Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısını canım detaylı ultrasonda organ taraması yapılıyorCanım nifty yaptırdım sadece detaylı yaptırcam bundan sonra dedin ya, o nezaman yapılıyor? Ben hollanda da oldugumdan, yaşım 36 ve ilk gebelik. Ben de olası testleri yaptırmak istiyorumda, detaylı nedir tam olarak?
Ben Nipt yaptırdım, temiz cıkınca ebe bundan sonra detaylı organ taraması var 20. Haftada dedi acaba sen de aynısından mı bahsediyorsun?
Şimdiden teşekkürler canım inş saglıkla kucagımıza alalım hepimiz bebişlerimizi![]()
E nabız da gözükmüyor maalesef Dr kağıtla veriyor benimki özel hastane onun sayfasında da bile sonuç çıkmış ama ayrıntılar görünmüyor ikili test içinKizlar merhaba salı günü ikili test yaptrmstim şimdi enabiza girmiştim sonuç çıkmış ama anlamadim
Kuzum parazit toksoplazma testi antalyada aile sağlığı merkezinde ücretsiz yaptırdım bende doktor çağırdı gel testlerini yapalım diye hatta ilk gebeliğimde de aynı şekilde olmuştu çok ilginç ya sanki iki ayrı ülkeDoktoruna göre değişiyor canım o sanırım ya. Benim tedavi oldugum doktor adam kendisi yerinde kan alıyordu kendisi yolluyormus laboratuara özel hastane gibi parasını ödüyordun testlerin. Şimdiki gittğim doktor sadece ne istediğini yazıyor onda da kendi anlaşmalı laboratuarını yazıyor kağıdın altına orda veriyorsun. Doktorum seni yönlendirir. Bugün kızamıkcık, hepatit b ve şu sebzeden çiğ etten vs geçen parazit testi için kan verdim 700 lira aldılar. Sağlık ocağına sordum biz yapmıyoruz ded o testi
Evet çok üzücü düşünmeden hareket etmememiz lazımBebekken regl olan mıilk kez duyuyorum çok geçmiş olsun.
3 ay oldu işte 2 kere kullandım sadece camlar kapılar açıktı ama kokusu çok keskin geldi ya da ben mi hassasım hala kokulara karşı anlamadım. Yoğurt yedim boğaz yanmam geçti biraz inşallah bişey olmaz Allah korusun hepimizin bebişleriniOlmaz Allahın izniyle ama içinde bir ton kimyasal var en azından hamile iken kullanma derim canım ben.
Ben de deterjan kullanmıyorum uzun zamandır ama evin hali perişan3 ay oldu işte 2 kere kullandım sadece camlar kapılar açıktı ama kokusu çok keskin geldi ya da ben mi hassasım hala kokulara karşı anlamadım. Yoğurt yedim boğaz yanmam geçti biraz inşallah bişey olmaz Allah korusun hepimizin bebişlerini![]()
Öyle gerçekten çamaşır suyu olmadı mı olmuyor. Ama zararlı işte hele gebelikte dikkat etmek lazım ben heralde bi daha kullanmam çok korktum bugün biraz daha idare edeceğizBen de deterjan kullanmıyorum uzun zamandır ama evin hali perişançamaşır suyunu dökmeden hiç bir yer temiz değil gibi geliyor.
Sirke kullansan?Öyle gerçekten çamaşır suyu olmadı mı olmuyor. Ama zararlı işte hele gebelikte dikkat etmek lazım ben heralde bi daha kullanmam çok korktum bugün biraz daha idare edeceğiz![]()
O durumdan hepimiz muzdaribiz. Valla 3 ay hiç temizlik yapmadım. Evden tiksiniyordum artık. Annem yardım etti, biraz eşim, biraz kadın derken 3 ayı bitirdim.Ben de deterjan kullanmıyorum uzun zamandır ama evin hali perişançamaşır suyunu dökmeden hiç bir yer temiz değil gibi geliyor.
Canım yoğurt ye bence, vücut temizlensin.Kızlar ben bugün resmen hamile olduğumu unutup deli gibi çamaşır suyuyla temizlik yaptım lavabolar da beklettim baya sonra duruladım elimle çok temas etmedim ama boğazım çok yanıyor vicdan azabı çekiyorum. Siz kullanıyor musunuz çamaşır suyu bebişime bişey olmaz değil mi![]()
Ay canım o testler ne pahalı ya özelde bizden de bütün testler için 3500 TL istediler de kaynım devlette memur halletti Allah’tan.
Kuzum parazit toksoplazma testi antalyada aile sağlığı merkezinde ücretsiz yaptırdım bende doktor çağırdı gel testlerini yapalım diye hatta ilk gebeliğimde de aynı şekilde olmuştu çok ilginç ya sanki iki ayrı ülke![]()
O durumdan hepimiz muzdaribiz. Valla 3 ay hiç temizlik yapmadım. Evden tiksiniyordum artık. Annem yardım etti, biraz eşim, biraz kadın derken 3 ayı bitirdim.
Daha yeni yeni sirke kullanıyorum![]()
Aynen bende öyleyimO durumdan hepimiz muzdaribiz. Valla 3 ay hiç temizlik yapmadım. Evden tiksiniyordum artık. Annem yardım etti, biraz eşim, biraz kadın derken 3 ayı bitirdim.
Kadın perdeleri yıkamış ben annemdeyken, midem mahvoldu yumuşatıcı, deterjan kokusundan. Bir daha kadın da çağırmadım, her yer deterjan kokuyor. Dediğin gibi evden tiksiniyorum şu anO durumdan hepimiz muzdaribiz. Valla 3 ay hiç temizlik yapmadım. Evden tiksiniyordum artık. Annem yardım etti, biraz eşim, biraz kadın derken 3 ayı bitirdim.
Bak adının yanında ne yazıyor annesi, iki kişisiniz siz artık, yorulma öyleEllerim buram buram çamaşır suyu kokarken okuyorum yazdıklarınızısağ elim yanıyor hatta
Dün kayınpederim geldi. 2 gündür cok ayakta kaldım iş yapmak zorunda kaldım evin yüzüne bakılmıyordu. Dip köşe temizlik yaptım sanılmasınve sabahtan beri bel ağrısı ile birlikte karın ağrısından ölüyorum
belim ortaya ikiye ayrılacak yemin edebilirim ama ispatlayamam
adam allahtan oruç tutuyor da bi sahur bi akşam yemeği için telaş yapıyoruz en azından
![]()
Ay ağrılar arasında yüzümü güldürdün ya çok yaşayın bebeğinleBak adının yanında ne yazıyor annesi, iki kişisiniz siz artık, yorulma öyle![]()