- 14 Ocak 2022
- 2.156
- 3.300
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum folik asiti bıraktırıp multivitamin başlatıyorlar. İçerisinde zaten folik asit oluyor onun da.Nelere başladınız ben gitmedim 12de işte yarın gidicem bakalım banada verir yarın eminim siz neler içiyorsunuz demir falan başladınız mi
Ekliyorumhoşbuldum15 ocak sat
Anlattığın iyi oldu yabani ot diye yolmamam gerektiğini öğrendim.Ay maydonoz maceram cok komikti benim. Nasıl çıktığını bilmiyordum başta böyle otcuklar vardı ben de koparıyorum yabani ot diyemeğer maydanoz Muş
iyi hatırlattın bu sene ben de deneyeyim yeniden maydanozu
Çilekler kışın balkonda hiçbir zarara uğramadı valla. Kayısı ekmiştik o kurumuş bi sopacık kalmıştı. Kayısılar şimdi yeşil muhteşem yapraklar açtı, görsen sanki 30 cm lik ağaç
Çilekler de yeni yeni yeşil yapraklar vermeye başladı bakalım ne zaman verecek çilekleri. Geçen sene kasımda bile çilek verdi hava iyiysen5 ay önce oluyor
![]()
Kan ilacı verdi, omega ve kalsiyum-magnezyum takviyesi önerdi onları aldım. Sen de başlarsın yarın.Nelere başladınız ben gitmedim 12de işte yarın gidicem bakalım banada verir yarın eminim siz neler içiyorsunuz demir falan başladınız mi
Çok sağol kuzum çok güzel bir duygu daha çok hamile hissediyorum artıkNe kadar belirgin canim karnin masallah beni goren anlamaz henuz
Ay o zaman almak lazım hemen maydanoz tohumunu.Anlattığın iyi oldu yabani ot diye yolmamam gerektiğini öğrendim.
Maydanoz ekmek için doğru zaman bu ayın başıymış bebeğim hemen tohum almamız lazım.
Maşallah çileklere, demek dayanıklılar rüzgara falan, cam balkon olsa çok daha rahat olurdu.Ben temel gıdalardan yürüyeceğim daha acemiyim çok açılmayacağım.
![]()
Benim henüz belli olmadı cinsiyet canım cuma ikili tarama varValla 3 mesajı da hayranlıkla alıntıladımhey maşallah 3ünüzün de kızı olacak değil mi? İç karın olayı biraz da sanırım. Benim karnımda hafif alt karında sivrileşme ve kalçada genişleme var. Onun dışında değişmedim pek. Ama siz 3ünüz de çok güzelsiniz
![]()
hadi bismillahKuzum folik asiti bıraktırıp multivitamin başlatıyorlar. İçerisinde zaten folik asit oluyor onun da.
Ben ocean mummy, D vitamini, Demir ilacı, kalsiyum magnezyum takviyeleri alıyorum.
Ekliyorum![]()
Kan ilacı verdi, omega ve kalsiyum-magnezyum takviyesi önerdi onları aldım. Sen de başlarsın yarın.![]()
Ay birsürü folik asiti bile içmeyi unutuyordum hepsi kariscakKuzum folik asiti bıraktırıp multivitamin başlatıyorlar. İçerisinde zaten folik asit oluyor onun da.
Ben ocean mummy, D vitamini, Demir ilacı, kalsiyum magnezyum takviyeleri alıyorum.
Ekliyorum![]()
Ne zaman başladın sen canm? Kaç hafta iciceksin bunlarıKan ilacı verdi, omega ve kalsiyum-magnezyum takviyesi önerdi onları aldım. Sen de başlarsın yarın.![]()
Evet minnoşum ata tohum bulursam internetten hemen sipariş vereceğim, salatalık çok severim inşallah başarılı olurum da sıra ona da gelir. Sen belli ki çok güzel bakmışsın, toprağı da çok önemliymiş ama. Besin değeri yüksek topraklar aldıım humuslu, perlit ve solucan gübreli.Ay o zaman almak lazım hemen maydanoz tohumunu.
Ben öğrenciyken bir de Cam balkonda salatalık yetiştirdim tozlaşma olmadığından bir de sanırım doğru düzgün rüzgar hava akışı yok sıcak yaktı sanırım salatalıklarım hiç büyümedi. Metrelerce sarmaşık oldu ama bi tane salatalık yiyemedim 6 kök vardı duvarlara çivi ile asmıştım
Şimdiki balkonum açık balkon.
Marul için de kök kısmını suya koyun köklensin ardından toprağa ekin yeniden verşyor diyorlar ama deneyeceğim![]()
valla ben daha iyi hissediyorum yaaAy birsürü folik asiti bile içmeyi unutuyordum hepsi kariscak
Ya ben kendimi hiç kötü hissetmiyorum diye rahatım sanki ama sizde varmı ağrı sızı bu kadar takviye çok değilmi![]()
12.hafta başlattı bebeğim, bitince devam edecek miyim bilmiyorum cuma günü randevum var sorarım. Bu arada kan ilacını sabah almanı tavsiye etmem, bulantımı çok arttırmıştı gece almaya başladım.Ne zaman başladın sen canm? Kaç hafta iciceksin bunları
Evet bir an once belirginlessin gobuslerÇok sağol kuzum çok güzel bir duygu daha çok hamile hissediyorum artık20. Haftada kesin çıkarmış az kaldı hepimizin zaten
![]()
Ay ne güzel özenmişsinEvet minnoşum ata tohum bulursam internetten hemen sipariş vereceğim, salatalık çok severim inşallah başarılı olurum da sıra ona da gelir. Sen belli ki çok güzel bakmışsın, toprağı da çok önemliymiş ama. Besin değeri yüksek topraklar aldıım humuslu, perlit ve solucan gübreli.
Marulu ben de deneyeyim o zaman, videosu varsa bir izleyeyim.
Kuzum Demir ilacını değiştirmesini işte istersen. Her Demir ilacı herkese iyi gelmiyor. Ben gynoferon kullanıyorum draje şeker gibi pembe tipi var. Sabahları aç karna alıyorum ne mide ağrısı bulantısı hiçbir şey yok. Önceki hiçbir Demir ilacından memnun kalmadım yıllardır Demir depolarım bomboştu sonunda yükselmeye başladı12.hafta başlattı bebeğim, bitince devam edecek miyim bilmiyorum cuma günü randevum var sorarım. Bu arada kan ilacını sabah almanı tavsiye etmem, bulantımı çok arttırmıştı gece almaya başladım.![]()
Ben şimdi çıkan her bir filizde duygulanıp ağlarım biliyor musun? Allahım neden böyleyim?Ay ne güzel özenmişsinbenim topraklar o kadar özenli değil
sadece ekstra besin almıştım bi ara o da özel değildi.
Ben videosunu görmedim burda topikte yazmışlar ama bi bakmak lazım nete de.
Kuzum Demir ilacını değiştirmesini işte istersen. Her Demir ilacı herkese iyi gelmiyor. Ben gynoferon kullanıyorum draje şeker gibi pembe tipi var. Sabahları aç karna alıyorum ne mide ağrısı bulantısı hiçbir şey yok. Önceki hiçbir Demir ilacından memnun kalmadım yıllardır Demir depolarım bomboştu sonunda yükselmeye başladı![]()
Yaaaa insan çok mutlu oluyor ama gerçektenBen şimdi çıkan her bir filizde duygulanıp ağlarım biliyor musun? Allahım neden böyleyim?
Bu gidişimde söyleyeyim o zaman belki değiştirir o da, her bir ilaca alarm kurdum ben de, gece sırasıyla takviyeler ve bu ilacı içiyorum, daha az rahatsız ediyor, sabah içtiğim zaman mahvetmişti beni.![]()
Çok severdiiim, gebelikle beraber ondan da uzaklaştım, biber, salatalık ve maydanoz attım sepete, onu da ekleyeyim bari.Yaaaa insan çok mutlu oluyor ama gerçektenha bi de taze soğan seversen arada ondan da gömüver gitsin hemen çıkıyor
Söyle bakalım kuzu deneye deneye sana en iyi gelen ilacı bulursun belki![]()
Kuzum şahsen multivitamin içince üzerine tost gibi bi şey yemem gerekiyor bi süre. Bastırması için. Ama onu da yavaş yavaş bol çiğneyerek midemi tıka basa doldurmadan. Yoksa ben de öğüre öğüre kusacak konuma geliyorum.Çok severdiiim, gebelikle beraber ondan da uzaklaştım, biber, salatalık ve maydanoz attım sepete, onu da ekleyeyim bari.
Takviyeler de beni mahvediyor minnoş, ne yapayım onları da mı değiştireyim?![]()