2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen canım haklısın kız evlat dha hayırlı ama gönül ikisinide tatmak istiyor işte. Sana da önce kız dedi demi ama benimki değişmez çünkü %100 dedi ve bacak arasi foto verdi bom boş
Bana dediği zaman 12+3tü canım bende bacak arasını boş görmüştüm ama değilmiş demekki. Ama küçüktü o zaman en iyisi 16dan sonra daha garanti
Kız daha hayırlı diyemeyiz çünkü Allah korusun ne kızlar var ailesine çektiren, Allah hayırlı evlat versin diyelim hangisi daha hayirli olacaksa o olsun

Aminnn... O psikoloji çok zor çok. Yaşayan bilir, Allah bu tedaviyi gören herkesin çok çok yardımcısı olsun.

Ya senin çocuğun mu bu niye senin kokuna alışsın. Yarın ölüp gitçen niye çocuğu da alıştırıp gidiyorsun kötü kokuna bakalım beni neler bekliyor memesini sokacak mı ağzına neler yapacak

Amin canım amin hangisi hayırlı ise o olsun

Ayyyy onu ben de okudum. Bi de şey okudum. daha hastanede kaynana bebeğin anasından önce kendi memesini vermiş bebeğe . Bahanesi de şu. KOKUMA ALIŞSIN cinayet sebebi
Ay benim kv Allahtan bu kadar çatlak bir kadın değil birde ben emzirirken odada birini istemem açıkçası

Aynen canım sustukça oluyor zaten. Eşim bile bıkmış laf anlamıyorlar diyor. Ama bi laf söylemek var bi söylemek var.
İnsanı o duruma getiriyorlar illaki
Kötü olmadan yap sakin ve gülerek emin ol bı sure sonra susacak hiç takma kafana da

Ay benim kv Allahtan bu kadar çatlak bir kadın değil birde ben emzirirken odada birini istemem açıkçası
Kız ben neler duydum kız çocuklarının özellikle altını almaya çalışanlar varmış annesinin şeyine benziyor diye annesininkini merak edip bebeğinkini bakıyorlar tövbe yarabbim

Kız elim ayağım titredi okurken.. Kendimi koydum onun yerine. Allahım sen aklıma mukayet ol büyük konuşmayayım ama vallahi atlardım kayınvalidemin üzerine

Kız ben neler duydum kız çocuklarının özellikle altını almaya çalışanlar varmış annesinin şeyine benziyor diye annesininkini merak edip bebeğinkini bakıyorlar tövbe yarabbim
Yok daha neler zaten onu da başkasına yaptırmam ki bu ne ya

Kötü olmadan yap sakin ve gülerek emin ol bı sure sonra susacak hiç takma kafana da
Şöyle bişeyde var eş konuşmadan sürekli ben konuşursam o zamanda suçlu ben olurum. O da anasını babasını görmüyor zaten telefonda konuşmada yok. Farkındayım ben zaten bazı şeyler konuşuluyor benden biliniyor ve ona göre bisey söyleniyor

En doğal hakkın yaa. İnsanın mahremi. Herkesin kendi tercihi. Şu emzirme örtülerinden edinmek lazım bi tane
Kız elim ayağım titredi okurken.. Kendimi koydum onun yerine. Allahım sen aklıma mukayet ol büyük konuşmayayım ama vallahi atlardım kayınvalidemin üzerine
Aynı duyguları paylaşıyoruz dehşete kapılmıştım ben de ben de atlar kovarım öyle bir şey yapsa biri herhalde

O zaman en güzeli canım sen hiç takmayacaksin umursamıyacaksin konuşsun konuşsun dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…