadan dolayi artik fotosunu görecek babasi ne yapalim. ben once randevu verip degistirmelerine sinir oldum gidince konusacagim umarim birdaha böyle bir durum olmaz. Birde burada böyle uzmanlara randevu almak zor surekli dolular daha erken olsun diyorum dolu diyor 29 da benim icin gec bir an önce saglikli oldugunu görüp hevesle beklemek istiyorum haliyle. Su an cok adapteyim hamilelige desem yalan olur, kendimi kaptirmak istemiyorum. Insallah sagliklidir sorun skinti yoktur. Kismet artik ne diyelim.
Aynen öyle canım zaman yaklaştıkça kalbim ağzımda atıyor resmen. Allah herkese doktor odasından rahatlamış bi şekilde çıkmayı nasip etsinTabii az değil, dile kolay dile.
Kesinlikle öyle, ilk üç ay gergin geçiyor, hayırlısıyla atlatalım da.
Ay amin amin aminn, o odaya girene kadar ne ter dökeceğim, inşallah çıkarken de ağlayacaksak mutluluktan ağlayalım minnoş.Aynen öyle canım zaman yaklaştıkça kalbim ağzımda atıyor resmen. Allah herkese doktor odasından rahatlamış bi şekilde çıkmayı nasip etsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?