2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Senin haftan ileri canım gayet normal vajinal ağrı kaç haftadır yaşıyorum çok zor oluyor yaşayan bilir kasılma da arttı ve ben çok yuruyemiyorum bile ev işi dahi yapamıyorum ihtiyaç için kalkıyorum sadece göğüsler desen cayır cayır 🤦‍♀️ Allah ne verdiyse gidiyoruz bakalım ferahlara cikicaz inşallah 🤲🤲
Eğer normal olacaksa sizinde 34 ü geçtiyseniz hiç durmayın bence sürekli hareket edin ağrılara duş çok iyi geliyor o kadar iş yaptım bi duş bütün ağrılarımı aldı

B burju29 bebeşin kollarındadıır fırsat bulunca bize nasıl oldugunuzu doğum hikayeni vs haber ver canımm 😍😍
Çok şükür canım oğlum sağlıkla doğdu 🙏 şimdi kollarımda uyuyor 🥰 4.640 kg 🙊 bir tosun çıktı 😂 sütüm de gelirse inşallah iyi olcak emiyo azar azar ama bişey gelmiyo daha bence

Eğer normal olacaksa sizinde 34 ü geçtiyseniz hiç durmayın bence sürekli hareket edin ağrılara duş çok iyi geliyor o kadar iş yaptım bi duş bütün ağrılarımı aldı
Ben de öyle idare ediyorum duş ,sıvı , magnezyum 35 i bitirdik 36 ya girdik bu gün ssvd istiyorum ama Dr olumlu bakmıyor başka Dr a da gidiyorum o da deneyebiliriz diyor karar veremedim eşim risk almayalım diyor bilemiyorum 😔

Çok şükür canım oğlum sağlıkla doğdu 🙏 şimdi kollarımda uyuyor 🥰 4.640 kg 🙊 bir tosun çıktı 😂 sütüm de gelirse inşallah iyi olcak emiyo azar azar ama bişey gelmiyo daha bence
Oyy tosuncukk maşallah 😍 direk hazır aylık çocuk doğurmussun sen resmeen maşallah minik adama 🧿 annesi emer o sütün de geliir sen stres yapma yeter kii azar azar gelip çoğalacak o süt. Burda da konusuldu ilk süt kıvamlı oldugu için gögüsten zor iniyormus aşağıya o sütler biraz insiin devamı geliir 🙏🏻 Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün insallah 🙏🏻 Kacıncı haftaydın sen bugün normalde

Ben de öyle idare ediyorum duş ,sıvı , magnezyum 35 i bitirdik 36 ya girdik bu gün ssvd istiyorum ama Dr olumlu bakmıyor başka Dr a da gidiyorum o da deneyebiliriz diyor karar veremedim eşim risk almayalım diyor bilemiyorum 😔
Kaç yıl oldu önceki sezaryene, magnezyumu ben bıraktım bir aydır kasılmamı azaltmasın diye .benim dr tamamen karşı değil ama kendiliğinden başlarda çok hızlı olursa alırım sadece diyor

Ayy bulduysan bırakma peşinii 😂 bende annemde yokturda kayınvalideme sorayım bii eskilerden bir şey cıkar belkii 😂 yoksa artık kasıklara sıcak su yapcaz. Şu leğen vs satan yerlere baktım yok unutulmus öyle şeyler 😅
Konu komşuya sor bide en iyisi o çünkü geniş geniş popolar anca ona sığarız:)

kızlar benim doğum 5 ekim demiştik 30 eylül e çektik🙈 Birbasak Birbasak şafakdaşım ben erken elendim😬 bebiş tembel fazla hareket etmiyor çok strese giriyorum diye dedim çarşambayı pazartesiye çeksek doktor da cumaya çekelim dedi tamam dedik. çok
şükür kilosu gelişimi de güzel 37+2 3200 çıktı kızçe bakalım cuma görücez +sı -si kaç gelecek 😊
Benim de Çarşamba günü belli olacak. İnşallah Perşembe cuma olmaz da Ekim ayına kalır diyorum ama bel ağrım falan var bakalım ne olacak. Ekim de olsun inşallah Allah'ım

Benim de Çarşamba günü belli olacak. İnşallah Perşembe cuma olmaz da Ekim ayına kalır diyorum ama bel ağrım falan var bakalım ne olacak. Ekim de olsun inşallah Allah'ım
yaa bizim kızın ismi eylül olacak cuma da tam eylülün son gününe denk geliyor iyi oldu aslında 🙈

Ay bende de basladı o karnıma sarılıyorum ben doğurmayayım diye 😅 annelik deliliktir diyen her kimse doğru söylüyor bir an önce kucağıma alayım istiyorum sonra diyorum böyle benimle beraber çok güzel 😅 geceler zaten haram oldu 😂 4-5 ten aşağı uyuyamıyorum sağa sola dönmekten batmasından vs bakalıım sağlıklı gelsin minik kuşlar 🙏🏻

Ayy azıcık kaldıı o zaman cumayı sayma sabahtan alır zaten seni ameliyathaneye bugünde bitti sayılır 😍

Kanamalar oldu vs korktuk ettik bu zamana kadar stresli şeylerde yaşadıkta geriye dönüp baktıgımda sanırım hamileliğimin en zor haftası 35. Haftaydıı. Bittiğine şükrediyorum resmeen ağrısı sızısı psikolojisi o kadar farklıydı kii yeni haftalarımız sağlıklı geçer umarımm

Allah gönlüne göre versin insallah canım konuş doktorunla yapan bir sürü insan var müsaitse vücuduun doktorununda desteğiyle insallaj oluur. Ay o sıcak suya oturma olayı gerçekten çok iyiymiiş. Evde küvet yok kendime göre leğen arıyorum 😅 son zamanlar da sıcak suyla yıkanmakta faydalıymıs ama

Aynen zaten aksi bir yogunluk vs oldugunda gidersin direk

😂😂 sen dinlen kuzum bol bol Güneş kızın sütünü etkilemeyeliim 😂
ayy inşallah canım çok az kaldı hayırlısıyla heyecan tavan yaptı🙈🙈

kızlar benim doğum 5 ekim demiştik 30 eylül e çektik🙈 Birbasak Birbasak şafakdaşım ben erken elendim😬 bebiş tembel fazla hareket etmiyor çok strese giriyorum diye dedim çarşambayı pazartesiye çeksek doktor da cumaya çekelim dedi tamam dedik. çok
şükür kilosu gelişimi de güzel 37+2 3200 çıktı kızçe bakalım cuma görücez +sı -si kaç gelecek 😊
Loresima8989 Loresima8989 İkiniz de beni yarı yolda bıraktınız sizi hainler, tek başıma sayarım ben şafağımı. :63:

Senin adına sevindim bebeğiim, şaka bir yana, bir tek ben tarih konusunda ikna edemedim doktorumu. 😂

yaa bizim kızın ismi eylül olacak cuma da tam eylülün son gününe denk geliyor iyi oldu aslında 🙈
Çok güzel olmuş o halde annesi. Hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah. Ben biraz ileriyi fazlaca düşünüyorum sanırım. Okul döneminde falan minik olmasın diye Ekim de Ekim diyorum 🙈. Bakalım ne zamana gün verecekler

Kizlar anne yani icin besik mi yoksa park yatak mi sizce? Ikisinin arasinda kaldim. Besikler guzel duruyor ama yan tarafini yukari kaldirinda click diye bi ses cikariyo bebek uyanir gibi duruyor. Park yataklar da goruntu olarak pek hosuma gitmiyor. Siz neler yaptiniz? Hangisini alayim

Konu komşuya sor bide en iyisi o çünkü geniş geniş popolar anca ona sığarız:)
Sorma zateen büyüdüler iyice heralde bide bu hamileliğin kilo ve büyümede atak haftaları var bence 24. Haftada aniden büyüdüm bide 35. Haftaydı geçen hafta o hafta aniden büyüdüm 😂😂
Kizlar anne yani icin besik mi yoksa park yatak mi sizce? Ikisinin arasinda kaldim. Besikler guzel duruyor ama yan tarafini yukari kaldirinda click diye bi ses cikariyo bebek uyanir gibi duruyor. Park yataklar da goruntu olarak pek hosuma gitmiyor. Siz neler yaptiniz? Hangisini alayim
Ben sepet tarzı oluyor ya ahşap ondan aldım. Bir yerden tutunup kalkma ayına gelene kadar kullanırım sonrada odasına alırım dedim

Ay bende de basladı o karnıma sarılıyorum ben doğurmayayım diye 😅 annelik deliliktir diyen her kimse doğru söylüyor bir an önce kucağıma alayım istiyorum sonra diyorum böyle benimle beraber çok güzel 😅 geceler zaten haram oldu 😂 4-5 ten aşağı uyuyamıyorum sağa sola dönmekten batmasından vs bakalıım sağlıklı gelsin minik kuşlar 🙏🏻

Ayy azıcık kaldıı o zaman cumayı sayma sabahtan alır zaten seni ameliyathaneye bugünde bitti sayılır 😍

Kanamalar oldu vs korktuk ettik bu zamana kadar stresli şeylerde yaşadıkta geriye dönüp baktıgımda sanırım hamileliğimin en zor haftası 35. Haftaydıı. Bittiğine şükrediyorum resmeen ağrısı sızısı psikolojisi o kadar farklıydı kii yeni haftalarımız sağlıklı geçer umarımm

Allah gönlüne göre versin insallah canım konuş doktorunla yapan bir sürü insan var müsaitse vücuduun doktorununda desteğiyle insallaj oluur. Ay o sıcak suya oturma olayı gerçekten çok iyiymiiş. Evde küvet yok kendime göre leğen arıyorum 😅 son zamanlar da sıcak suyla yıkanmakta faydalıymıs ama

Aynen zaten aksi bir yogunluk vs oldugunda gidersin direk

😂😂 sen dinlen kuzum bol bol Güneş kızın sütünü etkilemeyeliim 😂
Dinlenmek mi 🥹🥹🥹🥹🥹🥹😂
Ay maşallah gözünüz Aydın olsun🥹
İner iner ilk süt zaten az oluyor malum yeterki o emsin 🤗 boyu kaç bebişin ekleyelim listeye 🤩
Biz anne yanı park yataklardan aldık alt açma aparatlı filan çok memnunum cok aktif kullanıyoruz.şuana kadar reflü yatağında yanımda yatırdım sezodan dolayı tek başıma idare edeyim diye ama bu gece yatağına da alacağız :)

Maşallah hayırlı olsun sağlıklı analı babalı büyüsün 😍😍🧿

Dün gece kendi kendimi gaza getirdim haftaya pazartesi günü doktorumu esir alacam bir hafta daha erteleyelim dikişlerime çatıma bakın uygunsa ben ssvd istiyorum diye darlayacam çok inanıyorum yapabileceğime birde daha önce yaptırmış doktorum en azından deneyelim diyecem inşallah kabul eder sonuçta 2 bucuk yıl oldu bebek doğum pozisyonunda açılma sancım olsun diye uğraşcam o güne kadar 🙏

Tebrikler yapabilen denesin valla ne güzel olur ilki ilerlemeyen eylem diye ben çekindim açılmamın yine olmayacağını düşündüm suni de veremezler risk alamıyorum.. Ama bazen hayaller kuruyorum evde otururken bakmışım kafa çıkıyo ahahaha o da imkansız ben altta bi baskı hissetmiyorum kafası oynak hala..
yoksa dikişlerim iyiymiş dedi dr herhangi incelmen yok dedi

Loresima8989 Loresima8989 İkiniz de beni yarı yolda bıraktınız sizi hainler, tek başıma sayarım ben şafağımı. :63:

Senin adına sevindim bebeğiim, şaka bir yana, bir tek ben tarih konusunda ikna edemedim doktorumu. 😂

Ya ben çok istedim gerçekten abisinin doğduğu hafta ve gündü sanki tam o zaman hazır olacak gibi geliyodu pis adamın şehirdışına çıkacağı geldi.. Bir de saat olarak öğleden sonra verdi ya ne manaysa sabah olur ameliyat ben niye 2ye kadar beklicem anlamadım ertesi gün de taburcu olacakmışım 24 saat geçmeden taburcu mu olcam hoafff

Ya ben çok istedim gerçekten abisinin doğduğu hafta ve gündü sanki tam o zaman hazır olacak gibi geliyodu pis adamın şehirdışına çıkacağı geldi.. Bir de saat olarak öğleden sonra verdi ya ne manaysa sabah olur ameliyat ben niye 2ye kadar beklicem anlamadım ertesi gün de taburcu olacakmışım 24 saat geçmeden taburcu mu olcam hoafff
Ah minnoşum be, sağlık olsun ne yapalım, istediğimiz tarihleri alamadık ama sağlıklı ve kolay mis gibi doğumlarımız olur inşallah, ne yapalıııım? 🤷🏻‍♀️❤️

Ayrıca aç susuz o saate kadar beklenir miymiş? :KK11:

Dinlenmek mi 🥹🥹🥹🥹🥹🥹😂

Ay maşallah gözünüz Aydın olsun🥹
İner iner ilk süt zaten az oluyor malum yeterki o emsin 🤗 boyu kaç bebişin ekleyelim listeye 🤩

Biz anne yanı park yataklardan aldık alt açma aparatlı filan çok memnunum cok aktif kullanıyoruz.şuana kadar reflü yatağında yanımda yatırdım sezodan dolayı tek başıma idare edeyim diye ama bu gece yatağına da alacağız :)
Ben bir de oda yapmadim henuz ilk 4 ay bizimle yatar diye dusunuyorum. 4 ay icinde de oda yapmak istiyorum aklimda montessori odasi yapmak var. Yani bu yatagi cok kullanmayacagim. Sen hangi park yataktan aldin sunshinecim onu da bi ogrenebilir miyim? 🤭
Reflu yatagi ben de dogmadan almayi dusunuyorum herkes cok memnun reflusu olmasa bile.

Back
X