2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah uyuşursunuz İyi haberlerle gel

Dün ağladım kafama göre bir doktor bulamayacak mıyım diye niye ağladım bilmiyorum hormonlar sanırım bir de adet dönemimdi sanırım kime neye inanacağım bilmiyorum

Canım hani hayat tarzın nasıl bilmiyorum ama dua etsen kuran dinlesen biliyorsan kuran okusan. Bak internette bir adamın videosunu izledim ben sen neyi hissedersen çocugun da onu hissediyormus anneleri olarak 9 ay boyunca biz ne yersek biz ne işitirsek biz ne hissedersek o duyguları yaşayacak bebeklerimiz. Kendini rahatlat vesveselere kapılma kimsenin hamilelik hikayesiyle kendininkini kıyaslama üzme kendinii gerçekten bak sadece çevrede ki herkese bir dinler ikincisinde akıl verir üçüncüde dinlermiş gibi yapar sen kendini ferahlat. Film izlemek mi iyi geliyor kitap okumak mı yemek yapmak mı dua etmek mi artık ne seni rahatlatacaksa onu yapmaya başla bence yoksa emin ol geçmiyor ne zaman geçiyor ne de iyi hissettiriyor

Bu gun ultrasondada gorduk doktorumada sordum gercekten de bebegi hissediyormusum 4cu gebelik oldugu icin rehim ve karnim cok hasas esnek boyle ayy cok mutluyum kizlar kelimelerle anlatamiyorum cok sevindim gercektenultrason cihazini karnima koyacakken gomus buyemeye baslamis dedi doktor

Ben zofran sanıyordum canım, doktor öyle söylemişti dün, meğer senin ilacından yazmış, eczaneden çıkınca poşete baktım onzyd vermiş. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Elimde ilaç öylece bakıyorum, cesaret edemedim bir türlü. Bir de dramamine vermiş. Onzyd işe yaradı mı sende? Aç karnına alıyor musun? Ben sabah aç karnına daha çok kusuyorum, uyanır uyanmaz alsam bir şey olur mu acaba?

Aynen dün kusmayınca geçiyor herhalde dedim. İlk kez yemek yedim. Sabahı can veriyorum herhalde dedim

Aynen dün kusmayınca geçiyor herhalde dedim. İlk kez yemek yedim. Sabahı can veriyorum herhalde dedim
Yemekleri artık korkarak yiyorum daha tek gram alamadım bebişim küçük kalacak diye korkuyorum. Ama anladım artık bundan sonra şımarmak yok iyi olduğum günde çok dikkat ediyorum özellikle baharatlı yemekler ve birden çok yiyince kötü oluyorum

Tecrübe diyelim. Bu arada ilk cümlene ithafen yazayım: GEÇMEDİ, GEÇMİYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…