2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde kanamam leke şekline döndü kızlar açık kahverengi küçük bozuk para kadar yarın kayınvalidemler gelecek ama hiçbirşey yapamayacağım bugün kalkmak istemiyorum ayağa sanki artacakmış gibi geliyor eşimde nöbetçi yatıcamm

Yükledim sonunda lütfen bakın kızlar silik değil mi daha koyuydu 4 gün önce yaptığımda 4 gün önce yaptığımı da ekledim kızlar.
Benim şahsi fikrim bu testlere bakmayın artık. Benim değerim ilk 12 çıktığında bi yandan idrar testiyle bakıyordum gittikçe sileşti hatta negatif gibi biseydi gözükmüyordu hiç. Kan verdim 56ya yükselmişti. O negatif gibi çıkan testlerin markası aynıydı sonra başka testle yaptım koyulastigini görmüştüm. En iyisi kan testi

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım, son adet tarihi 29 Ocak, Cuma gittiğimizde keseyi görememişti ama bugün gördü çok şükür. Bazen geç yumurtlama olabiliyormuş sanırım onunla alakalı. Buradaki diğer arkadaşların da benzer durumları olmuş. 4 yaşında bir oğlum var onunla bu gebelik dönemi nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, amin...

Ay amin amin aminn, o odaya girene kadar ne ter dökeceğim, inşallah çıkarken de ağlayacaksak mutluluktan ağlayalım minnoş.
Elini kolunu poposunu bi oynatırsa ben kesin bi ağlarım içerde hala bi canlının içimde olması fikri çok değişik ve hayal gibi geliyor birde hissetmiyoruz ya daha, senin bebisin de bu hafta hareket etmeye başladı annesi

Yükledim sonunda lütfen bakın kızlar silik değil mi daha koyuydu 4 gün önce yaptığımda 4 gün önce yaptığımı da ekledim kızlar.
Bence idrar testine itimat etme yediklerimiz ictiklerimiz bile etkiliyor. Kan testi verebilirsin. Rabbim sana bagislasin guzel düşünelim

Evet yarın 9.haftaya giriyoruz. Kolları bacakları hareket edecektir mutlaka bebeğim. Geçen sene hareketlerini görmüştüm, videosu hala duruyor.

Bu hafta ışık hızında geçsin istiyorum.

4.haftaydı sanırım testim bir öncekine göre silik çıkmıştı idrarı az damlattığımı farkettim ondan öyle çıkmıştı. Sizinde öyledir belki.

Canım çok geçmiş olsun üzülme moralini yüksek tut. İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.

İnşallah öyledir canım yarın doktorla netleşecek inşallah

Kızlar bugün gittim doktora. Şükürler olsun sağlıklı bir bebişim var . 8 mm bir bıcırık var 1 ay sonra ense kalınlığını ölçmek için çağırdı. Ben mi yanlış anlıyorum ama doktoru beğenmedim ya... var mı bir sorun vs de demedi . Sadece mide bulantısı başladı mı dedi o kadar. Ben heyecandan sadece soracağım soruları da unuttum. Kaldım öyle. İnsan bir telefon vermez mi kiiiii.

Canım çok geçmiş olsun üzülme moralini yüksek tut. İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.
Teşekkür ederim ama benim hiç ümidim kalmadı. Kanamamda artıyor sürekli. 20-25 gündür psikolojim alt üst. Bugün ağlamaktan bir hal oldum ama sizlere çok dua ettim inş sağlıcakla alın bebekleriniz kucağınıza

Kızlar kahverengi akıntı ve biraz şiddetli kasık ağrım var hastaneye gitmeli miyim sizce panik oldum dua edin bana

İnşallah sende alırsın canım kucağına yavrunu ilk çocuğumda bende de oldu kanama her ay olmasa da 2 ayda bir olurdu. 9 ay yattım WC ve yemek dışında kalkamadım. Sende öyle bırak ev dağınık kalsın koksun bebeğin daha önemli ayağın altına yastık al yüksek te tut. İnşallah sana tutunur

Evet yarın 9.haftaya giriyoruz. Kolları bacakları hareket edecektir mutlaka bebeğim. Geçen sene hareketlerini görmüştüm, videosu hala duruyor.

Bu hafta ışık hızında geçsin istiyorum.
Kıyamam ya nasıl silebilirsin ki
Inanir misin bende öyle istiyorum hemen geçsin hemen. Allah yüzümüzü güldürsün insallah❤

Allah nasip ederse hiçbişey olmaz o doktor kontrollerinden ağzımız kulaklarımızda çıkalım hep
Aynen öyle hersey nasip meselesi. Bizim elimizden dua etmek geliyor işte Allah hepimizin yüzünü güldürsün evlatla sınamasın inşallah

Kızlar kahverengi akıntı ve biraz şiddetli kasık ağrım var hastaneye gitmeli miyim sizce panik oldum dua edin bana
Cerio cum geçmiş olsun doktora git tabi ilk defa oluyor sende sanırım değil mi? Allah’ın izniyle bir şey yoktur inşallah ama doktor görsün muhakkak. İğne, progestan filan kullanmıyorsan onlar yapılır.
Sakin kalmaya çalış rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…