2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim mide kısmım daha çok şişti zaten hazımsızlık var ondan sanırım ee biraz alt karnımda şişti bu sefer iki kat gibiyim
Hazımsızlık için, duphalac şurup yazdır kahvaltıdan sonra kullan. Birebir vallahi. Bir de olduğun yerde havalar iyiyse her gün yürüyüş yap, bak bakalım o şişlik kalıyor mu

umarım ben de bir an önce atom karıncaya bağlarım zira şu an cesetten halliceyim ensemden tutup çekebilirsiniz o derece
O süper enerji gelince herşeyi bir anda yapmak istiyorsun :)
Vallahi gelince idareli kullan, benim gibi olma Dün sapıtıp baya yordum kendimi, vallahi yorgunluktan gece uyuyamadım o derece.

Kızlar merhaba bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben Travel Sistem bakıyorum sonra kabin boy olana baktım daha iyi gibi geldi ama çift yönlü değil. Satıcı bebek sizi görmek ister arabanın içine yatıramazsınız dedi Travel önerdi. Onlarda çok hantal. Çok kararsızım.

Biz de bu akşam temizlik yapıcaz çok mutluyum
kesinlikle katılıyorum.
Aslan yattığı yerden belli olur sözü de boşuna denmemiş bence.
Kesinlikle arkadaşım. Bu çok doğru bak, aslan yattığı yerden belli olur.
Gazanız mübarek olsun :) Yaşasın pırıl pırıl evler.

Biz dün Kraft Lima modelini aldık. Hem travel sistem hem çok kullanışlı ve hafif. Asla hantal değil diğer travel sistem arabalar gibi, bakmanızı öneririm. Manevrası çok iyi sürümüde kolay dün mağazada denedik. Satıcıda söyledi çok tercih edilen bi modelmiş bu yüzden. Civilim mağazasında indirim vardı bakmanızı ve denemenizi öneririm

Evet dün baktım bende satıcı kız onu önerdi 5000 TL. Yüksek geldi biraz fiyatı ama aklıma cok yatmıştı.

Evet dün baktım bende satıcı kız onu önerdi 5000 TL. Yüksek geldi biraz fiyatı ama aklıma cok yatmıştı.
Evet öyle maalesef ama travel sistem alıp 1 yaşından sonra baston model arabaya geçen çok tanıdığım oldu yaklaşık aynı fiyata denk geliyor. Bunu uzun süre kullanabileceğimizi düşünüyorum umarım öyle olur

Ben de travel sistem bakıyorum ama emin olamadım bir türlü. Kullanışlı mı olur hantal mı olur

benim kızımdan kalan var. 2 sene oldu zaten kullanalıpierre cardin twist travel sistem.aşırı memnundum. süper bi araba. fiyatı uçmuş sanırım. kraft modelli daha uygun şu an. travel sistem olanlara bakılabilir. onlar da çok şık ve kullanışlı. yeğenime hediye aldım

Ne olacak bu şişkinlik. Belim de daha fazla ağrımaya başladı. Ayakta durma diyor sıpa
Artık ağrılar dan kurtuluş yok göbek büyüdükçe insanın ayaklarının altına kadar ağrıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…