Kuzum şahsen multivitamin içince üzerine tost gibi bi şey yemem gerekiyor bi süre. Bastırması için. Ama onu da yavaş yavaş bol çiğneyerek midemi tıka basa doldurmadan. Yoksa ben de öğüre öğüre kusacak konuma geliyorum.
Sen çok beslenemiyorsun ya mide boş kalıyorsa ondan da oluyordur belki ? Of bilmiyorum ki şu bulantılarınız da bi an önce gitse keşke
merhaba kızlar
deniz ben. 37 yaşındayım. 27 aylık bir kızım var.
12+1 deyim. 22 ekim görünüyor doğum bakalım. ekim annesi olucam inş. ara ara bakıyorum buraya. zor geçiyor benim hamilelik. baş dönmesi mide bulantısı. folik asiti bile nerdeyse hiç içmedim ondan pay biçin. umarım attık azalır şikayetlerim. mal gibiyim çünkü
İnsanlar 5 senelik evliliğine yeni diyolar ben bi an evvel yaşlanmak istiyorum sürekli bi eleştiri hali bunu buraya koymuşsun bunu böyle yapmışsın şahsıma etmese de öfke patlamalarında ortaya küfür savurmalar ben nasıl okumuş etmiş insanın böyle maganda hale gelebildiğini anlamıyorum tek neşe kaynağım evlatlarım her şeye rağmen kendime kurduğum dünyada mutluyum
Arkadaşlar hamilelere 24.haftadan itibaren olan covid idari izni bitti, bugün itibariyle işe geri dönen arkadaşlar oldu. Burda bi arkadaş yazmıştı cimere yazalım diye ben de yazıcam bugün güzel fikir sizlerden de yazacak olan varsa hükümlülere dahi covid izninin devam ettiğini yazabilirsiniz. Adalet bakanlığında çalışıyorum Martın sonunda uzattılar daha 2 ay diye. Hükümlü kadar değeri yok devlete hizmet veren bizlerin