2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim de aklıma çok takıliyordu, kullanamıyordum, doktoruma sordum, yoğun kimyasal içeren yağ sökücü çamaşır suyu gibi maddeleri mümkün olduğunca kullanma, kullanıyorsan da eldiven ve maskeyle kullan evi de iyice havalandir dedi, sadece hamileyken de değil normal hayatında da bu sekilde devam etmemi söyledi. Ben de tuvalet banyoda falan döküp az bekletip maskeyle hızlıca duruluyorum, sonra iyice havalanana kadar girmiyorum, bence sen de dikkat et bundan sonra, bisey olmaz bir sefer kullanmaktan.
Hamileyken daha dikkatli olurum ama normalde kullanmadan yapamam kiii😂

Ah tüm şu bulantılarınız bi def olup gitse ya artık 🥺🥺
Yaaa ağzın bal yesin kız 🙈🤩

Kıızzz maşallah kocişine ☺️☺️
Alışkanlık sanırım ya boğazım etkilenmedi yağ çözücü mahvediyor tıkıyor beni sadece. Neys een azından eldivene geçiş yapayım ben De hepimizin dikkat etmesi lazım ☺️
Ben yağçözle çamaşır suyunu karıştırmıştım mutfakta ondan oldu belki de🤷🏻‍♀️

Valla çıktı bende anlamadım bir düşüğüm vardı onda hiç çıkmamıştı gelişim geriydi sanırım eşimde öyle söylüyor çıktı bunda diye 😂 4 kilo almışım başlangıçtan bu yana bakalım 🥰
Canım senin iç karnın yok sanırım ben 15. Haftamdayım bunun yarısı ama ben hiç kilo almadım

Benimde göbus cıktı bakalım yarın doktor ne dicek oruçta tutmuyorum zaten kilo aldım eminim..
14+1im inşallah yarın tahminde bulunur cinsiyeti merakla bekliyorum hepinizin belli oldu nerdeyse:)
2lİ 3lü test vs yaptırmayı düşünmüyorum doktorada söylerim yarın bide folik asiti bıraktırır diye umud ediyorum

Benimde göbus cıktı bakalım yarın doktor ne dicek oruçta tutmuyorum zaten kilo aldım eminim..
14+1im inşallah yarın tahminde bulunur cinsiyeti merakla bekliyorum hepinizin belli oldu nerdeyse:)
2lİ 3lü test vs yaptırmayı düşünmüyorum doktorada söylerim yarın bide folik asiti bıraktırır diye umud ediyorum
Beybisi folik asit 12.hafta kesiliyor zaten, doktorun kesmeni söylemedi mi? Hepimiz bıraktık çünkü, takviyelere başladık.

Kızlar göbüşler ne durumda ben 3 hafta önce çekmiştim bunu 3. Ayın bitiminde yine çekeceğim iç karnım dar sanırım büyüdü hemen 🥰
biri göbüş mü dedi😬😬😬

Eklentiler

• 0BC69D5E-D834-42C1-ACDD-A209317AE3BB.webp
    0BC69D5E-D834-42C1-ACDD-A209317AE3BB.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 137
ya ben hamile kalınca sigarayı bıraktım ondan çok kilo aldım 4 5 kilo almışımdır bir de tüp bebek olunca uzun süre hareketsizlikten falan böyle oldu😑😑
Ben de bıraktım ama bulantılar yüzünden kilo almadım aksine verdim. Ya hiç karnım yook benim çok hoşuma gidiyor bir an önce çıksa azıcık keşke.:KK53:

Back
X