- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Kızlar göbüşler ne durumda ben 3 hafta önce çekmiştim bunu 3. Ayın bitiminde yine çekeceğim iç karnım dar sanırım büyüdü hemen![]()
Ay maşallah nasıl güzel belli göbüşün öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar göbüşler ne durumda ben 3 hafta önce çekmiştim bunu 3. Ayın bitiminde yine çekeceğim iç karnım dar sanırım büyüdü hemen![]()
Kıymayı çıplak elle yoğurmakta sakınca var mı tokso açısından? Öyle bir şey duymuştum da elimizde yara varsa filan geçebilir diye
Sağol canımm gören 6 aylık zannedicekAy maşallah nasıl güzel belli göbüşün öyle![]()
Hamileyken daha dikkatli olurum ama normalde kullanmadan yapamam kiiiBenim de aklıma çok takıliyordu, kullanamıyordum, doktoruma sordum, yoğun kimyasal içeren yağ sökücü çamaşır suyu gibi maddeleri mümkün olduğunca kullanma, kullanıyorsan da eldiven ve maskeyle kullan evi de iyice havalandir dedi, sadece hamileyken de değil normal hayatında da bu sekilde devam etmemi söyledi. Ben de tuvalet banyoda falan döküp az bekletip maskeyle hızlıca duruluyorum, sonra iyice havalanana kadar girmiyorum, bence sen de dikkat et bundan sonra, bisey olmaz bir sefer kullanmaktan.
Ben yağçözle çamaşır suyunu karıştırmıştım mutfakta ondan oldu belki deAh tüm şu bulantılarınız bi def olup gitse ya artık
Yaaa ağzın bal yesin kız
Kıızzz maşallah kocişine
Alışkanlık sanırım ya boğazım etkilenmedi yağ çözücü mahvediyor tıkıyor beni sadece. Neys een azından eldivene geçiş yapayım ben De hepimizin dikkat etmesi lazım![]()
Benim 13+4 şu an sadece alt göbeğim azıcık şiş gibi duruyor çıkmadı karnım sizinkinin maşallahı varKızlar göbüşler ne durumda ben 3 hafta önce çekmiştim bunu 3. Ayın bitiminde yine çekeceğim iç karnım dar sanırım büyüdü hemen![]()
Ya bunu yapma İşte cok tehlikeli böyle karışımlar canım. Hem yağ çöz cok daha ağır normalde deBen yağçözle çamaşır suyunu karıştırmıştım mutfakta ondan oldu belki de![]()
Tencerelerin altını ısıtıp yağ çöz sıkınca tüm yağları eriyor çok temiz oluyor amaYa bunu yapma İşte cok tehlikeli böyle karışımlar canım. Hem yağ çöz cok daha ağır normalde de![]()
Ben de tombiş olduğum içim anlamıyorum göbeğim eski mi yeni miSağol canımm gören 6 aylık zannedicekzaten çok zayıf değildim ama göbeğim böyle değildi
![]()
Canım senin iç karnın yok sanırım ben 15. Haftamdayım bunun yarısı ama ben hiç kilo almadımValla çıktı bende anlamadım bir düşüğüm vardı onda hiç çıkmamıştı gelişim geriydi sanırım eşimde öyle söylüyor çıktı bunda diye4 kilo almışım başlangıçtan bu yana bakalım
![]()
Temizlik maske mesafe eldivenTencerelerin altını ısıtıp yağ çöz sıkınca tüm yağları eriyor çok temiz oluyor ama![]()
Beybisi folik asit 12.hafta kesiliyor zaten, doktorun kesmeni söylemedi mi? Hepimiz bıraktık çünkü, takviyelere başladık.Benimde göbus cıktı bakalım yarın doktor ne dicek oruçta tutmuyorum zaten kilo aldım eminim..
14+1im inşallah yarın tahminde bulunur cinsiyeti merakla bekliyorum hepinizin belli oldu nerdeyse:)
2lİ 3lü test vs yaptırmayı düşünmüyorum doktorada söylerim yarın bide folik asiti bıraktırır diye umud ediyorum
biri göbüş mü dediKızlar göbüşler ne durumda ben 3 hafta önce çekmiştim bunu 3. Ayın bitiminde yine çekeceğim iç karnım dar sanırım büyüdü hemen![]()
Nayır gerçek olamaz, sahte hamile göbeği o kesin. Değil mi değil mi?biri göbüş mü dedi![]()
ya ben hamile kalınca sigarayı bıraktım ondan çok kilo aldım 4 5 kilo almışımdır bir de tüp bebek olunca uzun süre hareketsizlikten falan böyle olduNayır gerçek olamaz, sahte hamile göbeği o kesin. Değil mi değil mi?![]()
Sağol canımm gören 6 aylık zannedicekzaten çok zayıf değildim ama göbeğim böyle değildi
![]()
Ben de bıraktım ama bulantılar yüzünden kilo almadım aksine verdim. Ya hiç karnım yook benim çok hoşuma gidiyor bir an önce çıksa azıcık keşke.ya ben hamile kalınca sigarayı bıraktım ondan çok kilo aldım 4 5 kilo almışımdır bir de tüp bebek olunca uzun süre hareketsizlikten falan böyle oldu![]()
Aman tadını çıkar verirsin kilolarını ne güzel göbüşün olmuşya ben hamile kalınca sigarayı bıraktım ondan çok kilo aldım 4 5 kilo almışımdır bir de tüp bebek olunca uzun süre hareketsizlikten falan böyle oldu![]()