2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim göbek füze gibi öne gitti .
Tatilden bir foti koyayım madem :)
Yatamıyorum ya cidden. Şu saat oldu yatakta oturur pozisyondayım ama yine de kaburgalarım batıyor içime resmen

Eklentiler

• A7125C8E-DB3F-4F46-897F-5BCCE287266F.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 112
Ben dönemiyorum gece yatakta .
Tuvalete uyanmak çok uzun süredir var bende su içtiğim için yatmadan ..
Karnım batıyor benim ne sola ne yüz üstü yata biliyorum. Sağda rahat edersem öyle uyuyup kalıyorum . Onu da karaciğere baskı medeniyle iyi değil diyorlar ama napalım artık bu kadar oluyor ..

Baldirlarina kramp giren varmi doktor magnezyum yazdi üç gündür içiyorum ama hala fenayim disariya cikamiyorum eve hapsoldum resmen ne zaman faydasini görürüm bu ilacin ya
Ağlayacak kadar kramp giriyordu. Tatilde yüzmeye başlayınca kesilmişti. Döndük ama henüz gece kramp girmedi hala.
Gündüz çok ayakta kalırsam ve iş yaparsam arka bacaklarım kaskatı oluyor agrıyor

Ödem bende var ayak ve bacaklarim çok şişiyorlar. Kramplar bende de var hafifledi. İlaç ve soda ile. Sertleşme var normal.
Öyle aman aman şişme olmadı henüz bende ama bacaklarımın kalınlaştığını hissediyorum.
10 kg aldım bakalım son 2 ayda neler olacak :)

Ay benim bebis hic durmuyo yaöglen 12 den gece 10 a kadar tekmeledi simdi kalktim gece yine uyanik tekmeliyor valla enerjisine hayran kaldim.dünde hickirmaya basladi 3 kere hickirdi 2,3 dk sürdü birde kiziyo mu ne arada tekme atiyo hickirirken işimiz var.sag sol kalcalarim curudu yatmaktan gece kalkip oturuyorum biraz ,annem otuturarak uyurmus son ay oyle olucam sonunda.

Çok geçmiş olsun cnm, sancı çıkmamasına sevindim. İnşallah daha da iyi olacaksın
Başka hastaneye geçiş yaptık
Öğlendeki Endol dozunu almamıştım. 3 ten sonra rahatsız hissiyatların başladı farkettim kasılmalar geliyor yeniden. Akşam 8 de nst de yeniden sancım çıkmaya başladı, yeniden Endol verdiler. İlaçları kullanma konusunda hiç istekli değiller bebeğe etkilerinden dolayı ama, bir süre kullanmak zorunda kalacağım sanırım
İnşallah iyi olalım
Şahsen az alerjenik değilimdir
Zaten her yer yapmayı kabul etmez alerji geliştirme durumundan dolayı.
Devlet hastanelerinde öğlen 3ten önce başvurursanız iv tedavi denilen bir yere yönlendiriyorlar. Günlük serumdur ilaçtır insanlar o kısımda yaptırıyorlar.
Orada taktırsbilirsiniz, zaten bilinçliler orada çalışanlar, alerji gelişirse hemen belli etmeye başlar müdehale ederiz demişlerdi.
Anlık olarak kısa süreli bi ateş basması gibi hissiyatlar yapıyor ama serum biterken o his de rahatlamış oluyor.
Damardan yavaş yavaş almak lazım, bu etkisi hızlı alınca oluyor.
Maşallah elbiseler de ne hoş yalnız.
Bunu bu sabah çektim böyle tayt ve üste dar bir şey giyince ayağı da bu şekil tutunca fit duruyor
Hanımefendi fit olduğunuzu farkındaydım ama bu kadarını beklemiyordum
Aman maşallah

Fiyatlandırmayı da bekliyorum özel adı altında geçtiği için bakalım hizmet fiyatları ne kadar, eğer makul bir fiyat olursa gerçekten düşünüyorum. Bebeğimize alışveriş yaparken çok minimalist davrandık daha doğrusu bilinçli bir tercih de değil öyle gelişti, bir çok şeyi kuzeninden geliyor; yıkama aparatıydı, ana kucağıydı arkadaşım vermeyi teklif etti ben de kabul ettim.

Aldığımız her şey bizi tatmin eden şeyler, ebe de söyledi bebeğin Sadece annesine ve sütüne ihtiyacı var diye. O yüzden bu şekilde kendimize ve bebeğimize yaptığımız yatırımları ben daha kıymetli buluyorum
Ben baya hönkürerek ağladım galiba
O bebeğin çıkış anı; eşinin desteği beni çok etkiledi. Süreci de çok güzel yönettiğini düşünüyorum.
Hep pozitifti ve doğumu da çok şükür ki öyle oldu.

Bir de dikkat ettiğim şey, tayt ve tişörtle doğuma gitti, odası çok sadeydi vs. Vs.
Artık gördüğümüz o peri masalı doğum/doğum süreçlerinden çok farklı çok gerçekçiydi bence. O yüzden diyorum ki ben de mi taytla gitsem
Yatamıyorum ya cidden. Şu saat oldu yatakta oturur pozisyondayım ama yine de kaburgalarım batıyor içime resmen
Çok güzelsin maşallah
Çok kilo yok sende de ama o şişme olayını anlıyorum, ben böyle nefessiz kalmaya başladım sanki.
Göğüslerimin hemen altından başlıyor o şişkinlik hissi. Bebeklerimiz iyi olsun da artık nefesi ve uykuyu idareleri kullanacağız:))
Öyle aman aman şişme olmadı henüz bende ama bacaklarımın kalınlaştığını hissediyorum.
10 kg aldım bakalım son 2 ayda neler olacak :)
Ben de tam 10 kilo almıştım 67,7 ile hamile kalmıştım şimdi 77,8 civarıyım. Şöyle 80 ile tamamlamasam ne güzel olur ama iştahım pek açık alırsam bundan sonra alırım. Biraz boy var da ordan kurtarıyoruz
Canım benim günaydın, diğer gruptan da takip ettim bu sabah yazışmaları. Tek kişilik odaya almışlar seni.
Bak @pecan’a hastanede kontrol altında olunca süreci ne güzel devam etti, sağlıkla geldi miniği.

Hastanede olmak, sürekli yatmak normal hayattan kopmuş gibi hissettiriyordur eminim insana ama biz varız, burda bunu yaşayan pek çok arkadaşımız var onlar hep sana destek.
İlerde güneşe anlatacağın bir sürü anın olacak.
Anne ile çocuk arasındaki bağ elbette güçlüdür ama bu yaşadıklarınız sizi daha da çok bağlıyor birbirinize
Hem yaşam eşiğini de geçtiniz çok şükür ki.
Bundan sonrası sabırla beklemek

Ben size fit gözükme taktiklerini verdim, tayt boy aynası azcık bacakları şu şekilde tutmak
Eskiden hamile kalırsam kesin çok kilo alırdım diyordum ama şükür şu zamana kadar 10 kilo aldım. 3 kilo daha alıp 80 ile tamamlasam kendimi kutlayacağım:)

Şaka bir yana hayatım boyunca diyet yaptım şu dönem canım ne istiyorsa yiyorum, şifa olsun bebeğe. Dün eşim bile şaşırmış sen normalde bu kadar yemezsin maşallah dedi. Dedim şefim gönder ordan 2. Tabağı

Cam ve sakura da mı değişti?
Endol çok etkili bı ilaç, serklaj sonrası bir kez kullanmıştım kuş gibi hissetmiştim. Mecbur kalmadıkça kullanılmiyor evet ama diğer forumda haftada bir kullananı okumuştum. İnşallah iyi olacak her şey, birazcık daha dursa yeter

Bebiskomm hangi hastaneye geçiş yaptınız bakalım durumlar nasıl annen gelecekmiş sanırım yanında kalmaya evinize uzak mı hastane

Kramp sorunu yaşayan kızlar. Benim doktorum, magnezyumun tek başına işe yaramadığını ve beraberinde mutlaka kalsiyum da kullanmak gerektiğini söyledi. Ben de ekstradan kalsiyum da kullanmaya başladım ve son bir aydır hiç kramp yaşamadım. Zaten kalsiyum her türlü ihtiyacımız olan bir takviye. Mutlaka kullanmak gerek. Çünkü bebişler bizi sömürdüğü için ilerleyen zamanlarda diş ve diş eti sorunları yaşamamız muhtemel. Hem kendiniz için hem de bebişlerin kemik gelişimi için mutlaka kalsiyum kullanın derim ben

Evet maşallah onlara pecan
Güzel götürdüler gerçekten 32 ye kadar
Şimdi bebişini de kucağına alıp hastaneden ayrılması kaldı en kısa sürede inşallah

Bizim de öncelikli hedefimiz 32+0 a ulaşmak.
Umarım herkes sürecini sağlıcakla tamamlar
Bugün annem refakatçı olarak gelecek ama Yanımda eşimin olmaması üzüyor biraz. Adam yanımda olunca da çok sinirlenip kendi kasılmalarımı başlatabiliyorum ama yanımda olmayınca daha çok üzülüyorum
7 aydır hiç yaşamadığım migren atağım geldi, strese bağlı bariz belli. 2 gündür geçiremedik. Parollar serumlar ile 1 saat sakinliyor, devam bir de midem bulanıyor ki migrenden sorma.

Ay maşallah sende baya boy var ben 60 ile senden çok daha kilolu görünüyorum
Pilates de yapıyorsun bence 3 kilo çok da uzak bi hedef değil

Ye ye doğumdan sonra bol bol süt olur onlar şifa olsun bebişe inşallah

Yok canım dün çam ve sakuraya yatış yapabildim, önceki hastanemden bahsediyordum :)
Günde 4 tane veriliyordu Endol, burada kaç verilir bilmiyorum. Ama tamamen etki etmesi 2 günü buluyor. sabaha karşı da az az sancım çıkıyordu.
Böyle böyle 29+5 olduk. İnşallah en az 2-3 hafta daha götürebiliriz.
Bebiskomm hangi hastaneye geçiş yaptınız bakalım durumlar nasıl annen gelecekmiş sanırım yanında kalmaya evinize uzak mı hastane
Kuzucum çam ve sakuraya geçtik. Bizim ev Kocaeli’de biliyorsundur
hastanede tek kalıyorum kendimi çok çeviremiyorum da, bir de açıkçası korkuyorum bi şey olsa tek başıma kafayı yerim burda ben

Bana da doktor ağustos başında doğuma gün verecek ben 22 Ağustos olsun isterim ama bakalım hayırlısı Allahtan
22.08.2022 ne güzel bir tarih gelişmelerden haberdar edersin kuzucum
İzledim Böyle videolar beni bnden alıyor sonu çok güzel

Benim göbek büyümüyor artık böyle kaldı sanki
Yaaa yavrucum nasıl da yakışmış bak sen büyümüyor diye söyleniyorsn bende nefes alamıyorum artık bebek sigmadigi için organlarima baskı yapiyor nefesim kisitlandi geceleri kabus
Maşallah elbiseler de ne hoş yalnız.
Bunu bu sabah çektim böyle tayt ve üste dar bir şey giyince ayağı da bu şekil tutunca fit duruyor
Sen her halinle güzelsin ama hamislik daha başka yakıştı benim kuzuma ya bol bol foto çek hepsi hatıra
pecan Grubun ilk annesi tebrik ederim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım nerelerdesin nasılsın sürecin nasıl gidiyor bakalim
Eki Görüntüle 3103408 Selam benden de bi foto ama benimki sanki çok fazla büyüdü bu daha buyur mu ya patlicak?
Oooo benim silivrili sahalara döndü maşallah canım cok güzel duruyorsunuz sıklaştı mi kontrollerin
Baldirlarina kramp giren varmi doktor magnezyum yazdi üç gündür içiyorum ama hala fenayim disariya cikamiyorum eve hapsoldum resmen ne zaman faydasini görürüm bu ilacin ya
Bennnnn özellikle gece sabah karşı giriyordu evin içinde geziniyordm deli gibi magnezym içtim falan bu aralar yok ama yok demeye korkuyorum gene baslicak diye arkadaşın dediği gibi bu aralar sütü yogurdu fazla tüketiyorum onunda etkisi var galiba
Kızlar pijama takımlarınıda aldım sonunda. Suwende indirim var takımlar 200tlye düştü hep etiket fiyatından
Teşekkürler canım bitane gecelik almıştım bir tane daha alayım
Ahhh sarışınlar hep kalbimden vurmuştur beni bu sıcakta havuz da görünce atlayasim geldi her birinize o kadar yakışmış ki hamilelik dogurunca bu günleri çok ozlecegiz sende bendensin geceler haram olmus
Benim de öyle yaa sağıma soluma yatayim aman Allahım güm güm vuruyor resmen eşim diyoe ki çocuk eziliyor mu ne yapıyor ee sırt ustude ben yatamiyorum normal de hep yüz üstü yatmaya alışkınım sıcaklardan uyuyamıyorum birde beyfendi vurup uyutmuyor şimdiden hazırlık uykusuz gecelere

Hastane ayrı bir psikolojik savaş zaten ama annenin gelmesi çok iyi olacak bir ses soluk insana illaki hemşireler yalnız bırakmıyordur ama bı anne gibi olamaz kendini asla yalnız hissetme bak bizde buradayız hiç tanımadığın ama bir o kadar da tanışıyormus gibi hissettiğin ailen süreci beraber atlatacağız Allah'ın izniyle

Öyle gerçekten perinatolojinin yatış katıymış burası bi de. Herkesin erken doğum riski var genel olarak mutsuz bir katız

Ah hepinizin desteği çok kıymetli, maalesef insanın eşi, annesi bile bu kadar anlayıp destekleyemiyor
Ah bu haftalara kadar ulaştık çok şükür, şu süreci de hepimiz sağlıcakla atlatalım daha ne isteriz

Haklısınız, benim doktorumun bana verdiği takviyede magnezyum kalsiyum hepsi var. Kızılay’ın magnezyumla sodası var ben bir de ondan içiyorum günlük.

Daha bile fazlasına gidersin inşallah.
28 haftalık doğdu ben ordayken bir hastanın bebeği. Senin 30 bitmiş bile.

Ben 21 gün kaldım hastanede. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Lütfen yorma kendini. Umarım sen çabucak toparlarsın. Çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…