Hazımsızlık için, duphalac şurup yazdır kahvaltıdan sonra kullan. Birebir vallahi. Bir de olduğun yerde havalar iyiyse her gün yürüyüş yap, bak bakalım o şişlik kalıyor mu
O süper enerji gelince herşeyi bir anda yapmak istiyorsun :)
Vallahi gelince idareli kullan, benim gibi olma Dün sapıtıp baya yordum kendimi, vallahi yorgunluktan gece uyuyamadım o derece.
Kızlar merhaba bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben Travel Sistem bakıyorum sonra kabin boy olana baktım daha iyi gibi geldi ama çift yönlü değil. Satıcı bebek sizi görmek ister arabanın içine yatıramazsınız dedi Travel önerdi. Onlarda çok hantal. Çok kararsızım.
Kızlar merhaba bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben Travel Sistem bakıyorum sonra kabin boy olana baktım daha iyi gibi geldi ama çift yönlü değil. Satıcı bebek sizi görmek ister arabanın içine yatıramazsınız dedi Travel önerdi. Onlarda çok hantal. Çok kararsızım.
Biz dün Kraft Lima modelini aldık. Hem travel sistem hem çok kullanışlı ve hafif. Asla hantal değil diğer travel sistem arabalar gibi, bakmanızı öneririm. Manevrası çok iyi sürümüde kolay dün mağazada denedik. Satıcıda söyledi çok tercih edilen bi modelmiş bu yüzden. Civilim mağazasında indirim vardı bakmanızı ve denemenizi öneririm
Biz dün Kraft Lima modelini aldık. Hem travel sistem hem çok kullanışlı ve hafif. Asla hantal değil diğer travel sistem arabalar gibi, bakmanızı öneririm. Manevrası çok iyi sürümüde kolay dün mağazada denedik. Satıcıda söyledi çok tercih edilen bi modelmiş bu yüzden. Civilim mağazasında indirim vardı bakmanızı ve denemenizi öneririm
Evet öyle maalesef ama travel sistem alıp 1 yaşından sonra baston model arabaya geçen çok tanıdığım oldu yaklaşık aynı fiyata denk geliyor. Bunu uzun süre kullanabileceğimizi düşünüyorum umarım öyle olur
O süper enerji gelince herşeyi bir anda yapmak istiyorsun :)
Vallahi gelince idareli kullan, benim gibi olma Dün sapıtıp baya yordum kendimi, vallahi yorgunluktan gece uyuyamadım o derece.
benim kızımdan kalan var. 2 sene oldu zaten kullanalıpierre cardin twist travel sistem.aşırı memnundum. süper bi araba. fiyatı uçmuş sanırım. kraft modelli daha uygun şu an. travel sistem olanlara bakılabilir. onlar da çok şık ve kullanışlı. yeğenime hediye aldım
Ben 12 hafta olarak gıttım canım. Ama doktor 13 haftalik gozukuyor dedi. Tabi cinsiyet tahmini yaptı ama en kesini 16 hafta dedi . Bende perşembe gıttım