2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Nelere başladınız ben gitmedim 12de işte yarın gidicem bakalım banada verir yarın eminim siz neler içiyorsunuz demir falan başladınız mi
Kuzum folik asiti bıraktırıp multivitamin başlatıyorlar. İçerisinde zaten folik asit oluyor onun da.
Ben ocean mummy, D vitamini, Demir ilacı, kalsiyum magnezyum takviyeleri alıyorum.

hoşbuldum💕 15 ocak sat
Ekliyorum ☺️

Ay maydonoz maceram cok komikti benim. Nasıl çıktığını bilmiyordum başta böyle otcuklar vardı ben de koparıyorum yabani ot diye 🤣 meğer maydanoz Muş🤣🤣 iyi hatırlattın bu sene ben de deneyeyim yeniden maydanozu 🤤

Çilekler kışın balkonda hiçbir zarara uğramadı valla. Kayısı ekmiştik o kurumuş bi sopacık kalmıştı. Kayısılar şimdi yeşil muhteşem yapraklar açtı, görsen sanki 30 cm lik ağaç 🤣
Çilekler de yeni yeni yeşil yapraklar vermeye başladı bakalım ne zaman verecek çilekleri. Geçen sene kasımda bile çilek verdi hava iyiysen 🤩5 ay önce oluyor🤣
Anlattığın iyi oldu yabani ot diye yolmamam gerektiğini öğrendim.😂😂
Maydanoz ekmek için doğru zaman bu ayın başıymış bebeğim hemen tohum almamız lazım.:KK73:
Maşallah çileklere, demek dayanıklılar rüzgara falan, cam balkon olsa çok daha rahat olurdu.😔 Ben temel gıdalardan yürüyeceğim daha acemiyim çok açılmayacağım.😂

Anlattığın iyi oldu yabani ot diye yolmamam gerektiğini öğrendim.😂😂
Maydanoz ekmek için doğru zaman bu ayın başıymış bebeğim hemen tohum almamız lazım.:KK73:
Maşallah çileklere, demek dayanıklılar rüzgara falan, cam balkon olsa çok daha rahat olurdu.😔 Ben temel gıdalardan yürüyeceğim daha acemiyim çok açılmayacağım.😂
Ay o zaman almak lazım hemen maydanoz tohumunu.
Ben öğrenciyken bir de Cam balkonda salatalık yetiştirdim tozlaşma olmadığından bir de sanırım doğru düzgün rüzgar hava akışı yok sıcak yaktı sanırım salatalıklarım hiç büyümedi. Metrelerce sarmaşık oldu ama bi tane salatalık yiyemedim 6 kök vardı duvarlara çivi ile asmıştım 🥲🥲
Şimdiki balkonum açık balkon.

Marul için de kök kısmını suya koyun köklensin ardından toprağa ekin yeniden verşyor diyorlar ama deneyeceğim 🤩

Valla 3 mesajı da hayranlıkla alıntıladım 🧿 hey maşallah 3ünüzün de kızı olacak değil mi? İç karın olayı biraz da sanırım. Benim karnımda hafif alt karında sivrileşme ve kalçada genişleme var. Onun dışında değişmedim pek. Ama siz 3ünüz de çok güzelsiniz 🧿
Benim henüz belli olmadı cinsiyet canım cuma ikili tarama var 🥰 çok sağol hep endişe paylaşıyoruz biraz mutlu olalım şuracıkta istedim 🥰🥰🤰🏻

Kan ilacı verdi, omega ve kalsiyum-magnezyum takviyesi önerdi onları aldım. Sen de başlarsın yarın.🙂
Kuzum folik asiti bıraktırıp multivitamin başlatıyorlar. İçerisinde zaten folik asit oluyor onun da.
Ben ocean mummy, D vitamini, Demir ilacı, kalsiyum magnezyum takviyeleri alıyorum.

Ekliyorum ☺️
Ay birsürü folik asiti bile içmeyi unutuyordum hepsi kariscak 😂

Ya ben kendimi hiç kötü hissetmiyorum diye rahatım sanki ama sizde varmı ağrı sızı bu kadar takviye çok değilmi 🤪🥶🥶

Ay o zaman almak lazım hemen maydanoz tohumunu.
Ben öğrenciyken bir de Cam balkonda salatalık yetiştirdim tozlaşma olmadığından bir de sanırım doğru düzgün rüzgar hava akışı yok sıcak yaktı sanırım salatalıklarım hiç büyümedi. Metrelerce sarmaşık oldu ama bi tane salatalık yiyemedim 6 kök vardı duvarlara çivi ile asmıştım 🥲🥲
Şimdiki balkonum açık balkon.

Marul için de kök kısmını suya koyun köklensin ardından toprağa ekin yeniden verşyor diyorlar ama deneyeceğim 🤩
Evet minnoşum ata tohum bulursam internetten hemen sipariş vereceğim, salatalık çok severim inşallah başarılı olurum da sıra ona da gelir. Sen belli ki çok güzel bakmışsın, toprağı da çok önemliymiş ama. Besin değeri yüksek topraklar aldıım humuslu, perlit ve solucan gübreli.😍

Marulu ben de deneyeyim o zaman, videosu varsa bir izleyeyim.

Ay birsürü folik asiti bile içmeyi unutuyordum hepsi kariscak 😂

Ya ben kendimi hiç kötü hissetmiyorum diye rahatım sanki ama sizde varmı ağrı sızı bu kadar takviye çok değilmi 🤪🥶🥶
valla ben daha iyi hissediyorum yaa
Magnezyumu zaten erken doğum riskinde bile veriyormuş doktor kasılmaları önlemesi için. Çok ağrım oluyor içmeyince. Telefonumda tüm ilaçlar için alarm var. Günde 2 kere progestan fitil ve haftada 1 proluton iğnem var bi de 🥲

Ne zaman başladın sen canm? Kaç hafta iciceksin bunları
12.hafta başlattı bebeğim, bitince devam edecek miyim bilmiyorum cuma günü randevum var sorarım. Bu arada kan ilacını sabah almanı tavsiye etmem, bulantımı çok arttırmıştı gece almaya başladım.🥲

Evet minnoşum ata tohum bulursam internetten hemen sipariş vereceğim, salatalık çok severim inşallah başarılı olurum da sıra ona da gelir. Sen belli ki çok güzel bakmışsın, toprağı da çok önemliymiş ama. Besin değeri yüksek topraklar aldıım humuslu, perlit ve solucan gübreli.😍

Marulu ben de deneyeyim o zaman, videosu varsa bir izleyeyim.
Ay ne güzel özenmişsin 🤩benim topraklar o kadar özenli değil 😅 sadece ekstra besin almıştım bi ara o da özel değildi.
Ben videosunu görmedim burda topikte yazmışlar ama bi bakmak lazım nete de.
12.hafta başlattı bebeğim, bitince devam edecek miyim bilmiyorum cuma günü randevum var sorarım. Bu arada kan ilacını sabah almanı tavsiye etmem, bulantımı çok arttırmıştı gece almaya başladım.🥲
Kuzum Demir ilacını değiştirmesini işte istersen. Her Demir ilacı herkese iyi gelmiyor. Ben gynoferon kullanıyorum draje şeker gibi pembe tipi var. Sabahları aç karna alıyorum ne mide ağrısı bulantısı hiçbir şey yok. Önceki hiçbir Demir ilacından memnun kalmadım yıllardır Demir depolarım bomboştu sonunda yükselmeye başladı 😅😅

Ay ne güzel özenmişsin 🤩benim topraklar o kadar özenli değil 😅 sadece ekstra besin almıştım bi ara o da özel değildi.
Ben videosunu görmedim burda topikte yazmışlar ama bi bakmak lazım nete de.

Kuzum Demir ilacını değiştirmesini işte istersen. Her Demir ilacı herkese iyi gelmiyor. Ben gynoferon kullanıyorum draje şeker gibi pembe tipi var. Sabahları aç karna alıyorum ne mide ağrısı bulantısı hiçbir şey yok. Önceki hiçbir Demir ilacından memnun kalmadım yıllardır Demir depolarım bomboştu sonunda yükselmeye başladı 😅😅
Ben şimdi çıkan her bir filizde duygulanıp ağlarım biliyor musun? Allahım neden böyleyim? 😂😂

Bu gidişimde söyleyeyim o zaman belki değiştirir o da, her bir ilaca alarm kurdum ben de, gece sırasıyla takviyeler ve bu ilacı içiyorum, daha az rahatsız ediyor, sabah içtiğim zaman mahvetmişti beni.😠

Selam kızlar Çin takvimi deneyen ve doğru çıkan var mı ? Ben daha cinsiyet öğrenmedim…

Ben şimdi çıkan her bir filizde duygulanıp ağlarım biliyor musun? Allahım neden böyleyim? 😂😂

Bu gidişimde söyleyeyim o zaman belki değiştirir o da, her bir ilaca alarm kurdum ben de, gece sırasıyla takviyeler ve bu ilacı içiyorum, daha az rahatsız ediyor, sabah içtiğim zaman mahvetmişti beni.😠
Yaaaa insan çok mutlu oluyor ama gerçekten 😅 ha bi de taze soğan seversen arada ondan da gömüver gitsin hemen çıkıyor 😅

Söyle bakalım kuzu deneye deneye sana en iyi gelen ilacı bulursun belki ☺️

Yaaaa insan çok mutlu oluyor ama gerçekten 😅 ha bi de taze soğan seversen arada ondan da gömüver gitsin hemen çıkıyor 😅

Söyle bakalım kuzu deneye deneye sana en iyi gelen ilacı bulursun belki ☺️
Çok severdiiim, gebelikle beraber ondan da uzaklaştım, biber, salatalık ve maydanoz attım sepete, onu da ekleyeyim bari.😂

Takviyeler de beni mahvediyor minnoş, ne yapayım onları da mı değiştireyim? 😥

Çok severdiiim, gebelikle beraber ondan da uzaklaştım, biber, salatalık ve maydanoz attım sepete, onu da ekleyeyim bari.😂

Takviyeler de beni mahvediyor minnoş, ne yapayım onları da mı değiştireyim? 😥
Kuzum şahsen multivitamin içince üzerine tost gibi bi şey yemem gerekiyor bi süre. Bastırması için. Ama onu da yavaş yavaş bol çiğneyerek midemi tıka basa doldurmadan. Yoksa ben de öğüre öğüre kusacak konuma geliyorum.
Sen çok beslenemiyorsun ya mide boş kalıyorsa ondan da oluyordur belki ? Of bilmiyorum ki şu bulantılarınız da bi an önce gitse keşke :(

Back
X