- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Valla hergun baldirdaki kramplarla uğraşıyorumBaldirlarina kramp giren varmi doktor magnezyum yazdi üç gündür içiyorum ama hala fenayim disariya cikamiyorum eve hapsoldum resmen ne zaman faydasini görürüm bu ilacin ya
Benim göbek füze gibi öne gittiCeren Ceylan uçar diye birimi takip ediyorum onun doğum videosu var bi izlesene ben ağladım
Göbüş demişken göbek fotoğrafları koymuyoruz ne zamandır??
Koyalım mı?
Ben de uyuyamıyorum malesef, sürekli dönerdim eskiden ve yüz üstü uyurdum şimdi rahat pozisyonu bulamıyorum.
Ben dönemiyorum gece yatakta .ya kendi kendime nazar etmeyeyim ama ben uyuyorum , pilates yapıyorum ve buna bağlıyorum.
gece tuvalete mutlaka kalkıyorum , o olmasa uykum bölünmeyecek
sağdan sola dönerken karnım acıyor sadece, şükür
karın sertleşmesini bende çok yaşıyorum neden o ? yani bebek poposunu mu yaslıyor yoksa kasılmamı oluyor anlamadım
bi sertleşiyor taş
ben katlanır aldım , yer kaplamasın diye, maşrafasını, kovasını , küvetini hepsini ... o kadar sıcak su dökülmez sonuçta yumuşayacak kadar
ilk defa duydum
zaten büyüyünce kucakta yıkıyorlarmış
Ağlayacak kadar kramp giriyordu. Tatilde yüzmeye başlayınca kesilmişti. Döndük ama henüz gece kramp girmedi hala.Baldirlarina kramp giren varmi doktor magnezyum yazdi üç gündür içiyorum ama hala fenayim disariya cikamiyorum eve hapsoldum resmen ne zaman faydasini görürüm bu ilacin ya
Öyle aman aman şişme olmadı henüz bende ama bacaklarımın kalınlaştığını hissediyorum.Ödem bende var ayak ve bacaklarim çok şişiyorlar. Kramplar bende de var hafifledi. İlaç ve soda ile. Sertleşme var normal.
Başka hastaneye geçiş yaptıkÇok geçmiş olsun cnm, sancı çıkmamasına sevindim. İnşallah daha da iyi olacaksın
Şahsen az alerjenik değilimdirKızlar benim de size bir sorum olacak.deneyimi olanlar ve hemşire ebe doktor arkadaşlar da özellikle cevap verebilirse çok mutlu olurum. Doktorum kan seviyem için 1 ampul ferrinject isimli ilacı bir defalığına mahsus serum ile yaptırmamı önerdi. Ama ferrinject bildiğim kadarı ile çok allerjenik bir ilaç. Yaptırmaya deli gibi korkuyorum. Yaptıran veya bilgisi olan var mı? Ne yapmalıyım düşünüyorum hala. Kanım biraz düşük. Takviye alıyorum ama çok yükselmedi
Hanımefendi fit olduğunuzu farkındaydım ama bu kadarını beklemiyordumMaşallah elbiseler de ne hoş yalnız.
Bunu bu sabah çektim böyle tayt ve üste dar bir şey giyince ayağı da bu şekil tutunca fit duruyor
Fiyatlandırmayı da bekliyorum özel adı altında geçtiği için bakalım hizmet fiyatları ne kadar, eğer makul bir fiyat olursa gerçekten düşünüyorum. Bebeğimize alışveriş yaparken çok minimalist davrandık daha doğrusu bilinçli bir tercih de değil öyle gelişti, bir çok şeyi kuzeninden geliyor; yıkama aparatıydı, ana kucağıydı arkadaşım vermeyi teklif etti ben de kabul ettim.Bencede güzel olur imkanın varsa benim eşimin kuzeni ebe sağolsun hastanede nasıl emzirmem gerektiğini göstermişti.kendide özel emzirme danışmanlığıda yapıyordu doğum koçluğu gebe yogası vs. O gösterene kadar hastanedeki ebe hemşirelerde gösterdi ama ben nedense onun göstermesi ile anladım. Belki yakınlığından dolayı başta annemler tutturmaya çalışıyordu memeye ama bu seferde dikkatin dağılıyor bebek başkasında sen emzirmeye çalışıyorsun.kesinlikle bebeklerinizi kucaklayım bolca emzirme videoları izleyin. Ne zaman sezeryan ağrım hafifledi kendim tuttum göğsüme o zaman rahat emzirebildim.
Ben baya hönkürerek ağladım galibaAhh Cerenin videosunda bende ağladım ve çok etkiledi beni biliyormusun hala etkisinden çıkamadımkendi kendime söz vermiştim doğum videosu izlemeyeceğim diye ama ona dayanamadım izledim etkisinden de çıkamıcam baya bir sanırım
Çok güzelsin maşallahBenim göbek füze gibi öne gitti.
Tatilden bir foti koyayım madem :)
Yatamıyorum ya cidden. Şu saat oldu yatakta oturur pozisyondayım ama yine de kaburgalarım batıyor içime resmen
Ben de tam 10 kilo almıştım 67,7 ile hamile kalmıştım şimdi 77,8 civarıyım. Şöyle 80 ile tamamlamasam ne güzel olur ama iştahım pek açık alırsam bundan sonra alırım. Biraz boy var da ordan kurtarıyoruzÖyle aman aman şişme olmadı henüz bende ama bacaklarımın kalınlaştığını hissediyorum.
10 kg aldım bakalım son 2 ayda neler olacak :)
Canım benim günaydın, diğer gruptan da takip ettim bu sabah yazışmaları. Tek kişilik odaya almışlar seni.Başka hastaneye geçiş yaptık
Öğlendeki Endol dozunu almamıştım. 3 ten sonra rahatsız hissiyatların başladı farkettim kasılmalar geliyor yeniden. Akşam 8 de nst de yeniden sancım çıkmaya başladı, yeniden Endol verdiler. İlaçları kullanma konusunda hiç istekli değiller bebeğe etkilerinden dolayı ama, bir süre kullanmak zorunda kalacağım sanırım
İnşallah iyi olalım
Şahsen az alerjenik değilimdir
Zaten her yer yapmayı kabul etmez alerji geliştirme durumundan dolayı.
Devlet hastanelerinde öğlen 3ten önce başvurursanız iv tedavi denilen bir yere yönlendiriyorlar. Günlük serumdur ilaçtır insanlar o kısımda yaptırıyorlar.
Orada taktırsbilirsiniz, zaten bilinçliler orada çalışanlar, alerji gelişirse hemen belli etmeye başlar müdehale ederiz demişlerdi.
Anlık olarak kısa süreli bi ateş basması gibi hissiyatlar yapıyor ama serum biterken o his de rahatlamış oluyor.
Damardan yavaş yavaş almak lazım, bu etkisi hızlı alınca oluyor.
Hanımefendi fit olduğunuzu farkındaydım ama bu kadarını beklemiyordum
Aman maşallah
Cam ve sakura da mı değişti?Başka hastaneye geçiş yaptık
Öğlendeki Endol dozunu almamıştım. 3 ten sonra rahatsız hissiyatların başladı farkettim kasılmalar geliyor yeniden. Akşam 8 de nst de yeniden sancım çıkmaya başladı, yeniden Endol verdiler. İlaçları kullanma konusunda hiç istekli değiller bebeğe etkilerinden dolayı ama, bir süre kullanmak zorunda kalacağım sanırım
İnşallah iyi olalım
Bebiskomm hangi hastaneye geçiş yaptınız bakalım durumlar nasıl annen gelecekmiş sanırım yanında kalmaya evinize uzak mı hastaneBaşka hastaneye geçiş yaptık
İnşallah iyi olalım
Şahsen az alerjenik değilimdir
Zaten her yer yapmayı kabul etmez alerji geliştirme durumundan dolayı.
Devlet hastanelerinde öğlen 3ten önce başvurursanız iv tedavi denilen bir yere yönlendiriyorlar. Günlük serumdur ilaçtır insanlar o kısımda yaptırıyorlar.
Orada taktırsbilirsiniz, zaten bilinçliler orada çalışanlar, alerji gelişirse hemen belli etmeye başlar müdehale ederiz demişlerdi.
Anlık olarak kısa süreli bi ateş basması gibi hissiyatlar yapıyor ama serum biterken o his de rahatlamış oluyor.
Damardan yavaş yavaş almak lazım, bu etkisi hızlı alınca oluyor.
Hanımefendi fit olduğunuzu farkındaydım ama bu kadarını beklemiyordum
Aman maşallah
Evet maşallah onlaraCanım benim günaydın, diğer gruptan da takip ettim bu sabah yazışmaları. Tek kişilik odaya almışlar seni.
Bak @pecan’a hastanede kontrol altında olunca süreci ne güzel devam etti, sağlıkla geldi miniği.
Hastanede olmak, sürekli yatmak normal hayattan kopmuş gibi hissettiriyordur eminim insana ama biz varız, burda bunu yaşayan pek çok arkadaşımız var onlar hep sana destek.
İlerde güneşe anlatacağın bir sürü anın olacak.
Anne ile çocuk arasındaki bağ elbette güçlüdür ama bu yaşadıklarınız sizi daha da çok bağlıyor birbirinize
Hem yaşam eşiğini de geçtiniz çok şükür ki.
Bundan sonrası sabırla beklemek
Ben size fit gözükme taktiklerini verdim, tayt boy aynası azcık bacakları şu şekilde tutmak
Eskiden hamile kalırsam kesin çok kilo alırdım diyordum ama şükür şu zamana kadar 10 kilo aldım. 3 kilo daha alıp 80 ile tamamlasam kendimi kutlayacağım:)
Şaka bir yana hayatım boyunca diyet yaptım şu dönem canım ne istiyorsa yiyorum, şifa olsun bebeğe. Dün eşim bile şaşırmış sen normalde bu kadar yemezsin maşallah dedi. Dedim şefim gönder ordan 2. Tabağı
Yok canım dün çam ve sakuraya yatış yapabildim, önceki hastanemden bahsediyordum :)Cam ve sakura da mı değişti?
Endol çok etkili bı ilaç, serklaj sonrası bir kez kullanmıştım kuş gibi hissetmiştim. Mecbur kalmadıkça kullanılmiyor evet ama diğer forumda haftada bir kullananı okumuştum. İnşallah iyi olacak her şey, birazcık daha dursa yeter
Kuzucum çam ve sakuraya geçtik. Bizim ev Kocaeli’de biliyorsundurBebiskomm hangi hastaneye geçiş yaptınız bakalım durumlar nasıl annen gelecekmiş sanırım yanında kalmaya evinize uzak mı hastane
22.08.2022 ne güzel bir tarih gelişmelerden haberdar edersin kuzucumBana da doktor ağustos başında doğuma gün verecek ben 22 Ağustos olsun isterim ama bakalım hayırlısı Allahtan
Yaaa yavrucum nasıl da yakışmışİzledim Böyle videolar beni bnden alıyor sonu çok güzel
Benim göbek büyümüyor artık böyle kaldı sanki
Sen her halinle güzelsin ama hamislik daha başka yakıştı benim kuzuma yaMaşallah elbiseler de ne hoş yalnız.
Bunu bu sabah çektim böyle tayt ve üste dar bir şey giyince ayağı da bu şekil tutunca fit duruyor
Canım nerelerdesin nasılsın sürecin nasıl gidiyor bakalim
Oooo benim silivrili sahalara döndüEki Görüntüle 3103408 Selam benden de bi foto ama benimki sanki çok fazla büyüdü bu daha buyur mu ya patlicak?
Bennnnn özellikle gece sabah karşı giriyordu evin içinde geziniyordm deli gibi magnezym içtim falan bu aralar yok ama yok demeye korkuyorum gene baslicak diyeBaldirlarina kramp giren varmi doktor magnezyum yazdi üç gündür içiyorum ama hala fenayim disariya cikamiyorum eve hapsoldum resmen ne zaman faydasini görürüm bu ilacin ya
Teşekkürler canım bitane gecelik almıştım bir tane daha alayımKızlar pijama takımlarınıda aldım sonunda. Suwende indirim var takımlar 200tlye düştü hep etiket fiyatından
Ahhh sarışınlar hep kalbimden vurmuştur beni bu sıcakta havuz da görünce atlayasim geldiBenim göbek füze gibi öne gitti.
Tatilden bir foti koyayım madem :)
Yatamıyorum ya cidden. Şu saat oldu yatakta oturur pozisyondayım ama yine de kaburgalarım batıyor içime resmen
Benim de öyle yaa sağıma soluma yatayim aman Allahım güm güm vuruyor resmen eşim diyoe ki çocuk eziliyor mu ne yapıyor ee sırt ustude ben yatamiyorum normal de hep yüz üstü yatmaya alışkınım sıcaklardan uyuyamıyorum birde beyfendi vurup uyutmuyor şimdiden hazırlık uykusuz gecelereAy benim bebis hic durmuyo yaöglen 12 den gece 10 a kadar tekmeledi simdi kalktim gece yine uyanik tekmeliyor valla enerjisine hayran kaldim.dünde hickirmaya basladi 3 kere hickirdi 2,3 dk sürdü birde kiziyo mu ne arada tekme atiyo hickirirken işimiz var.sag sol kalcalarim curudu yatmaktan gece kalkip oturuyorum biraz ,annem otuturarak uyurmus son ay oyle olucam sonunda.
Hastane ayrı bir psikolojik savaş zaten ama annenin gelmesi çok iyi olacak bir ses soluk insana illaki hemşireler yalnız bırakmıyordur ama bı anne gibi olamaz kendini asla yalnız hissetme bak bizde buradayız hiç tanımadığın ama bir o kadar da tanışıyormus gibi hissettiğin ailenEvet maşallah onlarapecan
Güzel götürdüler gerçekten 32 ye kadar
Şimdi bebişini de kucağına alıp hastaneden ayrılması kaldı en kısa sürede inşallah
Bizim de öncelikli hedefimiz 32+0 a ulaşmak.
Umarım herkes sürecini sağlıcakla tamamlar
Bugün annem refakatçı olarak gelecek ama Yanımda eşimin olmaması üzüyor biraz. Adam yanımda olunca da çok sinirlenip kendi kasılmalarımı başlatabiliyorum ama yanımda olmayınca daha çok üzülüyorum
7 aydır hiç yaşamadığım migren atağım geldi, strese bağlı bariz belli. 2 gündür geçiremedik. Parollar serumlar ile 1 saat sakinliyor, devambir de midem bulanıyor ki migrenden sorma.
Ay maşallah sende baya boy var ben 60 ile senden çok daha kilolu görünüyorum
Pilates de yapıyorsun bence 3 kilo çok da uzak bi hedef değil
Ye ye doğumdan sonra bol bol süt olur onlarşifa olsun bebişe inşallah
Yok canım dün çam ve sakuraya yatış yapabildim, önceki hastanemden bahsediyordum :)
Günde 4 tane veriliyordu Endol, burada kaç verilir bilmiyorum. Ama tamamen etki etmesi 2 günü buluyor. sabaha karşı da az az sancım çıkıyordu.
Böyle böyle 29+5 olduk. İnşallah en az 2-3 hafta daha götürebiliriz.
Kuzucum çam ve sakuraya geçtik. Bizim ev Kocaeli’de biliyorsundur
hastanede tek kalıyorum kendimi çok çeviremiyorum da, bir de açıkçası korkuyorum bi şey olsa tek başıma kafayı yerim burda ben
Öyle gerçekten perinatolojinin yatış katıymış burası bi de. Herkesin erken doğum riski varHastane ayrı bir psikolojik savaş zaten ama annenin gelmesi çok iyi olacak bir ses soluk insana illaki hemşireler yalnız bırakmıyordur ama bı anne gibi olamaz kendini asla yalnız hissetme bak bizde buradayız hiç tanımadığın ama bir o kadar da tanışıyormus gibi hissettiğin ailensüreci beraber atlatacağız Allah'ın izniyle
Haklısınız, benim doktorumun bana verdiği takviyede magnezyum kalsiyum hepsi var. Kızılay’ın magnezyumla sodası var ben bir de ondan içiyorum günlük.Kramp sorunu yaşayan kızlar. Benim doktorum, magnezyumun tek başına işe yaramadığını ve beraberinde mutlaka kalsiyum da kullanmak gerektiğini söyledi. Ben de ekstradan kalsiyum da kullanmaya başladım ve son bir aydır hiç kramp yaşamadım. Zaten kalsiyum her türlü ihtiyacımız olan bir takviye. Mutlaka kullanmak gerek. Çünkü bebişler bizi sömürdüğü için ilerleyen zamanlarda diş ve diş eti sorunları yaşamamız muhtemel. Hem kendiniz için hem de bebişlerin kemik gelişimi için mutlaka kalsiyum kullanın derim ben
Evet maşallah onlarapecan
Güzel götürdüler gerçekten 32 ye kadar
Şimdi bebişini de kucağına alıp hastaneden ayrılması kaldı en kısa sürede inşallah
Bizim de öncelikli hedefimiz 32+0 a ulaşmak.
Umarım herkes sürecini sağlıcakla tamamlar
Bugün annem refakatçı olarak gelecek ama Yanımda eşimin olmaması üzüyor biraz. Adam yanımda olunca da çok sinirlenip kendi kasılmalarımı başlatabiliyorum ama yanımda olmayınca daha çok üzülüyorum
7 aydır hiç yaşamadığım migren atağım geldi, strese bağlı bariz belli. 2 gündür geçiremedik. Parollar serumlar ile 1 saat sakinliyor, devambir de midem bulanıyor ki migrenden sorma.
Ay maşallah sende baya boy var ben 60 ile senden çok daha kilolu görünüyorum
Pilates de yapıyorsun bence 3 kilo çok da uzak bi hedef değil
Ye ye doğumdan sonra bol bol süt olur onlarşifa olsun bebişe inşallah
Yok canım dün çam ve sakuraya yatış yapabildim, önceki hastanemden bahsediyordum :)
Günde 4 tane veriliyordu Endol, burada kaç verilir bilmiyorum. Ama tamamen etki etmesi 2 günü buluyor. sabaha karşı da az az sancım çıkıyordu.
Böyle böyle 29+5 olduk. İnşallah en az 2-3 hafta daha götürebiliriz.
Kuzucum çam ve sakuraya geçtik. Bizim ev Kocaeli’de biliyorsundur
hastanede tek kalıyorum kendimi çok çeviremiyorum da, bir de açıkçası korkuyorum bi şey olsa tek başıma kafayı yerim burda ben
YouTubeta Ceren Ceylan uçar yaz canım bulursun.Kızlar Cerenin videosu nerde link var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?