2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
20220409_201330.webp

Canım nifty yaptırdım sadece detaylı yaptırcam bundan sonra dedin ya, o nezaman yapılıyor? Ben hollanda da oldugumdan, yaşım 36 ve ilk gebelik. Ben de olası testleri yaptırmak istiyorumda, detaylı nedir tam olarak?
Ben Nipt yaptırdım, temiz cıkınca ebe bundan sonra detaylı organ taraması var 20. Haftada dedi acaba sen de aynısından mı bahsediyorsun?
Şimdiden teşekkürler canım inş saglıkla kucagımıza alalım hepimiz bebişlerimizi 🤗
Aynısını canım detaylı ultrasonda organ taraması yapılıyor

Doktoruna göre değişiyor canım o sanırım ya. Benim tedavi oldugum doktor adam kendisi yerinde kan alıyordu kendisi yolluyormus laboratuara özel hastane gibi parasını ödüyordun testlerin. Şimdiki gittğim doktor sadece ne istediğini yazıyor onda da kendi anlaşmalı laboratuarını yazıyor kağıdın altına orda veriyorsun. Doktorum seni yönlendirir. Bugün kızamıkcık, hepatit b ve şu sebzeden çiğ etten vs geçen parazit testi için kan verdim 700 lira aldılar. Sağlık ocağına sordum biz yapmıyoruz ded o testi
Kuzum parazit toksoplazma testi antalyada aile sağlığı merkezinde ücretsiz yaptırdım bende doktor çağırdı gel testlerini yapalım diye hatta ilk gebeliğimde de aynı şekilde olmuştu çok ilginç ya sanki iki ayrı ülke 😵‍💫

Olmaz Allahın izniyle ama içinde bir ton kimyasal var en azından hamile iken kullanma derim canım ben.
3 ay oldu işte 2 kere kullandım sadece camlar kapılar açıktı ama kokusu çok keskin geldi ya da ben mi hassasım hala kokulara karşı anlamadım. Yoğurt yedim boğaz yanmam geçti biraz inşallah bişey olmaz Allah korusun hepimizin bebişlerini🤲🏻

3 ay oldu işte 2 kere kullandım sadece camlar kapılar açıktı ama kokusu çok keskin geldi ya da ben mi hassasım hala kokulara karşı anlamadım. Yoğurt yedim boğaz yanmam geçti biraz inşallah bişey olmaz Allah korusun hepimizin bebişlerini🤲🏻
Ben de deterjan kullanmıyorum uzun zamandır ama evin hali perişan 😢 çamaşır suyunu dökmeden hiç bir yer temiz değil gibi geliyor.

Ben de deterjan kullanmıyorum uzun zamandır ama evin hali perişan 😢 çamaşır suyunu dökmeden hiç bir yer temiz değil gibi geliyor.
Öyle gerçekten çamaşır suyu olmadı mı olmuyor. Ama zararlı işte hele gebelikte dikkat etmek lazım ben heralde bi daha kullanmam çok korktum bugün biraz daha idare edeceğiz 😔

Öyle gerçekten çamaşır suyu olmadı mı olmuyor. Ama zararlı işte hele gebelikte dikkat etmek lazım ben heralde bi daha kullanmam çok korktum bugün biraz daha idare edeceğiz 😔
Sirke kullansan? :( ben ara ara sirke kullanıyorum. Uzun zamandan beri sadece sirke kullanıyorum aslında. Ne kadar az kimyasal o kadar iyi 🌺

O durumdan hepimiz muzdaribiz. Valla 3 ay hiç temizlik yapmadım. Evden tiksiniyordum artık. Annem yardım etti, biraz eşim, biraz kadın derken 3 ayı bitirdim.
Daha yeni yeni sirke kullanıyorum 🙄

Kızlar ben bugün resmen hamile olduğumu unutup deli gibi çamaşır suyuyla temizlik yaptım lavabolar da beklettim baya sonra duruladım elimle çok temas etmedim ama boğazım çok yanıyor vicdan azabı çekiyorum. Siz kullanıyor musunuz çamaşır suyu bebişime bişey olmaz değil mi😔
Canım yoğurt ye bence, vücut temizlensin.

Ay canım o testler ne pahalı ya özelde bizden de bütün testler için 3500 TL istediler de kaynım devlette memur halletti Allah’tan.

Ay ne güzel öyle bir fırsatınız varmıs valla. Ben devlete baktım da takipli hasta değilse test yapmıyorlarmıs

Kuzum parazit toksoplazma testi antalyada aile sağlığı merkezinde ücretsiz yaptırdım bende doktor çağırdı gel testlerini yapalım diye hatta ilk gebeliğimde de aynı şekilde olmuştu çok ilginç ya sanki iki ayrı ülke 😵‍💫

Aa ne garip ben sordum yok yapmıyor aile hekimiz devlet hastanesi yada laboratuar merkezleri yapar dedi. Belki de uğraşmak istemedi bilmiyorum🤷🏻‍♀️ Ama çok garip antalyada olup burda olmaması

O durumdan hepimiz muzdaribiz. Valla 3 ay hiç temizlik yapmadım. Evden tiksiniyordum artık. Annem yardım etti, biraz eşim, biraz kadın derken 3 ayı bitirdim.

Aynen öyle 3 ay da dayanamadım 1 kez temizlik yapayım dedim lekelenme oldu korktum bıraktım. Ev berbat eşim süpürüyor ama işte sadece süpürme yetse baştan aşağı büyük temizlik lazım benim ev yüksek kat camlarda boydan kadınlarda gelmiyor napcam bilmiyorum temizlik konusunu 🥺🥺

Aynen bende öyleyim

Yarın iftara kv kp bide annemleri cagirdim annem geldi bugün çaydanlıklar leş olmuş çamaşır suyuna bastı çamaşır susuz temizleniyor bende kaç aydır ne cif ne cs elime almadım annem çok şükür klozetleri lavaboları ovdu ben elimi bile sürmedim ama kokusu etrafa yayılıyor o bile hemen etkiledi çok uzun zaman solumayınca baya etkiliyor kokusu.. çok zor ancak süpürdüm sildim onu bile cektire cektire süpürdüm hemen rahmim karıncalandı değişik şimdiden hantallastim

Ellerim buram buram çamaşır suyu kokarken okuyorum yazdıklarınızı :KK53: sağ elim yanıyor hatta 🤣
Dün kayınpederim geldi. 2 gündür cok ayakta kaldım iş yapmak zorunda kaldım evin yüzüne bakılmıyordu. Dip köşe temizlik yaptım sanılmasın 🤣ve sabahtan beri bel ağrısı ile birlikte karın ağrısından ölüyorum 🥲 belim ortaya ikiye ayrılacak yemin edebilirim ama ispatlayamam 🥲 adam allahtan oruç tutuyor da bi sahur bi akşam yemeği için telaş yapıyoruz en azından 🙈🥲🥲

Kadın perdeleri yıkamış ben annemdeyken, midem mahvoldu yumuşatıcı, deterjan kokusundan. Bir daha kadın da çağırmadım, her yer deterjan kokuyor. Dediğin gibi evden tiksiniyorum şu an 😬

Ellerim buram buram çamaşır suyu kokarken okuyorum yazdıklarınızı :KK53: sağ elim yanıyor hatta 🤣
Dün kayınpederim geldi. 2 gündür cok ayakta kaldım iş yapmak zorunda kaldım evin yüzüne bakılmıyordu. Dip köşe temizlik yaptım sanılmasın 🤣ve sabahtan beri bel ağrısı ile birlikte karın ağrısından ölüyorum 🥲 belim ortaya ikiye ayrılacak yemin edebilirim ama ispatlayamam 🥲 adam allahtan oruç tutuyor da bi sahur bi akşam yemeği için telaş yapıyoruz en azından 🙈🥲🥲
Bak adının yanında ne yazıyor annesi, iki kişisiniz siz artık, yorulma öyle 🥲:anneadayı:

Back
X