2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Eklentiler

• IMG_20220926_100404.webp
    IMG_20220926_100404.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 78
Evet 38+ larda alıyorlar bana 38+4 e sezaryen tarihi verdi 12 Ekim de :)
Sağol canım bizde yaklaştık o zaman 😍 Bugün ağrılarım var bebekte durmuyor eşim ameliyatlı biraz daha doğmasın diyorum çok az pembe birşey geldi 2-3 gün önce ama kaynanam o dönüyordur o yüzden dedi bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Sağol canım bizde yaklaştık o zaman 😍 Bugün ağrılarım var bebekte durmuyor eşim ameliyatlı biraz daha doğmasın diyorum çok az pembe birşey geldi 2-3 gün önce ama kaynanam o dönüyordur o yüzden dedi bilemiyorum 🤷🏻‍♀️
sanirim nisan birazdaha sukumsu bir yapidaymis.
Çok güzel olmuş gerçekten 😍 sağlıkla doğduğu günlere olsun.. yat dinlen tabi artık yoksa nasıl geçecek yorgunluğu 😉
🥰 evet artik yatma zamani🙈

Merhaba kizlar,
yorucu iki gunun ardindan burdayim :)
Size baby shower dan bir reels birakiyorum :)

Hayat enerjin çok güzel maşallah sana 🥰 burda bebeğinin kalbini duyamadığınız zamanları hatırlıyorum :)

Kızlar günaydın sezaryen karar veren doktorlar 38+ olarak mı karar verdi yani 38 olduktan sonra her an alabilir mi ?

38+4 e verdi normal tarihinden 10 gün önce

Ruh halim çok kötü. Doktorum stres mi yaşadın diye sordu zaten. Dün görümcemler geldi, bugün eşim onlarla memlekete gitti. Gece kötüydüm, defalarca kustum, bugün gitme dedim, kötüyüm dedim, gitti. Sabah gitti, durumumu bilmesine rağmen halen yok. 1 saatlik yol oysa. Hiç iyi değilim. Evde yalnızım, annem de hasta çağırmıyorum
Senin kafa olarak rahatlaman lazım artık. Bunları boşver su gebelik geçsin bebeyi al kucağına hesaplaşacaksan o zaman hesaplaş. Yavrum kendine ediyorsun kötü etkiliyorsun düşünmemeye çalış. Yiyip içerek, kendine bakarak aslında bebeğine bakıyorsun kendini böyle motive et.
Bazen karnımda olmasını cok özlüyorum bazı açılardan çok daha stressizmiş meğer.
Son düzlüktesin tadını çıkar şu eşini de kafana az tak nolursun.
Oh mis gibi olmustur şimdii 😍 kuzum valla havalar soğudu ama güzelce düzenli yıkamaya çalış yıkanan çocuk güzel büyüyor
İlk yıkama ürkütücüydü ama cesaret verdi, güzel geçti 😂 yıkama filesi inanılmaz güzel bi alet 😂
Amin canım keşke tavırı anlasalar

Sağol canım gerçekten çok zor. Kakasından anlaşıldı mukozalı olmaya başladı iplik iplik sümüksü bi yapı oluyor içinde birazda poposu kızardı kaka tahlili yapıldı yarın sonucu görüşeceğiz bakalım.
Çok geçmiş olsun kızarıklık var gibi ama bizim cilt rengimiz de henüz pek normale dönebilmiş değil.
Ya ben de bugün çocuk doktoruna gösterdim kaka fotoğrafı 😬. Pütür pütür parçalı sarı/koyu turuncu arası sıvı karışımlı sürekli.
Sanki mukus kıvamı da var gibi ara ara ama bilemiyorum hiç. Kafam cok karıştı.
Doktor da sorun yok filan dedi alerji yapabilecek besinleri söyledi o kadar.
Doktoru değiştirebilirim gaz damlası filan da hiç bahsetmedi, gerçi ben de gazı var demedim de 😂
Ay iyi bi çocuk doktoru nasıl oluyooor🤭 ne beklemeliyiz bi doktordan bilmiyorum.
Merhaba kizlar,
yorucu iki gunun ardindan burdayim :)
Size baby shower dan bir reels birakiyorum :)

Harikasınız kuzucum Allah ağız tadınızı bozmasın 🤩
Eki Görüntüle 3135322 doguma 1 hafta kala. Dün evlilik yıldönümümuzdu 7. Yılımız çok eğlendim buda gobuslu son fotoğraflarım 🥰🥰
Maşallah son günlerin keyifli keyifli tadını çıkarın 🤩

Biz de bugün doktora gittik. Sarılık için kanda bakmaya gerek yok dedi, yüzü hala sarı ama niye böyle dedi bilemiyorum hiç 😬 her şeyi aşırı kafama taktığım için bunu takmayacağım. Biraz doktora güvenmek istiyorum.
Tam 1 haftada 300 gr almışız.🥹💕 miniğim 2700 oldu teyzeleri. Günlük ortalama 42 gr yapıyor. İnşallah bu şekil devam ederiz. Biraz toparlandı ya nasıl ferahladım anlatamam tüm çabama, yorulmalarıma değdi neyseki.

Çok güzel olmuş yaaa elinize emeğinize sağlık valla ❤️❤️❤️
Canım naptın gecen nasıl geçtii tekrarladı mı pembe leke
Eki Görüntüle 3135322 doguma 1 hafta kala. Dün evlilik yıldönümümuzdu 7. Yılımız çok eğlendim buda gobuslu son fotoğraflarım 🥰🥰
Yaa artık son zamanlar hareketi bize özelken şimdi herkesle paylasacak olmak beni hüzünlendiriyor bir miktaar. Çok güzelsiniiz 🧿 nice yıllarınız olsun insallah yuvanızda eşinle bebeğinle ♥️🙏🏻
Biz de bugün doktora gittik. Sarılık için kanda bakmaya gerek yok dedi, yüzü hala sarı ama niye böyle dedi bilemiyorum hiç 😬 her şeyi aşırı kafama taktığım için bunu takmayacağım. Biraz doktora güvenmek istiyorum.
Tam 1 haftada 300 gr almışız.🥹💕 miniğim 2700 oldu teyzeleri. Günlük ortalama 42 gr yapıyor. İnşallah bu şekil devam ederiz. Biraz toparlandı ya nasıl ferahladım anlatamam tüm çabama, yorulmalarıma değdi neyseki.
Çok şükür çiçeğimm emeklerin sonuç buluyor maşallah Güneş kızaa. Stressiz anne stressiz bebek hayat felsefesini benimsemek en güzelii 😍

Back
X